Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.225
Εντάξει και γυναικάρα και Θρυλαρα !!!!Τι άλλο να ζητήσει κανείς;!!!
Εντάξει και γυναικάρα και Θρυλαρα !!!!Τι άλλο να ζητήσει κανείς;!!!
Καλημέρα στην πιο sexy και καυλιάρικη ΚΩΛΑΡΑ της Αττικής ....έτσι πρέπει να ξεκινάει η εβδομάδα για να μας πάει καλά
Ειρωνεία της ζωής ....έτσι είναι
Καλημέρα στην πιο sexy και καυλιάρικη ΚΩΛΑΡΑ της Αττικής ....έτσι πρέπει να ξεκινάει η εβδομάδα για να μας πάει καλά
Έφερες γούρι πάντως!ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ σε λίγο......για να δούμε....
Απο τα πιο ομορφα οπισθια που βλεπω..
Λευκοοοοο!!!Λευκό, μπλε, μαύρο ...
Η ομάδα έπαιξε καλά....Έφερες γούρι πάντως!
και εσύ?? και εγώ!!!!!!Ολυμπιακός αλλά δεν ασχολούμαι πλέον όπως όταν ήμουν έφηβη (φανατική εντελώς).
ναι ήταν καλή προχθές. Επιτέλους ο ποτένσε που έχει χάσει και βάρος , έχει γίνει πιο αέρινος και θυμίζει πλέον τον παλιό ποτένσε. Ο ροντινέι σταθερά καλός καλύπτει όλη την πλευρά και διεισδύει σαν εξτρεμάκι αρκετές φορές που είναι σημαντικό γιατί τον υπολογίζουν και δυσκολεύει την αμυντική διάταξη του αντιπάλου ο μπακ να έχει τέτοια ποιότητα...ο φορτούνης έχει πέσει αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα....διότι είναι τεμπελάκος και φαίνεται αυτό και στο γήπεδο....ο μασούρας είναι μια σταθερά καλή αξία επίσης απλά τον έχουμε σκυλοβρίσει για τα απίστευτα που έχασε με άρσεναλ κυρίως...ο τσικίνιο ο όρτα και ο κάρμο είναι καλές προσθήκες ειδικά ο τσικίνιο....μου θυμίζει αρκετά τον γκιγιέρμε σε κοψιά και στύλ παιχνιδιού....ο ζέλσον μαρτινς είναι τρομερό εξτρέμ αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει σε μας.....ελ κααμπι σκόρερ αλλά εντελώς άμπαλος....και μονοπόδαρος.Η ομάδα έπαιξε καλά....
Ολυμπιακός αλλά δεν ασχολούμαι πλέον όπως όταν ήμουν έφηβη (φανατική εντελώς).
Τώρα έχω μετανοιώσει διπλά και τριπλά που δε σε έχω συναντήσει ακόμα!!!!!!!!!!
Πρέπει να σου έρθω να αναλύσουμε λίγο τον τελικό του κυπέλλου.
Απλά θα κάνω εγώ τον Φαλ κι εσύ τον... Σλούκα. Οκ?
Προτιμώ το grappling ....δέχεσαι ;;;;;Τώρα έχω μετανοιώσει διπλά και τριπλά που δε σε έχω συναντήσει ακόμα!!!!!!!!!!
Πρέπει να σου έρθω να αναλύσουμε λίγο τον τελικό του κυπέλλου.
Απλά θα κάνω εγώ τον Φαλ κι εσύ τον... Σλούκα. Οκ?
προσεχε μονο μην βρεθεις σε θεση υπον (εχω χρονια να χρησιμοποιησω ορολογια πολεμικων τεχνων )Προτιμώ το grappling ....δέχεσαι ;;;;;
Σιχαίνομαι να περιαυτολογω( και όσους το κάνουν ) , γι'αυτό θα αρκεστω σε μια χαμογελαστή φατσούλαπροσεχε μονο μην βρεθεις σε θεση υπον (εχω χρονια να χρησιμοποιησω ορολογια πολεμικων τεχνων )
Προτιμότερο να σε έχει κάποιος σε θέση north - southΣιχαίνομαι να περιαυτολογω( και όσους το κάνουν ) , γι'αυτό θα αρκεστω σε μια χαμογελαστή φατσούλα
Μ'αρεσεις....Προτιμότερο να σε έχει κάποιος σε θέση north - south
Με κουτάλι τρώγεται αυτό ή με πιρούνι;Προτιμώ το grappling ....δέχεσαι ;;;;;
να σου πω την αλήθεια...εγώ το γκουγκλαρα για να καταλάβω τι λέει η όμορφη γαυρίνα!!Με κουτάλι τρώγεται αυτό ή με πιρούνι;