Νέα

Ας κανουμε περα τις εριδες, σεβαστειτε αλληλους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εσενα. Εσυ τι κανεις σε μια τετοια περιπτωση;
Εχει τύχει.
Μια φορα η κοπελα εφυγε μονη της για να βρει κατι σοβαρο.
Μια αλλη φορα εφυγα εγω γιατι πανικοβληθηκα, οταν μου ειπε οτι "τι θα εκανες αν εμενα εγκυος".
Μια αλλη φορα καποια το χοντρυνε πολυ και προσπαθησε να με χωρισει απο τη γυναικα μου.
Και τοτε απομακρυνθηκα κακην κακως.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Εχει τύχει.
Μια φορα η κοπελα εφυγε μονη της για να βρει κατι σοβαρο.
Μια αλλη φορα εφυγα εγω γιατι πανικοβληθηκα, οταν μου ειπε οτι "τι θα εκανες αν εμενα εγκυος".
Μια αλλη φορα καποια το χοντρυνε πολυ και προσπαθησε να με χωρισει απο τη γυναικα μου.
Και τοτε απομακρυνθηκα κακην κακως.

Και μια αλλη φορα της εκανες 2-3 παιδια και της ειπες μεγαλωσε τα μονη σου τωρα βαριεμαι  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και μια αλλη φορα της εκανες 2-3 παιδια και της ειπες μεγαλωσε τα μονη σου τωρα βαριεμαι  :grin:
Εχουν υπαρξει δύο περιπτωσεις, που μου ζητηθηκε απο κοπελα να της κάνω ενα παιδι χωρις ουτε γαμο, ουτε αναγνωριση.
Εκει να δεις πανικος.
Η μια ηταν μια ελληνοεβραιοιρλανδοφινλανδεζα απο τη θεσσαλονικη, η οποία ειχε πατησει τα 37 και την ειχε πιασει εμμονη να κανει παιδι οσο προλαβαινε.
Δεν ηξερε τι ειχε απο λεφτα και δεν ειχε προβλημα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
εδώ οτι ετοιμαζόμουν να πάω για ύπνο αλλά μυρίστηκα τελευταία στιγμή οτι ο δικός σου θα αρχίσει τους δράκους  :grin:
Αντι για παραμυθι λοιπον τωρα που νυσταξες διαβαζεις αλεξ!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Εχουν υπαρξει δύο περιπτωσεις, που μου ζητηθηκε απο κοπελα να της κάνω ενα παιδι χωρις ουτε γαμο, ουτε αναγνωριση.
Εκει να δεις πανικος.
Η μια ηταν μια ελληνοεβραιοιρλανδοφινλανδεζα απο τη θεσσαλονικη, η οποία ειχε πατησει τα 37 και την ειχε πιασει εμμονη να κανει παιδι οσο προλαβαινε.
Δεν ηξερε τι ειχε απο λεφτα και δεν ειχε προβλημα.

τα παιδια ειναι μεγαλη ευθυνη.πρεπει να εχεις ωριμασει πρωτα....δεν ειναι κανω παιδι επειδη το εχω εμμονη και αναγκη γιατι φοβαμαι οτι εχω μεγαλωσει...πολυ αφελης η συγκεκριμενη

γιατι αλλιως το μεγαλωνεις ετσι και ερχεται στα 18 και σου ψηφιζει συριζα γαμησε τα

Επισκέπτης
Εχοντας περασει απο διαφορα διαδικτυακα στεκια (ξενα & Ελληνικα) τουτο φορουμ εχει μια ιδιαζουσα ατμοσφαιρα: βρισιδια, ραντεβου θανατου, απειλες....
Και το περιεργο ειναι οτι δε εκτοξευονται μεταξυ πιτσιρικαδων, αλλα αρκετα μεγαλυτερων ατομων. Ειδικα στην κατηγορια με τα πολιτικα γινεται πολεμος καθημερινα.

Δε νομιζω οτι εχουμε να χωρισουμε κατι μεταξυ μας. Τα φορουμς ειναι μια κοινωνια, μπορουμε να αποφυγουμε οσους δεν επιθυμουμε, αλλα και να κανουμε παρεα με αντιθετων ιδεων ατομα. Πανω απο ολα, ας πρυτανευσει η λογικη κι ο σεβασμος!
Ας δωσουμε το καλο παραδειγμα, απομονωντας τους καυγατζηδες, η πληρης αδιαφορια θα τους εξαναγκασει ειτε να αποχωρησουν, ειτε να αλλαξουν τροπαριο!
Η κριτικη στα σχολια των αλλων μελων ειναι επικοδομητικη μοναχα οταν χρησιμοποιει το σωστο λογο!

Γιαυτο ανοιξα το θεμα, ας το συζητησουμε κοσμια επικεντρωμενοντας στο θεμα αυτο καθεαυτο.

Διαβαστε εδω καποια πραγματακια (τα απαιτουμενα Αγγλικα ειναι χαμηλοτερου απο Lower).

τι να κανουμε ρε φιλε ειναι πολλοι οι φασιστες και οι δεξιοι εδω μεσα
προσπαθουμε για το καλητερο

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Κατσε ρε μαν, τοτε πως σε διαλεξαν δυο γυναικες για γονιμοποιο-πατερα των παιδιων τους;
Το λογικο θα ηταν να απευθυνθουν σε καποιον που να χει τουλαχιστον δυο και υγειεστατα.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
τα παιδια ειναι μεγαλη ευθυνη.πρεπει να εχεις ωριμασει πρωτα....δεν ειναι κανω παιδι επειδη το εχω εμμονη και αναγκη γιατι φοβαμαι οτι εχω μεγαλωσει...πολυ αφελης η συγκεκριμενη

γιατι αλλιως το μεγαλωνεις ετσι και ερχεται στα 18 και σου ψηφιζει συριζα γαμησε τα

Αν σου ψηφισει ΑΝΤΑΡΣΥΑ τι κανεις, τυπε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κατσε ρε μαν, τοτε πως σε διαλεξαν δυο γυναικες για γονιμοποιο-πατερα των παιδιων τους;
Το λογικο θα ηταν να απευθυνθουν σε καποιον που να χει τουλαχιστον δυο και υγειεστατα.
Κι εγω αυτην την απορια εχω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom