Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεκτη η απαντηση σου αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι εσυ εισαι καθαρος κ εγω οχι,οτι εγω εχω κ καλα λαμογια συνδεσμητες κ εσυ οχι....κοιτα να ξεφυγεις απο τον σουπερ 3 γιατι το μονο που κανει ειναι να σε πηγαινει πισω

Στο διλλημα, ενας super3 'η 5 αμπαλαεα, μου φαινεται οτι εκ του αποτελεσματος η ολιγαρχια ειναι πιο αποτελεσματικη απο τον πλουραλισμο σ' αυτη την περιπτωση......

Κοιτα πως ειναι το γηπεδο μας,μεσα εξω, συμπεριφορα γενικοτερα των Αρειανων, με τις ελαχιστες ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ που υπαρχουν παντα, με το νταβατζιλικι των μεγαλοσυνδεσμιτων σου....... προσφατο ειναι το παραδειγμα με τα μπινελικια και το διχασμο για τον τρομπετιδη........
Καταλαβε το, ειναι καλυτερο ο Σουπερ 3 να ειναι "φιλοδιοικητικος".... παρα η διοικηση σου να εχει αγκαθια τους συνδεσμιτες σου...... και τα παραδειγματα ειναι πολλα......

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ισα ισα εχω γινει πολυ πιο γρηγορη ομαδα με βιτολο,κουτσιαν κ θελω να πιστευω κ με τον κριστιανο κ μια ποιοτικη προσθηκη ακομα μπροστα κ η ψυχολογια ειναι με μενα γιατι σε κερδιζω τα τελευταια χρονια.βεβαια ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για εναν αγωνα που θα γινει σε 9 αγωνιστικες γιατι μπορει να μην εχω ολο το ροστερ στη διαθεση μου οπως κ εσυ.πολλα γινονται σε 3 μηνες.επισης αν θυμασαι στον ατρομητο μου ειχαν ακυρωσει γκολ κ δεν κερδισα κ γενικα ηταν τα πρωτα παιχνιδια που με πηγαινε πιπα κωλο η διαιτησδια λογω γκαγκατση.το +6 που ειμαστε τωρα πιστευω πως θα ειναι μεγαλυτερο....
Ναι αλλα γρηγορο σεντερ φορ δεν εχεις. ουτε κουτσια ουτε βιτολο θα σου βαλουν γκολ. και ο ιβιτς με την αμυνα μας θα κακοπερασει. νομιζω οτι η ιστορια δεν παιζει ρολο. χεστικαν οι ξενοι επαγγελματιες μισθοφοροι που παιζουν και στους δυο μας. Περισσοτερο θα μασισουν απο μια καυτη εδρα και εκεινη την ημερα θα ειναι οντως καυτη οπως ξερουμε και οι δυο. εγω ελπιζω να ειναι και οι δυο ομαδες πληρεις και φορμαρισμενες για να μην υπαρχουν δικαιολογιες. Α. και με σωστη διαιτησια ε? Τελος νομιζω οτι μεχρι εκεινο το ματς θα ισοβαθμουμε τουλαχιστον.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Στο διλλημα, ενας super3 'η 5 αμπαλαεα, μου φαινεται οτι εκ του αποτελεσματος η ολιγαρχια ειναι πιο αποτελεσματικη απο τον πλουραλισμο σ' αυτη την περιπτωση......

Κοιτα πως ειναι το γηπεδο μας,μεσα εξω, συμπεριφορα γενικοτερα των Αρειανων, με τις ελαχιστες ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ που υπαρχουν παντα, με το νταβατζιλικι των μεγαλοσυνδεσμιτων σου....... προσφατο ειναι το παραδειγμα με τα μπινελικια και το διχασμο για τον τρομπετιδη........
Καταλαβε το, ειναι καλυτερο ο Σουπερ 3 να ειναι "φιλοδιοικητικος".... παρα η διοικηση σου να εχει αγκαθια τους συνδεσμιτες σου...... και τα παραδειγματα ειναι πολλα......
μαλλον δεν τα ξερεις καλα.κατα γενικη ομολογια η τουμπα τα τελευταια χρονια εχει πολυ λιγοτερα περιστατικα απ οτι παλιοτερα.οσο για τους νταβατζηδες θα ελεγα εγω για τους οποιους λες πιστεψε με δεν ειναι ατομα αρεστα σε κανεναν κ γι αυτο το λογο κανουν κ οτι κανουν.με ελαχιστες εξαιρεσεις ολοι οι συνδεσμοι ειναι υπερ της διοικησης
σας χαιρετω....καλο βραδυ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]το χ σε ενα εκτος εδρας παιχνιδι σε ενα ντερμπυ ειναι καλο για ολους[/glow],ποσο μαλλον για σενα μεσα στην τουμπα.φετος δεν θα ειναι το ιδιο [glow=red,2,300]κ μην υπογραφεις τιποτα γιατι την υπογραφη κ το πουλι πρεπει να προσεχουμε που τα βαζουμε...[/glow]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[glow=red,2,300]λοιπον πρεπει να την κανω γιατι εχω κ μια γυναικα να δω[/glow]

Συμφωνουμε.
Μα δεν υπογραφω για ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, γραφω για τακτικη, αντιμετωπιση και προσεγγιση του παιχνιδιου....και να σημειωσω επισης οτι ο Κουπερ δειχνει ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ περα απο τη βελτιωση παικτων ατομικα και συνολικα της ομαδας, μικρης 'η μεγαλυτερης για αλλους, οτι κανει εξαιρετικη δουλεια και στην προετοιμασια για καθε αντιπαλο ξεχωριστα, μελεταει πολυ καλα τον επομενο αντιπαλο του..... ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ τουλαχιστον....
Και μην ξεχνας οτι και γω εχω ηδη δυο κανουρια παικτακια που περιμενω να δω στο χορτο, καθως οντως δεν ξερουμε σε 9 αγωνιστικες ποιοι θα παιξουν και σε τι κατασταση θα ειναι.....

Δρομο μην τα ακουσεις, η δικια μου λειπει και ειμαι χαλαρος!!!!  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι αλλα γρηγορο σεντερ φορ δεν εχεις. ουτε κουτσια ουτε βιτολο θα σου βαλουν γκολ. και ο ιβιτς με την αμυνα μας θα κακοπερασει. νομιζω οτι η ιστορια δεν παιζει ρολο. χεστικαν οι ξενοι επαγγελματιες μισθοφοροι που παιζουν και στους δυο μας. Περισσοτερο θα μασισουν απο μια καυτη εδρα και εκεινη την ημερα θα ειναι οντως καυτη οπως ξερουμε και οι δυο. εγω ελπιζω να ειναι και οι δυο ομαδες πληρεις και φορμαρισμενες για να μην υπαρχουν δικαιολογιες. Α. και με σωστη διαιτησια ε? Τελος νομιζω οτι μεχρι εκεινο το ματς θα ισοβαθμουμε τουλαχιστον.
για γρηγορο σεντερ φορ εννοουσα μια ποιοτικη προσθηκη οπως ειπα
η ιστορια παιζει ρολο
οι παικτες μου επειδη εχουν παιξει ξανα εκει μεσα κ επειδη καποιοι απο αυτους βλεπε γαρσια,κοντρερας,βιειρινια,βιτολο,μουσλι εχουν παιξει κ σε πιο καυτες εδρες δεν πολυκαταλαβαινουν απο αυτα οπως κ αρκετοι δικοι σου
τελος,η βαθμολογια δεν θα ειναι οπως λες κ για να το πιστεψεις δες τι παιχνιδια εχεις μπροστα σου κ τι εχω εγω.....
καλο βραδυ

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
τελος,η βαθμολογια δεν θα ειναι οπως λες κ για να το πιστεψεις δες τι παιχνιδια εχεις μπροστα σου κ τι εχω εγω.....
καλο βραδυ
Ε ρε deker αυτο εκανα. Εριξα μια γρηγορη στο προγραμμα. βαλε και κανα στραβοπατημα που θα κανεις λογω βουντου...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ε ρε deker αυτο εκανα. Εριξα μια γρηγορη στο προγραμμα. βαλε και κανα στραβοπατημα που θα κανεις λογω βουντου...
βρε ουστ
τα ξαναειπα....εχεις νιονιο,αστερα,αεκ,γαυρο κ καβαλα εκτος κ σου πηραν αποτελεσματα μεσα στο βικελιδης με εξαιρεση το γαυρο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ παλι καλο βραδυ.επιστεφω σε κανα 2ωρο

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Το ροστερ θελει σωληνααααααααααααααααααααααααααααααααα

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Ειμαι σαλονικα και θα αργισω να κατεβω. μαλλον τελος γεναρη η καθοδος...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγω αλλο πραγμα γουσταρω

πλει οφ με
γαυρο,ΠΑΟΚ,αρη και ΑΕΚ
:rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ηρθα κουφαλες?
σας ελειψα?
δεν την παλεψα γιατι ηθελε να μου μαγειρεψει κ την εκανα με την προφαση οτι αυριο δουλευω κτλ κτλ
που ειχαμε μεινει?
α ναι,στην πουτσαρα που θα φατε μεσα στο βικελιδης
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
arisiraklis09104236.jpg

Ήρθαν οι θρασύδειλες γριούλες
μέσα στον ΝΑΟ
να πάρουνε τη νίκη σαν τις τσούλες
από τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΟ

Στο δρόμο που πηγαίναν
συνάντησαν τον Τόνι
με δίψα και με κάβλα
γλυκά να τον καρφώνει

Σε λίγο ήρθε κι ο Χαβιέ
με τον μεγάλο το λεβιέ
Τους τον πέρασε κολάρο
με παπά και με κουμπάρο

Ο Σταύρακας έλεγε στον Κόκε
μια φούτσα στη γριούλα δώκε
Κι ο Σέρχιος το τήρησε πιστά 
και μάμησε την άμοιρη γιαγιά

Ήρθε κι ο γίγας ο Ναφτί
και τους τον πέρασε στο αυτί
Κι ο πάτος τους εγέμισε τσικίτας
σαν έχυσε ο γίγαντας ο Πρίτας

Στο γήπεδο που γέμισε κορδέλες
και τσάκισε και τις γριές κοπέλες
οι μάγκες που φωνάζαν ήταν ΣΟΥΠΕΡ
κι ο πρώτος επιβήτορας ο Κούπερ

Καημένε Κατσαμπή με το κολάρο
να κλαις και να πονάς πολύ γουστάρω
Το άδικο που έκανες παλιά
για μια ζωή θε να σε τυραννά

Πίσσα και πούπουλα και φούτσα
ως τα μπούνια
γριούλες είστε για τα κλοτσομπούνια
Μα σταματήσαμε κι εγώ καλά το ξέρω
γιατί σε λίγο έρχεται κι η σκρόφα η Αστέρω!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έτσι απλά και όμορφα. Εκτός από τον Κόκε που γάμησε και έδειρε να σταθώ και σε έναν άλλο παίκτη. Λαμπριάκο σε γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Καλημέρα σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom