Νέα

Αρπαγή ανηλίκου: Κατηγορίες για βιασμό, πορνογραφία και απαγωγή

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα escoman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.460
Πόντοι
8.006
αρα αλεξ συμφωνεις με το λεγειν του συναδερφου σου οσο αφορα το  αντιδημοκρατικο δογμα του  σε πολιτη

οσο αφορα τον αλλο τροπο για να λαβουμε προσχεδια εκτως υπουργειων οπου ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ? και ποσο μαλλον να ειμαστε παρον σε διαβουλευσεις?
Aυτα που σου ειπε ειναι σωστα και δεν εχω λογο να διαφωνησω σε κατι

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θελεις, να συμμετεχεις σε διαβουλευσεις προσχεδιων νομων? Να παρακολουθεις ως πολιτης την πορεια ενος νομου απο προσχεδιο εως την ψηφιση του? Τι?
 

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Μηνύματα
2.108
Κριτικές
10
Like
1.542
Πόντοι
506
Τα μπέρδεψες φίλε, τα έκανες μαντάρα. Οι δικηγορικοί σύλλογοι είναι ομάδες επαγγελματικές, συντεχνίες. Όπως η ΓΣΕΕ για τους εργάτες. Είναι εκεί για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των δικηγόρων. Δεν έχουν υποχρέωση να εξυπηρετούν τους λοιπούς πολίτες, ούτε να βγάζουν για διαβούλευση νομοσχέδια. Αυτά είναι δουλειά της βουλής και των υπουργείων που τα κατεβάζουν, αλλά και των κομμάτων. Τώρα, ότι δεν βοηθάνε οι σύλλογοι πλέον ούτε και τους δικηγόρους και είναι διακοσμητικά στοιχεία, είναι άλλο ευαγγέλιο, που αφορά τους ίδιους τους δικηγόρους.     

νομιζα οτι ειναι συλλογος επιστημονων, τωρα μαθαινω οτι ειναι συνομοσπονδια εργατων  :dancing:
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
Aυτα που σου ειπε ειναι σωστα και δεν εχω λογο να διαφωνησω σε κατι

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θελεις, να συμμετεχεις σε διαβουλευσεις προσχεδιων νομων? Να παρακολουθεις ως πολιτης την πορεια ενος νομου απο προσχεδιο εως την ψηφιση του? Τι?
τα μεταγενεστερα λες που ειπα

εγω περιμενω για τα πρωτα που ειπε ο λαιστατος δηθεν συναδερφος σου   συμφωνεις η οχι με τον προλαλυσαντα συναδερφο σου?  ετσι λειτουργειτε σαν κλαδος?

επειτα

αναφερομαι στο προσχεδιο που ειχε γινει για τον αντικαπνιστικο νομο

το προσσχεδιο εγινε ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και θα ψηφιζοταν στην βουλη ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

επαναλαμβανω το προσχεδιο της νομοθεσιας απο που μπορουσαν οι πολιτες να λαβουν ωστε να ενημερωθουν?

η ΔΙΑΒΟΙΥΛΕΥΣΗ οπως διατυμπανιζαν τα δημοσια και ιδιωτικα καναλια θα γινοταν μεχρι καποια ωρα της κυριακης

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΩΡΑ  ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ για το που μπορουν να πουν την αποψη τους πολιτες αλλα και ιδιοκτητες καταστηματων

και ετσι το νομοσχεδιο περασε ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

εσυ το θεωρεις δικαιο να μην ακουγονται αλλες γνωμες και να ψηφιζεται το νομοσχεδιο ακολουθωντας την αποψη  ΜΙΑΣ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑΣ οπου την περιοδο του κορονοιου δεν ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ?

ετσι λειτουργει η δημοκρατια αλεξ?
 
OP
OP
E

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
642
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον τρόπο όπου η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της Μ....ς, έπεισε το κορίτσι να την ακολουθήσει, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA σήμερα, έξι μέρες μετά την εύρεση της 10χρονη επετράπη στον αδερφό της να τη δει για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το MEGA, η συνάντησή τους διήρκησε 45 λεπτά. Εκείνος προσπάθησε να μην της κάνει ερωτήσεις που καίνε για να μην την ταράξει.

Στη συνάντησή τους ο Χ....ς τής έκανε δώρο μια κούκλα του Spiderman, και στην ερώτηση του γιατί όχι μία κούκλα, απάντησε ότι «αυτή την ώρα η αδερφή μου έχει ανάγκη από έναν άντρα, και τι καλύτερο από τον αγαπημένο μας ήρωα».

Στο νοσοκομείο επισκέφθηκε τη μικρή Μ...α και η θεία της. Αύριο μέσα στη μέρα η εισαγγελέας ανηλίκων ζήτησε να δει μέλη της οικογένειας της μικρής.
«Γιατί δεν με παίρνεις μαζί σου;»

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο MEGA, η μικρή Μ....α «είναι καλά, συζητάει, μας ζητάει όλο και περισσότερο. Σε γενικές γραμμές είναι συζητήσιμη όσον αφορά στο θέμα, αλλά μόνο στους ανθρώπους της».

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως «δεν δείχνει φοβισμένη, μου αναφέρει κάποιες φορές ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί».

Αναφορικά με το πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και που θα βρεθεί μετά απάντησε πως «δεν έμαθα κάτι, όλα έχουν να κάνουν με τον Εισαγγελέα και τις Αρχές».

Τέλος υπογράμμισε πως «το παιδί θέλει να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μου είπε »γιατί δεν με παίρνεις μαζί σου;»» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της για να καταλήξει πως «είναι ήρεμη όταν είναι με τους ανθρώπους της».

Η 33χρονη της έδωσε τρία xanax

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η 33χρονη χρησιμοποίησε ως δόλωμα την ίδια της την κόρη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την κατάθεση της 33χρονης, είπε αρχικά στο παιδί ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο και αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η ίδια τόνισε πως τα πράγματα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που η Μ...α είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν. Το παιδί αγχώθηκε και εκείνη αποφάσισε τότε να του δώσει τρία χάπια xanax του 1 mg.

Αν και μέσω του συνηγόρου της η κατηγορούμενη αρνείται την αρπαγή, η ίδια περιγράφει λεπτομερώς το τι εκτυλίχθητε μέσα στο διαμέρισμα.

Όπως λέει ήθελε την Μ....α για εκείνη. Της πήρε φαγητό, βάφτηκαν και έβγαλαν μαζί φωτογραφίες. Επίσης αποκαλύπτει πως την ώρα που είχαν μπει για μπάνιο μαζί, παρακολουθούσαν τηλεόραση και η μικρή είδε ότι την αναζητούν και αγχώθηκε. Ακόμα στην ομολογία της αναφέρει πως αναγκάστηκε να της δώσει τα φάρμακα για να την ηρεμήσει, ενώ η ίδια η κατηγορούμενη έκανε χρήση κοκαΐνης και ξάπλωσε μαζί με το ναρκωμένο και αδύναμο να αντιδράσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, παιδί. Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.


Κούγιας στο MEGA: H 33χρονη φοβάται – Κρύβει ισχυρούς στην υπόθεση της Μ....ς

Στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μ....ς που απήχθη προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο κ. Κούγιας σημείωσε πως έχουν διαρρεύσει στοιχεία από τη δικογραφία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως η τοξικολογική εξέταση της 10χρονης, που έδειξε ότι στην άτυχη Μ....α δόθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών.

«Αυτά με οδηγούν να υποψιάζομαι ότι, όσον αφορά την απαγωγή, δράστις είναι η 33χρονη. Όσον αφορά αυτά που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ότι έγιναν, θα πρέπει να συνδυάσεις το μακιγιάζ, τα ναρκωτικά και την προσπάθεια να εξαφανιστούν στοιχεία και να υποψιάζεσαι ότι η γυναίκα αυτή οπωσδήποτε απήγαγε το κοριτσάκι και συμμετείχε σε ότι έγινε εις βάρος του παιδιού».

Ο ίδιος σημείωσε πως η δράστις δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή καθώς φοβάται για τη ζωή της.

«Φοβάται για τη ζωή της ή φοβάται να αποκαλύψει γιατί κάποιοι σημαντικοί κρύβονται σε κυκλώματα παιδεραστίας».

Κλείνοντας ο κ. Κούγιας έδωσε μια υπόσχεση.

«Θα σας δώσω μια υπόσχεση. Η πολιτική αγωγή θα ζητήσει ειδικές ανακριτές πράξεις. Δε θα διστάσουμε να κάνουμε έρευνα πολλών μηνών».


Συνήγορος 33χρονης στο MEGA: Ήθελε μόνο να περιποιηθεί την μικρή Μ....α

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Βασίλης Νουλέζας, ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή, τον βιασμό και την χορήγηση ναρκωτικών ουσιών στην 10χρονη Μ....α.

«Πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι η εντολέας μου που αντιμετωπίζει τέσσερις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες και δύο πλημμεληματικού χαρακτήρα, δεν έχει ακόμη απολογηθεί. Είμαστε στο στάδιο ότι έχω λάβει τη δικογραφία, πρόλαβα να την αναγνώσω λίγο, ώστε να μου παράσχει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη από 11 έως 13/06 οπότε και την επέστρεψε στην οικία της», ανέφερε ο κ. Νουλέζας.

Σε παρέμβαση του Νίκου Ευαγγελάτου ότι δεν επέστρεψε την μικρή Μ....α στο σπίτι της, και ότι της έδωσε λεφτά για να επιστρέψει, ενώ το παιδί παράπαιε από τη χρήση ναρκωτικών, ο κ. Νουλέζας απάντησε :

«Σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία επιστροφής της ανήλικης, της οποίας ούτε καν το μικρό όνομα δεν θα πρέπει να αναφέρουμε και θα πρέπει να σεβαστούμε τα ψυχικά τραύματα που προκλήθηκαν από την άδικη συμπεριφορά που είχε η εντολέας μου. Θα λογοδοτήσει για τις πράξεις που πραγματικά τέλεσε αλλά όχι για εκείνες που τις αποδίδονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

«Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η κατηγορούμενη γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια της 10χρονης. Για αυτή τη δεκάχρονη και την οικογένεια έγινε πραγματογνωμοσύνη από την ψυχολόγο. Η ψυχολόγος καταλήγει ότι εκτός από την κούραση από το ηρεμιστικό που της χορηγήθηκε, καταλήγει και λέει για τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης και λέει για τον πατέρα που έκανε ερωτικές πράξεις με την νταντά, μπροστά στα παιδιά, με την οποία νταντά αργότερα συνήψε ερωτικό δεσμό και εγκατέλειψε την μητέρα της», συνέχισε ο συνήγορος της 33χρονης.

«Η 33χρονη γνωρίζει καλά την οικογένεια, γνωρίζει την ανήλικη, έχει ανήλικη θυγατέρα 7 ετών που είχε συναναστροφή με την 10χρονη και έμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Πράγματι είπε ψευδώς στη 10χρονη ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα της. Όμως ο λόγος που κινήθηκε για την ανήλικη ήταν επειδή ήταν ατημέλητη, παραμελημένη, και δεν ζούσε με τον καλύτερο τρόπο εκεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Την παραλαμβάνει από το σχολείο λέγοντάς της ότι έχει συνεννοηθεί με τη μητέρα. Πηγαίνουν σπίτι, πιστεύοντας η ανήλικη ότι θα βρει το μικρό κοριτσάκι να παίξει. Τη φροντίζει, την κάνει μπάνιο, στη διάρκεια του μπάνιου την αγγίζει, την χαϊδεύει. Δεν υπάρχει το υποκειμενικό στοιχείο της αρπαγής. Δεν υπάρχει βιασμός. Το ηρεμιστικό το χορηγεί για να την ηρεμήσει γιατί ταράζεται από όλη αυτή την ιστορία και από την είδηση ότι καταζητείται αυτή η κυρία», είπε ακόμα ο κ. Νουλέζας.

«Ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης ήταν να την φροντίσει και κυριολεκτικά να την σώσει από το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο ζει. Δεν υπάρχουν σεξουαλικές πράξεις, ειδικά μετά τη χορήγηση του ηρεμιστικό. Δεν επιδοκιμάζω τη συμπεριφορά της», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Η εντολέας μου δέχεται ό,τι έχει διαπράξει. Όμως αρνείται ορισμένες κατηγορίες κακουργηματικές. Ζητά συγγνώμη από την οικογένεια και είναι διατεθειμένη να επανορθώσει. Πάντως αυτά που είπε ο κ. Κούγιας για κυκλώματα είναι ακραία ανυπόστατα και αυθαίρετα. Δεν έχουμε ανάγκη να συγκαλύψουμε κανέναν. Έχει η εντολέας μου μια ιδιαίτερη σεξουαλική κατεύθυνση. Εκδιδόταν με ζευγάρια. Τουλάχιστον μας αναγνωρίζεται το δικαίωμα της μεταμέλειας και της συγνώμης», τόνισε ο συνήγορος της 33χρονης.

«Γιατί δεν αφήνεται να κρίνει η εισαγγελέας αν έγινε αρπαγή; Το παιδί όταν την αποχαιρέτησε, της είπε σε ευχαριστώ, την αγκάλιασε και της είπε μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου. Μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και περιμένετε να ολοκληρωθεί η ανάκριση», κατέληξε ο κ. Νουλέζας.


 

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
5.490
Like
281
Πόντοι
86
Τα μπέρδεψες φίλε, τα έκανες μαντάρα. Οι δικηγορικοί σύλλογοι είναι ομάδες επαγγελματικές, συντεχνίες. Όπως η ΓΣΕΕ για τους εργάτες. Είναι εκεί για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των δικηγόρων. Δεν έχουν υποχρέωση να εξυπηρετούν τους λοιπούς πολίτες, ούτε να βγάζουν για διαβούλευση νομοσχέδια. Αυτά είναι δουλειά της βουλής και των υπουργείων που τα κατεβάζουν, αλλά και των κομμάτων. Τώρα, ότι δεν βοηθάνε οι σύλλογοι πλέον ούτε και τους δικηγόρους και είναι διακοσμητικά στοιχεία, είναι άλλο ευαγγέλιο, που αφορά τους ίδιους τους δικηγόρους.   
Λάθος!
Οι "επιστημονικοί" σύλλογοι (ιατρικοί,ΤΕΕ, δικηγορικοί) θεωρητικά δεν είναι απλές συντεχνίες. Εισηγούνται και συμβουλεύουν το κράτος από την ειδικότητά τους σε σχέση ΚΑΙ με την κοινωνία  και μάλιστα είναι θεσμοθετημένος ο ρόλος τους.
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
enallaktikos

οπως βλεπεις

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ στον πολιτη να αναζητει προσχεδια καθως επεισης και ωρα και ημερα διαβουλευσης

και επεισης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ο πολιτης να ζηταει απο τον εκαστοτε δικηγορικο συλλογο τα αυτονοητα

δυστυχως θα πρεπει να αλλαξουν πολλα ωστε καποιοι με την συγκεκριμενη φασιζουσα αποψη να αλλαξουν κλαδο εργασιας  καθως επεισης το αιτημα των δημοτων να γινεται πραγματικοτητα απο τους συγκεκριμενους κλαδους αυτους

δυστυχως και λυπαμαι που θα το πω ο αλεξ εκατσε  σουζα σε εναν φερομενο δικηγορο  και δεν λειτουργησε οπως ορκιστηκε να κανει απεναντι στο συνταγμα και στους νομους του κρατους

λυπαμαι ειλικρινα για την καταντια των δικηγορων

αλλα τα πραγματα πρεπει να αλλαξουν ειδαλλως να περιμενουμε χειροτερα απο οτι βιωνουμε ολοι μας   
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.477
Like
21.846
Πόντοι
5.006
τα μεταγενεστερα λες που ειπα

εγω περιμενω για τα πρωτα που ειπε ο λαιστατος δηθεν συναδερφος σου   συμφωνεις η οχι με τον προλαλυσαντα συναδερφο σου?  ετσι λειτουργειτε σαν κλαδος?

επειτα

αναφερομαι στο προσχεδιο που ειχε γινει για τον αντικαπνιστικο νομο

το προσσχεδιο εγινε ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και θα ψηφιζοταν στην βουλη ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

επαναλαμβανω το προσχεδιο της νομοθεσιας απο που μπορουσαν οι πολιτες να λαβουν ωστε να ενημερωθουν?

η ΔΙΑΒΟΙΥΛΕΥΣΗ οπως διατυμπανιζαν τα δημοσια και ιδιωτικα καναλια θα γινοταν μεχρι καποια ωρα της κυριακης

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΩΡΑ  ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ για το που μπορουν να πουν την αποψη τους πολιτες αλλα και ιδιοκτητες καταστηματων

και ετσι το νομοσχεδιο περασε ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

εσυ το θεωρεις δικαιο να μην ακουγονται αλλες γνωμες και να ψηφιζεται το νομοσχεδιο ακολουθωντας την αποψη  ΜΙΑΣ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑΣ οπου την περιοδο του κορονοιου δεν ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ?

ετσι λειτουργει η δημοκρατια αλεξ?

ρε τυπε πας καλα???τα νομοσχεδια ανεβαινουν στο opengov.gr για δημοσια διαβουλευση...και το νομοσχεδιο για τον αντικαπνιστικο ανεβηκε για 1 εβδομαδα και κατατεθηκαν μια χαρα προτασεις και σχολια...
τι σκατα θες?να σε παρουν τηλεφωνο στο σπιτι προσωπικα για να σε ενημερωσουν???
:S :S :S :S
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
raopau

το εξηγησα πριν   διαβασε το

αναφερομαι σε προσχεδιο και διαβουλευση

το νομοσχεδιο υπαρχει εφοσον  εχει ηδη ψηφιστει στην βουλη  το λινκ που εβαλες ειναι για τα μεταγενεστερα που ειπα πριν

ελληνικοτατα το εξηγησα πριν
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.477
Like
21.846
Πόντοι
5.006
raopau

το εξηγησα πριν   διαβασε το

αναφερομαι σε προσχεδιο και διαβουλευση

το νομοσχεδιο υπαρχει εφοσον  εχει ηδη ψηφιστει στην βουλη  το λινκ που εβαλες ειναι για τα μεταγενεστερα που ειπα πριν

ελληνικοτατα το εξηγησα πριν
διαβασε τυπε :
"το νομοσχεδιο τεθηκε σε δημοσια διαβουλευση στο διαδικτυο απο 25-09-2019 έως 2-10-2019...κατατέθηκαν 251 σχολια απο φορεις, οργανωσεις και μεμονωμενα ατομα. Το Υπουργειο Υγειας εκφραζει την ικανοποιηση του για το γεγονος οτι μεσα απο ανοικτες διαδικασιες διδεται η ευκαιρια να εμπλουτιστει το νομοσχεδιο με την συμμετοχη φορεων και πολιτων στην διαμορφωση του...."
μπλα μπλα μπλα

υγ: αμα εσυ δεν το πηρες πρεφα, δεν σου φταιει κανενας...
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
raopau

αυτο προσπαθω να σου εξηγησω και ανεφερα πριν καποιες σελιδες

η διαβουλευση δεν ανακοινωθηκε πουθενα  ουτε απο google υπηρχε link

τα πραγματακια ηταν μιλημενα να ερθουν "καποιοι" ωστε να ακουσουν το ποιηματακι και το παραμυθακι εκεινες τις ημερες απο τους ομιλιτες

καταλαβες?

 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.477
Like
21.846
Πόντοι
5.006
εδω ενα αρθρο του ιν.γρ στις 25-09-2019 που ενημερωνε οτι σημερα ξεκιναει η διαβουλευση για τον αντικαπνιστικο...και υπαρχουν δεκαδες αλλα σαιτ που ειχαν ανεβασει την ειδηση...

επισης αμα μπεις τωρα στο Opengov.gr θα δεις ποιες διαβουλευσεις προκειται να γινουν...
ειπαμε, οσο και να θελεις τηλεφωνο στο σπιτι δεν προκειται να σε παρουν για να σε ενημερωσουν προσωπικα...
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
επισης αμα μπεις τωρα στο Opengov.gr θα δεις ποιες διαβουλευσεις προκειται να γινουν...
ειπαμε, οσο και να θελεις τηλεφωνο στο σπιτι δεν προκειται να σε παρουν για να σε ενημερωσουν προσωπικα...
φιλαρακο
για να μην υπαρχει link εστω στο google για το ποτε θα γινουν διαβουλευσεις καταλαβαινεις οτι ολα εγιναν στο ποδι ωστε να ψηφιστει στα γρηγορα το συγκεκριμενο νομοσχεδιο χωρις να ακουστει ΚΙΧ απο "αντιπαλες φωνες"

για να ισχυριζεσαι εσυ οτι στο opengov ενημερωνουν για διαβουλευσεις  εγω παω πασο   σεβομαι την αποψη σου

και τελος δεν ζητησα να με ενημερωσουν τηλεφωνικως  αλλα να απαντησουν μεσω email για προσχεδειο και πιθανως ημερομηνια διαβουλευσης

ΑΛΛΑ

οταν εχεις εναν φερομενο δικηγορο οπου μιλαει με γλωσσα αποφασισομεν και διαταξομεν και απαγορευσομεν  

και ιδιαιτερως για τον κλαδο τους τον δικηγορικο

καταλαβαινεις οτι το προβλημα της δημοκρατιας στον συγκεκριμενο κλαδο  εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο

και τελος δεν σου κανει εντυπωση που εδω και 2 ωρες ο αλεξ "κανει την παπια" για ολο το σκηνικο που παιχτηκε?

το κανει για να μην χαλασει "κατι που περιμενει" και το ειχε δηλωσει εδω

με πιανεις τωρα τι λεω

με αλλα λογια συψη και δυσοδια στα λημερια του αλεξ
 

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Μηνύματα
3.729
Κριτικές
15
Like
6.443
Πόντοι
8.345
φιλαρακο
για να μην υπαρχει link εστω στο google για το ποτε θα γινουν διαβουλευσεις καταλαβαινεις οτι ολα εγιναν στο ποδι ωστε να ψηφιστει στα γρηγορα το συγκεκριμενο νομοσχεδιο χωρις να ακουστει ΚΙΧ απο "αντιπαλες φωνες"

για να ισχυριζεσαι εσυ οτι στο opengov ενημερωνουν για διαβουλευσεις  εγω παω πασο   σεβομαι την αποψη σου

και τελος δεν ζητησα να με ενημερωσουν τηλεφωνικως  αλλα να απαντησουν μεσω email για προσχεδειο και πιθανως ημερομηνια διαβουλευσης

ΑΛΛΑ

οταν εχεις εναν φερομενο δικηγορο οπου μιλαει με γλωσσα αποφασισομεν και διαταξομεν και απαγορευσομεν  

και ιδιαιτερως για τον κλαδο τους τον δικηγορικο

καταλαβαινεις οτι το προβλημα της δημοκρατιας στον συγκεκριμενο κλαδο  εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο

και τελος δεν σου κανει εντυπωση που εδω και 2 ωρες ο αλεξ "κανει την παπια" για ολο το σκηνικο που παιχτηκε?

το κανει για να μην χαλασει "κατι που περιμενει" και το ειχε δηλωσει εδω

με πιανεις τωρα τι λεω

με αλλα λογια συψη και δυσοδια στα λημερια του αλεξ
αδερφε εχει μπλεξει τα μπουτια σου ολιγον. δεν εχει καμια δουλεια ο δικηγορικος συλλογος να σου δινει προσχεδια νομων. αν ενημερωνεσαι μαθαινεις μια χαρα ποτε ειναι οι δημοσιες διαβουλευσεις και μπαινεις στο opengov και γραφεις οσα κατεβατα θελεις

τι νομιζεις οτι ειναι το google γραμματεας να σου βγαζει λινκ απο μονο του? εψαξες για συγκεκριμενη διαβουλευση?

οποιος ενδιαφερεται ψαχνει. οταν θες να βρεις καμια νεα κοπελα περιμενεις να σου ερθουν πμ ή να σε ενημρωσουν τα γραφεια?
με το σκεπτικο σου πρεπει να μας παιρνουν τα call girl τηλεφωνο να παμε να τα γαμησουμε
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
dem

φιλε

συνηθως η πρωτη σελιδα του google σντε και η δευτερη σελιδα σου βγαζει τα αποτελεσματα που θες

για την συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειχε βγει κανενα αποτελεσμα ουτε για προσχεδιο αλλα ουτε και για διαβουλευση

οσο αφορα για τον δικηγορικο συλλογο ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ τους πολιτες για πασης φυσεως ζητηματα ΟΦΕΙΛΑΝ να ενημερωσουν και για τα 2 πραγματα

εαν εχει κολπακια το google για να βρισκεις ακριβως αυτο που θελεις ελευθερα πες μας  ποια ειναι

 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
Τι επαθες?
Τεσσερις δικηγοροι απαντησαμε στις τελευταιες σελιδες και ολοι τα ιδια ειπαμε
αλεξ αστο χεστο

εμφανιστηκε νταβας  και εκανες πισω  yes men εισουν πριν λιγες ωρες κοινως στα 4

αστο

κοιτα τωρα τον ανασχηματισμο μπας και χωθεις
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom