SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;