Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
εγώ μιλάω με πράξις,έτσι πάρε το καρούλι σου και πάνε παραπέρα,κατάλαβες ανάπηρο καργιολι
ξερεισ ποσεσ μαντρεσ μου χεισ κλασει ρε μουνια στη παπαναστασιου τρεχατε σαν μαλακεσ  τη να πειτε εχω κατεβει στο μπουρδελο σου και σου χω κενει τη μουρη κρεασ αξεχαστεσ στιγμεσ τη να μου πεισ

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ξερεισ ποσεσ μαντρεσ μου χεισ κλασει ρε μουνια στη παπαναστασιου τρεχατε σαν μαλακεσ  τη να πειτε εχω κατεβει στο μπουρδελο σου και σου χω κενει τη μουρη κρεασ αξεχαστεσ στιγμεσ τη να μου πεισ

ναι ................ για αυτό να υποθέσω πως δεν δίνεις εισιτήρια, ξεφτίλες τον οπαδών γαμημένα εσείς και ότι αγαπάτε

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ελα ρε ξεκολα ενταξει ακρη δεν θα βγαλουμε οκ καλο βραδυ

καλο βραδυ και σε σένα,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η 2 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΦΕΡΝΗΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ 3 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλο βραδυ και σε σένα,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η 2 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΦΕΡΝΗΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ 3 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ
οκ πλακιτσα μωρε να περασει η ωρα δεν πανε να γαμηθουνε φιλια πολλα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Τί έγινε ρε Αρειανά εγώ ποστάρω το πρώτο μήνυμα στο thread σας μετά απ' τις 31/10; Τόση ΜΟΥΓΚΑ;;; Μία νίκη πήρατε στα χασομέρια με Εργοτέλη & από τότε σας έχει πάει πίπα - κώλο στα χασομέρια στα παχνίδια που παίζετε...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Oταν ο Αρης δεν παιζει μπαλα δεν παιρνει ποτέ αποτελεσμα..
Οταν ο Αρης παιζει μπαλα ο Θεος.. :jerking: και συχνα δεν παιρνουμε επισης αποτελεσμα...
Δειξαμε οτι στην Ευρωπη ειμαστε εντελως διαφορετικη ομαδα φετος..Πατησαμε μεσα στην εδρα της την φορμαρισμενη Λεβερκουζεν,αλλα ουτε καν τον βαθμο δεν πηραμε..Σε αυτο βεβαια δεν φταιει μονο ο Θεος αλλα και η ανικανοτητα-κομπλεξισμος μας να τελειωνουμε τις φασεις..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Οταν ο Αρης παιζει μπαλα ο Θεος.. :jerking: και συχνα δεν παιρνουμε επισης αποτελεσμα...
Δειξαμε οτι στην Ευρωπη ειμαστε εντελως διαφορετικη ομαδα φετος..Πατησαμε μεσα στην εδρα της την φορμαρισμενη Λεβερκουζεν,αλλα ουτε καν τον βαθμο δεν πηραμε..Σε αυτο βεβαια δεν φταιει μονο ο Θεος αλλα και η ανικανοτητα-κομπλεξισμος μας να τελειωνουμε τις φασεις..
δεν ηταν κομπλεξισμος
γκαντεμια ηταν

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
δεν ηταν κομπλεξισμος
γκαντεμια ηταν
Συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ναι συμπτωση..
Βεβαια οφειλω να πω οτι αυτη την φορα ημασταν ακομα πιο ατυχοι απο οτι συνηθως..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Δειξαμε οτι στην Ευρωπη ειμαστε εντελως διαφορετικη ομαδα φετος..Πατησαμε μεσα στην εδρα της την φορμαρισμενη Λεβερκουζεν,αλλα ουτε καν τον βαθμο δεν πηραμε..Σε αυτο βεβαια δεν φταιει μονο ο Θεος αλλα και η ανικανοτητα - κομπλεξισμος μας να τελειωνουμε τις φασεις...

Θα έλεγα η ανικανότητα - κομπλεξισμός που σας διακατέχει γενικότερα :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Κοίτα να δεις τί θυμήθηκα τώρα...

Συνημμένα

• vryzas-peroutzia_jpg.jpg
    vryzas-peroutzia_jpg.jpg
    61,9 KB · Εμφανίσεις: 19

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
Aν πονάς και εισαι άρης,γινε ΠΑΟΚ να γουστάρεις!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κριμα που η καλυτερη εμφανιση ελληνικης ομαδας εκτος εδρας τα τελευταια χρονια στην ευρωπη δεν εφερε και το διπλο.Δεν θα μιλησω για ανικανοτητα,απλα για γκαντεμια και για μη πιστη στην νικη.Ας παιζουμε παντα ετσι παντου και θα ερθουν και τα αποτελεσματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom