Νέα

Ας κανουμε περα τις εριδες, σεβαστειτε αλληλους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Απο τους Διαχειριστες ξεχωριζει ο tomito. Ενας αλλος ειναι ο ΠΠ οσο κι αν σε παραξενευει. Αντιθετος ιδεολογικα, μολαταυτα τον εκτιμω. Εχω καμποσα ατομα στη λιστα φιλιας, ομως καποιοι προστεθηκαν για διαφορετικα κριτηρια.
Ειχα χθες μια κουβεντα με τον Παυλαρα γενικα για το φορουμ...
εγω ρε αλητη δεν ειμαι αξιολογο ατομο δλδ; :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.721
Πόντοι
2.606
αφου εισαι απο Θεσσαλονικη  ;)

ακομα μια μεγαλη προσωπικοτητα που γραφει στο σαιτ  :rockon: :rockon: :rockon:

ναι τυπε αλλα δεν ειμαι στην λιστα εκτιμησης του Ntountara  :(

και δεν βριζω κι ολας οπως βλεπεις

γαμω την πουτανα μου...  :boobies:

Επισκέπτης
Λευτεριά στο φόρουμ-άσυλο :rockon:
Ariba mοutsatsos δηλαδη!

ναι τυπε αλλα δεν ειμαι στην λιστα εκτιμησης του Ntountara  :(
και δεν βριζω κι ολας οπως βλεπεις
Ειναι αδυνατο να σχηματισω αποψη για ολα τα μελη. Δε μπορω να θυμαμαι τοσα ονοματα!
Και στην τελικη, αν εσυ νοιωθεις καλα με το ποιον σου τι σε νοιαζει η γνωμη μου...

τυπε πολυ αξια δινετε σε ιντερνετικες αντιπαραθεσεις

Αυτοαναιρεισαι

εγω ρε αλητη δεν ειμαι αξιολογο ατομο δλδ; :birdman:
BOEING 747...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Να βάλω μερικά πράματα στη θέση τους, χωρίς να βάλω παραθέσεις.

Αυτό που περιέγραψε ο θεματοθέτης (Ntountaras) είναι υπαρκτό πρόβλημα.

Το ότι «οι υπευθυνοι του φορουμ δεν κάνουν τη δουλεια τους» είναι λάθος. Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρχει κάποιος συνέχεια πάνω από το φόρουμ, και να παρακολουθεί ΣΥΝΕΧΩΣ το τι γράφεται.

Γι’ αυτό υπάρχει η «αναφορά στο συντονιστή», οπότε φύλακας της ευπρέπειας και της διατήρησης της κοσμιότητας γίνεται ο καθένας.

Όταν πατήσεις το «αναφορά στο συντονιστή» εγώ (και όλοι οι διαχειριστές) παίρνουμε ένα email που περιέχει την παρατήρηση του χρήστη, και το λινκ με το συγκεκριμένο ποστ στο οποίο αναφέρεται η αναφορά. Πολύ εύκολα μπαίνω και το βλέπω.
Σας πληροφορώ λοιπόν πως το 95% των αναφορών που παίρνουμε δεν αναφέρονται σε αυτά που ενοχλούν τον Ntountara (και ορθώς τον ενοχλούν), αλλά μας καλούν να λύσουμε διαφορές σε προσωπικές αντιδικίες τύπου «με έβρισε», «πάλι μπήκε ο κλώνος» και άλλα  διάφορα τέτοια προσωπικά απωθημένα.

Επίσης υπάρχει και ένα σημαντικό ποσοστό όπου το «αναφορά στο συντονιστή» έχει πατηθεί κατά λάθος, αντί του «απάντηση».

Ακόμα και μ’ αυτό όμως, τα email μου ΔΕΝ τα βλέπω διαρκώς και αδιαλείπτως. Επί πλέον, επειδή το ίδιο email (ειδοποίησης) θα το πάρουν όλοι (5, 6, 7, 10, όσοι είναι) οι διαχειριστές, η δουλειά του ελέγχου πολλαπλασιάζεται επί τόσο (όσοι είναι οι διαχειριστές).

Επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρχει συνέχεια κάποιος άνθρωπος πάνω από το φορουμ, και να παρακολουθεί συνεχώς τι γράφεται. Μιλάμε για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ data, που παρακολουθείται μόνο δειγματοληπτικά.

Μεροληψία, αυστηρότητα και κυρίως διάθεση για αδικία δεν υπάρχει. Ξέρω εγώ κανέναν, ώστε να τον βάλω στο μάτι και να τον κυνηγάω? Και τι λόγο θα είχα να το κάνω? Επομένως αυτά είναι αστεία πράματα.
ΒΕΒΑΙΩΣ, υπάρχουν μερικά «ευαίσθητα» θέματα, τα οποία είναι δυνατόν να θέσουν σε αμφισβήτηση και κίνδυνο το ίδιο το site, στα οποία ΒΕΒΑΙΩΣ δεν υπάρχει καμία ανεκτικότητα. Και πιστέψτε με, δεν είναι δυνατόν ο καθένας που μπαίνει και διαβάζει και γράφει, να έχει υπ’ όψη του ποια μπορεί να είναι αυτά τα θέματα. Οπότε μερικά πράματα μπορεί κάποτε να του φαίνεται ανεξήγητα ή άδικα ή μεροληπτικά. Δεν είναι τέτοιες οι αιτίες όμως.
Κατά την ίδια έννοια υπάρχουν και «ευαίσθητα νήματα» τα οποία παρακολουθούνται κάπως περισσότερο από όλα τα άλλα.

Για να μη το παρατραβήξω κι άλλο:
Το παρόν νήμα αποτελεί κλασικό παράδειγμα του τι εξέλιξη μπορεί να πάρει ένα νήμα, όταν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν διάθεση να μπουν και να μιλήσουν. Ξεκίνησα με τη διάθεση να το διαβάσω όλο.
Μετά την 2η – 3η σελίδα σταμάτησα. Καλός ο προβληματισμός του Ntountaras, αλλά η συνέχεια σε κάθε άλλο παρά αυτό που θέλει να συζητήσει ο άνθρωπος προχώρησε.

Τυπικά, το 80% των posts είναι «off topic».
Κανονικά, θα έπρεπε να τα σβήσω όλα αυτά.
Δεν το κάνω, γιατί έστω και έτσι οι συμμετέχοντες περνούν ευχάριστα.
Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που «οι διαχειριστές δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους».
Καλή συνέχεια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ναι βεβαια, δεν προσβληθηκες χθες που αρχισες πρωι πρωι να βριζεις τον Αγιο. Μαλλον παραισθησεις εχω.

Είναι ψυχοπαθής ρε σεις Μεγαλειότατε,

Σήμερα απαιτεί ελευθερία έκφρασης και λόγου, ενώ μόλις προχθές μου υπέδειξε να μην  σχολιάζω τα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών.  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Σήμερα απαιτεί ελευθερία έκφρασης και λόγου, ενώ μόλις προχθές μου υπέδειξε να μην  σχολιάζω τα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών.  :2funny:
Εγω οταν καποτε της κατεδειξα οτι ειναι αντιφατικη, αφου απο τη μια λεει οτι τα νικ δεν προσβαλλονται και απο την αλλη ωρύεται όποτε καποιος την θιξει, μου απαντησε οτι τρολαρω και καθαρισε.
Οπως διακρινετε βεβαια, η δεσποινις Ερη φροντιζει τουλαχιστον δυο-τρεις φορες τη μερα να με αναζητα σε αλλα θρεντ και να με παραθετει χωρις ουσιαστικο λογο.
Προφανως της λειπω, τωρα που το θρεντ της ποιοτητας οδευει προς κλεισιμο χωρις βασικα στελεχη.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406

Οταν λεμε ελευθερια του λογου εννοουμε μονο για μας  ;) Ειναι βασικο κουσουρι μας των θνητων αυτο,μη κοιτας εσυ που εισαι Αγιος και δε τα ξερεις  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εγω οταν καποτε της κατεδειξα οτι ειναι αντιφατικη, αφου απο τη μια λεει οτι τα νικ δεν προσβαλλονται και απο την αλλη ωρύεται όποτε καποιος την θιξει, μου απαντησε οτι τρολαρω και καθαρισε.
Οπως διακρινετε βεβαια, η δεσποινις Ερη φροντιζει τουλαχιστον δυο-τρεις φορες τη μερα να με αναζητα σε αλλα θρεντ και να με παραθετει χωρις ουσιαστικο λογο.
Προφανως της λειπω, τωρα που το θρεντ της ποιοτητας οδευει προς κλεισιμο χωρις βασικα στελεχη.

Δυστυχώς, το πάλαι ποτέ "πγιοτικό" νήμα, έχει καταντήσει ένας καραγκιόζ μπερντές, όπου δυο-τρεις ψωλοβρόντηδες κάνουν αυλή σε μια attention whore με μελοδραματικές ανησυχίες.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δυστυχώς, το πάλαι ποτέ "πγιοτικό" νήμα, έχει καταντήσει ένας καραγκιόζ μπερντές, όπου δυο-τρεις ψωλοβρόντηδες κάνουν αυλή σε μια attention whore με μελοδραματικές ανησυχίες.
Το νημα προσαρμοστηκε στο χαρακτηρα των συμμετεχόντων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αντιλαμβανεστε λοιπον οτι οταν προ διμηνου ειχα κάνει σφοδρη κριτικη για τα εκει τεκταινομενα, δεν ημουν πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αντιλαμβανεστε λοιπον οτι οταν προ διμηνου ειχα κάνει σφοδρη κριτικη για τα εκει τεκταινομενα, δεν ημουν πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα.

Αλεξ, αν καποια απ τις ερωμενες αισθανθει την αναγκη για παιδια και οικογενεια, τι κανεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom