Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.231
Μου αρέσει...Αυτος ο κωλος ρε παιδι μου εργο τεχνης ετρωγε σφαλιαρες και ποναγε το χερι μου
Μου αρέσει...Αυτος ο κωλος ρε παιδι μου εργο τεχνης ετρωγε σφαλιαρες και ποναγε το χερι μου
Ναι !! θα ηταν 100% εαν εδεινε και γλωσσοφιλα που ειναι η πεμπτουσια στον ερωτα .Ο ορισμός της μεσογειακής γυναικάρας!!!
Ω πωπωπω.... Καλό βράδυ μανάριΚαλό βράδυ και καλό τριήμερο!!!!!
3ψηφιος αριθμός κιλών σε squats και deadlifts
οί άλλες αρκούνται να μπαίνουν στα νήματα των άλλων εκδιδόμενων και να στηρίζουν η μια την άλλη με ποιηματάκια(μην ξεράσω) και με γλυκόλογα συμάράστασης.Μπραβο ρε Αρτεμις, εισαι και δραστηρια! Οι περισσοτερες δυστηχως ειναι πολυ τεμπελες!
Καλε ποτε προλαβαινεις;
δεν μπορω παρα να συμφωνησω.οί άλλες αρκούνται να μπαίνουν στα νήματα των άλλων εκδιδόμενων και να στηρίζουν η μια την άλλη με ποιηματάκια(μην ξεράσω) και με γλυκόλογα συμάράστασης.
Για αυτό η συγκεκριμένη θα παίρνει όλο το χαρτί!
Κοινωνιολόγος, τυπε;Αρτεμις πιο πολυ θελω να σε συναντησω για την συμπειφορα σου παρα για τις υπηρεσιες-ομορφια σου..
Καλο ειναι να παραδειγματιζοντε οι υπολοιπες γιατι θελουμε γυναικες σαν και εσενα..
Η γυναικα εχει χασει τον ρολο της σημερον ημερα..
Οι υπηρεσίες είναι πολύ σημαντικές , οι οποίες συνδέονται άμεσα με τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά μου .Αρτεμις πιο πολυ θελω να σε συναντησω για την συμπειφορα σου παρα για τις υπηρεσιες-ομορφια σου..
Καλο ειναι να παραδειγματιζοντε οι υπολοιπες γιατι θελουμε γυναικες σαν και εσενα..
Η γυναικα εχει χασει τον ρολο της σημερον ημερα..
Βυζαρες!!!!Καλό βράδυ και καλό τριήμερο!!!!!
Κοινωνιολόγος, τυπε;
Κάρφωμα στα 4 και ο κωλος μου να χτυπάει πάνω σου με δύναμη και όταν σταματάς να καρφωνομαι εγώ και να σε τραβάω πάνω μου (ακουστηκαμε σε όλο τον όροφο να ξέρεις) , τι ιεραποστολικό χαχα......Η Αρτεμις ειναι μια καυλιαρα που ξερει να σε....ανεβαζει και να σε χαλαρωνει.
Πεντακαθαρη κυριως. Πιπα δυνατη με σαλιο, γλωσσα και ματια που σε καρφωνουν και σταζουν καυλα. Προσπαθει και για deep. Κωλαρα ολα τα λεφτα με μια σουφρα που σε κανει πυραυλο και η ιδια να σε προκαλει για ...υψηλους ρυθμους.
Εδω παντως να πω οτι ειναι πολυ δυσκολο να την γαμας ιεραποστολικα αυτη να αναστεναζει και να μην μπορεις να της δινεις γλωσσοφυλα με αυτο το εκφυλο προσωπο και αυτη τι ατακτη γλωσσα.
Τέτοια λες και δεν μπορώ να ηρεμήσω!!!Κάρφωμα στα 4 και ο κωλος μου να χτυπάει πάνω σου με δύναμη και όταν σταματάς να καρφωνομαι εγώ και να σε τραβάω πάνω μου (ακουστηκαμε σε όλο τον όροφο να ξέρεις) , τι ιεραποστολικό χαχα......
Σε ευχαριστώ πολύ
Η Αρτεμις ειναι μια καυλιαρα που ξερει να σε....ανεβαζει και να σε χαλαρωνει.
Πεντακαθαρη κυριως. Πιπα δυνατη με σαλιο, γλωσσα και ματια που σε καρφωνουν και σταζουν καυλα. Προσπαθει και για deep. Κωλαρα ολα τα λεφτα με μια σουφρα που σε κανει πυραυλο και η ιδια να σε προκαλει για ...υψηλους ρυθμους.
Εδω παντως να πω οτι ειναι πολυ δυσκολο να την γαμας ιεραποστολικα αυτη να αναστεναζει και να μην μπορεις να της δινεις γλωσσοφυλα με αυτο το εκφυλο προσωπο και αυτη τι ατακτη γλωσσα.Τι κρίμα και μόλις είχα αποφασίσει νανέβω Αθήνα για 2 ωρη η και τρίωρη συνεύρεση, αφού τρελαίνομαι για παιχνίδια με τη γλώσα ,επίσης το μεγάλο στήθος ,θα τη έγλειφα με τις ώρες και μόλις διάβασα για μη γλωσόφιλα κόπηκα λίγο έχει για τα δικά μου γούστα όλο το πακέτο αχ Αρτεμις τι μου έκανες
Ανυπομονώ να τις απολαύσω κι εγώ. Καινούριος εδώ και καρτερώ να σε απολαύσωΟι υπηρεσίες είναι πολύ σημαντικές , οι οποίες συνδέονται άμεσα με τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά μου .
Βεβαίως....
Οντως?