kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
αφου εισαι απο Θεσσαλονικη ;)
ακομα μια μεγαλη προσωπικοτητα που γραφει στο σαιτ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
εγω ρε αλητη δεν ειμαι αξιολογο ατομο δλδ;Απο τους Διαχειριστες ξεχωριζει ο tomito. Ενας αλλος ειναι ο ΠΠ οσο κι αν σε παραξενευει. Αντιθετος ιδεολογικα, μολαταυτα τον εκτιμω. Εχω καμποσα ατομα στη λιστα φιλιας, ομως καποιοι προστεθηκαν για διαφορετικα κριτηρια.
Ειχα χθες μια κουβεντα με τον Παυλαρα γενικα για το φορουμ...
Φύγε απο δω ρεεγω ρε αλητη δεν ειμαι αξιολογο ατομο δλδ;![]()
αφου εισαι απο Θεσσαλονικη ;)
ακομα μια μεγαλη προσωπικοτητα που γραφει στο σαιτ![]()
![]()
![]()
Ariba mοutsatsos δηλαδη!Λευτεριά στο φόρουμ-άσυλο![]()
Ειναι αδυνατο να σχηματισω αποψη για ολα τα μελη. Δε μπορω να θυμαμαι τοσα ονοματα!ναι τυπε αλλα δεν ειμαι στην λιστα εκτιμησης του Ntountara
και δεν βριζω κι ολας οπως βλεπεις
τυπε πολυ αξια δινετε σε ιντερνετικες αντιπαραθεσεις
BOEING 747...εγω ρε αλητη δεν ειμαι αξιολογο ατομο δλδ;![]()
θα κατουρηθω ρε τι ειναι αυτος ?αχαχαχα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι βεβαια, δεν προσβληθηκες χθες που αρχισες πρωι πρωι να βριζεις τον Αγιο. Μαλλον παραισθησεις εχω.
Εγω οταν καποτε της κατεδειξα οτι ειναι αντιφατικη, αφου απο τη μια λεει οτι τα νικ δεν προσβαλλονται και απο την αλλη ωρύεται όποτε καποιος την θιξει, μου απαντησε οτι τρολαρω και καθαρισε.Είναι ψυχοπαθής ρε σεις Μεγαλειότατε,
Σήμερα απαιτεί ελευθερία έκφρασης και λόγου, ενώ μόλις προχθές μου υπέδειξε να μην σχολιάζω τα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών.![]()
Οταν λεμε ελευθερια του λογου εννοουμε μονο για μας ;) Ειναι βασικο κουσουρι μας των θνητων αυτο,μη κοιτας εσυ που εισαι Αγιος και δε τα ξερειςΕίναι ψυχοπαθής ρε σεις Μεγαλειότατε,
Σήμερα απαιτεί ελευθερία έκφρασης και λόγου, ενώ μόλις προχθές μου υπέδειξε να μην σχολιάζω τα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών.![]()
Οταν λεμε ελευθερια του λογου εννοουμε μονο για μας ;) Ειναι βασικο κουσουριμας των θνητωντων αριστερων αυτο
Εγω οταν καποτε της κατεδειξα οτι ειναι αντιφατικη, αφου απο τη μια λεει οτι τα νικ δεν προσβαλλονται και απο την αλλη ωρύεται όποτε καποιος την θιξει, μου απαντησε οτι τρολαρω και καθαρισε.
Οπως διακρινετε βεβαια, η δεσποινις Ερη φροντιζει τουλαχιστον δυο-τρεις φορες τη μερα να με αναζητα σε αλλα θρεντ και να με παραθετει χωρις ουσιαστικο λογο.
Προφανως της λειπω, τωρα που το θρεντ της ποιοτητας οδευει προς κλεισιμο χωρις βασικα στελεχη.
Το νημα προσαρμοστηκε στο χαρακτηρα των συμμετεχόντων.Δυστυχώς, το πάλαι ποτέ "πγιοτικό" νήμα, έχει καταντήσει ένας καραγκιόζ μπερντές, όπου δυο-τρεις ψωλοβρόντηδες κάνουν αυλή σε μια attention whore με μελοδραματικές ανησυχίες.
Αντιλαμβανεστε λοιπον οτι οταν προ διμηνου ειχα κάνει σφοδρη κριτικη για τα εκει τεκταινομενα, δεν ημουν πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα.Δυστυχώς, το πάλαι ποτέ "πγιοτικό" νήμα, έχει καταντήσει ένας καραγκιόζ μπερντές, όπου δυο-τρεις ψωλοβρόντηδες κάνουν αυλή σε μια attention whore με μελοδραματικές ανησυχίες.
Αντιλαμβανεστε λοιπον οτι οταν προ διμηνου ειχα κάνει σφοδρη κριτικη για τα εκει τεκταινομενα, δεν ημουν πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα.
Το ερωτημα ειναι γενικο ή αφορά εμενα?Αλεξ, αν καποια απ τις ερωμενες αισθανθει την αναγκη για παιδια και οικογενεια, τι κανεις;
Το ερωτημα ειναι γενικο ή αφορά εμενα?