Νέα

Άρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blackpele
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητοι συναγωνιστες υπαρχει κανεις να μας ενημερωσει για τη κατασταση στην αρτα αυτη τη στιγμη σε σχεση με ολα (ντελα,κωλομπαρα,στριπ κλπ) διοτι προκειται να την επισκεφτω κι εχω ακουσει τα χειροτερα??ευχαριστω εκ των προτερων.....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μιας και οι πουτάνες στην Αθήνα, σε λίγο θα κτυπάνε μύγες (λόγω αφραγκίας της πρωτευούσης), υπολογίζω ότι ορισμένες θα κάνουν περιοδεία στην επαρχία για "αρπαχτές" όπως λένε οι πανηγυριώτες μουσικοί ... 

;)

Image.ashx

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μιας και οι πουτάνες στην Αθήνα, σε λίγο θα κτυπάνε μύγες (λόγω αφραγκίας της πρωτευούσης), υπολογίζω ότι ορισμένες θα κάνουν περιοδεία στην επαρχία για "αρπαχτές" όπως λένε οι πανηγυριώτες μουσικοί ... 

;)

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=219356&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]

[/quote]

Ωρε βουρλισμένε δε μπα ν΄αμπόσουμε και μεις λιγουλάκι; ν' αδειάσουμε τα λιμπά μας

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αρτα μάγκες δε παίζει τίποτε. Είναι ψιλονέκρα. Εκτός και αν τα χώσεις χοντρά σε κάποιο ιδιοκτήτη από τα κωλόμπαρα και σε αφήσει να πάρεις κάποια κοπέλα.

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αρτα μάγκες δε παίζει τίποτε. Είναι ψιλονέκρα. Εκτός και αν τα χώσεις χοντρά σε κάποιο ιδιοκτήτη από τα κωλόμπαρα και σε αφήσει να πάρεις κάποια κοπέλα.

ευχαριστω για τη πληροφορηση φιλε..θα μπορουσες να μου πεις τουλαχιστον για κανα στριπ κλαμπ και τι παιζει εκει και κανα κωλομπαρο?οχι για γαμησι...τουλαχιστον να παω για κανα ποτακι κι οφθαλμολουτρο....

coswotrh

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
απροοπτο απροβλεπτο καπως ετσι λενε.στο δρομο προς αγιος αναργυρους εχει 2-3.δικο μου προσωπο συγγενικο απο εκει ψαρευει συνεχεια.

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
απροοπτο απροβλεπτο καπως ετσι λενε.στο δρομο προς αγιος αναργυρους εχει 2-3.δικο μου προσωπο συγγενικο απο εκει ψαρευει συνεχεια.
ευχαριστω που απαντησες οσο ηξερες φιλε μου....υποθετω βεβαια οπως ειπε και ο απο πανω οτι θα τα ψιλοσκαει χοντρα...αν ειναι θα παω μια βολτα να δω τι παιζει αρκει να το βρω...

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν πάρεις την Εθνική (όχι την Ιονία που έγινε πρόσφατα) από Αρτα προς Αθήνα, μόλις θα βγεις από Αρτα, θα βρεις ένα συνοικισμό που λέγεται Αγιοι Ανάργυροι. Εκεί έχει 5-6 τέτοια μαγαζιά. Παλιότερα είχε ένας φίλος μου ένα τέτοιο και έφερνε κάτι μωρά από Ρουμανία να τα πίεις στο ποτήρι...

xmacher

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Επιβεβαιώνω αυτά που λέει ο συναγωνιστής. Σε αυτό το μαγαζί με ένα ποτάκι και 100 ευρώ παίρνεις γυναίκα για αυτοκίνητο ή ξενοδοχείο. Επίσης παίζει και πίπα εντός του καταστήματος....με το ανάλογο τίμημα. Μη κολάτε, απλά ζητήστε κάτι τέτοιο. Φοβερή κρίση έλεγε το κορίτσι από τη Βουλγαρία.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει κανενα μπουρδελο στην αρτα παιδια και αν ναι που?? :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οχι δεν υπάρχει...μόνο κωλόμπαρα...

Stories