Νέα

Ασφάλεια Αυτοκινήτου μέσω Internet

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
825
Πόντοι
96
εγω θα σε προτεινω ασε το πληκτρολογιο και κοιταξε να πιασεις καμια δουλεια

φιλικα

Τι του λες ρε Hommie? βλεπεις να γινετε διαλογος? πιτσιρικας ειναι και παπαρολογει!!

Ανακαλυψε το ιντερνετ και την alltime την ιδια στιγμη με το Bourdela... θα παρει το Michel και θα του κανονισει ασφαλεια με ολες τις καλυψεις... A level, GFE, θραυση κρυσταλων, CIM, μερικη κλοπη, CIF και δωρο τις καποτες... τετοια σουπα σε μυαλο ανθρωπου δεν εχω ξαναματαδει...

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
για ακομη μια φορα λες παπαριες. και παλι εχω τα επιχειρηματα ενω εσυ λες αερολογιες
το συστημα της ιντερνετικης ασφαλισης υπαρχει εδω και χρονια στο εξωτερικο και ιδιως στην δανια το οποιο δεν προχωρησε. εαν νομιζεις οτι οι ασφαλιστες που εχουνε 1000 πελατες θα τους χασουν ολους? αυτην την στιγμη το γραφειο που δουλευω εχει πανω απο 12.000 πελατες και εκτος απο ασφαλειες αυτοκινητων εχει πυρος, κατοικιες, μεταφορες ασφαλισμενες.νομιζεις ασφαλιστες στο εξωτερικο δεν υπαρχουν? εσυ τι πιστευεις οτι ενας εργοστασιαρχης θα ασφαλισει την μοναδα του μεσω ιντερνετ? αυτην την στιγμη ο μεσος ορος ιδιοκτητη ιχ που ειναι 30 - 40 δεν εχει το χρονο και τις γνωσεις να ασχοληθει. νομιζεις οτι οι εταιρειες δεν εχουνε την αναγκη μας? εσυ αυτο που βλεπεις ειναι οτι αρκετοι ιδιοκτητες ιχ πηγαν και ασφαλιτηκαν κατευθειαν. εγω ξερω οτι μεγαλα γραφεια πηγαν και τους παρεδωσαν πισω και τα βραβεια που τους ειχε δωσει και οι ακυρωσεις απο τους συνεργατες φτανουν σε πακετα.

επισης το οτι δεν εξυπηρετηθηκες εσυ δεν σημαινει οτι ολος ο υπολοιπος κοσμος δεν εξυπηρετηθηκε.

φιλικα

Μη γίνεσαι μαλάκας.
Δεν είπα ότι αύριο θα χάσεις τη δουλειά σου.
Είπα ότι η τάση προς τα εκεί είναι.
Όπως πριν 40 χρόνια η τάση ήταν να καταργηθούν τα μπακάλικα και να γίνουν supermarket. Δεν έγινε μέσα σε μια βδομάδα, έγινε όμως. Σε 10, 20 χρόνια.
Ξανασκέψου το.

Θα υπάρξει πόλεμος, αλλά η εξέλιξη δε μπορεί να σταματήσει. Και η εξέλιξη προς τα εκεί είναι.
Σε μερικές περιπτώσεις (εργοστάσια, πλοία, αεροπορικά) θα παραμείνουν οι brokers (όχι ασφαλιστικοί πράκτορες). Αλλά όχι στο λιανοπούλι. Σπίτια, αυτοκίνητα, ζωές, κλπ, θα γυρίσουν (στην πλειοψηφία τους). Trust me.

Όσο για μένα, μη στεναχωριέσαι, ξέρω πως να διαθέτω το χρόνο μου.

τετοια σουπα σε μυαλο ανθρωπου δεν εχω ξαναματαδει...
Μάλλον δεν έχεις δει καθρέφτη, γι' αυτό.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
825
Πόντοι
96
Εσυ στον καθρέφτη, βλέπεις το μυαλό σου? μάγκα αυτό εξηγεί πολλά!!

marko dexter

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
3
Πόντοι
0
για ακομη μια φορα λες παπαριες. και παλι εχω τα επιχειρηματα ενω εσυ λες αερολογιες
το συστημα της ιντερνετικης ασφαλισης υπαρχει εδω και χρονια στο εξωτερικο και ιδιως στην δανια το οποιο δεν προχωρησε. εαν νομιζεις οτι οι ασφαλιστες που εχουνε 1000 πελατες θα τους χασουν ολους? αυτην την στιγμη το γραφειο που δουλευω εχει πανω απο 12.000 πελατες και εκτος απο ασφαλειες αυτοκινητων εχει πυρος, κατοικιες, μεταφορες ασφαλισμενες.νομιζεις ασφαλιστες στο εξωτερικο δεν υπαρχουν? εσυ τι πιστευεις οτι ενας εργοστασιαρχης θα ασφαλισει την μοναδα του μεσω ιντερνετ? αυτην την στιγμη ο μεσος ορος ιδιοκτητη ιχ που ειναι 30 - 40 δεν εχει το χρονο και τις γνωσεις να ασχοληθει. νομιζεις οτι οι εταιρειες δεν εχουνε την αναγκη μας? εσυ αυτο που βλεπεις ειναι οτι αρκετοι ιδιοκτητες ιχ πηγαν και ασφαλιτηκαν κατευθειαν. εγω ξερω οτι μεγαλα γραφεια πηγαν και τους παρεδωσαν πισω και τα βραβεια που τους ειχε δωσει και οι ακυρωσεις απο τους συνεργατες φτανουν σε πακετα.

επισης το οτι δεν εξυπηρετηθηκες εσυ δεν σημαινει οτι ολος ο υπολοιπος κοσμος δεν εξυπηρετηθηκε.

φιλικα

EXEIS APOLUTO DIKIO...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
825
Πόντοι
96
sthn agglia to vasiko paketo asfalisis einai gurw sta 500 eurwwww
Ε δε θα έχουν Ίντερνετ εκεί.... Ή δεν έχει παει η ιντερβερονικα να κατεβάσει τις τιμές.... Μαλακες αγγλοσαξονες

By the way... Man γραφε ελληνικά

marko dexter

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
3
Πόντοι
0
Ε δε θα έχουν Ίντερνετ εκεί.... Ή δεν έχει παει η ιντερβερονικα να κατεβάσει τις τιμές.... Μαλακες αγγλοσαξονες

By the way... Man γραφε ελληνικά

EXOUN ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Από την εμπειρία μου με anytime.
Την έχω από το 2007 που νομίζω ξεκίνησε.
Άρχισα με μία μεικτή που είχε χαμηλά (στο 1000ρικο) με πολύ μεγάλη όμως απαλλαγή (900?)
2 συν της
1) H πολύ καλή εξυπηρέτηση η οποία είναι και τηλεφωνική. Δεν δουλεύουν μόνο από net. Για να ξεκινήσεις σου στέλνουν courrier που μαζεύει τα διακαιολογητικά (άδειες κλπ) σπίτι ή στη δουλειά σου και γενικά είναι διαφωτιστικοί σε οτιδήποτε προκύψει. Από εκεί και πέρα με μία κατάθεση (τους στέλνεις το καταθετήριο με φαξ) ή χρέωση κάρτας ανανεώνεις την ασφάλεια όποτε λήξει.
2) H αμεσότητα στην πληρωμή. Το 2008 (αφού έφαγα ένα πρωί στη συγγρού που είναι τα γραφεία τους με τα τιμολόγια), με πλήρωσαν με επιταγή ημέρας της Millenium.
Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Τώρα από όσο ξέρω αργει να πληρώσει και σου πρήζει τα @@ όπως και οι περισσότερες ασφαλιστικές.
Ένα πλην
Μετά τον πρώτο χρόνο ήθελα να σταματήσω την μεικτή λόγω μεγάλης απαλλαγής και να σκεφτώ τι θα κάνω αλλά αυτοί μόλις έληξε μου χρεώσαν το ίδιο ποσό στην κάρτα από μόνοι τους.
Εκνευρίστηκα αλλά επειδή ήταν μανούρα να κοπεί πιστωτικό το κράτησα άλλο ένα χρόνο αφού τους έβαλα να διαγράψουν τα στοιχεία της κάρτας μου και από τότε συνεχίζω με κατάθεση όποτε γουστάρω γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το κινώ ελάχιστα και μπορεί να το αφήσω 1-2 μήνες ανασφάλιστο (και ακινητοποιημένο)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Αυστηρές κυρώσεις για όσους οδηγούν ανασφάλιστο όχημα

www.pixhost.org/show/663/7069521_image-ashx.jpg] [/url]

Σε μείζον πρόβλημα για τους οδηγούς αυτοκινήτων, αλλά και τις ασφαλιστικές εταιρίες εξελίσσετε το θέμα των ανασφάλιστων αυτοκινήτων που υπολογίζονται σε 1,5 εκατομμύριο, ενώ πριν ένα χρόνο ο αριθμός τους υπολογιζόταν στο 1 εκατομμύριο.

Στην αύξηση της κυκλοφορίας ανασφάλιστων αυτοκινήτων σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ασφαλιστικών εταιριών συμβάλει η οικονομική κρίση και ανέχεια. Έτσι πολλοί πολίτες που έχασαν την δουλειά τους ή μειώθηκαν τα εισοδήματα τους «ξεχνούν» αυτή την υποχρέωση και παίζουν «κορώνα γράμματα» την κυκλοφορία του ΙΧ χωρίς ασφάλιση.

Πέρα των δικαστικών περιπετειών αλλά και των υπέρογκων εξόδων που θα υποστούν σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος , ο νόμος προβλέπει και αυστηρές κυρώσεις και για όσους εντοπιστούν με ανασφάλιστο όχημα χωρίς να έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Ειδικότερα ο νόμος προβλέπει την επιβολή αυστηρότατων κυρώσεων σε βάρος των παρανομούντων οδηγών, ιδιοκτητών και κατόχων που θέτουν σε κυκλοφορία ή οδηγούν ανασφάλιστο όχημα.

Στις διατάξεις του άρθρου 5 παρ. 4 του Ν. 489/76 προβλέπεται ότι η κυκλοφορία οχήματος χωρίς το ειδικό, αποδεικτικό της ασφάλισης, σήμα επισύρει την επιβολή των παρακάτω διοικητικών κυρώσεων:

α) αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας με πράξη της Αστυνομικής Αρχής για ένα χρόνο. Η πρόκληση δε ατυχήματος από όχημα χωρίς το προαναφερόμενο ειδικό σήμα, επισύρει την αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια και επί υποτροπής για τρία χρόνια.

β) χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, βεβαιωθέντος με πράξη της Αστυνομικής Αρχής και εισπραττόμενο με τις οικείες διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε, 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα Φ.Δ.Χ., 500 ευρώ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα κάθε φύσης και των 250 ευρώ για τα δίκυκλα.

Πηγή:grradar

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Στην αύξηση της κυκλοφορίας ανασφάλιστων αυτοκινήτων σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ασφαλιστικών εταιριών συμβάλει η οικονομική κρίση και ανέχεια.

Καλά που το κατάλαβαν.

Πάντως με ποινές δε γιατρεύεται το πρόβλημα. Άμα ο άλλος δεν έχει, τι να κάνει?  Να μη πληρώσει νοίκι για να ασφαλίσει το αυτοκίνητο? Θα το ρισκάρει (και την ποινή, και την εμπλοκή στο ατύχημα).

Γνώμη μου:
Οι ασφάλειες αύξησαν ΠΟΛΥ τα ασφάλιστρα, με αιτιολογία την αύξηση των ορίων. Έχει φτάσει το 1 εκ. ευρώ τό όριο - ή θα φτάσει σύντομα.
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τόσο μεγάλο όριο κάλυψης. Μας το επέβαλε η ΕΕ (σάμπως είναι το μόνο πράμα που μας επέβαλε? Εδώ πήγε να μας επιβάλλει την κατάργηση του κοκορετσιού!), αλλά τα όρια αυτά είναι για χώρες τύπου Γερμανία και Ολλανδία, που η ζωή έχει άλλη αξία εκεί.
Θα μου πουν οι "υπέρμαχοι":
"-Ναι, αλλά άμα πέσεις με το κάρο πάνω στη στάση λεωφορείου και καθαρίσεις 10-15, ποιός θα τους πληρώσει?"
Σωστό, και είχαμε και το δυστύχημα με τα 21 παιδιά στα Τέμπη, αλλά ΠΟΣΑ τέτοια δυστυχήματα γίνονται? Δεν μπορεί ολόκληρη η πολιτική μιας χώρας να βασίζεται σε ένα περιστατικό που συμβαίνει κάθε 50 χρόνια, και να βασίζει την πολιτική της αυτή σε ΕΝΑ τέτοιο δεδομένο.

Κατά τη γνώμη μου η αύξηση των ορίων (και κατ' επέκταση και των ασφαλίστρων) σε τέτοια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ όρια είναι μέσα στα πλαίσια της επιβαλλόμενης ευρωπαϊκής πολιτικής, που δεν είναι πάντα εφαρμόσιμη (με επιτυχία) καθολικά σε όλη την Ευρώπη από Φιλανδία μέχρι Ελλάδα και από Ρουμανία μέχρι Αγγλία.

Υπογράψανε ότι θα "εναρμονιστούμε", αλλά πριν υπογράψουν δεν σκέφτηκαν αν αυτό που υπογράφουν είναι δυνατό να εφαρμοστεί στην πράξη εδώ. Η κοινωνία αντιδράει καθολικά. Και η αντίδραση δεν εκδηλώνεται μόνο από πλευράς κοινού με το "Δε Πληρώνω", αλλά σε πολλά επίπεδα, μέτωπα, και βάθη.  Π.χ. εμένα όποτε με έχει σταματήσει η αστυνομία "για έλεγχο", μπορεί να μου έψαξαν το πορτ-μπαγκάζ για μολότωφ, άδεια, δίπλωμα και ταυτότηα ζήτησαν, αλλά ασφαλιστήριο δε ζήτησαν.
Και δεν το έχω κολλημένο.

Επισκέπτης
Κι εγω τη μηχανη την εχω ανασφαλιστη εδω κι ενα χρονο.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
«Μπλόκο» για 140.000 ασφαλισμένους σε τροχαία

Στο σημείο «0» έχει φτάσει το επικουρικό κεφάλαιο, σύμφωνα με την ένωση ασφαλιστικών εταιρειών Ελλάδος, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 140.000 ασφαλισμένοι που έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστα αυτοκίνητα, να μένουν «στον αέρα».

Σύμφωνα με την Ένωση, οι υποχρεώσεις ξεπερνούν τα 700 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα συνολικά του ετήσια έσοδα ανέρχονται μόλις στα 72 εκατομμύρια ευρώ.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δε ξέρω εαν προυπάρχει το θέμα. Μήπως κάποιος έχει ασχοληθεί ή αποκτήσει ασφάλεια μέσω internet και εταιριών όπως anytime on line, mydirect ή κάποια άλλη και ξέρει να μας πει εαν αξίζει. Σήμερα πήρα μια προσφορά 60 ευρώ λιγότερα από την προσφορά του ασφαλιστή μου στις ίδιες καλύψεις. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το aftersale, εάν σηκώνουν το τηλέφωνο τη στιγμή που θα τους χρειάζεσαι

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
απο οσο γνωριζω το μετα ειναι για κλαμματα σε μια κουβεντα που ακουσα για αυτους που αναφερεις

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
απο οσο γνωριζω το μετα ειναι για κλαμματα σε μια κουβεντα που ακουσα για αυτους που αναφερεις
Και εγώ αυτο έχω ακούσει αλλά εάν κάποιος έχει προσωπικη εμπειρία θα ήταν καλό να μάθουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom