Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.475
- Πόντοι
- 8.846
Οταν ταυτιζεις τον εαυτο σου με την ομαδα σου εκει καταληγεις. Ναυαγιο.
συμφωνώ.Μια χαρα ηταν η διαιτησια.
Ολες οι αποβολες σωστες.
Δεν μιλαω για τις αποφασεις, οντως σωστες ηταν σε γενικες γραμμες και το αποτελεσμα ειναι δικαιο κατα την αποψη μου.Μια χαρα ηταν η διαιτησια.
Ολες οι αποβολες σωστες.
Γιατί δεν έχει τέτοιο βλέμα...Δεν μιλαω για τις αποφασεις, οντως σωστες ηταν σε γενικες γραμμες και το αποτελεσμα ειναι δικαιο κατα την αποψη μου.
Δεν υπηρχε ομως έλεγχος του παιχνιδιου, η διαιτητης ηταν ερμαιο των επιθεσεων και των παραπονων των παιχτων.
Εδωσε τρεις αποβολες και δεν ξερω εγω ποσες κιτρινες και παλι το παιχνιδι παρεμεινε αντιαθλητικο.
Ο/η διαιτητης δεν βρισκεται εκει μονο για τις αποφασεις αλλα και για να ελεγξει τα νευρα .
Σε αυτο η τυπισσα δεν τα καταφερε.
Πώς να κάνετε το άσπρο μαύρο... οκ!!!Μια χαρα ηταν η διαιτησια.
Ολες οι αποβολες σωστες.
Διευκρινιζω οτι Δεν ειμαι ΠΑΟ , το χτεσινο ηταν κλωτσοπατιναδα.Πώς να κάνετε το άσπρο μαύρο... οκ!!!
Στασου ρε αδερφε...Δεν μας φταιει καμια Διαιτητης που οι δικοι μας ηταν ΧΕΣΜΕΝΟΙ ,ΧΩΡΙΣ παθος (δεν μετρησα ΚΑΝΕΝΑ τακλιν) ,και με εναν προπονητη ο οποιος δεν μυριστηκε οτι θα εδεινε και σε εμας κοκκινη αφου σε καθε στραβο της σφυριγμα,και προς ΠΑΟ και προς ΑΡΗ ,εδινε και ενα στραβο αναποδο. Οπότε,ηταν θεμα χρονο να αφησει κα ιτον ΑΡΗ με 10. ΔΕΝ μας φταιει η Γαλλιδα που ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ κοιμηθηκε.Διευκρινιζω οτι Δεν ειμαι ΠΑΟ , το χτεσινο ηταν κλωτσοπατιναδα.
δεν σας εφταιξε η διαιτητινα που χασατε.
ειχατε μια κακη στιγμή αμυντικα και φαγατε γκολ σε μη αναστρεψιμο σημειο.
Μπορει να ποναει, το καταλαβαινω, αλλα σκεψου οτι το εχουν παθει και οι μεγαλυτερες ομαδες του πλανητη.
Βαλτε το κεφάλι κατω και συνεχιστε, ετσι ειναι η μπαλα.
Τωρα για τις μλκς που σας λενε οι αλλοι, οτι αν δεν χτυπαγατε το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ θα ησασταν καλυτεροι στον τελικο, τοσα ξερουν τοσα λενε…
οι ομαδες που σεβονται τη φανελα τους οφειλουν να χτυπάνε ολα τα παιχνιδια, επαγγελματιες παικτες εχουν.
Και ο χρονος απο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επετρεπε ανακαμψη δυναμεων, τραυματιες δεν ειχατε, μη τρελλαθουμε…
Να διευκρινισω οτι δεν υποστηριζω Αρη, αλλα ΑΕΚ, το δε ματς το ειδα με ελαφρως αντιπαναθηναϊκα αισθηματα.Στασου ρε αδερφε...Δεν μας φταιει καμια Διαιτητης που οι δικοι μας ηταν ΧΕΣΜΕΝΟΙ ,ΧΩΡΙΣ παθος (δεν μετρησα ΚΑΝΕΝΑ τακλιν) ,και με εναν προπονητη ο οποιος δεν μυριστηκε οτι θα εδεινε και σε εμας κοκκινη αφου σε καθε στραβο της σφυριγμα,και προς ΠΑΟ και προς ΑΡΗ ,εδινε και ενα στραβο αναποδο. Οπότε,ηταν θεμα χρονο να αφησει κα ιτον ΑΡΗ με 10. ΔΕΝ μας φταιει η Γαλλιδα που ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ κοιμηθηκε.
Παμε στα αντικιμενικα ερωτηματα:
1. Ηταν αληθεια 2η κιτρινη στον Νταριντα?
2. Ηταν,ναι ή όχι ,πεναλτι η φαση στο 92. Να σου υπενθυμίσω οτι στη Μασσαλια,στο 97 πηρε ο ΠΑΟ πεναλτι αντιστοιχο .
Δεχομαι οτι δεν μας αδικησε..Αλλα πες μου,με αυτα τα δυο,θα ήταν αλλο παχινιδι ή όχι?
Οποτε,παρα τη δικη μας ανεπαρκεια,ναι,αλλοιωθηκε το αποτελεσμα. Δυστυχως,δεν το αξιζαμε ομως απο τη στιγμη που δεν μπηκαμε με διαθεση να "δαγκώσουμε στο λαρυγγι"
O Σαββιδης το 2018 ειχε ριξει τοσα λεφτα στον ΠΑΟΚ που ειχε 6 με 8 δανεικους σε αλλες ομαδες (παικαταραδες κιολας οπως ο Ουαρντα και ο Κουλουρης) αλλα στο μυαλο των Παοκτζηδων εγινε προεδρος οταν μπουκαρε στο αγωνιστικο χωρο . Για αυτο και ο Μαρινακης πετα μπαλλες στο γηπεδο και ο Νιαου κανει δηλωσεις για Μαο Μαο . Θελει λαικισμο ο Ελληνας και τον προεδρο να κυνηγα τους διαιτητες .Οι εικονες του προεδρου σας να κυνηγαει τη Φραπαρ δεν σας βοηθουν καθολου ουτε σαν ομαδα , ουτε σαν νοοτροπια.
ταπεινη μου αποψη.
παπαρια ηταν . οτι να ναι σφυριζε. εκανες ΑΑΑΑΑΑΑΑ και εδινε φαουλ...Μια χαρα ηταν η διαιτησια.
Ολες οι αποβολες σωστες.
ο αρης αν κανει βλακειες ο καρυπ θα τον φαει η συμπραξη μαρινακη...Να διευκρινισω οτι δεν υποστηριζω Αρη, αλλα ΑΕΚ, το δε ματς το ειδα με ελαφρως αντιπαναθηναϊκα αισθηματα.
θα συμφωνησω οτι σε καποια σφυριγματα η τυπισσα ηταν φαουλ αλλα δεν επηρρεασε το αποτελεσμα, ετσι πιστευω εγω.
Επισης οι αποβολες ηταν σωστες, λαθος οτι δεν δοθηκε κιτρινη στον Μπακασετα.
Ο Μαντζιος ειναι μαλλον ο καλυτερος Ελληνας προπονητης αυτη τη στιγμη, εχει φτιαξει ενα πολυ αξιολογο συνολο που χτυπαει τους παντες και τα παντα στα ίσα, μεσα στην Ελλαδα.
Σας εφερε τελικο κυπελλου που ειχατε να δειτε δεν θυμαμαι ποσα χρονια και μονο γι’ αυτο αξιζει.
Ο Αρης εδειξε φετος οτι μπορει, τωρα το θεμα ειναι αν θα μεινετε στην κλαψουρα για τη διαιτησια και στη μιζερια της μεγαλης ευκαιριας που χαθηκε ή θα προχωρησετε για κατι καλυτερο.
Οι εικονες του προεδρου σας να κυνηγαει τη Φραπαρ δεν σας βοηθουν καθολου ουτε σαν ομαδα , ουτε σαν νοοτροπια.
ταπεινη μου αποψη.