οπως θα βαζε κ ο λοκο γκολ στην Τουμπα?ΚΑΛΑ καλα
υπογραφει σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
[move]ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΣΟΛΑΡΙ[/move]
αντε καλο βραδυ κ μην ονειρευεσαι αυτον τον παικτη
οπως θα βαζε κ ο λοκο γκολ στην Τουμπα?ΚΑΛΑ καλα
ΚΑΛΑ καλα
τον κοροιδευω για τα ονειρα του....σιγα μην επαιζε στον αρουλη ρε τερι κ εχανε τετοιο ματς....Γαμαικανέ,
είπαμε, Κόντης κ Κούπερ έχουν τρελλά κονέ στην Αργεντινή αλλά κράτα μικρό καλάθι...
Ο Λόκο για να βάλει γκολ στην Τούμπα πρέπει να πάιξει πρώτα...αλλά τί να τον κάνεις που έχει καψούρα με την εθνική του...
γαμαικανε,παρτε τον σολαρι να του γαμαμε την αδερφη.......
κ επειδη κ η μανα καλη θα ειναι θα του την πηδαμε κ αυτην
αντε καλο βραδυ
σε ποιον αναφερεσαι νεε?χαλαρωσε με τις μανες μη σου γαμησω οτι εχεις κ δεν εχεις....ρουφα κ την 4αρα κ παρε τον μπουλο σουκαι εμεις θα πηδαμε τις δικες σας μανες
εσεις με ποιον παιζατε χθες;MVP o «δήμιος» του Άρη
* 09/12/2009, 14:48 | Διαβάστηκε 1417 φορές
* Αποστολή
*
*
*
*
Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, της Σαουλάι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της τρίτης αγωνιστικής, στην φάση των ομίλων του Eurocup.
Ο 20χρονος φόργουορντ συνέβαλλε τα μέγιστα στην νίκη (92-91) της ομάδας του επί του Άρη. Ο Κουζμίνσκας συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης index. Στο παιχνίδι κόντρα στους «κίτρινους» πέτυχε 21 πόντους (4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 4/4 βολές). Επίσης «μάζεψε» 7 ριμπάουντ και «μοίρασε» 3 ασίστ. γαιμακανο να ο γαμιας σας
εσυ πες μας τη πινεις και δεν μας δινεις!!!!!!!!! εσυ με ποιον επαιζες χαζομαλακα!!!!!εσεις με ποιον παιζατε χθες;
για το μπασκετ λεει κ την πιπα που εκανεεσυ πες μας τη πινεις και δεν μας δινεις!!!!!!!!! εσυ με ποιον επαιζες χαζομαλακα!!!!!
μα καλα δεν εχουν βαρεθει οπου πανε τους γαμανε και θελει να το φωναζει κιολας οτι εκτος οτι εχει γινει η καλυτερη πουτανα στην ελλαδα τωρα πια η χαρη τους εχει ξεπερασει και τα ευρωπαικα συνορα; αυτοι τελικα μου φαινεται το γουσταρουν το γαμησι και οσο και να τους ριξεις 30 40 δεν καταλαβαινουν τιποτα. πουτσα να ειναι και οτι να ναναι!!!!για το μπασκετ λεει κ την πιπα που εκανε
μα καλα δεν εχουν βαρεθει οπου πανε τους γαμανε και θελει να το φωναζει κιολας οτι εκτος οτι εχει γινει η καλυτερη πουτανα στην ελλαδα τωρα πια η χαρη τους εχει ξεπερασει και τα ευρωπαικα συνορα; αυτοι τελικα μου φαινεται το γουσταρουν το γαμησι και οσο και να τους ριξεις 30 40 δεν καταλαβαινουν τιποτα. πουτσα να ειναι και οτι να ναναι!!!!
και τον αρη τον βελουχιωτη
τωρα τους προκαλεις να ξεθαψουν τα κεταπια τους κ να μας πουνε για τον γκαλη
μην το γελας....δεν τους ξερεις καλα,εγω τους εχω κ στην ιδια πολη,φαντασου βασανα....χειροτεροι κ απο γκομενες αγαμητες ειναι πανω στην κρεβατομουρμουρακαι τον αρη τον βελουχιωτη
παντως πρεπει να ειναι τοσο αχωνευτη που μια ολοκληρη πολη συνομοτησε για να πεσει κατηγορια. αυτο δεν πρεπει να εχει γινει πουθενα στο κοσμο .οι ανθρωοι ειναι μιλαμε για πολυ κομπλεξικοι!!!!!μην το γελας....δεν τους ξερεις καλα,εγω τους εχω κ στην ιδια πολη,φαντασου βασανα....χειροτεροι κ απο γκομενες αγαμητες ειναι πανω στην κρεβατομουρμουρα