Επισκέπτης
και γω είμαι κοντός για τα κιλά μου
ααααααχχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααα
πφ ελλεηνιδος
και γω είμαι κοντός για τα κιλά μου
ααααααχχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααα
ετοιμος για την πεμπτη;
Πανετοιμος να διατηρηθει το αηττητοετοιμος για την πεμπτη;
παπαριά απο τις λιγες λεμε...ωραια συνθηματα εχετε σκουληκια...
τράβα γαμήσου αλλού πουστρίτσαπαπαριά απο τις λιγες λεμε...ωραια συνθηματα εχετε σκουληκια...
μη μου κωλοτριβεσαι, δε γαμαω πουστρακια...α ναι ειμαι κλωνος ξεχασα!τράβα γαμήσου αλλού πουστρίτσα
τράβα γαμήσου λέμε απο δωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμη μου κωλοτριβεσαι, δε γαμαω πουστρακια...α ναι ειμαι κλωνος ξεχασα!
και κατι αλλο τα χυσια μου στο στομα σου ακομα τα εχεις απο το σαββατο??ελα καταπιε,φτανει!
αντε και γαμησου ρε τρυπιε....μη μου κωλοτριβεσαι, δε γαμαω πουστρακια...α ναι ειμαι κλωνος ξεχασα!
και κατι αλλο τα χυσια μου στο στομα σου ακομα τα εχεις απο το σαββατο??ελα καταπιε,φτανει!
εισαι λαγος φανατικος εισαι πανλαγιακος..Το βραδυ θα βρεις χαρα αναμεσα στα σκελια σου..7someπαπαριά απο τις λιγες λεμε...ωραια συνθηματα εχετε σκουληκια...
που κρυφτηκες εσυ μωρη πουτανα μετα το ματσ??πηγες γηπεδο εε??σε πηρανε τα φλοκια του σισε στη μαπα? πουστρακια ολα μεσα στο χαριλαου σας εχυσε ο σισσε και εχει κι αλλο...αντε και γαμησου ρε τρυπιε....
ουστ απο δω
πανε να ποσταρεις στις πουτανες με στραπ ον
ΠΟΥΣΤΗ-ΑΝΤΡΑ
ετσι με ξενα αρχιδια κ ξενη πουτσα θα γαμας εσυ μονο γιατι δικα σου δεν εχεις!!εισαι λαγος φανατικος εισαι πανλαγιακος..Το βραδυ θα βρεις χαρα αναμεσα στα σκελια σου..7some
και εσυ με τον Πατερα απο το χερακι στα μπουρδελα για να γαμησεις..αχρηστεετσι με ξενα αρχιδια κ ξενη πουτσα θα γαμας εσυ μονο γιατι δικα σου δεν εχεις!!
τραβα κανε παρεα με το λιλα τωρα πουστρακι!
1973 Παναθηναικος-παπΑρης 7-1 Αντωνιάδης, Βερόν (2), Γονιός, Δομάζος, Ελευθεράκης (2) / Παπαϊωάννουεισαι λαγος φανατικος εισαι πανλαγιακος..Το βραδυ θα βρεις χαρα αναμεσα στα σκελια σου..7some
επαναλαμβανεσαι...με ξενο πουτσο γαμιας δεν γινεσαι, ερασιτεχνη
ξυπνααααααααααααααααα
στ αρχιδια σουεπαναλαμβανεσαι...