kavlodrapanos35
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2022
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Ίσως και ο καλύτερος στην πιάτσα για τα δικά μου γούστα αυτή τη στιγμήΕίναι γνωστό ότι μιλάμε για σοβαρό κωλο, όχι αστεία!
Ίσως και ο καλύτερος στην πιάτσα για τα δικά μου γούστα αυτή τη στιγμήΕίναι γνωστό ότι μιλάμε για σοβαρό κωλο, όχι αστεία!
Ίσως και ο καλύτερος στην πιάτσα για τα δικά μου γούστα αυτή τη στιγμή
Ο κώλος της είναι στους TOP 5 εδώ μέσα στο bouΊσως και ο καλύτερος στην πιάτσα για τα δικά μου γούστα αυτή τη στιγμή
Παρακολουθώ το νήμα αρκετό διάστημα και το κορίτσι φαίνεται υπέροχο τόσο στον χαρακτήρα της όσο και στις υπηρεσίες της, μόνο καλές εντυπώσεις έχω σχηματίσει. Την ερχόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσω να συνδυάσω το ταξίδι μου στην πρωτεύουσα με αυτό το καυλερό πλάσμα !
Καλό σκ
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Παρακολουθώ το νήμα αρκετό διάστημα και το κορίτσι φαίνεται υπέροχο τόσο στον χαρακτήρα της όσο και στις υπηρεσίες της, μόνο καλές εντυπώσεις έχω σχηματίσει. Την ερχόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσω να συνδυάσω το ταξίδι μου στην πρωτεύουσα με αυτό το καυλερό πλάσμα !
Σέ τραβάει με τόν τρόπο τής , σίγουρα επιβάλλεται καί από μέρους μου συνάντηση με το κορίτσι μας.Και εγω το ιδιο φιλε..,μου αρεσει ο τροπος της και γιαυτο θα την τιμησω!
Σέ τραβάει με τόν τρόπο τής , σίγουρα επιβάλλεται καί από μέρους μου συνάντηση με το κορίτσι μας.
Και με τις φωτογραφίες της μας τραβάει...Να βρεθεί το κατάλληλο time μένει...Σέ τραβάει με τόν τρόπο τής , σίγουρα επιβάλλεται καί από μέρους μου συνάντηση με το κορίτσι μας.
ποο πόσο κοντό το έκοψες το μαλλί...Καλό σκ
Έφτανε μέχρι τον κωλο, τώρα μέχρι τη μέση .... είναι πολύ κόψιμο αυτό για μένα!ποο πόσο κοντό το έκοψες το μαλλί...
Και βέβαια κατάλαβα ! Σε ευχαριστώ πολύΜε την Άρτεμις βρεθήκαμε το καλοκαίρι σε ένα Pre-Bachelor Party που κάναμε με τον κουμπάρο μου. Αν και ο κουμπάρος είχε μπλοκάρει αρκετά και δεν του βγήκε όπως θέλαμε, η Άρτεμις μας κατακαύλωσε και περάσαμε τέλεια!!!
Είναι πραγματικά Κυρία και υπερτούμπανο στη δουλειά της!!!
Έχω προσπαθήσει να τη συναντήσω 2 φορές αλλά δυστυχώς δεν έκατσε γιατι πάντα κάτι στράβωνε από την πλευρά μου. Θα επανορθώσω όμως! Είναι MUST!
Άρτεμις δεν ξέρω αν κατάλαβες ποιος είμαι!
Έφτανε μέχρι τον κωλο, τώρα μέχρι τη μέση .... είναι πολύ κόψιμο αυτό για μένα!
Μουνέτο όνειρο
Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;;;;; "To satisfy you" λοιπόν