Νέα

Άρνηση αποζημίωσης για χαμένη αποσκευή απο AEGEAN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis_23

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
κατα την επιστροφη μου απο φλοριπα στην αθηνα η μοναδικη μου αποσκευη δεν ηρθε.
εκεινο το βραδυ με τη πτηση Α3 833 προερχομενη απο Φρανκφουρτη το συνολο των επιβατων δεν παρελαβε αποσκευες με αποτελεσμα να δημιουργηθει στο γκισε απωλεσθεντων ενα κομφουζιο και μια τεραστια ουρα.
Προερχομενος εγω απο 24 ωρο ταξιδι ξαγρυπνος και κουρασμενος εφυγα γαι να ξεκουραστω ακι εκανα τη δηλωση απωλειας αποσκευης την επομενη το πρωι
πηρα το σχετικο νουμερο( pir number)και με το περας 45 ημερων θα με ειδοπιουσαν για τα περαιτερω
η αποσκευη δεν βρεθηκε εως σημερα και μολις προχτες με πληροφορησαν οτι δεν δικαουμαι καμμια αποζημιωση λογω του οτι εκανα τη δηλωση την επομενη μερα
εψαξα και βρηκα οτι
1)συμφωνα με τη συνθηκη του μοντρεαλ που εγινε νομος με τον 3006/ΦΕΚ 84 ΤΕΥΧΟΣ Α  22/4/2002 στο αρθρο 31 αναφερει οτι ο επιβατης εχχει δικαιωμα 21 ημερες να κανει τη δηλωση
2)κανονισμο (ΕΚ) 889/2002 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ και του συμβουλιου της  13/5/2002 στη τελευταια σελιδα αναφερεται το χρονικο διαστημα των 21 ημερων για τη δηλωση  απωλειας αποσκευων.
3)κανονισμος(ΕΚ) 2027/97 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 9/10/1997 στη τελευταια σελιδα αναφερεται το χρονικο διαστημα  των 21 ημερων για τη δηλωση απωλειας αποσκευων.

τι προτεινετε να κανω?

Τρεχα στο συνηγορο του καταναλωτη για να τρεχουν μετα αυτοι!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καταλαβαίνω ότι νιώθεις άσχημα αλλά τα "κόκκινα" θα μπορούσες να τα αποφύγεις...
τα κόκκινα εάν λέει ΑΛΗΘΕΙΑ δεν τα στέλνεις στις αποσκευές.
απλά πράγματα.
ειδικά το ΔΙΠΛΩΜΑ εκτός από αμέλεια είναι και μεγάλη ΜΑΛΑΚΙΑ.
πας στη ΒΡΑΖΙΛΙΑ και αφήνεις δίπλωμα δλδ εγγραφο που μπορεί να πλαστογραφηθεί στις αποσκευές.
Εάν δε έχει και λαπτοπ μέσα η βαλίτσα όχι απλά δε θα βρεθεί ΠΟΤΕ.
κάποιος βραζιλιάνος απόλαμβάνει ιντερνετ τώρα με ευρωπαικά συναρμολογημενη πλακέτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Oι αποσκευές ψειρίζονται από κυκλώματα τών αεροδρομίων.Τα αυτοκόλλητα τοποθετούνται αλλά δεν φορτώνονται ποτέ.
Η πείνα έχει πολλές εκφράσεις.
ετσι.
αν είναι δυνατόν να πηγαίνει στη λατινική αμερική και να βάζει λαπτοπ σε αποσκευές. από τους υποαλλήλους στους ιμάντες έγινε η μαλακία.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ειδικά το ΔΙΠΛΩΜΑ εκτός από αμέλεια είναι και μεγάλη ΜΑΛΑΚΙΑ.
πας στη ΒΡΑΖΙΛΙΑ και αφήνεις δίπλωμα δλδ εγγραφο που μπορεί να πλαστογραφηθεί στις αποσκευές.

:jerking: :jerking: :jerking:
Μια κολα χαρτί είναι,
που βγάζει η ΕΛΠΑ και στο χρεώνει 85 ευρω κι αν το δείξεις στο εξωτερικο το κοιτανε με απορία...
Πως φαίνεται ο άσχετος που για μια ακόμα φορά θέλει να το παίξει έξυπνος....  :jerking:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
"Ψειρισμένες" βαλίτσες είχαμε παραλάβει σε πτήση επιστροφής από Βουδαπέστη late 80's. Από τη δικιά μου δεν τους γυάλισε τπτ. Από της κοπέλας που είμασταν παρέα έλειπε ένα κουτί marlboro (10x) και ένα τζιν μπουφάν.  :tickedoff:

Εγώ δεν καπνίζω και το τζιν μπουφάν το φορούσα.  :2funny:

Το tag ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ στη θέση του. Εννοείται δεν ασχοληθήκαμε περισσότερο.  :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:jerking: :jerking: :jerking:
Μια κολα χαρτί είναι,
που βγάζει η ΕΛΠΑ και στο χρεώνει 85 ευρω κι αν το δείξεις στο εξωτερικο το κοιτανε με απορία...
Πως φαίνεται ο άσχετος που για μια ακόμα φορά θέλει να το παίξει έξυπνος....  :jerking:

το διεθνές δίπλωμα το κοιτάνε με απορία;
όπως και την ελληνική ταυτότητα με ελληνικούς χαρακτήρες την κοιτάνε με απορία.
ΟΠΟΤΕ αφού την κοιτάνε με απορία ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ στη βαλίτσα μας που πάει στις αποσκευές του αεροπλάνου.

που σαι ζώο. την ελληνική ταυτότητα τζάμπα την πέρναμε. μόνο φωτός πληρώναμε και ένα παράβολο του κώλου.
ηλίθιε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΟΠΟΤΕ αφού την κοιτάνε με απορία ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ στη βαλίτσα μας που πάει στις αποσκευές του αεροπλάνου.

που σαι ζώο. την ελληνική ταυτότητα τζάμπα την πέρναμε. μόνο φωτός πληρώναμε και ένα παράβολο του κώλου.
ηλίθιε.

από πού την περνάτε την ταυτότητα ???? από Κολωνάκι, από Σύνταγμα ή απο κανένα στριπτιζάδικο να πάρει μάτι :think: :think: :think: :think: :think: :think:
και η ελληνική ταυτότητα έχει και λατινικούς χαρκατήρες εδώ και κάποια χρόνια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
από πού την περνάτε την ταυτότητα ???? από Κολωνάκι, από Σύνταγμα ή απο κανένα στριπτιζάδικο να πάρει μάτι :think: :think: :think: :think: :think: :think:
και η ελληνική ταυτότητα έχει και λατινικούς χαρκατήρες εδώ και κάποια χρόνια...

ναι βλαμμένε έχει.
αλλά η παλιά έχει ακόμα ισχύ για όσους δεν την έχουν αλλάξει.
ένας από τους λόγους που παρόλο που είναι επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης του ελληνικού κράτους ΑΚΟΜΑ και η καινούργια δημιουργεί ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σε ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ γιατί δεν έχει EXPIRY DATE.
θα ρθει τώρα να μας πει ο μπαστουνόβλαξ πάλι ότι δεν ξέρουμε από ταξίδια και αεροδρόμια.

Υ.Γ.
που σαι ηλίθιε μπαστουνόβλακα. σε όλη την ΕΕ έχω οδηγήσει με το ελληνικών χαρακτήρων παλαιό δίπλωμα. Εχω νοικιάσιε και αυτοκίνητο με έχουν ελέγξει και μπάτσοι.
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ.

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
σας πληροφορω μου εσπασε η βαλιτσα σε ενα ταξιδι εξωτερικου,πηγα στο τμημα αποσκευων και εκανα παραπονα και σε 15 μερες ηρθαν την πηραν και μου εφεραν μια αλλη.δεν υπηρχε προβλημα,αλλα ισως επειδη εχω χρυση καρτα μιλιων.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι βλαμμένε έχει.
αλλά η παλιά έχει ακόμα ισχύ για όσους δεν την έχουν αλλάξει.
ένας από τους λόγους που παρόλο που είναι επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης του ελληνικού κράτους ΑΚΟΜΑ και η καινούργια δημιουργεί ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σε ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ γιατί δεν έχει EXPIRY DATE.
θα ρθει τώρα να μας πει ο μπαστουνόβλαξ πάλι ότι δεν ξέρουμε από ταξίδια και αεροδρόμια.

Υ.Γ.
που σαι ηλίθιε μπαστουνόβλακα. σε όλη την ΕΕ έχω οδηγήσει με το ελληνικών χαρακτήρων παλαιό δίπλωμα. Εχω νοικιάσιε και αυτοκίνητο με έχουν ελέγξει και μπάτσοι.
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ.

μαλάκα πρόσεξε τι λές .. και μην μιλάς και προδίδεις την ασχετοσύνη σου (πέρα από την αγραμματοσύνη σου που είναι προφανής)

Αθήνα- Σύμφωνα με τον Νόμο 3585 (ΦΕΚ 148-Α΄) που ψηφίστηκε την 5-7-2007, ο χρόνος ισχύος των δελτίων ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών ορίζεται σε δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία έκδοσής τους (άρθρο 55 παρ. 3 εδ. α του Ν. 3585/2007).
Καταργείται επομένως, η δεκαετής (10) διάρκεια ισχύος των δελτίων ταυτότητας που προέβλεπε το άρθρο 4 του Ν.Δ. 127/1969 και ορίζεται ως υποχρεωτικός λόγος αντικατάστασης του δελτίου ταυτότητας η παρέλευση δεκαπέντε (15) και όχι δέκα (10) ετών από την ημερομηνία έκδοσής του.
Ο χρόνος αυτός δύναται σε εξαιρετικές περιπτώσεις να παρατείνεται μέχρι δύο (2) έτη, με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης (άρθρο 55 παρ. 3 εδ. β του Ν. 3585/2007).
Μέχρι την αντικατάστασή τους, τα ως άνω δελτία ταυτότητας θεωρούνται ως ισχυρά.
Υποχρέωση αντικατάστασης του δελτίου ταυτότητας υφίσταται επίσης, στις ακόλουθες περιπτώσεις:
1. Σε περίπτωση που έχει αλλάξει οποιοδήποτε στοιχείο της ταυτότητας σας.
2. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας η ιθαγένεια ή τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες.
3. Σε περίπτωση που έχει φθαρεί.
4. Σε περίπτωση απώλειας.
5. Σε περίπτωση κλοπής.

Κατοχος ταυτότητος που έχει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες έχει υποχρέωση ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

ηλίθιε.

Τι να πλαστογραφήσουνε βρε μαλάκα απο το διεθνες δίπλωμα; το χεις δει ποτε σου πως είναι;
Οδήγησες σε όλη την ΕΕ;  Πες μας κι άλλα να γελάσουμε πρωινιάτικα.... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατοχος ταυτότητος που έχει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες έχει υποχρέωση ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ...

ααααααααααχαχαχαχχααχαχχαχααχχα
όλους όσους ελέγχουν τουε προσαγάγουν βίαια για εξακρίβωση στοιχείων.
τρέχα βέλβω το είπε ο ηλίθιος.....
ο γέρος μου έχει ακόμα την παλιά και πρόσφατα κατέθεσε και στο δικαστήριο ωε μάρτυρας.
ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΗΛΙΘΙΕ ΧΟΝΤΡΕ.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
εγω που πηγα χθες στην αστυνομια για μια δουλεια και κατι χαρτια που ηθελαν υπογραφη έχοντας παλια ταυτοτητα δεν μου ειπε κανεις να την αλλαξω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω που πηγα χθες στην αστυνομια για μια δουλεια και κατι χαρτια που ηθελαν υπογραφη έχοντας παλια ταυτοτητα δεν μου ειπε κανεις να την αλλαξω

αααααααααααααα δεν σε προσήγαγαν ;
ααααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχα έκανες τη δουλειά σου κανονικά;
μεμονωμένο περιστατικό είσαι.
ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι να πλαστογραφήσουνε βρε μαλάκα απο το διεθνες δίπλωμα; το χεις δει ποτε σου πως είναι;
Οδήγησες σε όλη την ΕΕ;  Πες μας κι άλλα να γελάσουμε πρωινιάτικα.... :2funny: :2funny: :2funny:

με το ελληνικό δίπωλμα (το κόκκινο όμως όχι το παλιό) μπορείς να οδηγήσεις σε όλη την Ευρώπη γιατί παρόλο που δεν αναγράφει τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες έχει την μορφή και τα στοιχεία του ευρωπαικού διπλώματος με την προυπόθεση να έχεις μαζί σου έγγραφο το οποίο να αναγράφει τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες και φωτογραφία σου.. δηλαδή με ελληνικό δίπλωμα χωρίς λατινικούς χαρακτήρες και ελληνική ταυτότητα χωρίς λατινικούς χαρακτήρες δεν επιτρέπεται να κυκλοφορείς..

ότι παπαριές και αν λέει ο περσόνας ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δικιο εχει. ρε μαλακες μην επιμενετε σε πραματα που δε ξερετε απλα και μονο επειδη γοογλαρετε τους νομους. ειπαμε, κανονικα ΝΑΙ ισχυουν αυτα που λες ΑΛΛΑ υπαρχουν ενα σωρο ανθρωποι που δεν εχουν αλλαξει ταυτοτητες και δεν εχουν προβλημα σε καμια υπηρεσια ουτε στην αστυνομια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom