soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Πιστευω οτι καλος συνδιασμος ειναι να μυριζει ο πουτσος παιξιανα χώνει την πούτσα του σε σαρδέλλες ή σε βρωμόμουνο ακάποτα δηλαδη?
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Πιστευω οτι καλος συνδιασμος ειναι να μυριζει ο πουτσος παιξιανα χώνει την πούτσα του σε σαρδέλλες ή σε βρωμόμουνο ακάποτα δηλαδη?
Πιστευω οτι καλος συνδιασμος ειναι να μυριζει ο πουτσος παιξιακαι να μπει και αφιλτρο σε μουνι που μυριζει παστη ρεγγα...
![]()
Ρε μάγκες, ξέρω θα γελάσετε, αλλά θέλω να ρωτήσω αν βάζετε άρωμα στη ψωλή σας.
Εγώ ρίχνω 2-3 ψεκασμούς αποσμητικό μετά το μπάνιο (όταν πρόκειται να γαμήσω), αλλά σκέφτομαι μήπως πειράζει??
δεν ειναι 25 δες ισοτιμια δολαριου ευρω παει ενα προς ενα σιγα σιγαδε το γνωριζω.. ναι ε? κ απ οτι βλεπω δεν ειναι ακριβο... 35 δολλαρια, δηλαδη κανα 25ευρω
Που ξερειs???? Μπορει σημερα με αρωμα σκορδαλια να ανοιγει και την ορεξημετά από αυτές τις μαλακίες που βάζεις τον έδωσες σε καμία στο στόμα ?![]()
βαλε και φαρεναιτ και δεσε στη πουτσα σου γραβατα![]()
Φτάνεις και το ρουφάς ο ίδιος?εμενα παντως μ αρεσει να μοιριζει το πουλι μου ενα ωραιο αρωμα
Αν καταφέρει κανεις να κανει αυτοπιπα, θεωρειται γκέι η όχι?Φτάνεις και το ρουφάς ο ίδιος?
Αν καταφέρει κανεις να κανει αυτοπιπα, θεωρειται γκέι η όχι?![]()
Μην το κανεις,γιατι μετα πικριζει η πουτσα στο στομα της γκόμενας όταν τσιμπουκωνει...
Μου το πε γκομενα μια φορα που το χα κανει καιγω..
Καλυτερα βαζε αρωμα γυρω γυρω στα γεννητικα...
Το αρωμα μυριζει και από εκει...
MΠορει να νομιζει οτι γλυφεις το παπαρι σου,σαν τα σκυλιά.Εγώ έχω βάλει σ'ένα γυάλινο μπουκαλάκι νερό και λίγες σταγόνες μύρο από αυτό που παίρνουν για την εκκλησία και ψεκάζω αρκετά το κεφαλάκι... Για έκτακτο φρεσκάρισμα πάω λίγο πριν στην τουαλέτα και ξεπλένω με σάλιο το εργαλείο ή βάζω λίγο από το ποτό στο στόμα μου και το ρίχνω στον πούτσο μου, αυτό βέβαια δεν πιάνει πάντα γιατί όλο και κάποιος μαλάκας θα βρεθεί να μου μιλήσει οπότε θα πρέπει να καταπιώ το ποτό για να του απαντήσω. Καλή φάση είναι επίσης η παιδική πούδρα αλλά από λίγο όχι με το κιλό. Πάντως αυτό με το σάλιο όποτε το έχω κάνει η γκόμενα το γουστάρει πολύ... ξαφνιάζεται λέει τώρα του παίρνω πίπα ή τον φιλάω στο στόμα... δεν τις πάει το μυαλό ότι όντως είναι τα σάλια μου. Αυτό με το ποτό προσέχτε το γιατί η σκέτη σαμπούκα μου είχε κάνει κοκκινίλες στη βάλανο