Νέα

Ασφάλεια Αυτοκινήτου μέσω Internet

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thoikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μην τρελαινεσαι,απο την ημερα που εκανες το ασφαλιστηριο στο τηλεφωνο ισχυει η ασφαλεια σου,ασχετα αν δεν την εχεις παραλαβει ακομη!μην ξεχνας οτι ειναι interamerican,η καλυτερη ασφαλιστικη στον κοσμο!και γω anytime εχω.πριν ειχα interamerican κανονικη.και ο λογος που ειναι τοσο φθηνη,ειναι γιατι ασφαλιζεσαι μεσω ιντερνετ και δεν πηγαινεις σε πρακτορειο,οποτε δεν πληρωνεις προμηθεια στο πρακτορειο και στον ασφαλιστη!με αυτη την κινηση που εκανε η interamerican ουτε οι δικοι της ασφαλιστες,δεν θα μπορεσουν να δουλεψουν.οποτε απολαυσε το.εμενα μου βγηκε η μικτη 280 ευρω το εξαμηνο,ενω στην κανονικη interamerican πληρωνα 380.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
sorry ρε φίλε αλλα δε μπόρεσα να κρατηθώ!!!!! επειδή είμαι στο χώρο και δουλεύω όλες τις εταιρίες Ε ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ κιόλας!!!!

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ την έχω ψάξει (την τσέπη μου), δε βρήκα μέσα ούτε 100 Ε, οπότε το άφησα ανασφάλιστο.

Ούτως ή άλλως σπάνια το τσουλάω.
Να πάνε να γαμηθούνε. Αεριτζήδες του κερατά.

ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ.
χμ... δεν εχω σκοπο να σε κρινω ,αλλα υπαρχει περιπτωση μεσα στο 2011 να ενεργοποιηθει ενας μηχανισμος με τον οποιο .ολα τα ανασφαλιστα θα ασφαλιστουν στο επικουρικο,θα πληρωσεις πολλα λεφτα μεσω εφοριας .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.933
Πόντοι
9.931
Η νέα "μαγκιά" του ΝεοΕλληνα είναι το δεν πληρώνω-δεν πληρώνω :jerking:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ την έχω ψάξει (την τσέπη μου), δε βρήκα μέσα ούτε 100 Ε, οπότε το άφησα ανασφάλιστο.

Ούτως ή άλλως σπάνια το τσουλάω.
Να πάνε να γαμηθούνε. Αεριτζήδες του κερατά.

ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Μην κυκλοφορείς ανασφάλιστο αυτοκίνητο. Πάρε τραίνο, τρόλλεϋ, λεωφορείο, περπάτησε.

Άμα γίνει τίποτε και κάνεις καμμιά ζημιά κινδυνεύεις όντως να μην βρίσκεις τίποτε στην τσέπη.

Κι εσύ και τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου...

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
φιλε μην τρελαινεσαι,απο την ημερα που εκανες το ασφαλιστηριο στο τηλεφωνο ισχυει η ασφαλεια σου,ασχετα αν δεν την εχεις παραλαβει ακομη!μην ξεχνας οτι ειναι interamerican,η καλυτερη ασφαλιστικη στον κοσμο!και γω anytime εχω.πριν ειχα interamerican κανονικη.και ο λογος που ειναι τοσο φθηνη,ειναι γιατι ασφαλιζεσαι μεσω ιντερνετ και δεν πηγαινεις σε πρακτορειο,οποτε δεν πληρωνεις προμηθεια στο πρακτορειο και στον ασφαλιστη!με αυτη την κινηση που εκανε η interamerican ουτε οι δικοι της ασφαλιστες,δεν θα μπορεσουν να δουλεψουν.οποτε απολαυσε το.εμενα μου βγηκε η μικτη 280 ευρω το εξαμηνο,ενω στην κανονικη interamerican πληρωνα 380.
Η βλακεία είναι τελικά ανίκητη.....

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
υπαρχει περιπτωση μεσα στο 2011 να ενεργοποιηθει ενας μηχανισμος με τον οποιο .ολα τα ανασφαλιστα θα ασφαλιστουν στο επικουρικο,θα πληρωσεις πολλα λεφτα μεσω εφοριας.

Ευχαριστώ.
Σίγουρα κάτι προσπαθούν να κάνουν, γιατί το "ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ" δεν εφαρμόζεται μόνο από μένα, το κάνει πολύς κόσμος πια. Και για ιδεολογικούς λόγους (οι πιο μαχητικοί) αλλά κυρίως γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ να πληρώσουν (οι περισσότεροι).
Η ασφάλεια του αυτοκινήτου βλέπεις έρχεται σε τρίτη μοίρα, μετά το supermarket, το νοίκι, τη ΔΕΗ, και το φροντιστήριο του παιδιού.
Οπότε οι "ασφαλιστές" (δηλαδή οι διάφοροι Ψωμιάδηδες και οι Κοντομηνάδες) ψάχνουν να βρουν τρόπο να ξαναμαζέψουν τις χαμένες εισπράξεις.

Δεν είναι εύκολο όμως. Γιατί ο καθένας, έστω και αν δεν έχει καταθέσει πινακίδες, έχει το δικαίωμα να πει "δεν το κουνάω, το έχω παρκαρισμένο στο χωριό". Αυτόν, δεν μπορούν να το υποχρεώσουν να το ασφαλίσει. Γιατί να το ασφαλίσει?  Αφού δε το τσουλάει.

Άλλωστε με τι ασφάλιστρο θα σαφαλίζει το επικουρικό?  Και γιατί δε θα μπορεί ο καθένας να πηγαίνει να ασφαλίζεται στο επικουρικό αν θέλει?

Αυτό που λες θα μπορούσε να γίνει με ενσωμάτωη των ασφαλίστρων στα τέλη κυκλοφορίας (άλλο αίσχος αυτό), και "αυτόματη" ασφάλιση όλων των οχημάτων (για τις ελάχιστες καλύψεις) σε κάποιο κρατικό φορέα.
Από κει και πέρα, ότι μικτές, φωτιάς, πυρός κλπ θέλει ο καθένας, θα μπορεί να πηγαίνει να τις κάνει όπου θέλει.  Αλλά την εποχή των ιδιωτικοποιήσεων, καταλαβαίνεις ότι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ τέτοιο πράμα (που ζούμε, στην ΕΣΣΔ του Στάλιν?), οπότε χλωμό το βλέπω να ασφαλίζουν όλο τον κόσμο στο επικουρικό.

Πέρα απ' αυτά, επειδή και εγώ έχω σχέση με το χώρο, θα το μάθω ΠΡΙΝ ανακοινωθεί ότι θα γίνει, να είσαι σίγουρος...

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
sorry ρε φίλε αλλα δε μπόρεσα να κρατηθώ!!!!! επειδή είμαι στο χώρο και δουλεύω όλες τις εταιρίες Ε ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ κιόλας!!!!
ποια ειναι καλυτερη?η εθνικη μηπως?γιατι και γω εχω πολυ κοντινους συγγενεις στον κλαδο αυτον.

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
προς τι η βλακεια φιλαρακο???γνωριζεις κατι?
Η ΒΛΑΚΕΊΑ αφορά το ότι με ένα τηλ έχεις ασφάλεια σε ισχύ...εκτός αν καπάκι έλαβες κάποια βεβαίωση ασφάλισης οπότε πάσο και με συγχωρείς...

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
λοιπον φιλε η ιντεραμερικαν ειναι σοβαρη εταιρεια.εκεινη την στιγμη ονλαιν μεσω του κεντρικου υπολογιστη της εταιρειας εκδιδει το συμβολαιο ηλεκτρονικα.απο την στιγμη που σου πουν οτι π.χ. απο σημερα 12 η ωρα το μεσημερι εισαι ασφαλισμενος,τελειωσε!αλλωστε οι κλησεις καταγραφονται γι'αυτο τον σκοπο.η μονη διαφορα στην μικτη της anytime απο την μικτη της κανονικης ειναι η απαλλαγη που ειναι 1000 ευρω ενω στην κανονικη 600,αν και πριν 1000 ηταν,το τελευταιο εξαμηνο το εριξε στα 600.και το συμβολαιο ειναι ακριβως ιδιο με της κανονικης!

thoikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ποια ειναι καλυτερη?η εθνικη μηπως?γιατι και γω εχω πολυ κοντινους συγγενεις στον κλαδο αυτον.
Φυσικά και η Εθνική είναι πολύ καλύτερη ( αλλά και πολύ ακριβότερη )!!! Γέλασα για το " καλύτερη του κόσμου "!!! Είναι αρκετά καλή αλλά μέχρι εκεί.

Επισκέπτης
δεν ειναι νεα μαγκια
ειμαστε η μονη χωρα που η γυφτια ειναι μαγκια
φίλε μου είναι τελείως διαφορετική η λογική του "δεν πληρώνω αδικαιολόγητες και ληστρικές αυξήσεις", αλλα τελείως παράλογη, ανόητη, ηλίθια η λογική του δεν πληρώνω ΤΙΠΟΤΑ γιατι ετσι γουστάρω γιατι εγώ ειμαι ο ΜΑΓΚΑΣ και ολοι οι υπόλοιποι μα....ες, για να μην χρησιμοποιήσω άλλες περισσότερο αντιπροσωπευτικές κοσμητικές εκφράσεις του λιμανιού.
Απορώ λοιπόν γιατί ασχολείστε όλοι με άτομα τέτοιας λογικής...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ειμαστε η μονη χωρα που η γυφτια ειναι μαγκια

Εάν εσύ θεωρείς αρχοντιά το να αφήνεις να σου πιάνουν τον κώλο όποτε γουστάρουν, τότε ναι, πράγματι το να μη πληρώνεις είναι γυφτιά.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

10+ κατσε να γινει ατυχημα και αμα  βγαλεις τηλεφωνικη γραμμη σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα βλεπουμε

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εάν εσύ θεωρείς αρχοντιά το να αφήνεις να σου πιάνουν τον κώλο όποτε γουστάρουν, τότε ναι, πράγματι το να μη πληρώνεις είναι γυφτιά.

φιλε μου και εγω ασφαλιστης ειμαι πολυ καλα εκανες και αφησες το αμαξι σου ανασφαλιστο και οπως λες δεν εμπλεχτηκες σε ατυχημα τα τελευταια 17 χρονια. ΟΜΩΣ να σου πω μια ιστοριουλα..
στο γραφειο που δουλευω υπαρχει πελατης απο το 1987 ασφαλισμενος με μηχανακι. πριν 2 χρονια πατησε μια γυναικα η οποια δυστυχως απεβιωσε. η ασφαλιστικη πληρωσε 230,000 ευρω και ολα αυτα σε επαρχια. δεν μπορεις να ξερεις ΠΟΤΕ που και ποτε θα γινει η στραβη. τωρα εαν λογαριασες αυτο να κανεις σωστο καλα εκανες, εγω δεν ειμαι ουτε πατερας σου , ουτε φιλος σου, ουτε γκομενος σου. Πιστευω  και οι αλλοι συναδελφοι για το καλο σου το λενε γιατι αυτα τα πετυχαινουμε συνεχεια στην δουλεια μας, μην νομιζεις οτι δεν γινονται.

οσο για anytime θα εχει πολυ πλακα σε περιπτωση που θα εμπλακεις σε ζημια πως θα βγαλεις ακρη...

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
τερμα τα διφραγκα λαμογια ασφαλιστες που μου φορεσατε μια γραβατα και θελετε να πεφτουν τα εβροπουλα χωρις να προσφερουν τιποτα οι κωλοεταιριες σας.τραβατε να κουβαλησετε κανα τενεκε λασπη στην οικοδομη να δειτε πως βγαινει το μεροκαματο.στο εξωτερικο ισχυει ο ορος ασφαλεια ,εδω εισαστε για τον πουτσο.το οτι κυκλοφορουν 700000 οχηματα ανασφαλιστα σας λεει τιποτα.και αφηστε την καραμελα του αν πατησεις κανα γερο τι γινεται?δικαστηρια επι δικαστηριων και σου κλανουν και μια μαντρα αν δεν εχεις και τιποτα στο ονομα σου

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
τερμα τα διφραγκα λαμογια ασφαλιστες που μου φορεσατε μια γραβατα και θελετε να πεφτουν τα εβροπουλα χωρις να προσφερουν τιποτα οι κωλοεταιριες σας.τραβατε να κουβαλησετε κανα τενεκε λασπη στην οικοδομη να δειτε πως βγαινει το μεροκαματο.στο εξωτερικο ισχυει ο ορος ασφαλεια ,εδω εισαστε για τον πουτσο.το οτι κυκλοφορουν 700000 οχηματα ανασφαλιστα σας λεει τιποτα.και αφηστε την καραμελα του αν πατησεις κανα γερο τι γινεται?δικαστηρια επι δικαστηριων και σου κλανουν και μια μαντρα αν δεν εχεις και τιποτα στο ονομα σου
Προς τι τόσο κράξιμο για τους ασφαλιστές?αυτό είναι το θέμα του thread?αμα γουστάρεις να κυκλοφορείς ανασφάλιστος δικαίωμα σου αλλά σε τι εξυπηρετεί να τη λές και να χαρακτηρίζεις κάποιους στο σύνολο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom