Νέα

Αριστοτέλους 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SAKIS26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
www.bourdela.tv/content/view/478/224/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

ρε παιδια ξερει κανενας το τηλεφωνο για Ντοριν και Ντανιελα για να ξερουμε ποτε ειναι ποια? Ακουσα και για μια Κορινα εκει, καλη? ξερει κανενας τιποτα?

VIOP

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλο και το Κορινακι πηγα πριν κανα εικοσαημερο και καλη πιπα!

Yiannis323

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα ποιά είναι ?

elsoon

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη σημερα στις 9-11-2007 ωρα 20.50
Μετα απο βολτα στα περιξ και αφου στη Λεμπεση 8 δεν υπηρχαν σημεια ζωης (σακουλες στα φωτα) την εκανα για Αριστοτελους
Ο κλασικος πουστης τσατσος στην πορτα, ευγενεστατος οπως καθε φορα, με υποδεκτηκε με !!! υποκλιση!!.
Περασα μεσα εκατσα, ησυχια μονο μου ημουν. Η Χαρα μου λεει ειναι η κοπελα μας μου κανει, ερχεται
Η Χαρα ηταν μεσα και εβλεπε τηλεοραση μιας και δεν υπηρχε πελατης
Παρολο που την εχω πατησει και εγω συνεχιζω να πηγαινω!!!
Βεβαια με του εμφανιζεται η Χαρα ε, τι να πω ΕΠΡΕΠΕ να την ΠΑΡΩ!!!!
Μου κανει 50€ και 80€ για 69
Η Χαρα ψηλη γυναικα προς τα 30-32 αλλα πολυ ωραιο κορμι αδυνατο αλλα με καμπυλες εκει που επρεπε, δηλαδη κωλους και βυζια, μεγαλα βυζια (αληθινα) και ενα προσωπο λιγο αδυνατο αλλα δεν το ελεγες ασχημο, ουτε κουκλα ηταν βεβαια. Επισης ειχε μακρια μελαχρινα μαλλια
Γενικα ηταν μια πολυ ωραια παρουσια που σιγουρα θα την κοιταζες και δευτερη φορα αν την εβρισκες μπροστα σου.
Λοιπον δινω τα λεφτα (50€) και ανεβαινω πανω
Καλα για τον χωρο δε θα τα ξαναπουμε... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 50€ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ
Αραζω στο κρεββατι και περιμενω...
Μετα απο λιγο ακουω κουδουνι, ωχ λεω θα μπει και αλλος και θα βιαζεται και θα ξενερωσω
Τελικα δε μπηκε οποτε μετα απο κανα λεπτο ανεβηκε πανω η Χαρα
Εχω ηδη ξαπλωσει, γδυνεται και αρχιζει να παιζει τον πουτσο με τα ΒΥΖΙΑ της. ΤΡΕΛΑ, λατρεις τον φυσικων βυζιων και μεγαλων πρεπει να πατε!!!!
Οσο με ετριβε καβλωνα οταν ξεκινησε να μου βαζει την καποτα και να μου παιρνει πιπα, εγω επαιζα με το μουνακι της, με λυπη διαπιστωνω οτι δεν ξερει ακριβως τι θα πει μπικινι
αλλα δεν πειραζει...
Με σκουφακι πλεον και ορθιο το εργαλειο μου κανει: "να ερθω απο πανω", "ελα" της απαντω
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ
να ειναι μπροστα σου τα εργαλεια και να κουνιουνται, η τυπισα να καβαλαει τον πουτσο μου και εγω να χουφτωνω τα βυζια της. μετα απο λιγο αρχιζαν και καβλωναν και οι ρωγες της και να κανει μικρες κραυγες ηδονης
Αλλαζουμε σταση, εγω απο πανω τωρα...τα γνωστα
Αλλαζουμε σταση, στα τεσσερα με τα βυζια της σε τρελο χορο
Αλλαζουμε σταση, με αυτην απο πανω μου οπου και τελειωνω
Θα μεινει για λιγο καιρο μου ειπε, μακραν το καλυτερο γαμησι που εχω κανει σε μπουρδελο!!!

elsoon

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τοτε στις ... 9-11-2007 (οπως περιγραφω και πιο πανω) υπηρχε στο σπιτι η Χαρα!!!
Ξερει κανεις που μπορω να την βρω???

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα.Γνωριζει κανεις ποιες μερες δουλευει η αννα και ποιες ωρες?ευχαριστω

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα μπουρδελιαρηδες,μαθαμε τιποτα για την αννα?

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Κανενα νεο απο αννα?

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
καμια καινουργια ειδηση για το μαγαζι εχουμε?

t.j

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ηλία Ηλιού 82!

Εκεί είναι η Άννα!!!!!!

VALVERDE

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Σάντρα όλα τα λεφτά!  :rockon: :rockon: :rockon: Θα την τιμήσω ξανά λίαν συντόμως. Ξέρει κανείς τις μέρες που δουλεύει ή κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ρε παιδιά για περιγράφτε λίγο αυτή τη Σάντρα; Είναι η γνωστή;

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Σάντρα όλα τα λεφτά!  :rockon: :rockon: :rockon: Θα την τιμήσω ξανά λίαν συντόμως. Ξέρει κανείς τις μέρες που δουλεύει ή κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες;

τί σου άρεσε φίλε μου σε αυτή τη γκόμενα?είναι γλυκιά,αλλά ο κώλος της και τα μπούτια της δεν δικαιολογούν παρουσία σε αξιόλογο στούδιο.

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

τί σου άρεσε φίλε μου σε αυτή τη γκόμενα?είναι γλυκιά,αλλά ο κώλος της και τα μπούτια της δεν δικαιολογούν παρουσία σε αξιόλογο στούδιο.

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Πέρασα από Αριστοτέλους. Ηταν ένα μελαχροινό, πολύ καλό σε εμφάνιση. Τζούλια στο όνομα. Η τσατσά (τσάτσος) μου είπε πως είναι 19 χρονών. Την έχει τιμήσει κανείς;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πέρασα από Αριστοτέλους. Ηταν ένα μελαχροινό, πολύ καλό σε εμφάνιση. Τζούλια στο όνομα. Η τσατσά (τσάτσος) μου είπε πως είναι 19 χρονών. Την έχει τιμήσει κανείς;
Δες κριτικες στο Ηλια Ηλιου82

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom