Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.225
Εννοείται, τελικός κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
Mπάσκετ δεν βλεπεις;;;
Εννοείται, τελικός κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
Mπάσκετ δεν βλεπεις;;;
για πάμε λίγο!!Εννοείται, τελικός κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
Θελω προβλεψη για τελικο σκορ!ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ σε λίγο......για να δούμε....
Κοίτα, παίζουμε σε δυσκολη και δυνατή έδρα με τον πρώτο και εμείς είμαστε τέταρτοι...δύσκολο να προβλέψω .Θελω προβλεψη για τελικο σκορ!
μην κιοτεύεις ρε...!!Κοίτα, παίζουμε σε δυσκολη και δυνατή έδρα με τον πρώτο και εμείς είμαστε τέταρτοι...δύσκολο να προβλέψω .
Στα δυσκολα σε θελω!Κοίτα, παίζουμε σε δυσκολη και δυνατή έδρα με τον πρώτο και εμείς είμαστε τέταρτοι...δύσκολο να προβλέψω .
Παοκτζής??? θες κάτι με την γαυρίνα μας???Artemis έλα Θεσσαλονίκη γλυκούλα...
Κοίτα, παίζουμε σε δυσκολη και δυνατή έδρα με τον πρώτο και εμείς είμαστε τέταρτοι...δύσκολο να προβλέψω .
μην κιοτεύεις ρε...!!
(γλυκά το είπα το "ρε" )
Μου το έλεγαν ότι είμαι γουρλου και δεν το πίστευαΠλέον είσαι το γούρι μου!
Όποτε παίζει ο γαύρος θα σου μιλάω, κανόνισε να είσαι διαθέσιμη!!!
Την πάτησες σου λέω τώρα!!Μου το έλεγαν ότι είμαι γουρλου και δεν το πίστευα
Επειδή μου το ζήτησαν και άλλοι, θα σας βάλω όλους σε ομαδική συνομιλία για να προλάβω να απαντώ , όχι τίποτα άλλο, να αποφύγω και το μαύρο φίδιΤην πάτησες σου λέω τώρα!!
Κανόνισε την πορεία σου…
Κανόνισε να μην απαντήσεις… μαύρο φίδι που σε έφαγε!
Μπορεί να είναι για καλό το μαύρο φίδι.Επειδή μου το ζήτησαν και άλλοι, θα σας βάλω όλους σε ομαδική συνομιλία για να προλάβω να απαντώ , όχι τίποτα άλλο, να αποφύγω και το μαύρο φίδι
Δέχομαι!!Επειδή μου το ζήτησαν και άλλοι, θα σας βάλω όλους σε ομαδική συνομιλία για να προλάβω να απαντώ , όχι τίποτα άλλο, να αποφύγω και το μαύρο φίδι
Δεν εννοούσα το μαύρο φίδι του…Lex Steele!! Αυτό θα ήταν για καλοοοοό…ΤΗΣ!!Μπορεί να είναι για καλό το μαύρο φίδι.
Εντάξει και γυναικάρα και Θρυλαρα !!!!Τι άλλο να ζητήσει κανείς;!!!Ολυμπιακός αλλά δεν ασχολούμαι πλέον όπως όταν ήμουν έφηβη (φανατική εντελώς).
Ο πρωτος εβαλε 1 και ο τεταρτος 4!Κοίτα, παίζουμε σε δυσκολη και δυνατή έδρα με τον πρώτο και εμείς είμαστε τέταρτοι...δύσκολο να προβλέψω .
Ειρωνεία της ζωής ....έτσι είναιΟ πρωτος εβαλε 1 και ο τεταρτος 4!
Μόνο για καλό μου δε θα ήταν αυτουνου το φίδι ....πίστεψε με...Δεν εννοούσα το μαύρο φίδι του…Lex Steele!! Αυτό θα ήταν για καλοοοοό…ΤΗΣ!!