Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Καλημέρα κάνεις λεσβιακό;
έχει αναφερθεί ότι δεν κάνει
Καλημέρα κάνεις λεσβιακό;
Η μουσικη υποκρουση εισαι εσυ μωρο μου με την φωνη σου οταν καυλωνεις και το μουνακι σου οταν πλημμυρίζει ..Καλά , θα βγάλω και ένα χωρίς μουσική υπόκρουση, ελπίζω μόνο να ανέβει
Είσαι εσύ ένας.......Η μουσικη υποκρουση εισαι εσυ μωρο μου με την φωνη σου οταν καυλωνεις και το μουνακι σου οταν πλημμυρίζει ..
Αυτά είναι...Τα ωραία...Η μουσικη υποκρουση εισαι εσυ μωρο μου με την φωνη σου οταν καυλωνεις και το μουνακι σου οταν πλημμυρίζει ..
έχει αναφερθεί ότι δεν κάνει
Παρομοιως ^μπορω να εχω το τηλεφωνο σου?
Γλυκεία μου πότε έκανες ταττοο; έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται!
Τι έχουμε εδώ;
Πρέπει να μελετήσω το tattoo σου , και κυρίως τι υπάρχει λίγο πιο κάτω...
Πρόσφατα τα έκανα ....όπως κατάλαβες είναι παραπάνω από έναΓλυκεία μου πότε έκανες ταττοο; έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται!
Θα δεις...Τι έχουμε εδώ;
Μία ματιά σε σένα μόνο φτάνει αεροπλάνο να μου τον κάνει!!!
Τι άλλον να δω πια, μου τα έχεις δείξει όλα, μου τα έχεις δώσει όλα, μου τα έχεις πάρει όλα, μου τα έχεις στάξει όλα πάνω μουΘα δεις...
Γεια σε όλους και καλό σκ.Σελ. 307 και σελ 350 το τηλέφωνο μου. ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΒΑΙΜΠΕΡ. Αν δεν τα λαμβάνω σημαίνει ότι έχω κάνει μπλοκ . Επίσης , θα υπάρξουν καποιες αλλαγές γιατί ειλικρινα , η κίνηση δεν παλεύεται...θα ενημερώσω εδώ λεπτομερώς.
Πολύ καλή η ιδέα σου Αρτεμις ! Οι περιοχές που αναφέρεις είναι αρκετά κοντά η μια στην άλλη και σίγουρα θα εξοικονομείς χρόνο ! Πραγματικά είναι άσχημο να κολησεις στην κυκλοφορία , σε αγχώνει με την πιθανότητα κάποιος να σε περιμένει … ότι χειρότερο.Γεια σε όλους και καλό σκ.
Το είπα και μέσα στα ραντεβού μου χθες, αλλά νιώθω την ανάγκη να το γράψω και δημόσια , επειδή μου αρέσει να είμαι πάντα συνεπής στην ώρα μου και επειδη ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος ....συγγνώμη για τη χθεσινή μου καθυστέρηση σε όσους κύριους είδα . Η κατάσταση με την κίνηση είναι αφόρητη πλέον .
Σκέφτηκα το εξής , για τις περιοχές Μοσχάτου, Καλλιθέας, Μεταξουργείου και ΜΟΝΟ , το δίωρο 150 συν 20 το πρωκτικό. Για τις υπόλοιπες περιοχές ισχύει ο,τι γράφω στην υπογραφή μου και στα σχετικά στο προφίλ μου . Επισης η τιμή του διωρου ισχύει και για όσους βλέπω σταθερά 2+ φορές τον μηνα .
Καλή συνέχεια και υπομονή εκεί έξω .