Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Τωρα τον εκανες turboΘα το κάνουμε και αυτό.....
Τωρα τον εκανες turboΘα το κάνουμε και αυτό.....
Τι κούκλα είσαι εσύ
Δεν έχει αίσθηση πλέον, γιατί χαλάρωσε. Καμία σχέση με το παρελθόν. Θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Μετά ενημέρωσε για να μην κλαίει ο κόσμος τα λεφτά του.Την επόμενη φορά θέλω αναλ σε τέτοια στάση και τελείωμα στο κωλαρακι σου πάνω μωρό μου.
Εγώ την Άρτεμις συναγωνιστή την πήρα αρχές Απριλίου και το κωλαρακι της ήταν σούπερ σφιχτό και σαν κωλομερια και σαν τρύπα. Γουσταρα που την ξεκωλιαζα γιατί ανεξαρτήτως σωματότυπου που είναι κάτι υποκειμενικό το κορίτσι φαινόταν ότι το ζούσε μαζί μου και το απολάμβανε. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί αν η παρτενέρ γουστάρει 100% περνάς καλά. Την Άρτεμις θα την ξαναπάρω γιατί η κοπέλα μπορεί να σε καβλωσει με μια ανάσα με μια ματιά με μια λέξη.Δεν έχει αίσθηση πλέον, γιατί χαλάρωσε. Καμία σχέση με το παρελθόν. Θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Μετά ενημέρωσε για να μην κλαίει ο κόσμος τα λεφτά του.
Κάποιο τηλ;
Εγώ την έχω δει πολλές φορές από το 2020 με σφιχτή αίσθηση, αλλά τις τελευταίες 2 φορές (Απρίλη και Φλεβαρη) Δεν είχε καθόλου αίσθηση.Εγώ την Άρτεμις συναγωνιστή την πήρα αρχές Απριλίου και το κωλαρακι της ήταν σούπερ σφιχτό και σαν κωλομερια και σαν τρύπα. Γουσταρα που την ξεκωλιαζα γιατί ανεξαρτήτως σωματότυπου που είναι κάτι υποκειμενικό το κορίτσι φαινόταν ότι το ζούσε μαζί μου και το απολάμβανε. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί αν η παρτενέρ γουστάρει 100% περνάς καλά. Την Άρτεμις θα την ξαναπάρω γιατί η κοπέλα μπορεί να σε καβλωσει με μια ανάσα με μια ματιά με μια λέξη.
Καυλα είσαι
Αν ο Σεπτέμβρης ήταν εικόνα, αυτή θα ήθελα!Καλό μήνα!
Καλημέρα! Καλό μηναΚαλό μήνα!
Καλό μήνα κούκλα!Καλό μήνα!
Καλο μηνα αλλά δεν μπήκε καλά για αυτό φρόντισε να κανονίσουμε να αλλάξειΚαλό μήνα!
Εγώ την έχω δει πολλές φορές από το 2020 με σφιχτή αίσθηση, αλλά τις τελευταίες 2 φορές (Απρίλη και Φλεβαρη) Δεν είχε καθόλου αίσθηση.
Κάτσε να την δουν και άλλοι και θα μας πουν, γιατί αυτό που μου λες δεν το πιστεύω.
Την Άρτεμις την συναντώ από τον Ιούνιο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Έχει μια χαρά αίσθηση παντού. Όλα σφιχτά και υπέροχα.
Άλλοι βλέπουν κύκλους, εγώ τα βλέπω ροζΚαλό μήνα!
Καλό μήνα μωροΚαλό μήνα!
Καλό μήνα Άρτεμις και ελπίζω να είναι ο μήνας που θα καταφέρω να σε συναντήσω!Καλό μήνα!
Τρία εκ των γνωστοτερων φαραγγιων της Ελλάδας είναι της Σαμαριάς, του Βίκου και της Αρτεμης, με δημοφιλεστερο το τελευταίο... (πηγή Wikipedia)Καλό μήνα!
απολαυση...Καλό μήνα!