Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αριστοτέλους 177

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHRIS1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
αγαπητοι φιλοι,το συγκεκριμενο στουντιο οχι μονο εκλεισε αλλα περνωντας ειδα οτι πωλειται και το κτιριο.τι θα λεγατε να το αγοραζαμε ολοι μαζι συνεταιρικα και να το καναμε το πρωτο ανδρικο πορνειο στην αθηνα? :2funny:

Επισκέπτης
ειμαι μεσα γιατι ειμαι συναισθηματικα δεμενοs πηγαινα συνεχεια.και ειναι και ωραιο κτιριο και καλη ρυθμιση μεσα θα γινεται χαμοs.

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Μάλλον θα πρέπει να διαγραφεί και από τον κατάλογο τον στούντιο.

Επισκέπτης
Ξερει καποιος τις υπηρεσιες της Χριστινας δηλαδη να τα κανει ολα , ελευθερο στοματικο, γλυψιμο και δυνατο ρουφηγμα στα μπαλακια. Κανει 69 και ελευθερα γλυψιματα στο μουνακι. Πρωκτικο sex . Επισης το κοριτσι κανει και αυταρχικο προγραμμα. Απο τη ειδα σε παλαιοτερες κρητικες το συγκεκριμενο studio εχει 2 κοπελες μαζι σε καθε βαρδια. Τα κοριτσια μηπως  κανουν και Λεσβιακο ερωτα.

Επισκέπτης
Θα ηθελα να σας ενημερωσω αγαπητοι φιλοι οτι ειχα περασει απο το συγκεκριμενο studio την Τεταρτη 13 Οκτωβριου 2010 και ωρα 12.45 το μεσημερι και το βρηκα κλειστο το Studio. Τη εχει συμβει αραγε και η φιλη μας η Χριστινα το εκλεισε το Studio .Γιατι

Ξερει καποιος απο εσας  περισσοτερα απο εμενα , η τη εχει συμβει και εκλεισε το μαγαζι.

Ευχαριστω

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το εκλεισε το σδοε γιατι εκοβε αποδειξεις με 11% αντι για 23% φπα περνουσε τα ακαποτα για ροφηματα!!!!!!!!!!!

vero

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε δεν φταιει η χριστινα.απλα ο ιδιοκτητης τους εκανε εξωση λογω ενοικιου.μην ανησυχεις πηγαν διπλα σε ενα διαμερισμα και ειναι 2 κοπελες.

Επισκέπτης
φιλε δεν φταιει η χριστινα.απλα ο ιδιοκτητης τους εκανε εξωση λογω ενοικιου.μην ανησυχεις πηγαν διπλα σε ενα διαμερισμα και ειναι 2 κοπελες.

Σε ποιο διαμερισμα πηγαν φιλε μου. Αριθμο πολυκατοικιας η μονοκατοικιας. Και ποιο κουδουνι πρεπει να χτυπησω.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.423
Πόντοι
456
Ξέρει κανείς που μετακόμισε η Χριστίνα από το συγκεκριμένο στούντιο;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Ξέρει κανείς που μετακόμισε η Χριστίνα από το συγκεκριμένο στούντιο;

μαλλον μετακόμισε στο κρυφο-στουντιο διαμερισμα που λειτουργει πιο περα (στην Αριστοτελους)...
οσο λειτουργουσε το στουντιο η τσατσα εδινε στους καλους πελατες το τηλ για το κρυφο αυτο στουντιο οπου εβρισκες (και εκει) την Χριστινα.
Δυστυχως δεν εχω το τηλ αυτο..

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.423
Πόντοι
456
μαλλον μετακόμισε στο κρυφο-στουντιο διαμερισμα που λειτουργει πιο περα (στην Αριστοτελους)...
οσο λειτουργουσε το στουντιο η τσατσα εδινε στους καλους πελατες το τηλ για το κρυφο αυτο στουντιο οπου εβρισκες (και εκει) την Χριστινα.
Δυστυχως δεν εχω το τηλ αυτο..
Ευχαριστώ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom