Νέα

Ας κανουμε περα τις εριδες, σεβαστειτε αλληλους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...πηγαινε στο Ιnsomnia, ειτε το myphone και γραψε π.χ. ρε μαλακα Κωστα το γαμημενο κινητο δε δουλευει κλπ κλπ κι αν σου το αφησουν το σχολιο εγω θα χασω πασα ιδεα...

εντάξει, μη το κάνουμε και γυναικείο το σάιτ.

Αν και θεωρώ οτι ανήκω στους τζέντλεμεν του σάιτ, δεν βρίζω και δεν απειλώ, δεν θα ήθελα να γίνουμε και τελείως αποστειρωμένοι.

Μια χαρά είναι το σάιτ, τώρα που έφυγε και ο Lakis33 με τις φωτογραφίες πτωμάτων και τα όπλα, μια χαρά είμαστε.

Το πιο avant-garde σάιτ του ελληνικού κυβερνοχώρου.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δυστυχώς, το πάλαι ποτέ "πγιοτικό" νήμα, έχει καταντήσει ένας καραγκιόζ μπερντές, όπου δυο-τρεις ψωλοβρόντηδες κάνουν αυλή σε μια attention whore με μελοδραματικές ανησυχίες.

Πέστα μεγάλε !
Πόσο στερημένοι από γυναικεία προσοχή είναι μερικοί για να την αποζητάνε από κάθε απίθανο nick στο μπου ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Αν και θεωρώ οτι ανήκω στους τζέντλεμεν του σάιτ, δεν βρίζω και δεν απειλώ, δεν θα ήθελα να γίνουμε και τελείως αποστειρωμένοι.

Μια χαρά είναι το σάιτ, τώρα που έφυγε και ο Lakis33 με τις φωτογραφίες πτωμάτων και τα όπλα, μια χαρά είμαστε.

καθεται κι ο σταυρος και γραφει σεντονια για να απαντησει στον ντουνταρα που θελει να του φαει απλα την καρεκλα

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Όσο και να μην το παραδέχεσαι τα πράγματα πάνε κατά διαόλου.  :S
Ο Λίλας δεν ποστάρει, ο Απόλυτος γράφει στο Κοσμοπολιταν, ο ΤΑΚΜΑΝ έκανε σχέση με πιπίνι .....
Η παρακμή της Ρώμης φίλε.
Το μόνο θετικό πως εξαφανίστηκαν τα ψυχανωμαλα με τα ποσταρίσματα του στιλ  "posa kila  eisai" :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Όσο και να μην το παραδέχεσαι τα πράγματα πάνε κατά διαόλου.  :S
Ο Λίλας δεν ποστάρει, ο Απόλυτος γράφει στο Κοσμοπολιταν, ο ΤΑΚΜΑΝ έκανε σχέση με πιπίνι .....
Το μόνο θετικό πως εξαφανίστηκαν τα ψυχανωμαλα με τα ποσταρίσματα του στιλ  "posa kila  eisai" :grin:
το χεις αναγκη πολυ ομως,παραδεξου το......αληθεια ποσα κιλα εισαι;

Επισκέπτης
....
δεν θα ήθελα να γίνουμε και τελείως αποστειρωμένοι.
ΟΚ συμφωνοι, μην περασουμε και στο αλλο ακρο, διοτι θα πρεπει να χρησιμοποιουμε γραφη του επισης αξιολογου μελους bakalhs την οποια ελαχιστοι γνωριζουν, εδω αν ρωτησεις στο δρομο τη σημαινει αιδοιο, θα σε κοιτουν......

καθεται κι ο σταυρος και γραφει σεντονια για να απαντησει στον ντουνταρα που θελει να του φαει απλα την καρεκλα
Που εκδηλωσα εγω κατι τετοιο?
Εκτος αν εννοεις τα γραφομενα στυλ σοβαρου προς αστειου στις πρωτες σελιδες μεταξυ εμου & Μπολντυ.
Η Διαχειριση απαιτει καποιες δεσμευσεις. Επειδη τυγχανει να ξοδευω καποιες ωρες τουτο καιρο, δε σημαινει οτι θα ειμαι εσαει. Τη Διαχειριση ετσι την αντιλαμβανομαι, οχι καφενειο με τον κυρΓιωργο, εχει απαιτησεις και ακομη να γινοταν επισημα προταση, δε νομιζω να τη δεχομουν.

,ο ΤΑΚΜΑΝ έκανε σχέση με πιπίνι .....
Τα παντα ρει αγαπητε. Καποτε τελειωνουν (σταματουν) καποιες συνηθειες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΟΚ συμφωνοι, μην περασουμε και στο αλλο ακρο, διοτι θα πρεπει να χρησιμοποιουμε γραφη του επισης αξιολογου μελους bakalhs την οποια ελαχιστοι γνωριζουν, εδω αν ρωτησεις στο δρομο τη σημαινει αιδοιο, θα σε κοιτουν......
Που εκδηλωσα εγω κατι τετοιο?
Εκτος αν εννοεις τα γραφομενα στυλ σοβαρου προς αστειου στις πρωτες σελιδες μεταξυ εμου & Μπολντυ.
Η Διαχειριση απαιτει καποιες δεσμευσεις. Επειδη τυγχανει να ξοδευω καποιες ωρες τουτο καιρο, δε σημαινει οτι θα ειμαι εσαει. Τη Διαχειριση ετσι την αντιλαμβανομαι, οχι καφενειο με τον κυρΓιωργο, εχει απαιτησεις και ακομη να γινοταν επισημα προταση, δε νομιζω να τη δεχομουν.
α ρε ψωνιο,κρα θα εκανες..... :2funny:

Επισκέπτης
κ. Διαχειριστά :grin: έχουμε κι ειδικές ασχολίες όπως υποθέτω να γνωρίζετε, συνεπώς αφήνω σε εσάς τη :police: Διαχείριση!
Πάρτε ένα μάτι:

Κώδικας:
string fileContent=File.ReadAllText(inputFile);
string[] integerStrings=fileContent.Split(new char[] {' ','t','r','n','{','}',',',''},StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
int[] integers=new int[integerStrings.Length+1];
int grammi=1;
int sinolikes_grammes=integerStrings.Length/linesize;
int[] temp=new int[linesize+1];
int[,] data=new int[max_samples+1,linesize+1];

for (int i=1; i<=integerStrings.Length; i++)
  integers[i]=int.Parse(integerStrings[i-1]);

Η κωδικοποίηση γίνεται και σε greeklish :grin: αλλά και σε pure English :grin:, o μεταγλωττιστής δεν καταλαβαίνει παρά μονάχα σύμβολα (αλφαριθμητικά). Επιστρέφω στην πνευματική μου εργασία, πηγαίνετε σας παρακαλώ να απολαύσετε τον καθαρό αέρα (όπως κι εγώ αργότερα το απόγευμα). Η πολύωρη ενασχόληση στα forums ΒΛΑΠΤΕΙ ως οφείλετε να γνωρίζετε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.446
Πόντοι
6.515
Εχοντας περασει απο διαφορα διαδικτυακα στεκια (ξενα & Ελληνικα) τουτο φορουμ εχει μια ιδιαζουσα ατμοσφαιρα: βρισιδια, ραντεβου θανατου, απειλες....
Και το περιεργο ειναι οτι δε εκτοξευονται μεταξυ πιτσιρικαδων, αλλα αρκετα μεγαλυτερων ατομων. Ειδικα στην κατηγορια με τα πολιτικα γινεται πολεμος καθημερινα.

όχι παντα, γινονται και πολλες κοσμιες αντιπαραθέσεις. Εμενα μονο μια φορα ενας μου εβρισε την οικογενεια με PM και υπογραφη επισκεπτης. Θα ηθελα να τον εβρισκα  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
όχι παντα, γινονται και πολλες κοσμιες αντιπαραθέσεις. Εμενα μονο μια φορα ενας μου εβρισε την οικογενεια με PM και υπογραφη επισκεπτης. Θα ηθελα να τον εβρισκα  :S
τον ειχε βρει ηδη και τον ειχε μπαναρει η διοικηση μαν,γιαυτο ειχε ενδειξη πλεον επισκεπτης.....εσεις μονο αναφορα στα πμ αυτα να κανετε και στα προφιλ τα καταχρηστικα

Επισκέπτης
όχι παντα, γινονται και πολλες κοσμιες αντιπαραθέσεις.
Yeap, δεν είμαι ισοπεδωτικός, το έγραψα και πριν, ας μην επαναλαμβάνομαι.

Εμενα μονο μια φορα ενας μου εβρισε την οικογενεια με PM και υπογραφη επισκεπτης. Θα ηθελα να τον εβρισκα  :S
Αυτό μπορεί να γίνει στον καθέναν. Τι απλούστερο, πας σε ένα Διαδικτυακό Καφενείο, φτιάχνεις γρήγορα έναν κλώνο και στέλνεις κακόβουλα μηνύματα. Μη δίνεις σημασία στον κάθε ντενεκέ.

Πριν σας αφήσω για το μεσημέρι, μελετήστε την άποψη του διάσημου καθηγητή Stephen Hawking σχετικά www.lifo.gr/now/world/61269]με την επιθετικότητα[/url]

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και να τον εβρισκες τι να του έκανες;Ενας απο τους πολλους αναρχιδους είναι που δεν αξιζουν ουτε να τους φτυσεις.Και εμενα μου εχουν στειλει δυο τετοια τυπακια πμ και τους συνδεσα με την διευθυνση .Δεν αξιζουν παραπανω ασχολίας.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εχοντας περασει απο διαφορα διαδικτυακα στεκια (ξενα & Ελληνικα) τουτο φορουμ εχει μια ιδιαζουσα ατμοσφαιρα: βρισιδια, ραντεβου θανατου, απειλες....
Και το περιεργο ειναι οτι δε εκτοξευονται μεταξυ πιτσιρικαδων, αλλα αρκετα μεγαλυτερων ατομων. Ειδικα στην κατηγορια με τα πολιτικα γινεται πολεμος καθημερινα.

Δε νομιζω οτι εχουμε να χωρισουμε κατι μεταξυ μας. Τα φορουμς ειναι μια κοινωνια, μπορουμε να αποφυγουμε οσους δεν επιθυμουμε, αλλα και να κανουμε παρεα με αντιθετων ιδεων ατομα. Πανω απο ολα, ας πρυτανευσει η λογικη κι ο σεβασμος!
Ας δωσουμε το καλο παραδειγμα, απομονωντας τους καυγατζηδες, η πληρης αδιαφορια θα τους εξαναγκασει ειτε να αποχωρησουν, ειτε να αλλαξουν τροπαριο!
Η κριτικη στα σχολια των αλλων μελων ειναι επικοδομητικη μοναχα οταν χρησιμοποιει το σωστο λογο!

Γιαυτο ανοιξα το θεμα, ας το συζητησουμε κοσμια επικεντρωμενοντας στο θεμα αυτο καθεαυτο.

Διαβαστε εδω καποια πραγματακια (τα απαιτουμενα Αγγλικα ειναι χαμηλοτερου απο Lower).

είσαι γλυκούλης

Επισκέπτης
αλλά έχε υπόψιν ότι πυρφορίζω έως ότου καταληφθεί κάποια κι εδώ μέσα μπαίνω μονάχα από ανάγκη, διότι το πολύ το τάκα - τάκα τυφλώνει κι άντε μετά να γράψεις C#, Σε ακάπ και Σε κάγκελο :grin:

Επειδή δεν πολυμπαίνω τον τελευταίο καιρό, είδα ότι έπεσαν κάμποσα ΒΑΝ και αποστομώσεις σε κάποια μέλη που ήταν καιρό εδώ μέσα. Δε θέλω να πω ονόματα, τους ξέρετε ήδη. Κι αυτό που με κάνει να απορώ είναι πώς κάποιοι/κάποιες βγάζουν τα απωθημένα τους μέσω πληκτρολογίου. Κάτι φταίει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom