Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kαι η μπάλα απ'όσο μπορώ να διακρίνω, δεν έχει ακουμπήσει καν τη γραμμή!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τι ακριβώς σου έλεγαν;
οτι εχετε τρομερο κομπλεξ με τον ΠΑΟΚ,οτι δεν σας ενδιαφερει το καλο της ομαδα σας αλλα το κακο του ΠΑΟΚ και γενικα οτι ο μονος λογος υπαρξης σας ειναι το αντιπαοκτζιδικο σας μενος.
Εγω ημουν παντα της αποψης να δυναμωσει η Θεσσαλονικη για να αποδυναμωθει το κεντρο για καλο και του ποδοσφαιρου αλλα και του ΠΑΟΚ
κατι τετοια ελεγα και γελουσαν ολοι μαζι μου

Επισκέπτης
οτι εχετε τρομερο κομπλεξ με τον ΠΑΟΚ,οτι δεν σας ενδιαφερει το καλο της ομαδα σας αλλα το κακο του ΠΑΟΚ και γενικα οτι ο μονος λογος υπαρξης σας ειναι το αντιπαοκτζιδικο σας μενος.
Εγω ημουν παντα της αποψης να δυναμωσει η Θεσσαλονικη για να αποδυναμωθει το κεντρο για καλο και του ποδοσφαιρου αλλα και του ΠΑΟΚ
κατι τετοια ελεγα και γελουσαν ολοι μαζι μου

Δε νομίζω να είναι καθόλου έτσι.
Από όσο μπορώ να γνωρίζω βέβαια γιατί κι εγώ νότια ζω αλλά αυτά τα έχω ακούσει κυρίως για εσάς.
Κι εγώ θα ήθελα να δυναμώσει ποδοσφαιρικά αυτή η πόλη με όχι 2 αλλά αν είναι δυνατόν με 3 ομάδες αλλά πλέον η ψαλίδα έχει ανοίξει πάρα πολύ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Απελευθερώνεται την ερχόμενη βδομάδα, μετά από σχεδόν 3 χρόνια στη φυλακή, ο φυσικός αρχηγός των Barra Brava της Boca...
Ο βίος και πολιτεία του Rafael Di Zeo, τον έχουν καταστήσει ως ένα μύθο στον κόσμο των οπαδών. Δεν είναι άλλωστε και λίγο να ηγείσαι των οπαδών μίας από τις πλέον δημοφιλούς ομάδας στον κόσμο... Το θέμα εδώ είναι ότι στα 3 χρόνια που πέρασαν, τα δεδομένα στην εξέδρα της Μπόκα, δεν έμειναν στάσιμα... και το αρχηγιλίκι των "12" δεν αφορά μόνο την εξέδρα, όπως έχουμε ξαναγράψει και παλιότερα... Είδωμεν
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΡΑΦΑΕΛ
ΑΡΗΣ-ΜΠΟΚΑ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ

Συνημμένα

• 3544.jpg
    3544.jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πολυ καλο :rockon: :rockon:
απορια το χα ρε χιτμαν ομως
εσεις πως κολλησατε με την μαρσειγ;;;;;;;;;
και αφου εισαι φιλομαρσεικος
παρε:
οι παιχτες βγαζουν τις μπλουζες αποτελωντας ενα ειδος φορου τιμης
για τον οργανωτη-αρχηγο της κερκιδας που παντα ηταν γυμνος απο την μεση και πανω
τιμη και δοξα
και σε αυτον

Συνημμένα

• 3545.jpg
    3545.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 20

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα σκουληκάντερααααααααααααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
χρονια πολλα και ευτυχισμενα συμπολιτες

Άρης

“Εγώ δεν είμαι Αρειανός, είμαι αντιΠΑΟΚτσής. Δε με ενδιαφέρει τι κάνει η ομάδα μου αλλά θέλω να χάνει ο ΠΑΟΚ γιατί στον Super-3 μου λένε ότι είναι κακιά ομάδα”

- Οπαδός του Άρη

“Όνειρο μου ειναι να κανω και εγώ ενα sold-out σαν τον ΠΑΟΚ, κάτι που έχω να κάνω πάνω απο 20 χρόνια..”

- Έτερος οπαδός του Άρη

Ιστορία

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η ομάδα "Αρης" δημιουργήθηκε στις 25 Μαρτίου το 1914 σε ένα καφενειο στην περιοχή του Βότση (περιοχή της Θεσσαλονίκης) απο 12 άτομα που διασπάστηκαν απο την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ. Για την ονομασία του τέθηκαν αρκετά ονόματα, οπως π.χ. ΧΑΡΙΛΑΪΚΟΣ(απο την περιοχή), ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΟΣ (απο την οδό) αλλά δεν κατέληξαν πουθενά. με την λήξη της ιδρυτικής συνεδρίασης, ένα απο τα ιδρυτικά μέλη και συγκεκριμένα ο Μπάμπης ο Φλώρος, κάλεσε τον σκύλο του για να φύγουν "έλα ΑΡΗ πάμε" είπε και ξαφνικά όλοι είπαν ΑΡΗΣ αυτό θα είναι το όνομα της ομάδας μας. Η μέρα που δημιουργήθηκε δεν είναι τυχαία αφού αυτή η ομάδα εκτός απο πολεμιστές παίκτες έχει και πολεμιστές οπαδούς. "Ο Άρης είναι το αφεντικό του Βορρά και η πολυπλυθέστερη ομάδα στον Βορρά και ας λένε κάτι διαφορετικό τα γκαλοπ και τα ΜΜΕ αφού είναι όλα ΠΑΟΚτσήδικα και προπαγανδίζουν πάντα" όπως λένε όλοι στον Άρη. Η ομάδα αυτή έχει κερδίσει πολλά πρωταθλήματα στο μπάσκετ και είναι ο Αυτοκράτορας και όχι ο Παναθηναικός που λένε στην Αθήνα αφού και αυτοί είναι προπαγανδιστές. Μπορεί ο Άρης να έπεσε 2 φορές στη Β' εθνική (και άλλη μια την έσωσε ο Χατζάρας στην τελαυτάια αγωνιστική και στη συνεντευξη τύπου ομολόγησε "κλείστε τις κάμερες και τα μικρόφωνα να σας πω πως σώθηκε ο Άρης..") αλλά γι'αυτό φταίνε ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής και ο Γκαγκάτσης που και γι'αυτό στον Άρη έχουν αδιάψευστα στοιχεία. Ο Άρης διάλεξε τα κίτρινα χρώματα που είναι τα χρώματα του πολέμου αλλά και τα χρώματα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας κάτι που δείχνει οτι αυτή η ομάδα συνδέει το δωδεκάθεο με τη ορθοδοξία και το Βυζάντιο. Μεγάλος εχθρός της ομάδας αυτής είναι ο ΠΑΟΚ που τους λένε όλοι και "Τούρκους" και "γύφτους" γιατί ο ΠΑΟΚ υποστηρίζεται απο τη λαική και φτωχή τάξη ενώ ο Άρης απο τους πλουσίους στη πόλη. Τα τελευταία χρόνια μεγάλος εχθρός έγινε και ο άλλος συμπολίτης, ο ΗΡΑΚΛΗΣ (που τους λένε και γριές) παρά την συγγενική σχέση τους. Αφορμή για αυτό το μίσος ήταν η ενέργεια του ΗΡΑΚΛΗ να τους ρίξει στην Β΄Εθνική, έτσι λοιπόν μπήκαν μέσα απο τον πρόεδρο μέχρι και τον καντινιέρη και έκαναν μαύρες στο ξύλο τις γριές. Αν δείτε στην Θεσσαλονίκη ένα ψηλό παιδί με μακρυά μαλιά και κολάρο στον λαιμό, είναι ο παίκτης Κατσαμπής που εκείνη την περίοδο έπαιζε στις γριές και έφαγε το ξύλο της Αρκούδας, οι γιατροί του είπαν να φοράει κολάρο τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα (10) χρόνια.Σε λίγα χρόνια ο Άρης θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ύπαρξης του.
Λαός

Ο Super-3 είναι ο μεγαλύτερος και ο δυναμικότερος σύνδεσμος στην Ελλάδα όπως λένε στη περιοχή του Χαριλάου και έχει πάνω απο 20.000 μέλη (!!), δηλαδή περισσότεροι απο τους μισούς Αριανούς είναι συνδεσμίτες.. Σαν λογότυπο του συνδέσμου επιλέχθηκε το μπουλντογκ μου μαζί με τον θεό απο το δωδεκάθεο και κάτι απο Ισπανία και Αργεντινή έκαναν τέλειο συνδυασμό κάτι που "εξιτάρει" τους νεαρούς φίλους της ομάδας. Ο άλλος σύνδεσμος των Νεροχιτών (Ιερολοχίτες) όπως τους ονομάζουν δεν υπάρχει καν για τον Super-3 αφού είναι τα ποντίκια και κρυφοΠΑΟΚτσήδες και μόνο για να την "λένε" στους σουπεράδες υπάρχουν και είναι "όλα κι όλα 20 άτομα". Ο Σουπεράς είναι περήφανος για την ομάδα του αφού είναι η τελευταία ομάδα που έφερε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον Βορρά το 1998 στην Α' εθνική. Ο κάθε αριανός πρέπει πρώτα να είναι ΑΝΤΙ-ΠΑΟΚ μετά σουπεράς και μετά Άρης. Ο Super-3 λέει οτι οι Αριανοί είναι περισσότεροι απο τους ΠΑΟΚτσήδες και σε όποιες περιοχές είναι περισσότεροι οι "ασπρόμαυροι" είναι γύφτοι. Απίστευτες εκδρομές έχει διοργανώσει αυτός ο υπέροχος σύνδεσμος όπως στο Μόναχο, που ήταν περισσότεροι απο τους Γερμανούς όπως φαίνεται σε μερικές φώτογραφίες τους, μεγάλες εκδρομές στην Αθήνα απο το 1990 και μετά, που όμως μια έφτασε μέχρι το Σχηματάρι και επεέστρεψε πίσω γιατί δε θα υπήρχε συνοδεία αστυνομικής δύναμης και τότε βγήκε το περίφημο "ΞΥΛΟ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ" που έχει φωναχτεί κατα καιρούς σε όλα τα γήπεδα. Επίσης θρυλική εκδρομή διοργάνωσε ο σύνδεσμος πριν 3-4 χρόνια απο την περιοχή του Χαριλάου μέχρι την Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα με τον Ηρακλή που και εκεί ο λαός μετέτρεψε το γήπεδο σε Χαριλάου.
Γήπεδο

Το γήπεδο του Άρη έχει χωρητικότητα 22.000. Αυτό το γήπεδο ζει μεγάλες στιγμές μόνο οταν η ομάδα παίζει με τον μεγάλο αντίπαλο της τον ΠΑΟΚ και σε αυτούς τους αγώνες μπορεί και να βρεθούν στο γήπεδο 25-26.000. Και μάλλον αυτό θα γίνει στον αγώνα με την Μποκα Τζούνιορς απο την Αργεντινή, αφού ο Άρης είναι η Μποκα Τζούνιορς της Ελλάδας (!!) όπως λένε στο Χαριλάου. Και αυτό γιατί μετα απο ένα μήνα προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα έγινε το πολυπόθητο αυτό sold-out και τώρα θα μπορούν και αυτοί να περπατάνε με το κεφάλι ψηλά στην πόλη και να την λένε στους ΠΑΟΚτσήδες που τα sold-out τα έχουν για ψωμοτύρι και φέτος έχουν και ενα "Χαριλάου διαρκείας", δηλαδή 21.000.

:grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Πρώτος στα εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009, 18:57

Τους περισσότερους φιλάθλους στα εντός έδρας παιχνίδια είχε ο Παναθηναϊκός, στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λιγκ. Οι «πράσινοι» είχαν συνολικά 174.769 εισιτήρια και 21.864 ανά αγώνα.

Δεύτερος ήταν ο Ολυμπιακός, με 500 εισιτήρια λιγότερα ανά αγώνα, ενώ τρίτη ήρθε η ΑΕΚ και τέταρτος ο ΠΑΟΚ. Στο αντίποδα, ο Λεβαδειακός είχε τους λιγότερους φιλάθλους.

Τα συνολικά εισιτήρια
Παναθηναϊκός 174.769
Ολυμπιακός 149.386
ΑΕΚ 113.565
ΠΑΟΚ 112.714
Άρης 102.133
ΠΑΣ Γιάννινα 34.704
Πανθρακικός 32.750
Ηρακλής 28.420
Καβάλα 26.811
Πανιώνιος 26.274
Λάρισα 22.628
Εργοτέλης 18.493
Ατρόμητος 17.067
Αστέρας Τρίπολης 14.549
Ξάνθη 13.720
Λεβαδειακός 13.169

Τα εισιτήρια ανά αγώνα
Παναθηναϊκός 21.846
Ολυμπιακός 21.341
ΑΕΚ 16.224
ΠΑΟΚ 16.102
Άρης 12.767
ΠΑΣ Γιάννενα 4.958
Ηρακλής 4.737
Πανθρακικός 4.094
Καβάλα 3.830
Πανιώνιος 3.284
Λάρισα 3.233
Ατρόμητος 2.438
Εργοτέλης 2.312
Αστέρας Τρίπολης 1.819
Ξάνθη 1.715
Λεβαδειακός 1.646
οπως διαβλεπουμε ακομα μια φορα καταριπτεται ο μυθος του γιγαντα λαου του παοκ
η διαφορα μας ειναι ελαχιστη

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Πρώτος στα εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009, 18:57

Τους περισσότερους φιλάθλους στα εντός έδρας παιχνίδια είχε ο Παναθηναϊκός, στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λιγκ. Οι «πράσινοι» είχαν συνολικά 174.769 εισιτήρια και 21.864 ανά αγώνα.

Δεύτερος ήταν ο Ολυμπιακός, με 500 εισιτήρια λιγότερα ανά αγώνα, ενώ τρίτη ήρθε η ΑΕΚ και τέταρτος ο ΠΑΟΚ. Στο αντίποδα, ο Λεβαδειακός είχε τους λιγότερους φιλάθλους.

Τα συνολικά εισιτήρια
Παναθηναϊκός 174.769
Ολυμπιακός 149.386
ΑΕΚ 113.565
ΠΑΟΚ 112.714
Άρης 102.133
ΠΑΣ Γιάννινα 34.704
Πανθρακικός 32.750
Ηρακλής 28.420
Καβάλα 26.811
Πανιώνιος 26.274
Λάρισα 22.628