Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 5.646
Όσοι είναι σε μπλοκ (και τα 3 τηλέφωνα τους) ,δεν λαμβάνουν απάντηση, διότι δεν λαμβάνω τα μηνύματα τους.-
υπάρχουν και τέτοιοι; πέφτω από τα σύννεφα
Όσοι είναι σε μπλοκ (και τα 3 τηλέφωνα τους) ,δεν λαμβάνουν απάντηση, διότι δεν λαμβάνω τα μηνύματα τους.-
Χτύπα το μωρή καύλα, 69 μόνο να τρίβω τη μούρη μου στο μουνί και τη κωλοτρυπίδα σου και να ρουφάς το καυλί μου μέχρι να τελειώσωΔεν μου ανεβαίνει το 2ο βιντεάκι, θα μπω πιο μετά να προσπαθήσω πάλι... καλημέρα σας και καλό σκ
Το περιμένουμε ανυπόμοναΔεν μου ανεβαίνει το 2ο βιντεάκι, θα μπω πιο μετά να προσπαθήσω πάλι... καλημέρα σας και καλό σκ
Θα το προτιμουσα με φυσικο ηχο.Δεν μου ανεβαίνει το 2ο βιντεάκι, θα μπω πιο μετά να προσπαθήσω πάλι... καλημέρα σας και καλό σκ
Θα το προτιμουσα με φυσικο ηχο.
Μας ειχες μαθει με βιντεο επι το εργο.
Στο επόμενο βίντεο που θα βγάλω θα είναι συμπρωταγωνιστής μου ο @Cumeleon .....Χτύπα το μωρή καύλα, 69 μόνο να τρίβω τη μούρη μου στο μουνί και τη κωλοτρυπίδα σου και να ρουφάς το καυλί μου μέχρι να τελειώσω
Τσάμπα θα καίει το κληματιστικό, μας βλέπω να στραγγίζουμεΣτο επόμενο βίντεο που θα βγάλω θα είναι συμπρωταγωνιστής μου ο @Cumeleon .....
Ακόμα πονάει ο σβέρκος μου απο τα κεφαλοκλειδώματα κάθε φορά που τελείωνες....Δεν μου ανεβαίνει το 2ο βιντεάκι, θα μπω πιο μετά να προσπαθήσω πάλι... καλημέρα σας και καλό σκ
Μήπως πονάει ο σβέρκοςαπό τα τσιμπουκια που κάνεις?Ακόμα πονάει ο σβέρκος μου απο τα κεφαλοκλειδώματα κάθε φορά που τελείωνες....
ΧΑ! Στην εφερα,σου στελνω απ'το τεταρτο νουμερο.Όσοι είναι σε μπλοκ (και τα 3 τηλέφωνα τους) ,δεν λαμβάνουν απάντηση, διότι δεν λαμβάνω τα μηνύματα τους.-
Τι υπεροχο μουνακι, πρεπει να εχει και ωραια αισθηση..Δεν μου ανεβαίνει το 2ο βιντεάκι, θα μπω πιο μετά να προσπαθήσω πάλι... καλημέρα σας και καλό σκ
Καλά , θα βγάλω και ένα χωρίς μουσική υπόκρουση, ελπίζω μόνο να ανέβειΤι υπεροχο μουνακι, πρεπει να εχει και ωραια αισθηση..
Η μουσικη υποκρουση δεν μου αρεσει..
Είσαι για τρελό γλυψιμο μωράκι!!Δεν μου ανεβαίνει το 2ο βιντεάκι, θα μπω πιο μετά να προσπαθήσω πάλι... καλημέρα σας και καλό σκ
Μπορεις να βαλεις το ιδιο χωρις μουσικηΚαλά , θα βγάλω και ένα χωρίς μουσική υπόκρουση, ελπίζω μόνο να ανέβει
Το μουνι και το χταποδι οσο το χτυπας απλωνει....Δεν μου ανεβαίνει το 2ο βιντεάκι, θα μπω πιο μετά να προσπαθήσω πάλι... καλημέρα σας και καλό σκ
Σου έχω πει τόσες φορές να μην πιέζεσαι
Αρρώστια είσαι!