aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.187
- Πόντοι
- 446
Όχι μόνο εσένα....Ανακάλυψα πρόσφατα ότι με ερεθίζει αυτο
Όχι μόνο εσένα....Ανακάλυψα πρόσφατα ότι με ερεθίζει αυτο
Tρεχω να προλαβω την εκτοξευση!Η Σελήνη είναι για τους ρομαντικούς.... Θα σε πάω στον Ήλιο που καίει ....
Να μου πεις την επόμενη φορά τι άλλο να κάνω για να ερεθιστείς περισσότεροΚαι εμένα ...
Είναι σα να έχει αρπάξει φωτιά και να προσπαθείς να το σβήσειςΚαι εμένα ...
Στείλε μου τον αριθμό σου κούκλα μου να κανονίσουμεΑνακάλυψα πρόσφατα ότι με ερεθίζει αυτο
Καλησπερα τηλ. παιζει?Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο εδώ για να ρωτήσω, αλλά θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν μπορεί, πώς μπορώ να κάνω δικό μου νήμα εδώ μέσα επειδή είναι καινούργιο το προφίλ μου κ δεν μπορώ να απαντήσω στα προσωπικά μηνύματα που λαμβάνω.
Ευχαριστώ.
Παίζουμε με τη φωτιά και οι δύο...Να μου πεις την επόμενη φορά τι άλλο να κάνω για να ερεθιστείς περισσότερο
Ας γράψω εδώ και σύντομα και στην καρτέλα της.
Μετά από κάποιες ακυρώσεις, από μεριά μου για διάφορους λόγους, έγινε χθες η πολυπόθητη συνάντηση.
Η κοπέλα εμένα μου άρεσε εμφανισιακά. Σε κάποιους μπορεί και όχι, αυτό είναι υποκειμενικό. Στα του αγώνα είναι πολύ δυνατή. Αν την φροντίσεις θα σου το επιστρέψει στο πολλαπλάσιο (τουλάχιστον έτσι έκανε με εμένα). Πολύ καλό γλυψιμο από μεριά της και στο σεξ η στάση στα 4 όλα τα λεφτά. ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι υπήρξε και anal στο πρόγραμμα. Υπήρξε μια μικρή δυσκολία στην αρχή μέχρι να μπει ο "μικρός" αλλά μετά άντεξε σε γρήγορους και δυνατούς ρυθμούς.
Ασφαλώς και θα την ξανασυναντησω, και ελπίζω αρκετά σύντομα.
Πως αλλιώς θα καούμε, άλλωστε αυτή είναι η ουσίαΠαίζουμε με τη φωτιά και οι δύο...
Σε περίπτωση που δεν έχεις απαντήσει σε μήνυμα να ξαναστείλω η να πάρω τηλέφωνο?
προμοτορα εχω να σου χωσω χεσιμο βοθρο θα σε κανω.
οσο για την κοπελα εγω θα την συμβουλευα άλλη φορα να μην κοινοποιει προσωπικα μυνηματα γιατι δεν εκθετει τον αλλον αλλα τον εαυτο της.
θα μπορουσε οποιος την ενοχλεί να τον διαγραφει η μπλοκαρει και να συνεχιζει με επαγγελματισμο το εργο της.
Ωραια δαχτυλα.ωραιο μουνακι και μια μικρη κωλοτρυπιδουλα ετοιμη να σε ρουφηξει.....Ε αφού δεν το χορταινεις.....
Καλημέρα, στείλεις μου το τηλέφωνό σου, θα σε πάρω αύριο να κανονίσουμε αν μπορείς ρσντεβουΜόνο μηνύματα βαιμπερ για ραντεβού, όχι κλήσεις όχι sms
@Artemis♥️ σου στελω στο βαιμπερ και στα μηνυματα εδω και δεν μου απαντας για να κανονισουμεΜόνο μηνύματα βαιμπερ για ραντεβού, όχι κλήσεις όχι sms