Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ποντικαρας ειναι και ο καμπορα
σου'χω νέα μαλάκα. Super3 Νεάπολης περιοχή κόκκορα, κοντά στον Μασούτη στην Παπανδρέου. Πρέπει όμως να έχει πολλή καλή κάλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή. Ορμάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
σου'χω νέα μαλάκα. Super3 Νεάπολης περιοχή κόκκορα, κοντά στον Μασούτη στην Παπανδρέου. Πρέπει όμως να έχει πολλή καλή κάλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή. Ορμάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααα
προς τα πανω η προς τα κατω απο τον κοκορα;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
πανω. Κοντά στον μασούτη σε λέω. Να είστε καλά οργανωμένοι. Έχει πολύ καλή λαμαρίνα αχαχαχαχαχαχαχααααα
πρωτον ειτε προς τα πανω πας ειτε προς τα κατω στην ιδια αποσταση απο τον κοκορα εχει μασουτη ρε παπαροζουμι.
και δευτερον μιλας για τον ιδιο συνδεσμο που αναφερετε ως νεαπολης-συκεων και βρισκεται στις συκιες;
τιποτα καινουριο;;;;
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
συνδεσμο συην νεαπολη που εχετε ρεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πρωτον ειτε προς τα πανω πας ειτε προς τα κατω στην ιδια αποσταση απο τον κοκορα εχει μασουτη ρε παπαροζουμι.
και δευτερον μιλας για τον ιδιο συνδεσμο που αναφερετε ως νεαπολης-συκεων και βρισκεται στις συκιες;
τιποτα καινουριο;;;;
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
συνδεσμο συην νεαπολη που εχετε ρεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;
ρε χαμένε μην με τρελαινεις. Ο μασούτης πάνω στην παπανδρέου ανήκει στις Συκιές???????????????????????????

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ρε χαμένε μην με τρελαινεις. Ο μασούτης πάνω στην παπανδρέου ανήκει στις Συκιές???????????????????????????
πηγαινοντας για μετεωρα μετα τον κοκορα;
εκει δεν ειναι καν νεαπολη...συκιες απο την μερια του μασουτη πολιχνη απο την απεναντι μερια...
αντε παπαρα που θα με πεις για νεαπολη...οξω ρε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πηγαινοντας για μετεωρα μετα τον κοκορα;
εκει δεν ειναι καν νεαπολη...συκιες απο την μερια του μασουτη πολιχνη απο την απεναντι μερια...
αντε παπαρα που θα με πεις για νεαπολη...οξω ρε
οχι Γιάννης, Γιαννάκης.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
οχι Γιάννης, Γιαννάκης.
τι λες βρε πετρακη...
που θες και συνδεσμο στην νεαπολη,εδω δεν ξερεις να ξεχωρισεις το δεξι απο το αριστερο...
δωσε φιλακια στο κωλαρακι σου μου ελειψε :kissass2: :kissass:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι λες βρε πετρακη...
που θες και συνδεσμο στην νεαπολη,εδω δεν ξερεις να ξεχωρισεις το δεξι απο το αριστερο...
δωσε φιλακια στο κωλαρακι σου μου ελειψε :kissass2: :kissass:
ναι ο καημός μου ήταν αυτός ο σύνδεσμος αχαχαχαχαχα

δεξιά και αριστερά ,ίδια είν' τ'αφεντικά  :birdman:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αλλος ενας παιχταρας μας βγηκε λαμογιο,καθοδηγουμενος,εκβιαστης κτλ,τελικα αυτη η ομαδα εχει μια φοβερη δυναμη να διαμορφωνει χαρακτηρες,οποιος ζηταει τα λεφτα του ειναι αληταρας και βαλτος(απο ποιους???).Το πιο σημαντικο απο οσα ειπε ειναι για τους παικτες που εχουν μεινει στην ομαδα και σε αυτο θα δικαιωθει στην πορεια...Μια ερωτηση,τελικα ο Λουις Γκαρσια,ο Εντου και οι λοιποι παικταραδες το ξερουν οτι υπηρχε περιπτωση να ρθουν η ηταν μεχρι να προσελθουν τα προβατα στο ταμειο???

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αλλος ενας παιχταρας μας βγηκε λαμογιο,καθοδηγουμενος,εκβιαστης κτλ,τελικα αυτη η ομαδα εχει μια φοβερη δυναμη να διαμορφωνει χαρακτηρες,οποιος ζηταει τα λεφτα του ειναι αληταρας και βαλτος(απο ποιους???).Το πιο σημαντικο απο οσα ειπε ειναι για τους παικτες που εχουν μεινει στην ομαδα και σε αυτο θα δικαιωθει στην πορεια...Μια ερωτηση,τελικα ο Λουις Γκαρσια,ο Εντου και οι λοιποι παικταραδες το ξερουν οτι υπηρχε περιπτωση να ρθουν η ηταν μεχρι να προσελθουν τα προβατα στο ταμειο???

Ας κανει ΠΡΟΣΦΥΓΗ λοιπον....... αν ειναι οπως τα λες και τα λεει... αυτος και ο τουρκικος συφερτος της πολης.... αντε κουταβακι.... αντε να σε δω.......

Τουρκοι, σταματηστε να ασχολειστε με τη μοναδικη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, δε θελετε να ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ μαζι σας, κοιταξτε το μπουρδελο σας και αφηστε τα ....τρυπηματα, δε θελετε να αρχισουν καποιοι να ασχολουνται με την παρτη σας και τις λαμογιες σας, ΣΕ ΛΕΩ......

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
καλησπερα αδερφια!
θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι επεστρεψα στα πατρια εδαφη της θεσσαλονικης και ειμαι ανοιχτος σε καφεδες!
καλως σας βρηκα!!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ας κανει ΠΡΟΣΦΥΓΗ λοιπον....... αν ειναι οπως τα λες και τα λεει... αυτος και ο τουρκικος συφερτος της πολης.... αντε κουταβακι.... αντε να σε δω.......

Τουρκοι, σταματηστε να ασχολειστε με τη μοναδικη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, δε θελετε να ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ μαζι σας, κοιταξτε το μπουρδελο σας και αφηστε τα ....τρυπηματα, δε θελετε να αρχισουν καποιοι να ασχολουνται με την παρτη σας και τις λαμογιες σας, ΣΕ ΛΕΩ......
Αν πληρωνοταν κανονικα τοτε ποιος ο λογος να την κανει?Σκεψου το λιγο.Αν ηθελε να φυγει θα ηταν αυτος που θα εβγαζε προς τα εξω "οικογενειακους λογους" και οχι η ομαδα,για να τα εχει καλα με τον κοσμο που τον αγαπησε.Δεν εχω προβλημα με τον διωγμο του αλλα με την κοροιδια που παν να μας πλασαρουν και το οτι παν να βγαλουν αλλον ενα παιχταρα μας προβληματικο.Βγες και πες οτι δεν εχεις λεφτα να τον πληρωσεις και τον κρατουσες με τα ψεμματα,μην κοροιδευεις ομως τον ιδιο σου τον κοσμο.Και για το οτι δεν εκανε προσφυγη (οπως και πολλοι αλλοι απληρωτοι σε ΟΛΕΣ τις ομαδες)πρεπει να τον κατακρινουμε??Κριμα που εξυπνοι και λογικοι ανθρωπο τρωνε τοσο πολυ παππα...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Αν πληρωνοταν κανονικα τοτε ποιος ο λογος να την κανει?Σκεψου το λιγο.Αν ηθελε να φυγει θα ηταν αυτος που θα εβγαζε προς τα εξω "οικογενειακους λογους" και οχι η ομαδα,για να τα εχει καλα με τον κοσμο που τον αγαπησε.Δεν εχω προβλημα με τον διωγμο του αλλα με την κοροιδια που παν να μας πλασαρουν και το οτι παν να βγαλουν αλλον ενα παιχταρα μας προβληματικο.Βγες και πες οτι δεν εχεις λεφτα να τον πληρωσεις και τον κρατουσες με τα ψεμματα,μην κοροιδευεις ομως τον ιδιο σου τον κοσμο.Και για το οτι δεν εκανε προσφυγη (οπως και πολλοι αλλοι απληρωτοι σε ΟΛΕΣ τις ομαδες)πρεπει να τον κατακρινουμε??Κριμα που εξυπνοι και λογικοι ανθρωπο τρωνε τοσο πολυ παππα...

Εγώ πάντως , αν στη δουλειά μου είχα να πληρωθώ 6 μήνες απλά θα έπαιρνα τη σύμβαση εργασίας μου και θα τους πήγαινα στην επιθεώρηση εργασίας να βρώ το δίκιο μου , τώρα να μου λέγανε σήμερα ο μισθός σου είναι π.χ 1000 ευράκια και απο αύριο θα είναι 600 (λέμε τώρα...!) θα τα τσουγκρίζαμε στάνταρ ....και επειδή είμαι και καλός στη δουλειά μου θα χτυπούσα και την πόρτα του ανταγωνιστή !
Τα πράγματα είναι απλά !!!

jaklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Ρε AGNIUS ΕΠΕΙΔΗ λες πολλες παπαριες ΑΝ εισαι αρειανος καλυτερα αλλαξε ομαδα γιατι εισαι εκτος τοπου και χρονου αν εισαι τουρκος συνεχισε την προπαγανδα σου αλλα να ξες οτι δεν πιανει τοπο για να λες προβατα αυτους που παιρνουν διαρκειας ή χαλασμενος εισαι ή τουρκος μονο μη κλαψεις για τον ΧΑΦΙΕ καμπορα

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ψυχραιμια παιδια! το τελευταιο που μας ελειπε ειναι να διχαστουμε για το Καμπορα και το χ ψ καμπορα τωρα! Παντα η αληθεια ειναι καπου στη μεση και το κυριοτερο ειναι οτι δε πρεπει κανεις απο εμας να τααυτιζεται με παικτες,ραδιοφωνα,εφημεριδες κλπ κλπ...
ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Και ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι μονο η συμετοχη στα κοινα της ομαδας κανει την ιδια την ομαδα καλυτερη.Γι'αυτο και ολοι οσοι μπορουν οικονομικα πρεπει να ειναι και στη λεσχη και να αγοραζουν διαρκειας!
Υ.Γ. προσωπικη μου αποψη προβατο δεν ειναι αυτος που αγοραζει διαρκειας για να δυναμωσει την ομαδα του προβατο ειναι αυτος που τρεχει στα αεροδρομια αντι για τις συνεδριασεις της λεσχης και αυτος που αγοραζει φανελες του καθε "παικταρα" αντι για διαρκειας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom