Νέα

Ασφάλεια Αυτοκινήτου μέσω Internet

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
825
Πόντοι
96
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το καλύτερο από όλα θα ήταν να μιλάμε με παραδείγματα δηλ. ποια ασφάλεια έχουμε τώρα και την εμπειρία μας που έχουμε(χτύπα ξύλο)με αυτή δηλ.και κατα πόσο είναι συνεργάσιμοι και αν γίνεται άνετα η αποζημίωση χωρίς χρονοτριβές και αν αποδέχονται ΟΛΟ το ποσό της αποζημίωσης ,κτλ...

Εγώ προσωπικά είμαι ασφαλισμένος μέχρι στιγμής στην Ιντερλαιφ και δεν έχω παράπονο γιατί είναι και σχετικά φθηνή εταιρία και όταν την χρειάστηκα με βοήθησαν.Πάντως δύο φορές που συμμετείχα σε ατύχημα(όχι ως υπαίτιος),οι ασφαλιστικές εταιρίες(eurobank και ασπις) των άλλων οδηγών κάνανε 1.5 με 2 χρόνια να με αποζημιώσουν και μάλιστα όχι σε όλο το ποσό της ζημιάς καθώς δεν αποδέχονταν το ύψος της ζημιάς.Έρχονταν εμπειρογνώμωνες των εταιριών και μου έλεγαν:''έλα μωρε τι έπαθες λίγο ζουληγμα εχεις πάθει θα το χτυπήσουμε λίγο και θα επανέρθει'' και το αυτοκίνητο είχε υποστεί ζημιά πάνω απο 2000e.Προσωπικά δεν νομίζω να έχει καμμία μεγάλη διαφορά όσο αναφορά τις υπηρεσίες που παρέχουν οι ακριβές ασφαλιστικές σε σχέση με τις φθηνές αλλά εδώ στην Ελλάδα έχουμε την εντύπωση ότι το ακριβό είναι και πάντοτε το καλύτερο.

ΥΣ.ρε συ ypogeios εφόσον δεν ζεις στην Ελλάδα πως γνωρίζεις τόσες πολλές λεπτομέρειες σε σχέση με τις ασφαλιστικές και λες ότι μόνο οι ακριβές είναι καλές.Αν ισχυουν αυτά που λες τότε να βγει κάποιος και να πει ότι εγω πληρώνω 1000ευρω το χρόνο και οταν την χρειάστηκα με αποζημίωσαν σε 1 μήνα.Τότε θα σου πω μπράβο και θα πάω και γω να κάνω μία τέτοια ασφάλεια.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
825
Πόντοι
96
Το καλύτερο από όλα θα ήταν να μιλάμε με παραδείγματα δηλ. ποια ασφάλεια έχουμε τώρα και την εμπειρία μας που έχουμε(χτύπα ξύλο)με αυτή δηλ.και κατα πόσο είναι συνεργάσιμοι και αν γίνεται άνετα η αποζημίωση χωρίς χρονοτριβές και αν αποδέχονται ΟΛΟ το ποσό της αποζημίωσης ,κτλ...

Εγώ προσωπικά είμαι ασφαλισμένος μέχρι στιγμής στην Ιντερλαιφ και δεν έχω παράπονο γιατί είναι και σχετικά φθηνή εταιρία και όταν την χρειάστηκα με βοήθησαν.Πάντως δύο φορές που συμμετείχα σε ατύχημα(όχι ως υπαίτιος),οι ασφαλιστικές εταιρίες(eurobank και ασπις) των άλλων οδηγών κάνανε 1.5 με 2 χρόνια να με αποζημιώσουν και μάλιστα όχι σε όλο το ποσό της ζημιάς καθώς δεν αποδέχονταν το ύψος της ζημιάς.Έρχονταν εμπειρογνώμωνες των εταιριών και μου έλεγαν:''έλα μωρε τι έπαθες λίγο ζουληγμα εχεις πάθει θα το χτυπήσουμε λίγο και θα επανέρθει'' και το αυτοκίνητο είχε υποστεί ζημιά πάνω απο 2000e.Προσωπικά δεν νομίζω να έχει καμμία μεγάλη διαφορά όσο αναφορά τις υπηρεσίες που παρέχουν οι ακριβές ασφαλιστικές σε σχέση με τις φθηνές αλλά εδώ στην Ελλάδα έχουμε την εντύπωση ότι το ακριβό είναι και πάντοτε το καλύτερο.

ΥΣ.ρε συ ypogeios εφόσον δεν ζεις στην Ελλάδα πως γνωρίζεις τόσες πολλές λεπτομέρειες σε σχέση με τις ασφαλιστικές και λες ότι μόνο οι ακριβές είναι καλές.Αν ισχυουν αυτά που λες τότε να βγει κάποιος και να πει ότι εγω πληρώνω 1000ευρω το χρόνο και οταν την χρειάστηκα με αποζημίωσαν σε 1 μήνα.Τότε θα σου πω μπράβο και θα πάω και γω να κάνω μία τέτοια ασφάλεια.

ειμαι ξερολας
το γραψαν παραπανω οι φιλοι μου...
παντως τα γενικευμενα παραδειγμτα που ζητας δεν βοηθουν και τοσο γιατι πχ περιπτωση καραμπολας οπου απειχε 15 μετρα απο "σπασιμο" νησιδας ενω κανονικα θα πληρωνε το τελευταιο αμαξι ακριβως γιατι η ασφαλεια του τελευταιου ηθελε να βρει παραθυρο, δεν αποζημιωσε γιατι το πρωτο αμαξι "θα εστριβε παρανομα" και για τουτο ειχε κοψει ταχυτητα.
το αποτελεσμα?
2-3 χρονια μεχρι το δικαστιριο για να βγει μια αποφαση που εβγαζε ματι. Η εταιρια του τελευταιου? ιντεραβερονικα
τι εκανε? κρατησε μια ζημια που ηξερε οτι δε θα απεφευγε 3 χρονια στην τσεπη της....

Μια ερωτηση. Ο ασφαλιστης σου δε σου εδωσε καμια κατευθηνση για το πως να χειριστεις την περιπτωση?

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σίγουρα υπάρχουν χίλιες δυό περιπτώσεις και ανάλογα μπορεί το δικαστήριο είτε να δικαιώσει τον έναν είτε να προσπαθήσει να βρεί μία συμβιβστική απόφαση έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί μία μόνο ασφαλιστική εταιρεία.Σε αντίστοιχη περίπτωση που αναφέρεις είχε συμμετοχή ένας φίλος μου δηλ.ο πρώτος βγήκε απότομα σε εθνικό δρόμο και επειτα έγινε καραμπόλα με άλλα 3 αυτοκίνητα να πέφτουν το ένα πίσω απο τ'άλλο.Εκεί το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο καθένας θα πλήρώσει τη ζημιά που προκάλεσε στο μπροστά και έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.
Στη δική μου περίπτωση η ευθύνη ήταν οφθαλμοφανής (βγήκε από στοπ και έπεσα επάνω του), ο άνθρωπος δεν αποδέχονταν τ ευθύνη λέγοντας ότι έτρεχα πολύ,τεσπά με πήγε δικαστήρια(μετά από ένα χρόνο έγινε) και αφόυ δικαιώθηκα με αποζημίωσαν μετά από 8 μήνες.Η ασφαλιστική δεν αποδέχονταν το σύνολο της ζημιάς ότι είναι υπερβολικό και ότι εβαλα πράγματα που δεν δικαιολογούνταν,ενώ είχε το τιμολόγια της εταιρίας που το έφτιαξα.Τουλάχιστον πήρα πίσω περίπου το 80% των χρημάτων που έβαλα.Πάλι καλά..

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
825
Πόντοι
96
Στη δική μου περίπτωση η ευθύνη ήταν οφθαλμοφανής (βγήκε από στοπ και έπεσα επάνω του), ο άνθρωπος δεν αποδέχονταν τ ευθύνη λέγοντας ότι έτρεχα πολύ,τεσπά με πήγε δικαστήρια(μετά από ένα χρόνο έγινε) και αφόυ δικαιώθηκα με αποζημίωσαν μετά από 8 μήνες.Η ασφαλιστική δεν αποδέχονταν το σύνολο της ζημιάς ότι είναι υπερβολικό και ότι εβαλα πράγματα που δεν δικαιολογούνταν,ενώ είχε το τιμολόγια της εταιρίας που το έφτιαξα.Τουλάχιστον πήρα πίσω περίπου το 80% των χρημάτων που έβαλα.Πάλι καλά..

εσυ επεσες σε μαλακα οδηγο ή μαλακα ασφαλιστη... γιατι αν εκανε δηλωση (αρνητικη) το Bonus Malus παλι του ανεβαινει... αρα ποιος ο λογος να φαει την ταλαιπωρια αφου στο τελος θα πληρωσει κιολας? σε κατι τετοια παιζει ρολο ο ασφαλιστης (ο δικος σου και ο δικος του) και ο δικηγορος σου (αν εχεις)...

Οσο για την ασφαλιστικη απλα ηθελε ακομα ενα δικαστιριο για το ποσο της ζημιας. γιατι προφανως στο πρωτο απλα εκδικαστικε η ευθηνη... επρεπε να κανεις ακομα ενα για το υψος της αποζημιωσης. αλλα ποιος εχει υπομονη να περιμενει? και ακριβως εκει πατανε και σου κοβουν ενα ποσο τετοιο που λες... "δε γαμιεται, ας παρω τα 1800 σημερα και τα 200 ποιος τα χεζει"... τιποτα δεν ειναι στην τυχη...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.468
Πόντοι
9.931
SOS : Ενα εκατ. ανασφάλιστα ΙΧ κυκλοφορούν στους δρόμους
Η οικονομική πίεση των καταναλωτών, σε συνδυασμό με τις τελευταίες μεγάλες αυξήσεις των ασφαλίστρων, ωθούν τους οδηγούς ΙΧ στο να αφήνουν ανασφάλιστα των αυτοκίνητα τους. Το τελευταίο διάστημα το ποσοστό των ανασφάλιστων ΙΧ έχει αυξηθεί πάνω από το 17%.

"Η" Online 13/4 21:22

Ένα εκατομμύριο ανασφάλιστα ΙΧ κυκλοφορούν στο δρόμο, καθώς οι Έλληνες δεν ανανεώνουν πλέον τα ασφαλιστήρια συμβόλαια τους.

Η οικονομική πίεση των καταναλωτών, σε συνδυασμό με τις τελευταίες μεγάλες αυξήσεις των ασφαλίστρων, ωθούν τους οδηγούς ΙΧ στο να αφήνουν ανασφάλιστα των αυτοκίνητα τους. Το τελευταίο διάστημα το ποσοστό των ανασφάλιστων ΙΧ έχει αυξηθεί πάνω από το 17%.

Αυτό ανέφεραν, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής και υπογράμμισαν με έμφαση ότι «δυστυχώς το ποσοστό αυτό βαίνει αυξανόμενο». Η τακτική αυτή αναμένεται να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα στις ασφαλιστικές εταιρείες.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα στη χώρα ο στόλος των οχημάτων υπολογίζεται στα 5,5 με 6 εκατομμύρια οχήματα.

Έτσι μετά τις μαζικές παραδόσεις των πινακίδων στις εφορίες από ιδιοκτήτες ΙΧ, για να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, τώρα ήρθε η ώρα τη μη ανανέωσης των ασφαλιστηρίων συμβολαίων .

Όμως ζοφερή είναι και η πρόβλεψη σε ότι αφορά την αγορά ακινήτων, καθώς τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής προβλέπουν πτώση στις τιμές 20% το επόμενο διάστημα.

Τη ίδια ώρα η Εθνική Ασφαλιστική βάζει ως στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων με την μητρική Εθνική Τράπεζα, το δίκτυο της οποίας θα χρησιμοποιήσει για την προώθηση τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων.

Την Τετάρτη κατά τη διάρκεια γεύματος ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Λεωνίδας Θεόκλητος υπογράμμισε ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα προχωρήσει σύντομα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (σσ εικάζεται ότι θα είναι μικρότερη από 100εκ ευρώ), προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις σε κεφάλαια που εισάγει η οδηγία Solvency II.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Λεωνίδας Θεόκλητος, υπογράμμισε πως ζούμε σήμερα μια ζοφερή πραγματικότητα και τόνισε ότι η αναδιάρθρωση του χρέους θα είναι καταστροφική για τα ασφαλιστικά ταμεία, τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις τράπεζες.

Παράλληλα προέβλεψε «λουκέτα» σε μικρομεσαίες ασφαλιστικές εταιρείες όπως και συγχωνεύσεις μεταξύ εταιρειών προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις που φέρνει η οδηγία Solvency II. Ακόμα ξεκαθάρισε ότι η Εθνική Ασφαλιστική ούτε πωλείται ούτε πρόκειται να προχωρήσει σε εξαγορές.

Σύμφωνα με τον κ. Θεόκλητο, η εποπτεία της ασφαλιστικής αγοράς από την Τράπεζα της Ελλάδος, θα ξεκαθαρίσει «την ήρα από το στάχυ» καθώς ο κλάδος επλήγη το τελευταίο διάστημα και κυρίως με την υπόθεση της Ασπίδας.

Μάλιστα...θα τρακάρουμε και θα παρακαλάμε ο άλλος να είναι ασφαλισμένος :headbang:

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εαν θελετε να κανετε ασφαλεια στην anytime καντε.θα προτεινα για δικο σας καλο πριν κανετε να δοκιμασετε να παρετε τηλεφωνο με το τμημα ζημιων της εν λογω εταιρειας. εαν μεινετε ευχαριστημενοι απο την αναμονη, προχωρηστε. εγω ειμαι ασφαλιστης και πιστευω οτι ο ανταγωνισμος ειναι καλος γιατι ετσι θα αναγκαστουν και οι αλλες εταιρεις να μειωσουν το τιμολογιο τους,  πραγμα που το εχουνε κανει. οσο για την αποζημιωση που βλεπω παραπονα απο συμφουριτες μην νομιζετε οτι παντα παιζει ρολο η εταιρεια. 80% παιζει ο ασφαλιστης και 20% η εταιρεια. εχω δει ασφαλιστες να φερνουν αποζημιωσεις απο μπατακοεταιρειες στο αψε σβησε και απο κολλοσους να μην μπορουν να πληρωσουυν μικροζημιες 

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εαν θελετε να κανετε ασφαλεια στην anytime καντε.θα προτεινα για δικο σας καλο πριν κανετε να δοκιμασετε να παρετε τηλεφωνο με το τμημα ζημιων της εν λογω εταιρειας. εαν μεινετε ευχαριστημενοι απο την αναμονη, προχωρηστε. εγω ειμαι ασφαλιστης και πιστευω οτι ο ανταγωνισμος ειναι καλος γιατι ετσι θα αναγκαστουν και οι αλλες εταιρεις να μειωσουν το τιμολογιο τους,  πραγμα που το εχουνε κανει. οσο για την αποζημιωση που βλεπω παραπονα απο συμφουριτες μην νομιζετε οτι παντα παιζει ρολο η εταιρεια. 80% παιζει ο ασφαλιστης και 20% η εταιρεια. εχω δει ασφαλιστες να φερνουν αποζημιωσεις απο μπατακοεταιρειες στο αψε σβησε και απο κολλοσους να μην μπορουν να πληρωσουυν μικροζημιες 

Λεβέντη μου, χρονιάρες μέρες δε καταλαβαίνεις το εξής:

Ασφαλίζομαι ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, όχι γιατί σκοπεύω να τρακάρω (και να φταίω).
Άμα τρακάρω ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΙΩ, θα κυνηγάω την ασφάλεια ΤΟΥ ΦΤΑΙΧΤΗ, όχι τη δική μου.

Επομένως δεν έχω επιλογή για το σε ποια ασαφάλεια θα πάω για ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΩ εγώ γρήγορα και σωστά, διαλέγει η τύχη για μένα.

Διαλέγω ασφάλεια και σε αυτήν θα πάει να ζητήσει τα ρέστα αυτός που θα τρακάρω και θα φταίω, όχι εγώ.

Επομένως το επιχείρημά σου δε στέκει.

Αλλά μια που είσαι της δουλειάς και είπες και επιχείρημα, πες μας καλύτερα μια ουσιαστική πληροφορία:
ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ έχει τμήμα ζημιών που απαντάει αμέσως, πληρώνει γρήγορα, πληρώνει σωστά, δε ζητάει τη μάνα μου και τον πατέρα μου από χαρτιά για να πληρώσει, κλπ?  Πες μας ποια είναι, να πάρουμε αυτήν τηλέφωνο να την δοκιμάσουμε.

Θα μου πεις:
-Αν αυτός που τράκαρες δεν αποζημιώνεται σωστά, θα σε πάει (εμένα) στο δικαστήριο.
Σωστό.
Αν όμως η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο, ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ και η ασφάλεια (η οποιαδήποτε είναι) στη δίκη, αλλιώς θα επιδικαστεί ερήμην σε βάρος της η αποζημίωση.
Τότε (στο δικαστήριο), όσο και "κακή" να είναι η ασφάλεια, θα έρθει.

Επομένως τι μας λες εδώ να δοκιμάσουμε τα τηλέφωνα?
Πες μας "τα καλά" τηλέφωνα να τα δοκιμάσουμε.

Και:
Ξέρεις κανέναν ασφαλιστή που να τρέχει για να αποζημιωθεί σωστά ο (άτυχος) θύμα ατυχήματος του πελάτη του?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Φοινικας και Εθνικη πληρωνουνε, Ιντεραμερικαν θα σου βγαλουν την πιστην για 100€...

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1

Από αύριο νέος έλεγχος αρχίζει από την Τράπεζα της Ελλάδος στις ασφαλιστικές.....θα γελάσουμε πολύ.... Να δούμε ποιος θα βαλει τα 198 εκατ.ευρω στην Ιντεραμερικαν που λείπουν ???? Οι Ολλανδοί ???? ή μήπως αυτή που έκλεγε στο διαφημιστικό της τηλεόρασης ????

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εαν θελετε να κανετε ασφαλεια στην anytime καντε.

Και που 'σαι,  homies,

Βρήκα (στο site τους) το εξής:

-----------------------------------------

Συχνές Ερωτήσεις
Διαδικασία αποζημίωσης

Διαδικασία αποζημίωσης αυτοκινήτου
Η Εταιρεία θα αναθέσει σε πραγματογνώμονα την εκτίμηση του κόστους των υλικών ζημιών του παθόντος (τρίτου ή ασφαλισμένου) καθώς επίσης την υποβολή έκθεσης πραγματογνωμοσύνης στο διακανονιστή που χειρίζεται την υπόθεση. Ο πραγματογνώμονας μπορεί να επιθεωρήσει το όχημά σας είτε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα συνεργεία του δικτύου της INTERAMERICAN είτε σε κάποιο συνεργείο της επιλογής σας. (Για να πληροφορηθείτε για τα συνεργαζόμενα συνεργεία και να κλείσετε ραντεβού για πραγματογνωμοσύνη μπορείτε να καλέσετε στο 1158.)

Μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, θα ενημερωθείτε για την πορεία της ζημιάς και εφόσον καλύπτεται, θα σας καταβληθεί η σχετική αποζημίωση μέσα σε 48 ώρες από την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την καταβολή της αποζημίωσης είναι: η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, η αστυνομική ταυτότητα και το δίπλωμα του δικαιούχου, καθώς και τα πρωτότυπα παραστατικά (τιμολόγια) ανταλλακτικών και εργασίας για ζημιές των οποίων το κόστος υπερβαίνει τα 300 €.

----------------------------------------------

Τουλάχιστον αυτοί ρε μεγάλε ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, και αν δε τα τηρήσουν, τους πας για παραπαλνητική διαφήμηση.

Ποιά άλλη εταιρεία τα λέει έτσι ξεκάθαρα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Να το δεχτώ.

Πόσο % πιο ακριβές είναι από την "αυτόματη" του internet?

Δεν το γνωριζω, οι μονοι που θα σου πουνε την αληθεια για ποια ασφαλιστικη ειναι απο της καλες, ειναι οι λαμαριναδες-φανοποιοι, αυτοι ξερουν ποια ασφαλεια πληρωνει και ποια οχι, γιατι ειναι μεσα την δουλεια τους...
2 τελευταια περηστατικα που ειχα 1 με Εθνικη και 1 με Φοινικα πληρωθηκα μεσα στην βδομαδα και απο τους 2 με φιλικο διακανονησμο παντα, και σε σηζητηση που ειχα με τον λαμαρινα μου για τα ανταλακτικα που θα βαλουμε αυτος μου ειπε οτι πληρωνουνε και ειχαμε προχωρησει σε καινουρια ανταλακτικα...μονο η εθνικη μου ειχε κοψει 200€ απο συνολο 3500€...
μπορει να μου εκατσε καλα δεν ξερω, το θεμα ειναι οτι πληρωνουμε ασφαλιστρα τωρα για υλικες ζημιες 750000€ και δεν πληρωνουνε ζημιες οι κοβουνε λεφτα απο μικροποσα...

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα χρόνια σας πολλά,τυνχάνει να είμαι και εγώ ασφαλιστής εδώ και 30 χρόνια και έχω να σας πω ένα:επικρατεί μια μεγάλη απάτη σε όλο το σύστημα με πρώτους και καλύτερους τους Προέδρους των Εταιρειών μετά τους Διευθυντές μετά τα στελέχη και τελευταίοι οι καημένοι Ασφαλιστές που τρώνε όλο το λούκι και τα παλούκια αφού είμαστε σύνδεσμοι πελατών και εταιρειών.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λεβέντη μου, χρονιάρες μέρες δε καταλαβαίνεις το εξής:

Ασφαλίζομαι ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, όχι γιατί σκοπεύω να τρακάρω (και να φταίω).
Άμα τρακάρω ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΙΩ, θα κυνηγάω την ασφάλεια ΤΟΥ ΦΤΑΙΧΤΗ, όχι τη δική μου.

Επομένως δεν έχω επιλογή για το σε ποια ασαφάλεια θα πάω για ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΩ εγώ γρήγορα και σωστά, διαλέγει η τύχη για μένα.

Διαλέγω ασφάλεια και σε αυτήν θα πάει να ζητήσει τα ρέστα αυτός που θα τρακάρω και θα φταίω, όχι εγώ.

Επομένως το επιχείρημά σου δε στέκει.

Αλλά μια που είσαι της δουλειάς και είπες και επιχείρημα, πες μας καλύτερα μια ουσιαστική πληροφορία:
ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ έχει τμήμα ζημιών που απαντάει αμέσως, πληρώνει γρήγορα, πληρώνει σωστά, δε ζητάει τη μάνα μου και τον πατέρα μου από χαρτιά για να πληρώσει, κλπ?  Πες μας ποια είναι, να πάρουμε αυτήν τηλέφωνο να την δοκιμάσουμε.

Θα μου πεις:
-Αν αυτός που τράκαρες δεν αποζημιώνεται σωστά, θα σε πάει (εμένα) στο δικαστήριο.
Σωστό.
Αν όμως η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο, ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ και η ασφάλεια (η οποιαδήποτε είναι) στη δίκη, αλλιώς θα επιδικαστεί ερήμην σε βάρος της η αποζημίωση.
Τότε (στο δικαστήριο), όσο και "κακή" να είναι η ασφάλεια, θα έρθει.

Επομένως τι μας λες εδώ να δοκιμάσουμε τα τηλέφωνα?
Πες μας "τα καλά" τηλέφωνα να τα δοκιμάσουμε.

Και:
Ξέρεις κανέναν ασφαλιστή που να τρέχει για να αποζημιωθεί σωστά ο (άτυχος) θύμα ατυχήματος του πελάτη του?

ΛΕΒΑΝΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ

1) Ο φιλικος διακανονισμος ξερεις τι ειναι??? ποιος σου ειπε οτι αποζημιωνεσαι απο την εταιρεια του αλλου??? το 95% των εταιρειων ανηκουν στο συστημα του φιλικου διακανονισμου. Επομενως το επιχειρημα σου δεν στεκει

2) ολες οι σοβαρες και αξιοπιστες εταιρειες αποζημιωνουν γρηγορα, τους πιανεις στο τηλεφωνο, εχουνε τμημα ζημιων οργανωμενο κτλ. ονοματα δεν αναφερω γιατι θα θεωρηθει διαφημιση. ενας θεωρηθεις ενα ματσο χαρτια τα τιμολογια που πρεπει να προσκομισεις οπου επισκευασες το οχημα σου ε τοτε τι να σε πω! κανε εσυ μια ασφαλιστικη που να πληρωνει ανευ τιμολογιων.

3)οσο για το τρεξιμο που λες ολα τα μεγαλα και σοβαρα γραφεια αυτο κανουνε. προφανως δεν ησουνα πελατης σε κανα τετοιο γραφειο γιατι μια ζωη εψαχνες μπατακοεταιρειες. νομιζεις οτι ο ασφαλιστης εαν δεν μεινει ευχαριστημενος ο πελατης του δεν θα τον χασει?

οπως βλεπεις εισαι παντελως ασχετος και αφου δεν ξερεις καν πως αποζημιωνεσαι και διαλεξες την anytime καλη τυχη. εγω στην τελικη σου ειπα οτι γουσταρεις κανεις. δεν μου χρωστας - δεν σου χρωσταω.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και που 'σαι,  homies,

Βρήκα (στο site τους) το εξής:

-----------------------------------------

Συχνές Ερωτήσεις
Διαδικασία αποζημίωσης

Διαδικασία αποζημίωσης αυτοκινήτου
Η Εταιρεία θα αναθέσει σε πραγματογνώμονα την εκτίμηση του κόστους των υλικών ζημιών του παθόντος (τρίτου ή ασφαλισμένου) καθώς επίσης την υποβολή έκθεσης πραγματογνωμοσύνης στο διακανονιστή που χειρίζεται την υπόθεση. Ο πραγματογνώμονας μπορεί να επιθεωρήσει το όχημά σας είτε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα συνεργεία του δικτύου της INTERAMERICAN είτε σε κάποιο συνεργείο της επιλογής σας. (Για να πληροφορηθείτε για τα συνεργαζόμενα συνεργεία και να κλείσετε ραντεβού για πραγματογνωμοσύνη μπορείτε να καλέσετε στο 1158.)

Μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, θα ενημερωθείτε για την πορεία της ζημιάς και εφόσον καλύπτεται, θα σας καταβληθεί η σχετική αποζημίωση μέσα σε 48 ώρες από την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την καταβολή της αποζημίωσης είναι: η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, η αστυνομική ταυτότητα και το δίπλωμα του δικαιούχου, καθώς και τα πρωτότυπα παραστατικά (τιμολόγια) ανταλλακτικών και εργασίας για ζημιές των οποίων το κόστος υπερβαίνει τα 300 €.

----------------------------------------------

Τουλάχιστον αυτοί ρε μεγάλε ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, και αν δε τα τηρήσουν, τους πας για παραπαλνητική διαφήμηση.

Ποιά άλλη εταιρεία τα λέει έτσι ξεκάθαρα?

που σαι μεγαλε παλι μπουρδες λες.
θα χαρω παρα πολυ να εχεις ατυχημα και να θες να μιλησεις με τον υπευθυνο που εχει τον φακελο σου. εκει να δεις γλεντια. οσο για τους ξεκαθαρους ορους νομιζεις οτι οι αλλες εταιρειες ζητανε αλλα χαρτια απο αυτα που σε αναφερει η ιντεραμερικαν? επισης ΟΛΕΣ ΟΙ εταιρειες τα εχουνε γραμμενα στους γενικους ορους (σιγα μην ξες τι ειναι φυσικα) το οποιο ειναι ενα βιβλιαρακι που διδεται με το που κανεις το πρωτασφαλιστηριο και μαλιστα τα γραφει και αναλυτικοτερα. επισης εαν παθει ολοσχερη καταστροφη το αυτοκινητου τι θα κανεις? εαν μπλεχτεις σε καραμπολα? με μεθη? με σωματικες βλαβες? σε συνεπαιτιοτητα? εαν θες να ακυρωσεις το συμβολαιο σου? πρασινη καρτα την παρασκευη το βραδυ? εαν κανεις αλλαγη ιδιοκτητη? εαν σε τρακαρει ανασφαλιστος? δεν βλεπω αυτα να τα εχουνε γραψει ξεκαθαρα αυτα εκτος αμα υπαρχουνε και δεν τα ποσταρες.

Οπως βλεπεις μεγαλε ηδη σε εχω απαντησει σε αρκετες ανακριβειες σου και αποριες.δεν βλεπω να στα ελυσε η anytime.

προσωπικα σου ευχομαι καλη τυχη.

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οπως βλεπεις μεγαλε ηδη σε εχω απαντησει σε αρκετες ανακριβειες σου και αποριες.δεν βλεπω να στα ελυσε η anytime.

προσωπικα σου ευχομαι καλη τυχη.

Ευχαριστώ για την ευχή.
Περιτεύει όμως, γιατί δεν έχω ασφάλεια εκεί.
Θεωρητικά γράφω.
Και βλέπω το εξής:
Πόσο ξεκουνιούνται μερικοί (σαν και σένα), όταν βλέπουν ότι το "σύστημα" πάει να τους εξωπετάξει...

Πάντως ΔΕΝ αμφιβάλλω για την καλή σου πρόθεση, αλλά φίλε μου αναφέρεσαι σε ένα ΠΑΡΑΜΥΘΙ (της εξυπηρέτησης, του καλού service, κλπ) που δεν υπάρχουν ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ασφάλεια.

Κάποτε τα παραμύθια τελιώνουν.
Και η αρχή του τέλους (για τους ασφαλιστές) είναι η αλλαγή του καθεστώτος: Ασφάλιση ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ του πελάτη από την ασφαλιστική, λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας (internet κλπ).

Σκέψου την αλλαγή επαγγέλματος, όσο είναι νωρίς.

Θα το κάνουν κι άλλοι το βήμα της on-line ασφάλισης. Στην Αμερική (ΗΠΑ) ήδη γίνεται σε μεγάλη έκταση. Λες να μείνουμε πίσω?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
825
Πόντοι
96

Θα το κάνουν κι άλλοι το βήμα της on-line ασφάλισης. Στην Αμερική (ΗΠΑ) ήδη γίνεται σε μεγάλη έκταση. Λες να μείνουμε πίσω?

Εσυ Soteas κανεις καμια δουλεια?
ή απλα ποσταρεις μαλακιες και δε σε πιανει η κριση και η ανεργεια?!?  :dancing:

Απο ενδιαφερον ρωταω και γω μπας και πρεπει να σου δωσουμε κατευθηνσεις επαγγελματικου προσανατολισμου...!

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ Soteas κανεις καμια δουλεια?
ή απλα ποσταρεις μαλακιες και δε σε πιανει η κριση και η ανεργεια?!?  :dancing:

Απο ενδιαφερον ρωταω και γω μπας και πρεπει να σου δωσουμε κατευθηνσεις επαγγελματικου προσανατολισμου...!

Upogeios ευτυχώς (για μένα) είμαι από αυτούς που ΔΕΝ τους πιάνει η κρίση...

Κατευθύνσεις επαγγελματικές μάλλον εγώ είμαι σε θέση να δώσω στο 99,5% των φίλων εδώ μέσα.
Όχι το αντίστροφο.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως.
Και ΔΕΝ ποστάρω μαλακίες.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για την ευχή.
Περιτεύει όμως, γιατί δεν έχω ασφάλεια εκεί.
Θεωρητικά γράφω.
Και βλέπω το εξής:
Πόσο ξεκουνιούνται μερικοί (σαν και σένα), όταν βλέπουν ότι το "σύστημα" πάει να τους εξωπετάξει...

Πάντως ΔΕΝ αμφιβάλλω για την καλή σου πρόθεση, αλλά φίλε μου αναφέρεσαι σε ένα ΠΑΡΑΜΥΘΙ (της εξυπηρέτησης, του καλού service, κλπ) που δεν υπάρχουν ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ασφάλεια.

Κάποτε τα παραμύθια τελιώνουν.
Και η αρχή του τέλους (για τους ασφαλιστές) είναι η αλλαγή του καθεστώτος: Ασφάλιση ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ του πελάτη από την ασφαλιστική, λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας (internet κλπ).

για ακομη μια φορα λες παπαριες. και παλι εχω τα επιχειρηματα ενω εσυ λες αερολογιες
το συστημα της ιντερνετικης ασφαλισης υπαρχει εδω και χρονια στο εξωτερικο και ιδιως στην δανια το οποιο δεν προχωρησε. εαν νομιζεις οτι οι ασφαλιστες που εχουνε 1000 πελατες θα τους χασουν ολους? αυτην την στιγμη το γραφειο που δουλευω εχει πανω απο 12.000 πελατες και εκτος απο ασφαλειες αυτοκινητων εχει πυρος, κατοικιες, μεταφορες ασφαλισμενες.νομιζεις ασφαλιστες στο εξωτερικο δεν υπαρχουν? εσυ τι πιστευεις οτι ενας εργοστασιαρχης θα ασφαλισει την μοναδα του μεσω ιντερνετ? αυτην την στιγμη ο μεσος ορος ιδιοκτητη ιχ που ειναι 30 - 40 δεν εχει το χρονο και τις γνωσεις να ασχοληθει. νομιζεις οτι οι εταιρειες δεν εχουνε την αναγκη μας? εσυ αυτο που βλεπεις ειναι οτι αρκετοι ιδιοκτητες ιχ πηγαν και ασφαλιτηκαν κατευθειαν. εγω ξερω οτι μεγαλα γραφεια πηγαν και τους παρεδωσαν πισω και τα βραβεια που τους ειχε δωσει και οι ακυρωσεις απο τους συνεργατες φτανουν σε πακετα.

επισης το οτι δεν εξυπηρετηθηκες εσυ δεν σημαινει οτι ολος ο υπολοιπος κοσμος δεν εξυπηρετηθηκε.

εγω θα σε προτεινω ασε το πληκτρολογιο και κοιταξε να πιασεις καμια δουλεια

φιλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom