Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καμια σχεση η Μπαρτσελονα με εμας.Αλλα μεγεθη.Αυτοι εχουν την δυνατοτητα να διωχνουν οποιον θελουν και να φερνουν καλυτερο.Αν διωχναν τον Μεσι θα σου λεγα εγω τι θα γινοταν,ο Ανρι ειναι τελειωμενος για το επιπεδο τους και ο Τουρε αναλωσιμος.Κανεις δεν φωναξε για Μεριεμ η Αρανο(το αντιθετο μαλιστα)αλλα η περιπτωση Καμπορα ειναι διαφορετικη,οπως θα ειναι και του Σηφακη αν ΞΕπουληθει και αυτο εχει να κανει με μια χρονια παθηση αυτου του συλλογου να χανει παικτες αξιας μεσα απο τα χερια του για τους εκαστοτε Χ λογους που μονο καποιοι "εκλεκτοι" εκει μεσα γνωριζουν.Με το να φερνεις 10 παικτες καθε χρονο και να τους αλλαζεις δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις ομαδα αξιωσεων παρα μονο να εχεις καποιες αναλαμπες.Το μονο παρηγορο για φετος ειναι η προωθηση-αν γινει-τως πιτσιρικαδων που μακαρι να μας βγουν και το κυριοτερο,οσοι βγουν να παιξουν κιολας και να μην "φαγωθουν" απο μεσα.Για μενα,και βαζω στοιχημα με οποιον θελει απο δω,ο Κουπερ δεν βγαζει χρονια,εδω θα μαστε και θα το δουμε...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ο πηχης στο θεμα προπονητη με τον Κουπερ εχει ανεβει για ποιο λογο να μην βγαλει χρονια; θα υπαρξουν εντονες αντιδρασεις αν τον διωξουν.Χτιζεται μια ομαδα με καλες βσεις, αλλα αν ο Κουπερ δεν φερει αποτελεσματα και βρουμε καλυτερο προπονητη τοτε πολυ σωστα να γινει η αλλαγη, μην καταστροφολογουμε απο Ιουνιο μηνα οι αλλες ομαδες τι κανουν; ο γαυρος ψαχνεται για προπονητη ο ντεκο και τρεζεκε γιναν επσταιν και καρνοσο ο βαζελος σκοτωμενοι η αεκ δεν πουλαει σκοκο τζιμπου μαιστο και μπλανκο και θα τους φανε στον κωλο οι μεμετιδες γαμησε τα οποτε πιστευω ειμαστε σε καλυτερη μοιρα απο πολλες ομαδες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο πηχης στο θεμα προπονητη με τον Κουπερ εχει ανεβει για ποιο λογο να μην βγαλει χρονια; θα υπαρξουν εντονες αντιδρασεις αν τον διωξουν.Χτιζεται μια ομαδα με καλες βσεις, αλλα αν ο Κουπερ δεν φερει αποτελεσματα και βρουμε καλυτερο προπονητη τοτε πολυ σωστα να γινει η αλλαγη, μην καταστροφολογουμε απο Ιουνιο μηνα οι αλλες ομαδες τι κανουν; ο γαυρος ψαχνεται για προπονητη ο ντεκο και τρεζεκε γιναν επσταιν και καρνοσο ο βαζελος σκοτωμενοι η αεκ δεν πουλαει σκοκο τζιμπου μαιστο και μπλανκο και θα τους φανε στον κωλο οι μεμετιδες γαμησε τα οποτε πιστευω ειμαστε σε καλυτερη μοιρα απο πολλες ομαδες
Δεν καταστροφολογω,η ομαδα θα κινηθει και παλι στα γνωστα επιπεδα του μπαινω-βγαινω στα πλειοφια,ουεφα θα περασουε κανα γυρο,κυπελλο μονο με ευνοικη κληρωση μπορουμε να κανουμε κατι,αυτα ειναι τα ρεαλιστικα για να μην ονειροβατουμε.Στο θεμα Κουπερ,δεν ξερω αν θα τον διωξουν και πως,εχω την σιγουρια παντως οτι τον Μαιο θα τον κλεισουμε με αλλον στον παγκο,καλυτερος λιγο δυσκολο να ερθει.Οσο για τους αλλους,δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανουν και πως κινουνται,κοιταω την ομαδα μου,αυτη με ενδιαφερει να λειτουργει σωστα.Αν παν καλα σε μας τα πραγματα,μετα δικαιουμαι να κατακρινω τους διπλανους.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κανα νεο απο Παπαζαχαρια μερια εχουμε?Δεν θα με χαλουσε καθολου ενα πακετο Παπαζαχαρια-Γιαντση κι ας μην χαλαλισουμε χρηματα για Τζονσον,εκει θα τους παραδεχτω.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ και μια τριετία καλλιεργείται από το μεγαλύτερο κομμάτι των ΜΜΕ ο "μύθος" του μοντέλου διοίκησης της ομάδας της Κλεάνθους...

Διαρκώς τονίζεται η ποδοσφαιρική προϋπηρεσία του προέδρου και του αντιπροέδρου της συγκεκριμένης ΠΑΕ, την ίδια ώρα που χύνεται χολή και δηλητήριο ενάντια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και των στελεχών αυτής...

Ωστόσο εμένα, του "αδαή", "χαζού" και "προβατοποιημένου" Αρειανού μου δημιουργούνται ορισμένες απορίες...
Απλοϊκές απορίες ενός "αθώου" και "υπνωτισμένου" Αρειανού...

Ειλικρινά δε ξέρω πώς να ευχαριστήσω τα τοπικά ΜΜΕ για το "θεάρεστο" έργο που επιτελούν... Όλα βαίνουν καλώς παλικάρια μου στην ομάδα της Κλεάνθους... Όλα όμως...

Συνεχίστε σας παρακαλώ σ' αυτό το ρυθμό...

Το γκουπ που θα ακουστεί όταν αρχίσει η κατρακύλα δε θα έχει προηγούμενο...

Φιλικά...

Ένα "πρόβατο" και "μη ανησυχούντας" οπαδός του ΑΡΗ...

Το συγκεκριμενο κομματι ειναι "κλεμμενη" αποψη απο αδερφο συνΑΡΡΕΙΑΝΟ σε κιτρινομαυρο site, το παραθετω αυτουσιο γιατι δε θα μπορουσα να τα γραψω καλυτερα και δεν εχω παρα να συμφωνησω 1000% μαζι του....... εξηγουνται ετσι πολλα πραγματα απο αυτα που καθημερινα γινονται-ζουμε-ακουμε σε αυτη την πολη.......

Ξυπνατε.
χαιρομαι που συνεχιζεις να μην ενδιαφερεσαι και να μην δινεις σημασια στον παοκ...
κρυφοπαοκτσακι εισαι και καθε μερα το διχνεις ολο και πιο πολυ...η απλα στην περιπτωση σου ισχυει το ρητο οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
1ο ποτε γιναμε μπαρτσελονα,ιντερ,ρεαλ και μιλαν δεν το καταλαβα...εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι δεν καταλαβαινω...
2ο φυσικα και δεν χρειαζεται να εχεις κλοτσησει τοπι,μπορεις απλα να εισαι προεδρος συνδεσμου φραντσαιζ και να μπορεις να κανεις κουμαντο σε υπερβαρο οδοντιατρο που οταν δεν σου κανει τα χατηρια πλεον να τον στελνεις σπιτι και να βαζεις καποιον ο οποιος πρεπει να τρωει πολυ ξυλο ακομα και απο την γυναικα του...
και να μην ξεχασω το κυριοτερο φυσικα,οτι οποιος τολμησει να εχει αντιθετη γνωμη απο την γραμμη που εχει δωσει ο πρεοδρος του φραντσαιζ συνδεσμου εξαφανιζεται αμεσως και του δινεται ο χαρακτηρισμος ποντικι.
3ο ο παιχτης σε μικρομεσαιες φερνει παιχτες και τους κανει συμβολαια τα οποια υπαρχουν και καθονται μεχρι το τελος της διαρκειας του,δεν τους φερνει για να γεμισει το αεροδρομιο και σε 4 μηνες τους ξαποστελνει πισω με ηλιθιες δικαιολογιες,ουτε του φευγουν αφου εχει ανακοινωθει η επεκταση του συμβολαιου τους λογω"οικογενειακων προβληματων"
4ο και μονο που ξεπουλησε η μπουτικ του παοκ απο λαβαρα στον αγωνα του γηπεδου της παπαναστασιου εμενα μου λεει πολλα για τον εμπορικο διυθυβτη της ομαδας μου...ειπαμε ομως το οτι φερνετε παικτες για να γεμισετε το αεροδρομιο να πουλησετε καμια φανελα και κανενα διαρκειας και σε 4 μηνες φευγουν γιατι ειναι αμπαλοι δειχνει οτι στο ταισμα και φαγωμα σανου δεν σας πιανει κανενας...
5ο οταν αυτη η παε χρωστουσε 17 εκ.ευρω σε τριτους και σε 3 χρονια τα ξεπληρωσε ενα ανοιγμα που εγινε για καποιο συγκεκριμενο λογο που δεν της εκατσε δεν μου λεει τιποτα
6ο βλεπεις να εχει αντικτυπο στην ομαδα μου ρε αρθρο 44;
παντως για να μην στεναχωριεσαι και χανεις τον υπνο σου θα γινει και αυτο καποια στιγμη
7ο το να προσπαθει να συμμαζεψει τα οικονομικα στις δυσκολες εποχες που περναμε ολοι μαλλον αξια συγχαρητηριων ειναι και οχι για κραψιμο...
εσυ που εισαι απλας στην παε σου γιατι κανεις περικοπες και διωχνεις τους καλυτερους σου θα μας πεις;
8ο το οτι ηταν απληρωτος απο μεσα το εμαθες και αυτο;
γιατι εγω δεν ακουσα τιποτα τετοιο...εγω ξερω οτι ηθελε 4-5 εκ.ευρω για μεταγραφες και δεν γινοταν...ασε που ηθελε να αναλαβει εθνικη...
για απληρωτους εσκασε η βομβα στην δικια σου παε,ο παικτης που τον ανανεωσες και εφυγε για οικογενοιακους λογους δεν εβγαλε ανκοινωση οτι εχει να πληρωθει 6-7 μηνες;
ξεχασα και αυτο ο παοκ το εκανε...
9ο η δικια μου παε εβαλε πωλητηριο σε ενδεκαδατους παιχτες της και βγαινει και λεει οτι δεν υπαρχουν φραγκα δεν κρυβεται πισω απο ανακοινωσεις για δηθεν λυσιμο της συνεργασιας της με ενδεκαδατους παικτες λογω "οικογενειακων προβληματων"
ο αρανο γιατι εφυγε;
ο μεριεμ;
ο καμπορα;
αφου ειστε τοσο απλες γιατι προτεινατε μειωση συμβολαιου στον κοκε το μεγαλο αριανακι που δεν την δεχτηκε κιολας;
τον σηφακη γιατι του βαλατε πωλητηριο και ψαχνετε να τον δωσετε;
10ο και αυτο απο μεσα;
γιατι εγω ξερω οτι απλα ειχαν μιλησει και οτι ο παιχτης δεν ηθελε να περιμενει και υπεγραψε αλλου;
και για να σου απαντησω καταλληλα,
παικτης που ηταν με το ενα ποδι στο αεροπλανο για αυστρια γιατι εκλεισε στη λαρισα με 5000 παραπανω τον χρονο;
η πηγη μου ειναι ιδια με την δικια σου,απλα για να μην μπεις στη διαδικαδια να ρωτησεις το αναφερω...
11ογιατι μιλαμε για σφιχτη οικονομικη πολιτικη και πρεπει να κλεισει και το ανοιγμα το περσινο
εσυ που εισαι απλας και δεν εχεις προβλημα πες μου γιατι δεν εδωσες 5000 παραπανω για να κλεισεις τελικα τον παιχτη που ηταν με το ενα ποδι στο αεροπλανο για αυστρια;
12οοχι γιατι ποτε δεν θα εβγαιναν παραεξω αυτα και αν τολμουσε να τα πει κανενας αυτα θα ηταν ποντικι και θα εξαφανιζοταν σε 5 λεπτα απο τουτη τη γη...
σε εκανε ξεφτιλα ο καλυτερος σου παιχτης περυσι και βγηκατε και ειπατα οτι ο παοκ τα εκανε ολα αυτα...
για να μην πω τη δικια σουτην ξεφτιλα που βγηκες και ειπες οτι το πεταξατε το σκουπιδι αναφερομενος στον καμπορα
να κανω και εγω μερικες ερωτησεις τωρα...
τα λεφτα του βιτολο μπηκαν τελικα;
περυσι κοροιδευατε ολοι γιατι εκανα μεταγραφες κτελ και εσυ μεταγραφες αεροδρομιου...
αληθεια που ειναι οι παιχταραδες που εφερες περυσι και τρεχατε στο αεροδρομιο να τους υποδεχτειτε;
θα βγεις να κραξεις την διοικηση σου για τις μεταγραφες κτελ που κανεις εσυ φετος;
γιατι τον παιχτη που ανακοινωσες οτι τον ανανεωσες τον ειχες απληρωτο 6-7 μηνες;
γιατι τον αρανο που ηθελες να τον δωσεις ανταλλαγμα στην ριβερ πλειτ για τον νασουτι τον αφησες ελευθερο και  πηγε τελικα στην ριβερ πλειτ;
αληθεια ο μανατζερ της φιφα πηγε στην αργεντινη για τον νασουτι η εκανε διακοπες σε καποιο κοτερο εντος ελλαδος;
γιατι ο μεριεμ που ειχε συμβολαιο 600000 το χρονο σε εσενα προταθηκε σε εμενα με τα μισα λεφτα;
αληθεια τελικα την αδεια για να παιξω του χρονου στο πρωταθλημα θα την παρω;
η βομβα στην παε μου ποτε σκαει;
ο κοκε γιατι δεν δεχτηκε μειωση συμβολαιου;
γιατι ξεκινησε τοσο νωρις προετοιμασια η ομαδα σου θα μου πεις;
μηπως επειδη πρεπει να ειναι ετοιμη οταν φυγει;
εσυ που εισαι τοσο απλας και ανετος οικονομικα,αλλιως γιατι να κραζεις τους δικους μου που βγηκαν και ειπαν οτι δεν υπαρχει μια,γιατι κανεις μεταγραφες τυπου λαζαριδη βελιδη και μενδρινου;
τυπου κτελ δηλαδη κατα τα δικα σας περσινα λεγομενα;
μπορω να πω κι αλλα απλα βαρεθηκα να γραφω κ;αι θα σου πω οτι εχεις απαντησεις και δεν θελω να μου τις δωσεις γιατι θα ειναι αναλογες με αυτες που σου εδωσα και εγω...με ολο αυτο το κομπλεξ που βγαζεις ενα καταλαβαινω...οτι οταν δεν μπορεις να φτασεις τον αλλον γιατι εισαι μικρος,πολυ μικρος το μονο που σε νοιαζει ειναι να κατεβασεις και τον αλλο...
αλλα τι σου λεω τωρα ε;
εγω το προβατο που τρωω τους παπαδες των αλλων και δεν συμφωνω με την αληθεια απο μεσα,λμε τις αληθειες του χαμπου που ποιο πολυ ασχοληται με το τι κανει ο παοκ και οχι η ομαδα του και απο καποιον που δεν αναφερεται ποτε στην ομαδα του παοκ καλη σας μερα κυριοι...
  να καει να καει η πουτανα η βουλη

πετραν στειλε μυγες

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πες μου οτι το έγραψες εσύ όλο αυτό να κόψω τις κοτσίδες μου
ναι δεν το πηρα απο ασπρομαυρο σαιτ,εγω το εγραψα
θελω αποδειξεις οτι τις εκοψες

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Κανα νεο απο Παπαζαχαρια μερια εχουμε?Δεν θα με χαλουσε καθολου ενα πακετο Παπαζαχαρια-Γιαντση κι ας μην χαλαλισουμε χρηματα για Τζονσον,εκει θα τους παραδεχτω.
ο Παπαζαχαριας ειναι να πεταξει σημερα αυριο για το προπονητικο κεντρο

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
μήπως καλύτερα να πας καμιά βόλτα να δεις αν ανθίζουν τα μουνάκια?
αυτο μια φορα το καναμε δεν ξαναγραφω...
αν παω θα εχουμε ατυχηματα σημερα που εβγαλε και ηλιο...
ερχεσαι;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
δυστυχώς ακατόρθωτο
και για εμενα το ιδιο...
η αλλη που ειναι;μουτρα μας κραταει;ποτε θα παμε  για τσιπουρο;ποτε θα ερθει ο αυγουστος;ποτε θα παρουμε αδεια;ποτε θα ερθει η συντελεια του κοσμου;ποτε θα παρει πρωταθλημα ο παοκ; ποτε ποτε ποτε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και για εμενα το ιδιο...
η αλλη που ειναι;μουτρα μας κραταει;ποτε θα παμε  για τσιπουρο;ποτε θα ερθει ο αυγουστος;ποτε θα παρουμε αδεια;ποτε θα ερθει η συντελεια του κοσμου;ποτε θα παρει πρωταθλημα ο παοκ; ποτε ποτε ποτε
έχω κάτι τρεχάματα με τον μικρό (τίποτα το σοβαρό) καθημερινά και έχω πήξει. Θα πάμε όμως. Πόση ώρα θα σου φαει ο προφυλακτήρας?

δεν τα μαθες? Φετος θα πάρετε πρωτάθλημα.
Στο χάντνπολ

αααααααααχαχαχαχαααααααααααααααααααααα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
έχω κάτι τρεχάματα με τον μικρό (τίποτα το σοβαρό) καθημερινά και έχω πήξει. Θα πάμε όμως. Πόση ώρα θα σου φαει ο προφυλακτήρας?

δεν τα μαθες? Φετος θα πάρετε πρωτάθλημα.
Στο χάντνπολ

αααααααααχαχαχαχαααααααααααααααααααααα
δεν ξερω θα ερθεις και θα δουμε οχι πολλη ομως...
να κανονισεις για σαββγατο πρωι
παλι στο χαντνπολ;
αυτοκρατορια χτιζουμε;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν ξερω θα ερθεις και θα δουμε οχι πολλη ομως...
να κανονισεις για σαββγατο πρωι
παλι στο χαντνπολ;
αυτοκρατορια χτιζουμε;
αυτο το Σαββατο θα ειμαι εκτος. Θα σου ρθω παντως, δεν το γλιτώνεις το χώσιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom