kitsostelhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 582
- Πόντοι
- 21
Τα θέλει η κωλάρα σου..Σφαλιάρα και δεν κουνιέται τίποτα.........
Τα θέλει η κωλάρα σου..Σφαλιάρα και δεν κουνιέται τίποτα.........
Είδες τι κάνουν τα squats!!!!Σφαλιάρα και δεν κουνιέται τίποτα.........
Σφαλιάρα και δεν κουνιέται τίποτα.........
True ....Σφαλιάρα και δεν κουνιέται τίποτα.........
Ωραία ξεκίνησε η μέρα μαςΣφαλιάρα και δεν κουνιέται τίποτα.........
Ο καλύτερος φίλος των γλουτών μας!Είδες τι κάνουν τα squats!!!!
Οι δικοί σου οι γλουτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι μας...ειδικά όταν κουνιούνται!!!Ο καλύτερος φίλος των γλουτών μας!
ΌχιΚαλησπέρα αυτή είναι η αγγελία της Άρτεμης ?
Αρτέμης , Εδω Στην Αθήνα!!! 6998284459
Αρτέμης εδώ στην Αθήνα 25 χρονων Μην σταματάς να με γαμάς !!! Ερχομαι παντού απο νωρίς ... Θελω καυλιάριδες άντρες να με γαμάνε συνέχεια Κάλεσε με τωρα στο 6998284459 σε περιμένω μην αργείς!!!!!kanesex.com
Έχουμε το λινκ ? Γιατί αυτό που έχει βάλει η Άρτεμις σε κάποια σελίδα δεν μου ανοίγει
Εδώ δε λέει Άρτεμις!!! Λέει Αρτέμης !!!! Άρα αρσενικόςΚαλησπέρα αυτή είναι η αγγελία της Άρτεμης ?
Αρτέμης εδώ στην Αθήνα 25 χρονων Μην σταματάς να με γαμάς !!! Ερχομαι παντού απο νωρίς ... Θελω καυλιάριδες άντρες να με γαμάνε συνέχεια Κάλεσε με τωρα στο 6998284459 σε περιμένω μην αργείς!!!!!kanesex.com
Όχι !!Καλησπέρα αυτή είναι η αγγελία της Άρτεμης ?
Ωραία το κατάλαβα το όχι. Κάποιος να έχει το σωστό λινκ ή το τηλέφωνο?Όχι !!
Ωραία το κατάλαβα το όχι. Κάποιος να έχει το σωστό λινκ ή το τηλέφωνο?
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Greek Fantasy
Browse listings and information of seller Greek Fantasykanesex.com
Εδω εισαι φιλε μου...απλα λιγο ψαξιμο θελει !!!Το τηλέφωνό μου βρίσκεται στην αγγελία από πάνω , για όσους μου έστειλαν πμ και το ζητούσαν .... Επανέρχομαι από Δευτέρα, φιλάκια σε όλους !
Μου βγάζει αυτό. Δεν με αφήνει να πατήσω να ανοίξει κάπου καινούργια σελίδα να δω φωτός και τηλέφωνο... Δοκίμασα και με άλλον browser αλλά δεν άλλαξε κάτι...Εδω εισαι φιλε μου...απλα λιγο ψαξιμο θελει !!!
Στην φωτό που σου ανέβασα δεν με αφήνει πουθενά να πατήσω κάτι...Εδω εισαι φιλε μου...απλα λιγο ψαξιμο θελει !!!
Ελα πμ φιλε μου !!!Στην φωτό που σου ανέβασα δεν με αφήνει πουθενά να πατήσω κάτι...
και εμενα αυτο μου βγαζει μανΜου βγάζει αυτό. Δεν με αφήνει να πατήσω να ανοίξει κάπου καινούργια σελίδα να δω φωτός και τηλέφωνο... Δοκίμασα και με άλλον browser αλλά δεν άλλαξε κάτι...