Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
αν βιάζεσαι ζήτα τσιμεντόσκονη από την παλέρμο. Έχει κάβα.

Πιο φτηνή και εγγυημένα γρηγορότερο τσουρούφλισμα των εγκεφαλικών κυττάρων
αμα ειναι για τσιμεντοσκονη εχω και εγω...εριχνα κατι μπετα την περασμενη εβδομαδα και εμεινε λιγο...
στειλε λιγο απο το καλο ρε τσιγκουνη...αλλιως σε βλεπω να φευγεις χωρις προφυλακτηρα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αμα ειναι για τσιμεντοσκονη εχω και εγω...εριχνα κατι μπετα την περασμενη εβδομαδα και εμεινε λιγο...
στειλε λιγο απο το καλο ρε τσιγκουνη...αλλιως σε βλεπω να φευγεις χωρις προφυλακτηρα
μ'έψησες. Να την στείλω σε δέμα με τα ΕΛΤΑ ή φοβάσαι?

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
τσιμπησαμε Παπαζαχαρια;;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μόλις μερικές ώρες έμεινε «ελεύθερος» ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που νωρίτερα κατά τη διάρκεια της μέρας έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Ο Άρης κινήθηκε αστραπιαία και σύμφωνα με τις πληροφορίες ήρθε αμέσως σε συμφωνία με τον 25χρονο αμυντικό, με τη μεταγραφή να αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός των επόμενων ωρών. Ο νεαρός μπακ έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος σε όλες τις Εθνικές ομάδες πλην των Ανδρών, ενώ αγωνιζόταν επί σχεδόν μια δεκαετία στον Ηρακλή. Με την απόκτηση του Παπαζαχαρία ο Άρης ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο στην αμυντική γραμμή, έχοντας ήδη αποκτήσει τους Λαζαρίδη και Οριόλ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
ασπρομαυρες ΓΑΜΙΟΛΕΣ
καμια μεταγραφη θα κανετε;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα αλανια........

Δε μπαινω στη διαδικασια να σχολιασω ΤΙΠΟΤΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ κανω, εχω εμπιστοσυνη στην κριση μου ΜΟΝΟ.

Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, για οσους μπαινουν στη διαδικασια να ΣΚΕΦΤΟΥΝ λιγο, ειδικα αν γνωριζει καποιος προσωπα και πραγματα ακομα καλυτερα........

Η ξεφτυλα καποιων δεν εχει ορια, αλλα να ειναι σιγουροι οτι η υπομονη καποιων ΑΛΛΩΝ εχει και αυτη τα ορια της.....συνεχιστε να ξεφτυλιζεστε......  :jerking: :jerking:

Καλησπερα σας και παλι, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Καλησπερα αλανια........

Δε μπαινω στη διαδικασια να σχολιασω ΤΙΠΟΤΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ κανω, εχω εμπιστοσυνη στην κριση μου ΜΟΝΟ.

Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, για οσους μπαινουν στη διαδικασια να ΣΚΕΦΤΟΥΝ λιγο, ειδικα αν γνωριζει καποιος προσωπα και πραγματα ακομα καλυτερα........

Η ξεφτυλα καποιων δεν εχει ορια, αλλα να ειναι σιγουροι οτι η υπομονη καποιων ΑΛΛΩΝ εχει και αυτη τα ορια της.....συνεχιστε να ξεφτυλιζεστε......  :jerking: :jerking:

Καλησπερα σας και παλι, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
διαρκειας πηραμε;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
διαρκειας πηραμε;

Εννοειται αδερφε μου, ανανεωση λεσχη, διαρκειας και περιμενουμε το πρωτο παιχνιδι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο ναο!!!!!!! (Και για διαβολικη συμπτωση, πηγα και ανανεωσα το διαρκειας μου την επομενη μερα που εφυγε ο Καμπορα  :2funny:)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
σείς που έχετε απορία γιατί κάνουν οι αποδεδειγμένα εχθροί του ΑΡΗ πόλεμο κατά του Κόντη (και του Σαουρίδη βέβαια αλλά εκεί πιό καλυμένα γιατί ο φόβος φυλάει τα έρμα) είναι δύσκολο να αναλυθεί σε μία παράγραφο και να τον καταλάβετε. ΑΠλά κάποιοι θεωρούν με το απλοικό μυαλό τους οτι αν φύγει ,θα είναι πιό δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα ,αλλά το σημαντικότερο και το έχω ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ απο χίλιες μεριές , είναι η καταραμένη για αυτούς Κυριακή ,που τους πήραν όπως πιστεύουν τα λεφτά απο τα χέρια.
Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λέω και θα δυσκολευτώ για αυνόητους λόγους να πω όλες τις λεπτομέρειες αλλά και τα άτομα τα οποιά εμπλέκονται σε όσα έμαθα και με κάνουν να είμαι βεβαιότατος για το αληθές.
Θεωρούν λοιπόν οτι ο Κόντης και οχι η ομάδα μας, είναι ο κύριος υπεύθυνος της ήττας τους στο Βικελίδης με τον Σπάθα.
Είναι τόσο ηλίθιοι που πιστεύουν ώς ο Σπάθας μεταμόρφωσε την αγωνιστική τους εικόνα απο το πρώτο λεπτό ,σε ένα ματς που ΕΙΧΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ.
Κάποιοι λοιπόν τους είχαν υποσχεθεί οτι ο πατέρας Σπάθας, γνωστός κολλητός του Θωμά,του Βασίλη και του Κόκκαλη , θα ενεργούσε κατ εντολή όλων αυτών, με δύο στόχους. Πρώτον να μην πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναικός και δεύτερον να τον σπρώξει στην ΟΥΕΦΑ ο Θεοδωρίδης (γιός του Σάββα και δεί χέρι του Πλατινί ,με βαρύνουσα γνώμη στους ορισμούς των διεθνών διαιτητών).
Το πρωί της Κυριακής ήταν τόσο σίγουροι ,που για πρώτη φορά μετά απο χρόνια, ήρθε και ο Ζαγόράκης στο βικελίδης. Και όταν είδαν οτι τουλάχιστον ο Σπάθας ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ, που είχαν μάθει τόσο καιρό ,τρελλάθηκαν. Στο τρίτο λεπτό του αγώνα,ο Ζαγοράκης (ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ) πήρε τους αόρατους αυτούς ανθρώπους που του υποσχέθηκαν το ματς, τους έβρισε και αυτοί του απάντησαν πως για όλα ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΝΤΗΣ. Πως ο κουμπάρος του ο Πατέρας απείλησε τους πάντες με διάφορους τρόπους και είπε πως κανείς δεν έπρεπε να πειράξει τον ΑΡΗ σε αυτό το ματς (δεν είπε δηλαδή θέλω να κερδίσει ο ΑΡΗΣ πάντα κατά τον Ζαγοράκη, για να μην φανεί ο ΠΑΟ οτι θέλει το ματς για να βγεί αυτός πρωταθλητής) ,κανείς να μην τολμούσε να αδικήσει τον ΑΡΗ στο ματς.
Λέγεται μάλιστα απο τους ίδιους ανθρώπους ,ότι τελικά ο πατέρας Σπάθας είδε το ματς παρεα με τον Πατέρα (κάτι που σίγουρα είναι ψέμματα) σαν εγγύηση κσλή ς διαιτησίας.
Εν τω μεταξύ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ αλλά θα μπορούσε να εχει αποβάλλει και άλλο παίκτη ,αλλά η αλήθεια έιναι κάτι που δεν αρέσει στα ψηλά κλιμάκια του παοκ, αλλά κυρίως στους βασιλόπουλους κλπ.
Αν έχετε παρατηρήσει, ο βασιλόπουλος στην εφημερίδα οτυ έγραψε οτι οταν ο κόντης πήγε στην τούμπα για την σύσκεψη ενός ματς, είπε σε συνδεσμίτες του παοκ ,παιδιά εγώ πάντα ήμουν παοκάρα!!!! Ολα είναι προμελετημένα και σε συνδυασμό των σχέσεων Σκόρδα-Γκαγκάτση-Βασιλόπουλου ,έχει αρχίσει ενας μεγάλος πόλεμος με στόχο την ομάδα και τον κόντη.
Ο Γκαγκάτσης θεωρεί (και είναι αλήθεια) ότι τον έφαγε ο Πατέρας με την υπόγεια συνδρομή και συμβουλή του κόντη, ο οποίος θεωρούν ότι επίσης πρωτοστάτησε στο να κοπεί το πρωτοπαλλήκαρό τους τότε και ΔΙΕΘΝΗΣ διαιτητής Σταυρίδης.
Λέγεται οτι αφού ο παο δεν είχε κανένα πρόβλημα με διαιτησίες του Σταυρίδη ,αφού ήταν διεθνής , οπότε δύσκολο να κοπεί ααφού συνήθως δεν αφήνει η ΟΥΕΦΑ ,αφού ήταν ο πρώτος διαιτητής που ο πατέρας ΑΠΑΙΤΗΣΕ να κοπέι ,τότε μοναδικός που το ζήτησε αυτό ήταν ο κόντης.
Εχουν λοιπόν συνδυάσει πολλά πράγματα ,όπως και διαφορα άλλα που έγιναν στον β γύρο του πρωταθλήματος και τα οποία δεν είναι της στιγμής να ειπωθούν ,και θεωρούν απλά οτι εν όψει ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΦΕΤΟΣ, ο κόντης πρέπει να φύγει με τον α ή τον β τρόπο.
Πρόσφατα δημοσιογράφος διευθυντής ραδιοφώνου, επανενεργοποίησε ενα άθλιο μπλόγκ στο οποίο οι αναφορές τις τελευταίες τρείς μέρες ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΗΣ!!!Δεν υπάρχει άλλο θέμα, παρα μόνο αυτό..Και καταλαβαίνουμε πόσο αγαπάει την ομάδα μας ο εν λόγω κύριος - , που έχει ακροατές τύπου 870 και ζοέλ κλπ...Ολοι αυτοί οι βλάκες αν δούμε, τον κόντη υπεραγαπούν και το δείχνουν καθημερινά. Καθημερινές είσης οι αναφορές του Σαράντη που καλούν σε αγώνα αντι-Κόντη με πρωτοσέλιδα τώρα...Ο νοών λοιπόν ,νοείτο....

Πολλες αληθειες μαζεμενες.... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ... και υπαρχουν και αλλα......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παρελθόν Ανρί και ΤουρέΤρίτη 29/06/10

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Τιερί Ανρί και Γιάγια Τουρέ, τους οποίος άφησε ελεύθερους να συνεχίσουν την καριέρα τους σε όποιο σύλλογο επιθυμούν. Ετσι, οι δυο διεθνείς άσοι των Μπλαουγκράνα ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλες πολιτείες, με τα δημοσιεύματα να τους στέλνουν προς Αγγλία μεριά. 

Πάντως, ο 33χρονος Γάλλος φορ, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να του δοθεί αποζημίωση, πιθανόν να κάνει την έκπληξη, αφού φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των RED BULL της Νέας Υόρκης. Οσο για τον Ιβοριανό μέσο, ο μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, είχε προαναγγείλει από την περασμένη εβδομάδα ότι πιθανότερος νέος «σταθμός» του παίκτη του είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

[size=18pt]Και μεις που αφήσαμε τον Αράνο και το Μεριέμ κάναμε λες και καταστραφήκαμε.....

Ούτε λεφτά θα πάρουν ούτε τίποτα.....αλλά ποιά Μπαρτσελόνα τώρα .....τι ξέρουν αυτοί;
[/size]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ και μια τριετία καλλιεργείται από το μεγαλύτερο κομμάτι των ΜΜΕ ο "μύθος" του μοντέλου διοίκησης της ομάδας της Κλεάνθους...

Διαρκώς τονίζεται η ποδοσφαιρική προϋπηρεσία του προέδρου και του αντιπροέδρου της συγκεκριμένης ΠΑΕ, την ίδια ώρα που χύνεται χολή και δηλητήριο ενάντια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και των στελεχών αυτής...

Ωστόσο εμένα, του "αδαή", "χαζού" και "προβατοποιημένου" Αρειανού μου δημιουργούνται ορισμένες απορίες...

Απορία 1η. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η Ίντερ, η Μίλαν, η Ρόμα έχουν προέδρους ή αντιπροέδρους που είναι πρώην ποδοσφαιριστές;

Απορία 2η. Για να ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία χρειάζεται να έχεις κλοτσήσει το τόπι ή να έχεις ιδέα από ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ;

Απορία 3η. Ένας πρώην ποδοσφαιριστής με συμμετοχή σε μικρομεσαίες ομάδες 2 ευρωπαϊκών χωρών έχει περισσότερες διασυνδέσεις από έναν ΜΑΝΑΤΖΕΡ με ΔΙΠΛΩΜΑ ΦΙΦΑ;

Απορία 4η. Χρειάζεται μια ΠΑΕ εμπορικό διευθυντή, ναι ή όχι; Κι αν ναι, ποιος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, αυτός που αποτέλεσε επιτελικό στέλεχος σε μεγάλη εταιρία της χώρας ή κάποιος που ασχολείται με τη νυχτερινή ζωή της πόλης;

Απορία 5η. Όταν η διοίκηση μιας ΠΑΕ, μέσω των δημοσιογραφικών της φερεφώνων ανακοινώνει ότι η χρονιά έκλεισε με άνοιγμα 3 εκ. ευρώ, πρέπει να ασκηθεί κριτική και να πέσει το κράξιμο του αιώνα, ναι ή όχι;

Απορία 6η. Αν μια ΠΑΕ έχει τρέχοντα χρέη κοντά στα 40 εκ. ευρώ και χωρίς να έχει γίνει ρύθμιση έστω και ενός ευρώ, πρέπει να πέσει κράξιμο στη διοίκηση αυτής της ΠΑΕ, ναι ή όχι;

Απορία 7η. Αν η διοίκηση μιας ΠΑΕ κάνει περικοπές από τις ακαδημίες και απομακρύνει προπονητές, προκειμένου να εξοικονομήσει κάποια λειτουργικά έξοδα, είναι για κράξιμο ή όχι;

Απορία 8η. Αν η διοίκηση μιας ΠΑΕ, αφήνει τον πετυχημένο προπονητή της επί μήνες απλήρωτο και αυτός φεύγει από την ομάδα με τη δήθεν δικαιολογία ότι επιθυμεί ξεκούραση, ενώ ο ίδιος 3 βδομάδες μετά υπογράφει στην Εθνική ομάδα της χώρας, είναι για κράξιμο ναι ή όχι;

Απορία 9η. Αν η διοίκηση μιας ΠΑΕ έχει βάλει ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ σε ενδεκαδάτους παίκτες της, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να βγάλει τους επόμενους μήνες, μιας και αλλιώς δε γίνεται, είναι για κράξιμο ή όχι;

Απορία 10η. Αν η διοίκηση μιας ΠΑΕ δε μπορεί να βρει 12.000 ευρώ για να πληρώσει το μάνατζερ ενός παίκτη που είναι συμφωνημένος, είναι για κράξιμο ή όχι;

Απορία 11η. Αν η διοίκηση μιας ΠΑΕ περιχαρής ανακοινώνει καθημερινά ότι οι αυξήσεις στις πωλήσεις των διαρκείας αυξάνονται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, αλλά παρόλα αυτά δε διαθέτει ρευστότητα για να πληρώσει 12.000 ευρώ και διαρρέει προς τα έξω ότι για να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να υπάρξει πώληση παίκτη της ομάδας, είναι για κράξιμο ή όχι;

Απορία 12η και τελευταία... Αν όλα τα παραπάνω συνέβαιναν στον ΑΡΗ, θα είχαμε ομαδικές πτώσεις από τον 5ο όροφο στη Θεσσαλονίκη και θα γινόταν της ρουσλάνας σε ραδιόφωνα και εφημερίδες, ναι ή όχι;;;

Απλοϊκές απορίες ενός "αθώου" και "υπνωτισμένου" Αρειανού...

Ειλικρινά δε ξέρω πώς να ευχαριστήσω τα τοπικά ΜΜΕ για το "θεάρεστο" έργο που επιτελούν... Όλα βαίνουν καλώς παλικάρια μου στην ομάδα της Κλεάνθους... Όλα όμως...

Συνεχίστε σας παρακαλώ σ' αυτό το ρυθμό...

Το γκουπ που θα ακουστεί όταν αρχίσει η κατρακύλα δε θα έχει προηγούμενο...

Φιλικά...

Ένα "πρόβατο" και "μη ανησυχούντας" οπαδός του ΑΡΗ...

Το συγκεκριμενο κομματι ειναι "κλεμμενη" αποψη απο αδερφο συνΑΡΡΕΙΑΝΟ σε κιτρινομαυρο site, το παραθετω αυτουσιο γιατι δε θα μπορουσα να τα γραψω καλυτερα και δεν εχω παρα να συμφωνησω 1000% μαζι του....... εξηγουνται ετσι πολλα πραγματα απο αυτα που καθημερινα γινονται-ζουμε-ακουμε σε αυτη την πολη.......

Ξυπνατε.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο πανικος δεν ειναι καλος συμβουλος

εφυγαν 3-4 καλοι παιχτες και ηρθαν 5-6 μετριοι
αν ειναι ο κοσμος του Αρη τοσο ηλιθιος να τσιμπα σε χαζα επιχειρηματα του στιλ "ειναι μανατζερ με διπλωμα ουεφα (ουαου) αρα ξερει τι ειναι καλο για μας" η "η μπαρτσελονα εδιωξε τον αρνι που ειναι καλυτερος απο καμπορα αρα καλα εκανε ο αρης"  τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Έχουμε και λέμε :
Έφυγαν : Νασούτι , Κάμπορα , Λαμπριάκος , Αράνο , Φερνάντεζ , Μεριέμ .
Φεύγουν : Πιοβετζάν , Πέσκοβιτς , Ντέλι , Ρόβας , Αντού (πιθανότατα) , Ναφτί (αν έρθει μόνο καλή πρόταση)

Ήρθαν : Τσέζαρεκ , Λαζαρίδης , Βελίδης , Μενδρινός , Τσεσνάουσκις , Μίτσελ , Οριόλ
Έρχονται : Παπαζαχαρίας , ο πιτσιρικάς Κολομβιανός που δοκιμάζεται , Αμυντικός Χαφ (Εντού ή κάποιος άλλος) , Τερματοφύλακας (σαν αναπληρωματικός του Σηφάκη). 
Ίσως να έρθουν : Αριστερός μεσοεπιθετικός (ειδικά αν φύγει ο Άντού) , Επιθετικός (αν χαλάσει του Τζόνσον , ακούστηκε Χαριστέας που έμεινε ελεύθερος) , ακραίος αμυντικός .

Τα συμπεράσματα δικά σας !

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα άρρωστοι

Κόντη το παίρνεις

Επισκέπτης
Kαλημέρα αλάνια..

[move][size=20pt]ΚΟΝΤΗ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!![/size][/move]

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ο πανικος δεν ειναι καλος συμβουλος

εφυγαν 3-4 καλοι παιχτες και ηρθαν 5-6 μετριοι
αν ειναι ο κοσμος του Αρη τοσο ηλιθιος να τσιμπα σε χαζα επιχειρηματα του στιλ "ειναι μανατζερ με διπλωμα ουεφα (ουαου) αρα ξερει τι ειναι καλο για μας" η "η μπαρτσελονα εδιωξε τον αρνι που ειναι καλυτερος απο καμπορα αρα καλα εκανε ο αρης"  τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας
για την δικη σας μοιρα τι εχεις να πεις; για ολα αυτα που γινονται στην ομαδα σου φανερα και παρασκηνιακα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom