machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Ωπ κωλαρακι.Ορίστε! Φρέσκια , τώρα την έβγαλα επειδή το ζητήσατε...
Ωπ κωλαρακι.Ορίστε! Φρέσκια , τώρα την έβγαλα επειδή το ζητήσατε...
Κωλαρακι ομορφο!!!!Ορίστε! Φρέσκια , τώρα την έβγαλα επειδή το ζητήσατε...
Κωλαρακι ομορφο!!!!
Καυλα εισαιΟρίστε! Φρέσκια , τώρα την έβγαλα επειδή το ζητήσατε...
Μας κακομαθαινεις.Ορίστε! Φρέσκια , τώρα την έβγαλα επειδή το ζητήσατε...
από χθες, ελαφρώς διαφορετική από τη προηγούμενη...
Με καυλωνεις πολυαπό χθες, ελαφρώς διαφορετική από τη προηγούμενη...
Με καυλωνεις πολυ
Δεν μας χαλάς χατίρια αλλά την επόμενη χωρίς το μπλουζάκι!!!Ορίστε! Φρέσκια , τώρα την έβγαλα επειδή το ζητήσατε...
Και γιατί δεν την περνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις την ίδια;;;καλημέρα, η κοπελα εργάζεται;
για να ρωτάω, έχω προσπαθήσει, και στο τηλεφωνο και στο Viber. Δεν ειμαι απο τους τυπου που μπαινουνε σε κάθε νημα και λένε οτι τους κατέβει.Και γιατί δεν την περνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις την ίδια;;;
Την περίπτωση στο να είναι σε κάποιο ραντεβού είτε για προσωπική δουλειά είτε για επαγγελματικους λόγους τξ σκέφτηκες;;;για να ρωτάω, έχω προσπαθήσει, και στο τηλεφωνο και στο Viber. Δεν ειμαι απο τους τυπου που μπαινουνε σε κάθε νημα και λένε οτι τους κατέβει.
Την περίπτωση στο να είναι σε κάποιο ραντεβού είτε για προσωπική δουλειά είτε για επαγγελματικους λόγους τξ σκέφτηκες;;;
Μπορεί να σε πάρει αργότερα η ίδια ή μπορείς να την ξανακαλεσεις εσύ ύστερα από κάποιες ώρες!!!Δεν θα μπ
1) Όλα αυτά δεν ανέφερες, άρα που να ξέρουμε πότε πήρες τηλέφωνο.Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση, Η ερώτηση ηταν ακριβώς για αυτό, πηρα προσπάθησα δεν τα καταφερα, και σε βάθος μιας εβδομάδας. οποτε αν δεν ξέρεις μην μου απαντας
Καλα να ειμαστε και υγεία.... ας μην το συνεχίσουμε1) Όλα αυτά δεν ανέφερες, άρα που να ξέρουμε πότε πήρες τηλέφωνο.
2) Μπορεί να μην περνει πίσω η Άρτεμις για να μην ενοχλήσει. Μπορει να είσαι παντρεμένος και δεν θέλει να σε φέρει σε δύσκολη θέση.
3) Κανένας δεν πρόκειται να σου απαντήσει, γιατί η συμπεριφορά σου δεν είναι η αρμοζουσα και δεύτερον επειδή δεν σου έκαναν κάποια επίθεση ουτε σε ειρωνευτικα με τις απαντήσεις μου. Απλώς σου είπα παρτην εσύ τηλέφωνο και άρχισες να μου την λες,μόνο που δεν τα κατάφερες!!!
Καλά μυαλά!!!
Θα συμφωνήσω...Καλα να ειμαστε και υγεία.... ας μην το συνεχίσουμε