Νέα

Άρωμα για το πέος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtaras25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
να χώνει την πούτσα του σε σαρδέλλες ή σε βρωμόμουνο ακάποτα δηλαδη?
Πιστευω οτι καλος συνδιασμος ειναι να μυριζει ο πουτσος παιξια :wanker: και να μπει και αφιλτρο σε μουνι που μυριζει παστη ρεγγα... :rockon:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ρε μάγκες, ξέρω θα γελάσετε, αλλά θέλω να ρωτήσω αν βάζετε άρωμα στη ψωλή σας.  :grin:
Εγώ ρίχνω 2-3 ψεκασμούς αποσμητικό μετά το μπάνιο (όταν πρόκειται να γαμήσω), αλλά σκέφτομαι μήπως πειράζει??

μετά από αυτές τις μαλακίες που βάζεις τον έδωσες σε καμία στο στόμα  ?  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
mirto.jpg

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μια που το'φερε η κουβέντα, όταν γαματε στα 4, δεν σας έρχεται μια μποχα, μια σαπιλα?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πως δεν το εχουν σκευτει μεχρι σημερα οι αιτεριες να βγαζουν αρωματα για τον πουτσο?  :2funny:

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ έχω βάλει σ'ένα γυάλινο μπουκαλάκι νερό και λίγες σταγόνες μύρο από αυτό που παίρνουν για την εκκλησία και ψεκάζω αρκετά το κεφαλάκι... Για έκτακτο φρεσκάρισμα πάω λίγο πριν στην τουαλέτα και ξεπλένω με σάλιο το εργαλείο ή βάζω λίγο από το ποτό στο στόμα μου και το ρίχνω στον πούτσο μου, αυτό βέβαια δεν πιάνει πάντα γιατί όλο και κάποιος μαλάκας θα βρεθεί να μου μιλήσει οπότε θα πρέπει να καταπιώ το ποτό για να του απαντήσω. Καλή φάση είναι επίσης η παιδική πούδρα αλλά από λίγο όχι με το κιλό. Πάντως αυτό με το σάλιο όποτε το έχω κάνει η γκόμενα το γουστάρει πολύ... ξαφνιάζεται λέει τώρα του παίρνω πίπα ή τον φιλάω στο στόμα... δεν τις πάει το μυαλό ότι όντως είναι τα σάλια μου. Αυτό με το ποτό προσέχτε το γιατί η σκέτη σαμπούκα μου είχε κάνει κοκκινίλες στη βάλανο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να αφήνεις λίγο σκατό από πίσω να παίρνει μυρωδιά και το μπροστά.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Καφε πισω κιτρινο μπροστα στο σωβρακο παντα τυπε να μην μπερδευεις, να το φορας με τη σωστη μερια. :grin: :grin: :grin:

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μην το κανεις,γιατι μετα πικριζει  η πουτσα στο στομα της γκόμενας όταν τσιμπουκωνει...
Μου το πε γκομενα μια φορα που το χα κανει καιγω..
Καλυτερα βαζε αρωμα γυρω γυρω στα γεννητικα...
Το αρωμα μυριζει και από εκει...

συμφωνώ με τον συνάδελφο, αν είναι να δώσεις πίπα σε γκομενάκι μην βάζεις αφτερσειβ στο καυλί σου, ένα ντους είναι αρκετό

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Αν καταφέρει κανεις να κανει αυτοπιπα, θεωρειται γκέι η όχι? :think:

τυπε ειτε εχεις μεγαλη ψωλη οποτε να πας να παιξεις σε τσοντες,ειτε εισαι πολυ ευλυγιστος,οποτε να πας να γινεις κασκαντερ να τα κονομησεις  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγώ έχω βάλει σ'ένα γυάλινο μπουκαλάκι νερό και λίγες σταγόνες μύρο από αυτό που παίρνουν για την εκκλησία και ψεκάζω αρκετά το κεφαλάκι... Για έκτακτο φρεσκάρισμα πάω λίγο πριν στην τουαλέτα και ξεπλένω με σάλιο το εργαλείο ή βάζω λίγο από το ποτό στο στόμα μου και το ρίχνω στον πούτσο μου, αυτό βέβαια δεν πιάνει πάντα γιατί όλο και κάποιος μαλάκας θα βρεθεί να μου μιλήσει οπότε θα πρέπει να καταπιώ το ποτό για να του απαντήσω. Καλή φάση είναι επίσης η παιδική πούδρα αλλά από λίγο όχι με το κιλό. Πάντως αυτό με το σάλιο όποτε το έχω κάνει η γκόμενα το γουστάρει πολύ... ξαφνιάζεται λέει τώρα του παίρνω πίπα ή τον φιλάω στο στόμα... δεν τις πάει το μυαλό ότι όντως είναι τα σάλια μου. Αυτό με το ποτό προσέχτε το γιατί η σκέτη σαμπούκα μου είχε κάνει κοκκινίλες στη βάλανο
MΠορει να νομιζει οτι γλυφεις το παπαρι σου,σαν τα σκυλιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom