ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
η ταινία είναι αρρώστια!
Την έχω πάρει 7 φορές.
Και θα την έχετε!
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από γραφείο αγγελίων απ'το Internet, όχι από γνωστά γραφεία (όπως είναι τα yourangels, Golden-Diamond, και τα σχετικά).
Είναι απ'αυτό το γραφείο εδώ:
To σεξλιστ τελεία gr. Η κοπέλα είναι άλλη απ'αυτή της φωτό, η Έλενα. Πιο συγκεκριμένα, μελαχρινή Ρωσίδα, 1,80 ύψος, γαλανά μάτια, 2άρι στήθος, μέτριο πρόσωπο, αλλά πολύ ωραίο σώμα.
Πρόγραμμα: 100 Ευρώ/ώρα +20 Ευρώ τα έξτρα. Κάνει και γλωσσόφιλα, CIM (άμα έχεις πληρώσει 20 Ευρώ έξτρα για ελεύθερο στοματικό). Πρώην "Βερόνικα" και πιο παλιά, "Σύλβια" για όποιον γνωρίζει...
Πάρα πολύ καλό το πρόγραμμά της με έντονο PSE και βαθιά υγρή πίπα!
ξεκόλα και ψάξε να βεις άλλη.αν είσαι καλός πελάτης και σωστός θα σε πάρει η ίδια τηλέφωνο η το γραφείο.Και θα την έχετε!
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από γραφείο αγγελίων απ'το Internet, όχι από γνωστά γραφεία (όπως είναι τα yourangels, Golden-Diamond, και τα σχετικά).
Είναι απ'αυτό το γραφείο εδώ:
To σεξλιστ τελεία gr. Η κοπέλα είναι άλλη απ'αυτή της φωτό, η Έλενα. Πιο συγκεκριμένα, μελαχρινή Ρωσίδα, 1,80 ύψος, γαλανά μάτια, 2άρι στήθος, μέτριο πρόσωπο, αλλά πολύ ωραίο σώμα.
Πρόγραμμα: 100 Ευρώ/ώρα +20 Ευρώ τα έξτρα. Κάνει και γλωσσόφιλα, CIM (άμα έχεις πληρώσει 20 Ευρώ έξτρα για ελεύθερο στοματικό). Πρώην "Βερόνικα" και πιο παλιά, "Σύλβια" για όποιον γνωρίζει...
Πάρα πολύ καλό το πρόγραμμά της με έντονο PSE και βαθιά υγρή πίπα!
οι πουτάνες αποφεύγουν τους καψούριδες σαν την άδικη κατάρα διότι τους τα πρίζουν και αν είναι σωστές δεν γουστάρουν να τους εκμεταλεύονται με χορηγίες κλπ....
Τρίτη φορά που επισκέπτομαι την κοπέλα και κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη... Τρελό παθιασμένο σεξ και στο ενδιάμεσο φιλική και διαχυτικη. Ακολουθεί στα πάντα και παίρνει πρωτοβουλίες εκεί που χρειάζεται. Σίγουρα είναι το τέλειο δεκάρι στο να σε κάνει να νιώθεις βασιλιάς...οι πουτάνες αποφεύγουν τους καψούριδες σαν την άδικη κατάρα διότι τους τα πρίζουν και αν είναι σωστές δεν γουστάρουν να τους εκμεταλεύονται με χορηγίες κλπ....
επίσης τα γραφεία φοβούνται μην δώσουν τηλέφωνο απευθείας στον πελάτη και χάσουν ραντεβου πράμα που συμβαίνει με τους πολυ καλούς πελάτες πολλές φορές και που πέρνουν και το 80ρι όλο και όχι 40.......συμφέρει και τον αλβανό η ρωσσοποντιο εραστή τους τις περισσότερες φορές
νομίζω είμαι κατανοητός.
μήπως πετούσες καμία τέτοια "δοτική" κλίση και στο τηλέφωνο και τους κούφανες;
Όπως λέει και ο τίτλος θέματος, αρνούνται τα γραφεία επαναλαμβανόμενα ραντεβού με την ίδια callgirl;
Το ρωτάω αυτό γιατί έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα με γραφείο για συγκεκριμένη κοπέλα (πολύ καλή στο πρόγραμμά της) που έπαιρνα αποκλειστικά, και τελευταία που τη ζήταγα να μου στείλουν, μου λέγανε πως δεν είναι διαθέσιμη, θα είναι την επόμενη βδομάδα, κλπ. Και για να σας προλάβω, με τη συγκεκριμένη κοπέλα ήμουν σωστός. Δηλαδή, πλήρωνα κανονικά το συμφωνηθέντο δωράκι απ'το γραφείο, δε ζήταγα ποτέ κάτι εκτός προγράμματος, η συμπεριφορά μου ήταν εντάξει απέναντί της, κτλ.
Δεν μπορώ να καταλάβω! Το κάνουν αυτό τα γραφεία για να προωθήσουν κι άλλες κοπέλες τους;