Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γαιμακανο κρατα πισινη τα ιδια ελεγες στην αρχη και ειδες τη εγινε!!παντως σημερα οφειλω να πω οτι επαιξες το καλυτερο σου παιχνιδι και με κοντρα διατησια!!!!!βλεπεις μαλακα οτι εγω λεω αυτο που βλεπω και δεν φοραω παρωπιδες!!!!!τωρα ολα αρχιζουν απο την αρχη γαιμακανο ειδωμεν στη συνεχεια!!!!!
μποντο στα λεγα οτι θα γυρισει ο τροχος
και δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Σου το'πα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

κρατήσου μέχρι την Κυριακή να χαρούμε όλοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ρε πούστη πόσο σας ζήλεψα σήμερα που ήσασταν μέσα!

[move][size=30pt]ΕΚΤΟΡ

ΡΑΟΥΛ

ΚΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!![/size]
[/move]
δεν θα ξαναβγαλω αχνα ρε σε λεω
ΑΡΗ ΟΛΕΟ
ΑΡΗ ΟΛΕΟ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Επισκέπτης
μποντο στα λεγα οτι θα γυρισει ο τροχος
και δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα
εγω σου ξαναλεω κρατα πισινη ειδες τη μεταπτωσεις υπαρχουν ειμαστε στο 0 ακομα!!! απο ενα παιχνιδι τιποτα δεν γυριζει αν την επομενη γκελαρεις τη θα λες παλι ρε γαιμακανο;

Επισκέπτης
το μπασκετ το ξεχασαμε γαιμακανο :2funny: :2funny:ειδες τη εκανα στη γαυρο οσο κανει ο παπαλουκας κανει ολη η ομαδα μου :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εγω σου ξαναλεω κρατα πισινη ειδες τη μεταπτωσεις υπαρχουν ειμαστε στο 0 ακομα!!! απο ενα παιχνιδι τιποτα δεν γυριζει αν την επομενη γκελαρεις τη θα λες παλι ρε γαιμακανο;
δεν ειναι τοσο οι 3 ποντοι
αλλα Η ΤΟΝΩΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους πιστεύοντας πως είναι του Ολυμπιακού. Κατόπιν επέμβασης της αστυνομίας το πλήθος διαλύθηκε.
Το απίστευτο αυτό γεγονός συνέβη κατά την άφιξη των δύο αποστολών στο «Κλεάνθης Βικελίδης», λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της 15ης αγωνιστικής.
Οπαδοί των γηπεδούχων εκτόξευσαν μπουκάλια και πέτρες νομίζοντας πως το πούλμαν ήταν του Ολυμπιακού. Η επέμβαση της αστυνομίας, ωστόσο ήταν άμεση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού το πλήθος ηρέμησε και η αποστολή του Άρη συνέχισε κανονικά τη διαδρομή της.
Ακολούθησε η αποστολή του Ολυμπιακού, που δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αφού ο κόσμος είχε απομακρυνθεί από την περιοχή.

Γαμαικάν ήσουνα κι εσύ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε μαλακα γαιμακανο ο γενναιος ο εποπτης αληθευει οτι φοραγε τη φανελα του γκαλετι απο μεσα :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους πιστεύοντας πως είναι του Ολυμπιακού. Κατόπιν επέμβασης της αστυνομίας το πλήθος διαλύθηκε.
Το απίστευτο αυτό γεγονός συνέβη κατά την άφιξη των δύο αποστολών στο «Κλεάνθης Βικελίδης», λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της 15ης αγωνιστικής.
Οπαδοί των γηπεδούχων εκτόξευσαν μπουκάλια και πέτρες νομίζοντας πως το πούλμαν ήταν του Ολυμπιακού. Η επέμβαση της αστυνομίας, ωστόσο ήταν άμεση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού το πλήθος ηρέμησε και η αποστολή του Άρη συνέχισε κανονικά τη διαδρομή της.
Ακολούθησε η αποστολή του Ολυμπιακού, που δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αφού ο κόσμος είχε απομακρυνθεί από την περιοχή.
καλα και τα αρειανα κοκκινο λεωφορειο εχουν; :2funny: :2funny: :2funny:

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντως αυτο με την επιθεση στο πουλμαν της ομαδας ισως εδρασε θετικα...εστω και αν εγινε καταλαθως .. :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα γαιμακανο ο γενναιος ο εποπτης αληθευει οτι φοραγε τη φανελα του γκαλετι απο μεσα :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξερω
αλλα στο τελος τα δινε ολα αναποδα
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
στην τελευταια φαση με το στημενο
εφαγα το σκουφι μου απο την αγωνια

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ξεκινα να βλεπεις ονειρα με τον χαβιτο για να ξυπνησεις με παοκτσιδικη ψωλι στο κωλαρακι οπως εχεις αλλωστε συνηθισει
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΓΑΜΑΕΙ
ε.....τι να κανουμε
εσεις ειστε θυγατρικη του κοκαλη
και γενικα των αθηναικων ομαδων
χρονιαααααααααααα τωρααααααααααααααααα
ΕΜΕΙΣ
ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΒΟΡΡΑΣ

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΓΑΜΑΕΙ
ε.....τι να κανουμε
εσεις ειστε θυγατρικη του κοκαλη
και γενικα των αθηναικων ομαδων
χρονιαααααααααααα τωρααααααααααααααααα
ΕΜΕΙΣ
ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΒΟΡΡΑΣ
δλδ ειμαστε παραρτημα και του βαζελου και του γαυρου;
μονο οι αρειανοι τετοια φαντασια
Αθηναιος ειμαι και αντιολυμπιακος.Στην δουλεια και στην πλατεια τους γαυρους θα κοροιδευω,που να βρω αρειανους;
Οσο το οτι εισαι ο Βορας 15 μολις νικες εχεις με τον γαυρο και εγω 40

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ
ποδοπατησε τον καλομαθημενο ολυμπιακο
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ