Επισκέπτης
Η intersalonica αν δεν κάνω λάθος είναι οδική βοήθεια.Έχει και ασφαλιστικό τμήμα;
osoi δηλαδη εχουν ασφαλεισμενα τα αυτοκινητα τους σε αυτη την εταιρια τι πρεπει να κανουν ??Στο "σφράγισμα" των γραφείων της Ευρωπαϊκής Πρόνοιας προχώρησε με απόφασή της η ΤτΕ, σύμφωνα με πληροφορίες και αναμένεται σύντομα η επίσημη ανακοίνωση.
Η Ευρωπαϊκή Πρόνοια δεν προχώρησε σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ενώ για τις εξελίξεις είχε ήδη ενημερώσει τους εργαζομένους της και έχει μεταφέρει τα χαρτοφυλάκιά της σε άλλες εταιρείες.
δεν έχει μεταφερθεί τίποτα ένα μήνα επικουρικό και μετά ανασφάλιστοι οι άτυχοι πελάτες της πρόνοιας....
ναι και τωρα την εχουνε κανει 4μηνοΗ intersalonica αν δεν κάνω λάθος είναι οδική βοήθεια.Έχει και ασφαλιστικό τμήμα;
Αγροτική Ασφαλιστική η Νο1 στην Ελλάδα, όταν έρθει η ώρα ΠΛΗΡΩΝΕΙ
διαβαζω, διαβαζω... ωραια τα λετε...
Βενζινη να βαλετε στο αμαξι εχετε? Γιατι αμα μπλεκεις με τηνalltimeκαι τηνinterveronikaθα πει οτι μετρας τα cents... αρα να την κανεις την ασφαλεια αμα δε το κουνας το ρημαδι οεο?!?
έχουν κάλυψη από το επικουρικό(με ότι αυτό συνεπάγεται) νομίζω για 30 μέρες....μετά καινούριο συμβόλαιο σε άλλη εταιρεία.ουρές δεν ασφαλίζονται οπότε όποιος σας πει ότι θα μεταφέρει αλλού το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσετε ή θα τα βάλει από τη τσέπη του ή σας λέει πίπες...osoi δηλαδη εχουν ασφαλεισμενα τα αυτοκινητα τους σε αυτη την εταιρια τι πρεπει να κανουν ??
Αγροτική Ασφαλιστική η Νο1 στην Ελλάδα, όταν έρθει η ώρα ΠΛΗΡΩΝΕΙ
και εγω αυτη εχω, ειχα παθει 1800 περιπου ζημια και πηγα απο εκει να δω τι γινεται και τι πρεπει να κανω για να πληρωθω και μου λεει ενα παλικαρι εχεις μαζι σου τα τιμολογια, μολις του ειπα ναι μου λεει κατσε να σου βγαλω την επιταγη, σε 10-15 λεπτακια με ειχε πληρωσει
Δεν καταλαβαινω ομως ,γιατι τοσο μισος προς την Interamerican-Anytime ????.
.
Αν το νομικο τμημα της εταιριας κρινει οτι θα γλυτωσουν 1€ με το να αφησουν το θεμα σου να παει στο δικαστηριο, πιστεψε με. ΘΑ ΠΑΕΙ.
-OK..Αυτο το κανουν ολες οι εταιριες...πες μας κατι που δεν ξερουμε...-
Το ιδιο ισχυει για ολες τις εταιριες του χωρου που κανουν τη δουλεια σωστα. Οι πειρατες (κατιinterveronikaκαι κατιalltime) θα σε αφησουν να περιμενεις μεχρι να δουν οτι δε μπορουν να κανουν τιποτα αλλο, οχι για κανεναν αλλο λογο, απλα για να γραψουν τη ζημια στο επομενο ή μεθεπομενο μηνα... τοσο απλα, τοσο ομορφα και τοσο καλα κουρδισμενο. Τι δε καταλαβαινετε?
Δεν καταλαβαινω ομως ,γιατι τοσο μισος προς την Interamerican-Anytime ????
Μηπως γιατι εχει -πλεον- τις χαμηλεοτερες τιμες και πολυ ασφαλιστες χασανε τις προμηθειες τους...?
Μηπως εισαι και εσυ ενας απο αυτους...???
Λεω μηπως....
Kαραγκιοζακο..μην κανεις χαρακτηρισμους..εγω δεν σου εκανα πριν.. δεν θα βγαλουμε ακρη με αυτους..οχι Αλεξανδρε77, κανενα μισος... το μισος προϋποθετει οτι μου εχουν κανει κατι. απλα αυτες τις δυο εταιριες εχουν πιασει τα μπουρδελοπαιδα στην κουβεντα... τωρα εσυ γιατι ειδες μισος προς τη μια απο τις δυο και οχι προς τις δυο?? μηπως εχεις εσυ τιποτα συμφεροντα?
και να σου πω ενα μυστικο, μπορει μια εταιρια να βγαινει φτηνη, φτηνοτερη, τσαμπα αν θελεις κοβοντας τους ασφαλιστες, τους ταμιες ισως και τους παρκαδορους και εσενα αυτο να σου αρεσει... τι να κανουμε? εγω προτιμω να πληρωσω 5 ευρω παραπανω και να ζησουν σαν ανθρωποι κανα δυο νοικοκυραιοι διπλα μου. Αλλα απο κατι politically correct κοπανους σαν εσενα εχουμε γεμισει απροσωπα πολυκαταστηματα και χαρτογιακαδες που χωρις να προσσφερουν τιποτα νομιζουν οτι ειναι κατι.
προφανως υπαρχει μια διαφορα αντιληψης.
Kαραγκιοζακο..μην κανεις χαρακτηρισμους..εγω δεν σου εκανα πριν.. δεν θα βγαλουμε ακρη με αυτους..
Αν θες κανουμε μια συζιτησουλα απλη κ ωραια...
Η διαφορα που λες..δεν ειναι 5 ευρο ,ειναι πολυ παραπανω..
Πριν λιγο καιρο πληρωνα 330... τωρα στην anytime 210! Πιστευω ειναι αξιολογη διαφορα!
Τωρα αν εσυ θελεις να πληρωνεις τον ασφαλιστη σου..τον ταμια..κ τον παρκαδορο,οπως ειπες..δικαιωμα σου..
Εγω οπως κ αρκετος κοσμος,πλεον.. κανουνε περικοπες απο οπου μπορουν.. ΚΑΙ απο την ασφαλεια!
Το οτι δεν προσφερουν τιποτα...ναι..συμφωνω.. αλλα αυτο ειναι μια αλλη πονεμενη ιστορια!
Ολες οι ασφαλιστικες αμα κ οσο μπορουν..θα σου κοψουν!
Οποτε.. και εγω κανω το ιδιο!