Νέα

Ασφάλεια κλοπής μοτοσυκλέτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα classic1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Τύποι θέλω να ασφαλίσω το μοτόρι μου σε περίπτωση κλοπής.
Έχει κανείς τέτοια ασφάλεια;
Έχει κανείς εμπειρία για το αν πληρώνουν οι ασφαλιστικές ή είναι παπάτζα;

Βλέπω για interamerican τώρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τύποι θέλω να ασφαλίσω το μοτόρι μου σε περίπτωση κλοπής.
Έχει κανείς τέτοια ασφάλεια;
Έχει κανείς εμπειρία για το αν πληρώνουν οι ασφαλιστικές ή είναι παπάτζα;

Βλέπω για interamerican τώρα.

interamerican εχω κλοπης. εμπειρια κλοπης οχι αλλα οπου αλλου εχει χρειαστει με εχει αποζημιωσει στο παρελθον γρηγορα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.911
Πόντοι
2.606
ινεραμερικαν και εθνικη για τον μπουτσο δες αν ασφαλιζει η μινεττα μοτοσακα

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
ινεραμερικαν και εθνικη για τον μπουτσο δες αν ασφαλιζει η μινεττα μοτοσακα
Ασφαλίζει αλλά η τιμή εκτοξεύεται !!!!!!
Αν θυμάμαι καλά,από 120 ευρώ το χρόνο,σε 280 το 6μηνο !!!!!!

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
Νομιζω οτι ειναι μονο 2 που ασφαλιζουν για κλοπη...η Chartis και η anytime η διαφορες τους λιγες στο οικονομικο κομματι (στη μια εδινα 210 στο 6αμηνο στην αλλη 230..τωρα...πρωτη τιμη για chartis 2η anytime....τιμες για μηχανη μοντ.09 1200cc) διαφορα ομως εχουν μεγαλη ως προς την καλυψη...μιας και η anytime  καλυπτη το 100% της αξιας...ενω η αλλη το 70% συν οτι εχει μεσα και οδικη βοηθεια...που νομιζω οτι ειναι απαραιτητη για μια μηχανη  :-

και η anytime έχει οδικη

lakis1975

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
233
Πόντοι
21
Νομιζω οτι ειναι μονο 2 που ασφαλιζουν για κλοπη...η Chartis και η anytime η διαφορες τους λιγες στο οικονομικο κομματι (στη μια εδινα 210 στο 6αμηνο στην αλλη 230..τωρα...πρωτη τιμη για chartis 2η anytime....τιμες για μηχανη μοντ.09 1200cc) διαφορα ομως εχουν μεγαλη ως προς την καλυψη...μιας και η anytime  καλυπτη το 100% της αξιας...ενω η αλλη το 70% συν οτι εχει μεσα και οδικη βοηθεια...που νομιζω οτι ειναι απαραιτητη για μια μηχανη  :-

VR_46

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ιντεραμερικαν τυπε ειναι μια χαρα!εξαρταται παντα τι εχεις κυβικα αξια μοτο κλπ.
εγω ειχα και τις δυο και προσφερε στα δικα μ δεδομενα περισσοτερα με ιδια τιμη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.911
Πόντοι
2.606
Με ποια εννοια δηλαδη????
με την έννοια ότι μου χουν  κλέψει δυο αμάξια ασφαλισμένος Σ αυτές και τις γνώρισα καλά . Η Ιντεραμερικαν σε άλλη περίπτωση που έπεσε ανασφάλιστο επάνω μου με υπογεγραμμένη υπαιτιότητα απο αυτόν στην τροχαία που ήρθε με παρέπεμψε να πληρώσω  την απαλλαγή της μικτής θες κι αλλα βαριέμαι να γράφω ασφαλισετο όπου στα ανάθεμα θες . Η μιννετα με αποζημιώσε χωρίς δεύτερη κουβέντα σε αμάξι που έκανα κομμάτια μόνος μου

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.197
Πόντοι
2.456
με την έννοια ότι μου χουν  κλέψει δυο αμάξια ασφαλισμένος Σ αυτές και τις γνώρισα καλά . Η Ιντεραμερικαν σε άλλη περίπτωση που έπεσε ανασφάλιστο επάνω μου με υπογεγραμμένη υπαιτιότητα απο αυτόν στην τροχαία που ήρθε με παρέπεμψε να πληρώσω  την απαλλαγή της μικτής θες κι αλλα βαριέμαι να γράφω ασφαλισετο όπου στα ανάθεμα θες . Η μιννετα με αποζημιώσε χωρίς δεύτερη κουβέντα σε αμάξι που έκανα κομμάτια μόνος μου
Δεν υποστηρίζω καμμια εταιρεια ουτε σε αμφισβητώ...
Δε θεωρώ ομως ότι ειναι θεμα εταιρείας αλλα θεμα ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ και τι καλύπτει!
Η Μιννετα σε κάλυψε οχι γιατι ειναι "καλη" η φιλανθρωπη αλλα γιατι το προέβλεπε το συμβόλαιο.
Η "μικτή" πχ διαφέρει απο εταιρεια σε εταιρεια η "κάλυψη κλειδιων" το ίδιο...
Οποτε αυτο που εχει σημασία εχει να διαβάζουμε τι παίρνουμε...
Αν είχες υλικές ζημιές απο ανασφάλιστο σε αποζημιώνει το Επικουρικό ουτε καν η Ιντεραμερικαν ουσιαστικά... κακως το δεχτηκες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.911
Πόντοι
2.606
Δεν υποστηρίζω καμμια εταιρεια ουτε σε αμφισβητώ...
Δε θεωρώ ομως ότι ειναι θεμα εταιρείας αλλα θεμα ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ και τι καλύπτει!
Η Μιννετα σε κάλυψε οχι γιατι ειναι "καλη" η φιλανθρωπη αλλα γιατι το προέβλεπε το συμβόλαιο.
Η "μικτή" πχ διαφέρει απο εταιρεια σε εταιρεια η "κάλυψη κλειδιων" το ίδιο...
Οποτε αυτο που εχει σημασία εχει να διαβάζουμε τι παίρνουμε...
Αν είχες υλικές ζημιές απο ανασφάλιστο σε αποζημιώνει το Επικουρικό ουτε καν η Ιντεραμερικαν ουσιαστικά... κακως το δεχτηκες
είχα κάλυψη απο υλικές ζημιές ανασφάλιστου απο την ίδια την εταιρία με τίμημα χρηματικό που πλήρωνα στο συμβόλαιο μου δεν εκεί καμία σχέση το επικουρικό σε αυτή την περίπτωση φίλε .όσον αφορά τις πρώτες είχα διαβάσει πολυ καλα τι είχα αγοράσει και τι κάλυπτε το συμβόλαιο μου και το γνώριζαν κι αυτές αλλα μου έκαναν νούμερα γι αυτο και τους κινηγησα και δικαιώθηκα

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.197
Πόντοι
2.456
είχα κάλυψη απο υλικές ζημιές ανασφάλιστου απο την ίδια την εταιρία με τίμημα χρηματικό που πλήρωνα στο συμβόλαιο μου δεν εκεί καμία σχέση το επικουρικό σε αυτή την περίπτωση φίλε .όσον αφορά τις πρώτες είχα διαβάσει πολυ καλα τι είχα αγοράσει και τι κάλυπτε το συμβόλαιο μου και το γνώριζαν κι αυτές αλλα μου έκαναν νούμερα γι αυτο και τους κινηγησα και δικαιώθηκα
Καλα ξηγηθηκες!
Μεγάλη παπαρια παντως το πρωτο!Εχει πολλές "τρύπες" οποτε δεν ξερω αν συμφερει γενικά και εντάσσεται κι αυτο στις διάφορες "καλύψεις" (κλειδιά κτλ).
Θεωρώ ότι δεν αξιζει γενικά...
Γιατι αν το "βάλεις" ΔΕΝ ισχυει το επικουρικό αλλα η κάλυψη!!!Αλλα αν δεν εχει υπογράψει πχ ο αστυνομικός στο χαρτι η εσυ (λεμε τωρα) δεν ισχυει η κάλυψη Χαχαχα κτλ κτλ
Η πολλές θέτουν "ημερολογιακό χρονο" ανασφαλιστου!!!!χαχα

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
κλοπη μοτο κανουν μονο η Interamerican  που ασφαλιζει και μικτη τα μηχανάκια ( είναι η μονη)
η προσωπικη μου γνωμη για την εν λογω εταιρια δεν είναι και η καλυτερη αλλα στη περιπτωση που θελεις κλοπη είναι αναποφευκτο να μη τη κοιτάξεις !!

μετα είναι η aig που καλυπτει το 75% τοπυ ασφαλιζομενου κεφαλαιου !

αν θυμαμε καλα είναι και η Μινεττα !

για να αποφυγεις και το υψηλο κοστος υπαρχει και η περιπτωσης συνεγερμου με ειδοποιηση στο κινητο μεσω sms και parking !!
οσα χρονια εχω μηχανη φιλε μου δεν επαιζε νε μη τη βαζω σε παρκινγ ( χωρις αυτό να σημαινει ότι αν θελουν να στη φανε , δεν στη τρωνε )

παντως οσο αφορα τη κλοπη κοιτα σε αυτές της 3 εταιριες ....
από ψη μου επισης να αποφυγεις τα ιντερνετικα  !!

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

φιλε μου στη πρωτη περιπτωση κακως πληρωσες απαλλαγη , δεν υπηρχε λογος , επρεπε να πληρωθείς από τη καλυψη του ανασφαλιστου και όχι από τη χρηση ιδιων ζημιων !!

στη δευτερη περιπτωση ( αν το ειχες μικτη) δικαιος πληρωθηκες ( μειων την απαλλαγη)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.911
Πόντοι
2.606
φιλε μου στη πρωτη περιπτωση κακως πληρωσες απαλλαγη , δεν υπηρχε λογος , επρεπε να πληρωθείς από τη καλυψη του ανασφαλιστου και όχι από τη χρηση ιδιων ζημιων !!

στη δευτερη περιπτωση ( αν το ειχες μικτη) δικαιος πληρωθηκες ( μειων την απαλλαγη)
τα ρχιδια μου πηραν γιατι τους τριπλαρα με αλλο τροπο καταλαβαινεις μην τα γραφουμε εδω  ;) .στην δευτερη περιπτωση δεν μου αφαιρεσαν καν την απαλλαγη θες πιστεψε το η οχι..... απλα τους μεταβιβασα το αμαξι για σκραπ η δεν ξερω τι στο διαβολο το κανανε

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
τα ρχιδια μου πηραν γιατι τους τριπλαρα με αλλο τροπο καταλαβαινεις μην τα γραφουμε εδω  ;) .στην δευτερη περιπτωση δεν μου αφαιρεσαν καν την απαλλαγη θες πιστεψε το η οχι..... απλα τους μεταβιβασα το αμαξι για σκραπ η δεν ξερω τι στο διαβολο το κανανε

για σωστρα το δωσανε το αμαξι σου μεσω 3ης εταιρειας και σου δωσανε τη διαφορα απο τη τρεχον εμπορικη αξια.

πλεον οι ασφαλειες πληρωνουν ΟΛΕΣ αμεσως αν ξερεις πως λειτουργουν και αν φυσικα καταλαβαινεις τι ειναι το συμβολαιο που εχεις κανει

κλοπη κανουν η ιντεραμερικαν και η AIG και οι 2 ειναι καλες εταιρειες και πληρωνουν στην ωρα τους χωρις προβληματα, για μινεττα δεν ξερω αν ασφαλιζει μηχανες για κλοπη αλλα σιγουρα προκειτε για εταιρεια που πληρωνει σωστα και στην ωρα της επισης

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.911
Πόντοι
2.606
για σωστρα το δωσανε το αμαξι σου μεσω 3ης εταιρειας και σου δωσανε τη διαφορα απο τη τρεχον εμπορικη αξια.

πλεον οι ασφαλειες πληρωνουν ΟΛΕΣ αμεσως αν ξερεις πως λειτουργουν και αν φυσικα καταλαβαινεις τι ειναι το συμβολαιο που εχεις κανει
η εθνικη φιλε δεν πληρωνει τουλαχιστον μεχρι πριν δυο χρονια σημερα δεν νομιζω να χει αλλαξει κατι.
για το αλλο μου εδωσαν ακριβως μεχρι ευρω οσο ηταν ασφαλισμενο το αμαξι με πραγματογνωμοσυνη δικη τους  ;)

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
τα ξερω τα κολπα φιλε μου ... δεν υπαρχει λογος να πω γιατι !
αλλα εσυ ειπες ότι σου ειπαν να πληρωσεις απαλλαγη !
σωστα δεν σου πηρα απαλλαγη εφόσον ειχες σοστρα και τα βρηκατε ετσι αλλα θα μπορουσε να στη κοψει , καλος όμως που δεν στην εκοψε ( προφανος το αγορασε καποιος φανοποιος )

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.911
Πόντοι
2.606
τα ξερω τα κολπα φιλε μου ... δεν υπαρχει λογος να πω γιατι !
αλλα εσυ ειπες ότι σου ειπαν να πληρωσεις απαλλαγη !
σωστα δεν σου πηρα απαλλαγη εφόσον ειχες σοστρα και τα βρηκατε ετσι αλλα θα μπορουσε να στη κοψει , καλος όμως που δεν στην εκοψε ( προφανος το αγορασε καποιος φανοποιος )
ναι μου το είπαν αρνήθηκαν να με πληρώσουν αυτοί εξ  ολόκληρου εγώ απλά βρήκα τον τροπο να πληρώσω στα χαρτιά  μόνο την απαλλαγή ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom