Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Screenshot_20240526_110718_Instagram.jpg

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
Οταν ταυτιζεις τον εαυτο σου με την ομαδα σου εκει καταληγεις. Ναυαγιο.
Λες και αμα κερδισει η ομαδα σου δικαιωνεσαι ή οταν χασει, χανεις κι εσυ.
Ο Αρης δεν εχασε λογω διαιτησιας χθες ( η οποια ηταν αθλια) εχασε απο μια φαση στη χειροτερη δυνατη στιγμη του παιχνιδιου.
Γι ‘ αυτο ομως βλεπουμε ποδοσφαιρο, γιστι ολα μπορουν να συμβουν ακομα και στα πιο προβλέψιμα παιχνιδια.
Ποσο μαλλον στο χθεσινο που ηταν αμφιρροπο.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Μια χαρα ηταν η διαιτησια.
Ολες οι αποβολες σωστες.
συμφωνώ.
απλά να επισημάνω, προσωπική άποψη, ότι έχουμε κάνει το ποδόσφαιρο παιχνίδι κορασίδων.
μη και ακουμπήσεις ποδαράκι αντιπάλου....μαλακίες δλδ....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
Ολες οι αποβολες σωστες.
Δεν μιλαω για τις αποφασεις, οντως σωστες ηταν σε γενικες γραμμες και το αποτελεσμα ειναι δικαιο κατα την αποψη μου.
Δεν υπηρχε ομως έλεγχος του παιχνιδιου, η διαιτητης ηταν ερμαιο των επιθεσεων και των παραπονων των παιχτων.
Εδωσε τρεις αποβολες και δεν ξερω εγω ποσες κιτρινες και παλι το παιχνιδι παρεμεινε αντιαθλητικο.
Ο/η διαιτητης δεν βρισκεται εκει μονο για τις αποφασεις αλλα και για να ελεγξει τα νευρα .
Σε αυτο η τυπισσα δεν τα καταφερε.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Δεν μιλαω για τις αποφασεις, οντως σωστες ηταν σε γενικες γραμμες και το αποτελεσμα ειναι δικαιο κατα την αποψη μου.
Δεν υπηρχε ομως έλεγχος του παιχνιδιου, η διαιτητης ηταν ερμαιο των επιθεσεων και των παραπονων των παιχτων.
Εδωσε τρεις αποβολες και δεν ξερω εγω ποσες κιτρινες και παλι το παιχνιδι παρεμεινε αντιαθλητικο.
Ο/η διαιτητης δεν βρισκεται εκει μονο για τις αποφασεις αλλα και για να ελεγξει τα νευρα .
Σε αυτο η τυπισσα δεν τα καταφερε.
Γιατί δεν έχει τέτοιο βλέμα...

Screenshot_20240526_121114_Google.jpg

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.286
Πόντοι
46.423

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
Πώς να κάνετε το άσπρο μαύρο... οκ!!!
Διευκρινιζω οτι Δεν ειμαι ΠΑΟ , το χτεσινο ηταν κλωτσοπατιναδα.
δεν σας εφταιξε η διαιτητινα που χασατε.
ειχατε μια κακη στιγμή αμυντικα και φαγατε γκολ σε μη αναστρεψιμο σημειο.
Μπορει να ποναει, το καταλαβαινω, αλλα σκεψου οτι το εχουν παθει και οι μεγαλυτερες ομαδες του πλανητη.
Βαλτε το κεφάλι κατω και συνεχιστε, ετσι ειναι η μπαλα.
Τωρα για τις μλκς που σας λενε οι αλλοι, οτι αν δεν χτυπαγατε το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ θα ησασταν καλυτεροι στον τελικο, τοσα ξερουν τοσα λενε…
οι ομαδες που σεβονται τη φανελα τους οφειλουν να χτυπάνε ολα τα παιχνιδια, επαγγελματιες παικτες εχουν.
Και ο χρονος απο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επετρεπε ανακαμψη δυναμεων, τραυματιες δεν ειχατε, μη τρελλαθουμε…

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.183
Πόντοι
3.466
Πότε?....ΠΟΤΕ

Κιτρινομαυρα ναυαγια τα βαλανε με την διαιτητη που ηταν 50-50 σε ολο το καραγκιοζλικη που παρουσανε στο γηπεδο.
Με την ΠΑΟΚΑΡΑ ηταν να φανε 2 κοκκινες με τα δολοφονικα τακλιν σε Ντελια & Μπαμπα αλλα ο στημενος εβγαλε τον Μιχα...
Για Β εθνικη εισαστε και πολυ σας ειναι.

Τα γραφεια σας γιατι τα καψατε ρε απατεωνες με τα κιτρινομαυρα?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
36
Διευκρινιζω οτι Δεν ειμαι ΠΑΟ , το χτεσινο ηταν κλωτσοπατιναδα.
δεν σας εφταιξε η διαιτητινα που χασατε.
ειχατε μια κακη στιγμή αμυντικα και φαγατε γκολ σε μη αναστρεψιμο σημειο.
Μπορει να ποναει, το καταλαβαινω, αλλα σκεψου οτι το εχουν παθει και οι μεγαλυτερες ομαδες του πλανητη.
Βαλτε το κεφάλι κατω και συνεχιστε, ετσι ειναι η μπαλα.
Τωρα για τις μλκς που σας λενε οι αλλοι, οτι αν δεν χτυπαγατε το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ θα ησασταν καλυτεροι στον τελικο, τοσα ξερουν τοσα λενε…
οι ομαδες που σεβονται τη φανελα τους οφειλουν να χτυπάνε ολα τα παιχνιδια, επαγγελματιες παικτες εχουν.
Και ο χρονος απο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επετρεπε ανακαμψη δυναμεων, τραυματιες δεν ειχατε, μη τρελλαθουμε…
Στασου ρε αδερφε...Δεν μας φταιει καμια Διαιτητης που οι δικοι μας ηταν ΧΕΣΜΕΝΟΙ ,ΧΩΡΙΣ παθος (δεν μετρησα ΚΑΝΕΝΑ τακλιν) ,και με εναν προπονητη ο οποιος δεν μυριστηκε οτι θα εδεινε και σε εμας κοκκινη αφου σε καθε στραβο της σφυριγμα,και προς ΠΑΟ και προς ΑΡΗ ,εδινε και ενα στραβο αναποδο. Οπότε,ηταν θεμα χρονο να αφησει κα ιτον ΑΡΗ με 10. ΔΕΝ μας φταιει η Γαλλιδα που ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ κοιμηθηκε.
Παμε στα αντικιμενικα ερωτηματα:
1. Ηταν αληθεια 2η κιτρινη στον Νταριντα?
2. Ηταν,ναι ή όχι ,πεναλτι η φαση στο 92. Να σου υπενθυμίσω οτι στη Μασσαλια,στο 97 πηρε ο ΠΑΟ πεναλτι αντιστοιχο .

Δεχομαι οτι δεν μας αδικησε..Αλλα πες μου,με αυτα τα δυο,θα ήταν αλλο παχινιδι ή όχι?

Οποτε,παρα τη δικη μας ανεπαρκεια,ναι,αλλοιωθηκε το αποτελεσμα. Δυστυχως,δεν το αξιζαμε ομως απο τη στιγμη που δεν μπηκαμε με διαθεση να "δαγκώσουμε στο λαρυγγι"

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
Στασου ρε αδερφε...Δεν μας φταιει καμια Διαιτητης που οι δικοι μας ηταν ΧΕΣΜΕΝΟΙ ,ΧΩΡΙΣ παθος (δεν μετρησα ΚΑΝΕΝΑ τακλιν) ,και με εναν προπονητη ο οποιος δεν μυριστηκε οτι θα εδεινε και σε εμας κοκκινη αφου σε καθε στραβο της σφυριγμα,και προς ΠΑΟ και προς ΑΡΗ ,εδινε και ενα στραβο αναποδο. Οπότε,ηταν θεμα χρονο να αφησει κα ιτον ΑΡΗ με 10. ΔΕΝ μας φταιει η Γαλλιδα που ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ κοιμηθηκε.
Παμε στα αντικιμενικα ερωτηματα:
1. Ηταν αληθεια 2η κιτρινη στον Νταριντα?
2. Ηταν,ναι ή όχι ,πεναλτι η φαση στο 92. Να σου υπενθυμίσω οτι στη Μασσαλια,στο 97 πηρε ο ΠΑΟ πεναλτι αντιστοιχο .

Δεχομαι οτι δεν μας αδικησε..Αλλα πες μου,με αυτα τα δυο,θα ήταν αλλο παχινιδι ή όχι?

Οποτε,παρα τη δικη μας ανεπαρκεια,ναι,αλλοιωθηκε το αποτελεσμα. Δυστυχως,δεν το αξιζαμε ομως απο τη στιγμη που δεν μπηκαμε με διαθεση να "δαγκώσουμε στο λαρυγγι"
Να διευκρινισω οτι δεν υποστηριζω Αρη, αλλα ΑΕΚ, το δε ματς το ειδα με ελαφρως αντιπαναθηναϊκα αισθηματα.
θα συμφωνησω οτι σε καποια σφυριγματα η τυπισσα ηταν φαουλ αλλα δεν επηρρεασε το αποτελεσμα, ετσι πιστευω εγω.
Επισης οι αποβολες ηταν σωστες, λαθος οτι δεν δοθηκε κιτρινη στον Μπακασετα.
Ο Μαντζιος ειναι μαλλον ο καλυτερος Ελληνας προπονητης αυτη τη στιγμη, εχει φτιαξει ενα πολυ αξιολογο συνολο που χτυπαει τους παντες και τα παντα στα ίσα, μεσα στην Ελλαδα.
Σας εφερε τελικο κυπελλου που ειχατε να δειτε δεν θυμαμαι ποσα χρονια και μονο γι’ αυτο αξιζει.
Ο Αρης εδειξε φετος οτι μπορει, τωρα το θεμα ειναι αν θα μεινετε στην κλαψουρα για τη διαιτησια και στη μιζερια της μεγαλης ευκαιριας που χαθηκε ή θα προχωρησετε για κατι καλυτερο.
Οι εικονες του προεδρου σας να κυνηγαει τη Φραπαρ δεν σας βοηθουν καθολου ουτε σαν ομαδα , ουτε σαν νοοτροπια.
ταπεινη μου αποψη.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Οι εικονες του προεδρου σας να κυνηγαει τη Φραπαρ δεν σας βοηθουν καθολου ουτε σαν ομαδα , ουτε σαν νοοτροπια.
ταπεινη μου αποψη.
O Σαββιδης το 2018 ειχε ριξει τοσα λεφτα στον ΠΑΟΚ που ειχε 6 με 8 δανεικους σε αλλες ομαδες (παικαταραδες κιολας οπως ο Ουαρντα και ο Κουλουρης) αλλα στο μυαλο των Παοκτζηδων εγινε προεδρος οταν μπουκαρε στο αγωνιστικο χωρο . Για αυτο και ο Μαρινακης πετα μπαλλες στο γηπεδο και ο Νιαου κανει δηλωσεις για Μαο Μαο . Θελει λαικισμο ο Ελληνας και τον προεδρο να κυνηγα τους διαιτητες .

Κατα τα αλλα δεν εχω δει ολο το παιχνιδι αλλα η διαιτητης το εχασε απο το 1ο λεπτο (στα ραδιο το ακουγα και βαριοσουνα απο τις πολλες διακοπες) . Κακιστη διαιτησια και για το θεαμα και για τις ισσοροπιες , κακως απεβαλε τον Κοτσιρα κακως και τον Νταριντα ισως σωστα τον 3ον . Απο την αλλη απο την στιγμη που απεβαλες τον Κοτσιρα σωστα αποβαλεις ττον Νταριντα για την ισσοροπια αλλα ΜΗΝ διωξεις 3ο παικτη . Επνιξε και ενα χερι-πεναλτι του Παναθηναικου η (αυστηρη κατα τα αλλα) διαιτητης .

Σε καθε περιπτωση καπου αγχωθηκε ο Αρης και μπλοκαρε . Καλη τυχη την νεα χρονια

ΥΓ τυχερη που μενει στην Γαλλια η Φραπααρ αλλιως θα ειχε την τυχη του Μπακα και θα ειχε δικιο ο καβουρας να μιλαει για Πριζιτ Μπαρντό

ΥΓ2 Ρε Αρη μας απεκλεισες που μας απέκλεισες . Πηγαινε και παρτο το γαμημενο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.921
Πόντοι
2.356
Ολες οι αποβολες σωστες.
παπαρια ηταν . οτι να ναι σφυριζε. εκανες ΑΑΑΑΑΑΑΑ και εδινε φαουλ...

στο τελος καταπιε και μια αποβολη για το βαζελο...

δε τα μοιρασε ολα στα ισα....

για γυναικα καλη ηταν.... αν εξαιρεσω το φρου και φρου συνεχως στο πρωτο ημιχρονο...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.921
Πόντοι
2.356
Να διευκρινισω οτι δεν υποστηριζω Αρη, αλλα ΑΕΚ, το δε ματς το ειδα με ελαφρως αντιπαναθηναϊκα αισθηματα.
θα συμφωνησω οτι σε καποια σφυριγματα η τυπισσα ηταν φαουλ αλλα δεν επηρρεασε το αποτελεσμα, ετσι πιστευω εγω.
Επισης οι αποβολες ηταν σωστες, λαθος οτι δεν δοθηκε κιτρινη στον Μπακασετα.
Ο Μαντζιος ειναι μαλλον ο καλυτερος Ελληνας προπονητης αυτη τη στιγμη, εχει φτιαξει ενα πολυ αξιολογο συνολο που χτυπαει τους παντες και τα παντα στα ίσα, μεσα στην Ελλαδα.
Σας εφερε τελικο κυπελλου που ειχατε να δειτε δεν θυμαμαι ποσα χρονια και μονο γι’ αυτο αξιζει.
Ο Αρης εδειξε φετος οτι μπορει, τωρα το θεμα ειναι αν θα μεινετε στην κλαψουρα για τη διαιτησια και στη μιζερια της μεγαλης ευκαιριας που χαθηκε ή θα προχωρησετε για κατι καλυτερο.
ταπεινη μου αποψη.
ο αρης αν κανει βλακειες ο καρυπ θα τον φαει η συμπραξη μαρινακη...

οπως ουτε και ο παοκ τον θελει ισχυρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom