mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Που κυκλοφορείς, για να ξέρουμε να αποφεύγουμε να περνάμε...
Φόρα εσύ το τσίγκινο σωβρακάκι σου, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όπου κι αν διαβαίνεις...
Που κυκλοφορείς, για να ξέρουμε να αποφεύγουμε να περνάμε...
φιλε μην τρελαινεσαι,απο την ημερα που εκανες το ασφαλιστηριο στο τηλεφωνο ισχυει η ασφαλεια σου,ασχετα αν δεν την εχεις παραλαβει ακομη!μην ξεχνας οτι ειναι interamerican,η καλυτερη ασφαλιστικη στον κοσμο!και γω anytime εχω.πριν ειχα interamerican κανονικη.και ο λογος που ειναι τοσο φθηνη,ειναι γιατι ασφαλιζεσαι μεσω ιντερνετ και δεν πηγαινεις σε πρακτορειο,οποτε δεν πληρωνεις προμηθεια στο πρακτορειο και στον ασφαλιστη!με αυτη την κινηση που εκανε η interamerican ουτε οι δικοι της ασφαλιστες,δεν θα μπορεσουν να δουλεψουν.οποτε απολαυσε το.εμενα μου βγηκε η μικτη 280 ευρω το εξαμηνο,ενω στην κανονικη interamerican πληρωνα 380.
χμ... δεν εχω σκοπο να σε κρινω ,αλλα υπαρχει περιπτωση μεσα στο 2011 να ενεργοποιηθει ενας μηχανισμος με τον οποιο .ολα τα ανασφαλιστα θα ασφαλιστουν στο επικουρικο,θα πληρωσεις πολλα λεφτα μεσω εφοριας .Εγώ την έχω ψάξει (την τσέπη μου), δε βρήκα μέσα ούτε 100 Ε, οπότε το άφησα ανασφάλιστο.
Ούτως ή άλλως σπάνια το τσουλάω.
Να πάνε να γαμηθούνε. Αεριτζήδες του κερατά.
ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Εγώ την έχω ψάξει (την τσέπη μου), δε βρήκα μέσα ούτε 100 Ε, οπότε το άφησα ανασφάλιστο.
Ούτως ή άλλως σπάνια το τσουλάω.
Να πάνε να γαμηθούνε. Αεριτζήδες του κερατά.
ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Η βλακεία είναι τελικά ανίκητη.....φιλε μην τρελαινεσαι,απο την ημερα που εκανες το ασφαλιστηριο στο τηλεφωνο ισχυει η ασφαλεια σου,ασχετα αν δεν την εχεις παραλαβει ακομη!μην ξεχνας οτι ειναι interamerican,η καλυτερη ασφαλιστικη στον κοσμο!και γω anytime εχω.πριν ειχα interamerican κανονικη.και ο λογος που ειναι τοσο φθηνη,ειναι γιατι ασφαλιζεσαι μεσω ιντερνετ και δεν πηγαινεις σε πρακτορειο,οποτε δεν πληρωνεις προμηθεια στο πρακτορειο και στον ασφαλιστη!με αυτη την κινηση που εκανε η interamerican ουτε οι δικοι της ασφαλιστες,δεν θα μπορεσουν να δουλεψουν.οποτε απολαυσε το.εμενα μου βγηκε η μικτη 280 ευρω το εξαμηνο,ενω στην κανονικη interamerican πληρωνα 380.
υπαρχει περιπτωση μεσα στο 2011 να ενεργοποιηθει ενας μηχανισμος με τον οποιο .ολα τα ανασφαλιστα θα ασφαλιστουν στο επικουρικο,θα πληρωσεις πολλα λεφτα μεσω εφοριας.
Δυχτυχώς έτσι θα κάνω, αφού δεν "δένουν" κάτι τύπους σαν κι εσένα...Φόρα εσύ το τσίγκινο σωβρακάκι σου, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όπου κι αν διαβαίνεις...
Η βλακεία είναι τελικά ανίκητη.....
ποια ειναι καλυτερη?η εθνικη μηπως?γιατι και γω εχω πολυ κοντινους συγγενεις στον κλαδο αυτον.
sorry ρε φίλε αλλα δε μπόρεσα να κρατηθώ!!!!! επειδή είμαι στο χώρο και δουλεύω όλες τις εταιρίες Ε ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ κιόλας!!!!
Η ΒΛΑΚΕΊΑ αφορά το ότι με ένα τηλ έχεις ασφάλεια σε ισχύ...εκτός αν καπάκι έλαβες κάποια βεβαίωση ασφάλισης οπότε πάσο και με συγχωρείς...προς τι η βλακεια φιλαρακο???γνωριζεις κατι?
Φυσικά και η Εθνική είναι πολύ καλύτερη ( αλλά και πολύ ακριβότερη )!!! Γέλασα για το " καλύτερη του κόσμου "!!! Είναι αρκετά καλή αλλά μέχρι εκεί.ποια ειναι καλυτερη?η εθνικη μηπως?γιατι και γω εχω πολυ κοντινους συγγενεις στον κλαδο αυτον.
δεν ειναι νεα μαγκιαΗ νέα "μαγκιά" του ΝεοΕλληνα είναι το δεν πληρώνω-δεν πληρώνω
φίλε μου είναι τελείως διαφορετική η λογική του "δεν πληρώνω αδικαιολόγητες και ληστρικές αυξήσεις", αλλα τελείως παράλογη, ανόητη, ηλίθια η λογική του δεν πληρώνω ΤΙΠΟΤΑ γιατι ετσι γουστάρω γιατι εγώ ειμαι ο ΜΑΓΚΑΣ και ολοι οι υπόλοιποι μα....ες, για να μην χρησιμοποιήσω άλλες περισσότερο αντιπροσωπευτικές κοσμητικές εκφράσεις του λιμανιού.δεν ειναι νεα μαγκια
ειμαστε η μονη χωρα που η γυφτια ειναι μαγκια
ειμαστε η μονη χωρα που η γυφτια ειναι μαγκια
sorry ρε φίλε αλλα δε μπόρεσα να κρατηθώ!!!!! επειδή είμαι στο χώρο και δουλεύω όλες τις εταιρίες Ε ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ κιόλας!!!!
Εάν εσύ θεωρείς αρχοντιά το να αφήνεις να σου πιάνουν τον κώλο όποτε γουστάρουν, τότε ναι, πράγματι το να μη πληρώνεις είναι γυφτιά.
Προς τι τόσο κράξιμο για τους ασφαλιστές?αυτό είναι το θέμα του thread?αμα γουστάρεις να κυκλοφορείς ανασφάλιστος δικαίωμα σου αλλά σε τι εξυπηρετεί να τη λές και να χαρακτηρίζεις κάποιους στο σύνολο?τερμα τα διφραγκα λαμογια ασφαλιστες που μου φορεσατε μια γραβατα και θελετε να πεφτουν τα εβροπουλα χωρις να προσφερουν τιποτα οι κωλοεταιριες σας.τραβατε να κουβαλησετε κανα τενεκε λασπη στην οικοδομη να δειτε πως βγαινει το μεροκαματο.στο εξωτερικο ισχυει ο ορος ασφαλεια ,εδω εισαστε για τον πουτσο.το οτι κυκλοφορουν 700000 οχηματα ανασφαλιστα σας λεει τιποτα.και αφηστε την καραμελα του αν πατησεις κανα γερο τι γινεται?δικαστηρια επι δικαστηριων και σου κλανουν και μια μαντρα αν δεν εχεις και τιποτα στο ονομα σου