You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ασφάλεια Αυτοκινήτου μέσω Internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 166
- Εμφανίσεις 12K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγω εκανα προσφατως ασφαλεια στην anytime με 196 ευρω μεσω πιστωτικης(206 χωρις πιστωτικη) με πληρη καλυψη πλην ιδιες ζημιες(μικτη).Το συμβολαιο που μου ηρθε στο σπιτι με κουριερ ηταν της Ιnteramerican.Το αυτοκινητο μου ειναι 1400cc,10 φορολογησιμους ιππους.Οσον αφορα το aftersales δεν εχω αποψη ακομα,αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην ανταποκρινονται καθως η Ιnteramerican ειναι απο τις αξιοπιστες του χωρου,με δεδομενο παντα οτι ολες οι ασφαλιστικες σε πρηζουν για να σε πληρωσουν.
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εάν σηκώνουν το τηλέφωνο τη στιγμή που θα τους χρειάζεσαι
Ποτέ δε θα τους χρειαστείς.
Θα τους χρειαστεί αυτός με τον οποίο θα τρακάρεις (και θα φταις), για να τον πληρώσουν.
Οπότε στ' αρχίδια σου αν απαντάνε.
Νέα βόμβα απειλεί τις ασφάλειες αυτοκινήτων
Στον αέρα κινδυνεύουν να βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, αφού πάνω από 10 ασφαλιστικές εταιρίες...
του κλάδου παραμένουν στο κόκκινο.
Με ανασφάλιστα οχήματα κινδυνεύουν να βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες Ι.Χ., καθώς τα προβλήματα στον κλάδο ασφάλισης αστικής ευθύνης αυτοκινήτων παραμένουν ιδιαίτερα έντονα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ασφαλιστικές εταιρίες του συγκεκριμένου κλάδου, οι οποίες έχουν σοβαρά θέματα με τα αποθεματικά τους, ξεπερνούν τις δέκα.
Πρόκειται για επιχειρήσεις ακόμα και εγνωσμένης αξίας, που ακόμα και σήμερα θεωρούνται υγιείς και χωρίς προβλήματα, οι οποίες έχουν κληθεί να προχωρήσουν σε κεφαλαιακές ενισχύσεις, αλλά δεν έχουν καταφέρει να καλύψουν τα απαιτούμενα κεφάλαια, ώστε να θεωρηθούν φερέγγυες.
Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για τελεσίγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος (που είναι η εποπτεύουσα αρχή) σε τουλάχιστον 2 με 3 εξ αυτών, ώστε να λάβουν άμεσα τα μέτρα τους για να μην ανακληθεί ή άδειά τους!
e-volos.gr
Στον αέρα κινδυνεύουν να βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, αφού πάνω από 10 ασφαλιστικές εταιρίες...
του κλάδου παραμένουν στο κόκκινο.
Με ανασφάλιστα οχήματα κινδυνεύουν να βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες Ι.Χ., καθώς τα προβλήματα στον κλάδο ασφάλισης αστικής ευθύνης αυτοκινήτων παραμένουν ιδιαίτερα έντονα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ασφαλιστικές εταιρίες του συγκεκριμένου κλάδου, οι οποίες έχουν σοβαρά θέματα με τα αποθεματικά τους, ξεπερνούν τις δέκα.
Πρόκειται για επιχειρήσεις ακόμα και εγνωσμένης αξίας, που ακόμα και σήμερα θεωρούνται υγιείς και χωρίς προβλήματα, οι οποίες έχουν κληθεί να προχωρήσουν σε κεφαλαιακές ενισχύσεις, αλλά δεν έχουν καταφέρει να καλύψουν τα απαιτούμενα κεφάλαια, ώστε να θεωρηθούν φερέγγυες.
Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για τελεσίγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος (που είναι η εποπτεύουσα αρχή) σε τουλάχιστον 2 με 3 εξ αυτών, ώστε να λάβουν άμεσα τα μέτρα τους για να μην ανακληθεί ή άδειά τους!
e-volos.gr
Στη φυλακή για... ανασφάλιστο όχημα!
Στη φυλακή θα καταλήξει ένας 54χρονος από το Βροντάδο της Χίου, καταδικασμένος σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, η οποία είναι εξαγοράσιμη έναντι 2.400 ευρώ.
Πρόκειται για ποινή που του είχε επιβληθεί ερήμην πριν από τρία χρόνια από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Χίου, επειδή είχε συλληφθεί να οδηγεί ανασφάλιστο όχημα.
Την επομένη της Καθαράς Δευτέρας, δηλαδή στις 20 του περασμένου Φεβρουαρίου, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Χίου για την έκδοση νέας ταυτότητας και εκεί διαπιστώθηκε η ύπαρξη της ποινής, την οποία, όμως, δεν είχε να εξαγοράσει, οπότε οδηγήθηκε στις φυλακές.
Στη φυλακή θα καταλήξει ένας 54χρονος από το Βροντάδο της Χίου, καταδικασμένος σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, η οποία είναι εξαγοράσιμη έναντι 2.400 ευρώ.
Πρόκειται για ποινή που του είχε επιβληθεί ερήμην πριν από τρία χρόνια από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Χίου, επειδή είχε συλληφθεί να οδηγεί ανασφάλιστο όχημα.
Την επομένη της Καθαράς Δευτέρας, δηλαδή στις 20 του περασμένου Φεβρουαρίου, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Χίου για την έκδοση νέας ταυτότητας και εκεί διαπιστώθηκε η ύπαρξη της ποινής, την οποία, όμως, δεν είχε να εξαγοράσει, οπότε οδηγήθηκε στις φυλακές.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ακόμα και δίπλωμα να μην έχεις, σήμα τέλη κ.ο.κ. πάει στο διάολο κυκλοφορήσεις.
αλλά είναι έγκλημα να κυκλοφορείς χωρίς ασφάλεια.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Χωρίς δίπλωμα;;;ακόμα και δίπλωμα να μην έχεις, σήμα τέλη κ.ο.κ. πάει στο διάολο κυκλοφορήσεις.
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σας μάγκες είμαι πελάτης της ANYTIME.Ασφαλίστηκα τηλεφωνικώς και όλα οκ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος κατ αρχάς απο τη τιμή που σε σχέση με τη προηγούμενη ασφάλεια γλιτώνω 80 ευρώ το 6μηνο αφετέρου έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση. Τους χρειάστηκα πρόσφατα γτ έμεινα απο λάστιχο σε χωριό και ήρθαν οι άνθρωποι ξημερώματα και με βοηθήσαν κι όχι μόνο αυτό αλλά με πήραν και την άλλη μέρα τηλέφωνο να δούν αν είμαι καλά και ευχαριστημένος. Εγώ προσωπικά δεν την αλλάζω με άλλη.
μετά τιμής,
Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
μετά τιμής,
Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σωστά, αυτοί που πληρώνουν για να το πάρουν ξέρουν περισσότερα.Χωρίς δίπλωμα;;;
kavliariss
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αν δεν εχεις διπλωμα νομιζω δεν καλυπτει η ασφαλειαακόμα και δίπλωμα να μην έχεις, σήμα τέλη κ.ο.κ. πάει στο διάολο κυκλοφορήσεις.
Ποτέ δε θα τους χρειαστείς.
Θα τους χρειαστεί αυτός με τον οποίο θα τρακάρεις (και θα φταις), για να τον πληρώσουν.
Οπότε στ' αρχίδια σου αν απαντάνε.
Μου αρέσει το σκεπτικό σου.
Φαντάσου λέμε τώρα να σε τρακάρουν (και να φταίνε) και να θες να σε πληρώσουν.
Στα @@ τους αν σου απαντάνε.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Στα @@ τους αν σου απαντάνε.
Μα έτσι είναι, έχεις αμφιβολία?
Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ΙΧ με επιστολή από το Υπουργείο Οικονομικών
«Ραβασάκια» από το υπουργείο Οικονομικών με βαριά πρόστιμα και την εντολή να καταθέσουν τις πινακίδες τους, θα αρχίσουν να... λαμβάνουν σε λίγες εβδομάδες οι κάτοχοι ανασφάλιστων ΙΧ αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διάστημα περίπου ενός μηνός το Κέντρο Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών πρόκειται να ολοκληρώσουν την ταυτοποίηση των δύο βάσεων δεδομένων με τα ασφαλισμένα και τα κυκλοφορούντα οχήματα στην Ελλάδα.
Εν συνεχεία, θα αρχίσει η αποστολή των επιστολών προς τους ανασφάλιστους οδηγούς οι οποίοι θα ενημερωθούν για τις συνέπειες που έχουν έναντι του νόμου και βέβαια για το ότι θα πρέπει σε άμεσο χρόνο να ασφαλίσουν τα οχήματά τους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην επιστολή που θα λαμβάνουν θα προβλέπεται και προθεσμία για τη διατύπωση τυχόν ενστάσεων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο χρόνος για την υποβολή των ενστάσεων εκτιμάται ότι θα είναι ένας μήνας.
Στο μεταξύ, σε αυτή τη φάση παράγοντες του Κέντρου Πληροφοριών και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών συνεχίζουν καθημερινά τα τεστ ταυτοποίησης των δύο βάσεων δεδομένων, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν διπλο-εγγραφές, καθώς και να ελέγξουν πιθανά λάθη σε στοιχεία οχημάτων (πινακίδες, πλαίσια κ.α.), αλλά και στα προσωπικά δεδομένα των οδηγών, ώστε να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τον ακριβή αριθμό των ανασφάλιστων οχημάτων.
Για το σκοπό αυτό συνεργάζονται και με συναρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και με τις τοπικές αρχές.
Σε αυτή τη φάση φαίνεται ότι η λίστα των ανασφάλιστων οχημάτων «φιλοξενεί» περί τις 1.900.000 πινακίδες, στις οποίες βέβαια αντιστοιχούν και οχήματα που από το νόμο δεν απαιτείται να φέρουν σήμα ασφάλισης.
Παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς υπογραμμίζουν πως πρώτη φορά διαπιστώνουν ότι, από την πλευρά της κυβέρνησης υπάρχει πραγματική θέληση για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων και για το λόγο αυτό αισιοδοξούν ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες το όλο θέμα θα λάβει τέλος, εξασφαλίζοντας, τόσο στην ασφαλιστική αγορά, όσο και στο δημόσιο ταμείο σημαντικότητα έσοδα.
pietris.wordpress.com
«Ραβασάκια» από το υπουργείο Οικονομικών με βαριά πρόστιμα και την εντολή να καταθέσουν τις πινακίδες τους, θα αρχίσουν να... λαμβάνουν σε λίγες εβδομάδες οι κάτοχοι ανασφάλιστων ΙΧ αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διάστημα περίπου ενός μηνός το Κέντρο Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών πρόκειται να ολοκληρώσουν την ταυτοποίηση των δύο βάσεων δεδομένων με τα ασφαλισμένα και τα κυκλοφορούντα οχήματα στην Ελλάδα.
Εν συνεχεία, θα αρχίσει η αποστολή των επιστολών προς τους ανασφάλιστους οδηγούς οι οποίοι θα ενημερωθούν για τις συνέπειες που έχουν έναντι του νόμου και βέβαια για το ότι θα πρέπει σε άμεσο χρόνο να ασφαλίσουν τα οχήματά τους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην επιστολή που θα λαμβάνουν θα προβλέπεται και προθεσμία για τη διατύπωση τυχόν ενστάσεων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο χρόνος για την υποβολή των ενστάσεων εκτιμάται ότι θα είναι ένας μήνας.
Στο μεταξύ, σε αυτή τη φάση παράγοντες του Κέντρου Πληροφοριών και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών συνεχίζουν καθημερινά τα τεστ ταυτοποίησης των δύο βάσεων δεδομένων, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν διπλο-εγγραφές, καθώς και να ελέγξουν πιθανά λάθη σε στοιχεία οχημάτων (πινακίδες, πλαίσια κ.α.), αλλά και στα προσωπικά δεδομένα των οδηγών, ώστε να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τον ακριβή αριθμό των ανασφάλιστων οχημάτων.
Για το σκοπό αυτό συνεργάζονται και με συναρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και με τις τοπικές αρχές.
Σε αυτή τη φάση φαίνεται ότι η λίστα των ανασφάλιστων οχημάτων «φιλοξενεί» περί τις 1.900.000 πινακίδες, στις οποίες βέβαια αντιστοιχούν και οχήματα που από το νόμο δεν απαιτείται να φέρουν σήμα ασφάλισης.
Παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς υπογραμμίζουν πως πρώτη φορά διαπιστώνουν ότι, από την πλευρά της κυβέρνησης υπάρχει πραγματική θέληση για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων και για το λόγο αυτό αισιοδοξούν ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες το όλο θέμα θα λάβει τέλος, εξασφαλίζοντας, τόσο στην ασφαλιστική αγορά, όσο και στο δημόσιο ταμείο σημαντικότητα έσοδα.
pietris.wordpress.com
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Φιλε δεν ξερω τι λες...αλλα εμενα μου το ασφαλιζει 220 ευρω....με πολλα εξτρα που τωρα δινω 280 μονο για τα βασικα και θραυση κρυσταλλων...!Τον μαιο ληγη εκει θα παω ΣΙΓΟΥΡΑειπα και εγω να ασφαλιστω στην anytimeonline και μου εχουν βγαλει την ψυχη...εκανα αιτηση μεσω νετ,εχουν οντως τα φτηνοτερα τιμολογια,με πηραν τηλεφωνο για επιβεβαιωση και απο εκει και περα ..παπαλα...εδω και μια βδομαδα οσο ειδατε εσεις συμβολαιο.ειδα και εγω...και καλα μεσα σε δυο μερες θα το εφερνε κουριερ..εχω βαρεθει να παιρνω τηλεφωνα και να ακουω μαλακισμενες δικαιολογιες...ενω το αυτοκινητο κυκλοφορει μαλλον ανασφαλιστο...που να κανεις και καμια ζημια και να ψαχνεις για αποζημιωση... τελικα το φτηνο το κρεας το τρωνε οι...σκυλοι...
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Kαι εαν εχει ηδη φαει κοκκινη κάρτα??????το παραδειγμα της anytime (φτηνοτερες ασφαλειες,σημαινει απολυσεις σε ασφαλιστες) οπως πχ οι τραπεζες που σε λιγο θα κανουν τη δουλεια τους με λιγοτερους (και θα πουλανε φτηνοτερα) και γενικα ευχαριστο απ τη μια,αλλα καποια στιγμη κι εσυ που τωρα πληρωνεις φτηνοτερα την ασφαλεια αυτοκινητου θα φας κοκκινη καρτα απ τη δουλεια σου ,γιατι καποιος αλλος Θα μπορει να την κανει φτηνοτερα.
Kαι γω εκει κολλαω, τι παιζει με τιποτα τρακαρισματα και απωζημιωσεις και αν η οδικη βοηθεια που διαφιμιζουν ειναι της προκοπης και δε σε αφηνουν κανα 3ωρο στο δρομο να περιμενεις. 248 το 6 μηνο μου βγαινει χωρις ομως καθολου καλυψεις κλοπης πυρκαγιας κτλ
alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αγαπητε jozef αυριο το βραδυ θα εχεις ακουσει ολες τις ιστοριες για ολες τις εταιρειες, το προβλημα ειναι οτι αυτο που πληρωνεις παιρνεις και παντα ολες οι εταιρειες θα σε ταλαιπωρησουν...sorry που αερολογω αλλα εχω αλλαξει τοσες εταιρειες και ειναι ολες προβληματικες....