Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τα αρειανα μην τολμησουν κ που τιποτα για το πρωτο πεναλντυ....μολις το ακουσα για κακη τους τυχη στο ραδιο,ιδιο πεναλντυ πηρατε κ εσεις στο θρασυβουλας-ρουλης(αφεντικο του κωλου) κ πηρατε το παιχνιδι
κλαψτε κουραδια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μαγικη εικονα...
Η τεσσαρα,τεσσαρα αλλα μην παραμυθιαζεστε...
να σαι καλα που μας το λες.....η ομαδα σου πιπα εκανε?ασε μας να βγαλουμε το αχτι μας με τις πουτανες μας γιατι ενα μηνα μας ζαλιζαν τ αρχιδια κ μας το επαιζαν δυσκολες

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
τριτο χρονο...σωστα.δεν εχει σημασια 3 η 4...σημασια εχει το κομπλεξ της ομαδας οταν παιζει με παοκ στο ποδοσφαιρο παντα,τα τελευταια χρονια.το αντιμετωπιζουν το ματσακι λες και παιζουν με τη μπαρτσελονα .ετσι δε μπορεις να κερδισεις κανεναν...νοοτροπια πρεπει να αλλαξε...ο παοκ για πλακα το πηρε το ματς

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τριτο χρονο...σωστα.δεν εχει σημασια 3 η 4...σημασια εχει το κομπλεξ της ομαδας οταν παιζει με παοκ στο ποδοσφαιρο παντα,τα τελευταια χρονια.το αντιμετωπιζουν το ματσακι λες και παιζουν με τη μπαρτσελονα .ετσι δε μπορεις να κερδισεις κανεναν...νοοτροπια πρεπει να αλλαξε...ο παοκ για πλακα το πηρε το ματς
ειμασταν τυχεροι αλλα τουλαχιστον οχι χεσμενοι.....αυτα να τα λες στους συνοπαδους σου που επι ενα μηνα μας γαμανε με τον κωλο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ μας ζαλιζουν

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
Ξεφτιλα σιγουρα αλλα ημασταν κ στο ιδιο εργο θεατες...

-Ο Καλοπουλος απλα εκανε το καθηκον του..Θα το κανουμε κ μεις συντομα με αυτον κ το σπιτακι του..

-Η ατυχια μας κ η κυνικοτητα-απιστευτη κωλοφαρδεια των γυφτων φανηκαν στον μεγιστο βαθμο κ σημερα..

-Μαζινιο θελαμε να κανει την φετινη προετοιμασια κ να καθοδηγησει την ομαδα..Καλα να παθουμε!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
να σαι καλα που μας το λες.....η ομαδα σου πιπα εκανε?ασε μας να βγαλουμε το αχτι μας με τις πουτανες μας γιατι ενα μηνα μας ζαλιζαν τ αρχιδια κ μας το επαιζαν δυσκολες
ασε την ομαδα μου ησυχη γιατι ουτε εσυ θυμασε ποτε με κερδισες τελευταια φορα....
ζησε στην κοσμαρα σου...στον κοσμο των σπορ του βορα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν υπαρχει τυχη και ατυχια...αυτο ειναι μλκ να το λεμε...αν εισαι ανικανος να βαλεις τη μπαλα στο πλεκτο και τη στελνεις δοκαρι ειναι ανικανοτητα...δεν τιθεται θεμα τυχης.ο Αρης αντιμετωπιζει τον παοκ ...οπως ο παοκ τον γαυρο ...τεσπα...στη μπαλα τα τελευταια 30 χρονια ο παοκ ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο Αρη...αντικειμενικα παντα.στο μπασκετ δε ...ασχετα με τη 35αρα...τα πραγματα ειναι αλλιως.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ασε την ομαδα μου ησυχη γιατι ουτε εσυ θυμασε ποτε με κερδισες τελευταια φορα....
ζησε στην κοσμαρα σου...στον κοσμο των σπορ του βορα...
τα ψυχολογικα σου αλλου φιλε,σημερα ειναι μερα γιορτης κ δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με μαλακιες.κλαψε αλλου.ουτε τιποτα σου ειπα για την ομαδα ουτε ασχημα μιλησα.εσυ ξεκινας κ μας τσαμπουνας μαλακιες.χαλαρωσε....κ μην ανησυχεις,δεν αργει το παιχνιδι μας.ασε μας τωρα να κραξουμε αυτους που πρεπει

Επισκέπτης
Ρε μαγκα 15 χρ εισαι??'Η απλα εχεις το μυαλο 15χρονου??
Ειναι δυνατον για τα σημερινα να φταιει ο Κουπερ? :jerking:
μας τα ειχατε ζαλισει τα αρχιδια με τον αποτυχημενο εδω και 20 μερες!!εσυ που νομιζεις οτι εχεις μυαλο που τον πηρατε περιμενε και τη συνεχεια να δεις γλεντια. μαζινιο και παλι μαζινιο θα λετε!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τα ψυχολογικα σου αλλου φιλε,σημερα ειναι μερα γιορτης κ δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με μαλακιες.κλαψε αλλου.ουτε τιποτα σου ειπα για την ομαδα ουτε ασχημα μιλησα.εσυ ξεκινας κ μας τσαμπουνας μαλακιες.χαλαρωσε....κ μην ανησυχεις,δεν αργει το παιχνιδι μας.ασε μας τωρα να κραξουμε αυτους που πρεπει
Κατα αρχην εγω στο θρεντ του ρουλη εγραψα...Οχι σε εσενα..Νικησες και μπραβο...Θριαμβος...Απλα η εικονα δεν ηταν για 4-1.....Αυτο ειπα...Μια αντικειμενικη αποψη απο εναν που ειδε το ματς απο την τβ.....

Υ.Γ.Το ποιος εχει ψυχολογικα φαινεται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κατα αρχην εγω στο θρεντ του ρουλη εγραψα...Οχι σε εσενα..Νικησες και μπραβο...Θριαμβος...Απλα η εικονα δεν ηταν για 4-1.....Αυτο ειπα...Μια αντικειμενικη αποψη απο εναν που ειδε το ματς απο την τβ.....

Υ.Γ.Το ποιος εχει ψυχολογικα φαινεται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεκτα τα σχολια σου,καλο βραδυ κ σ ευχαριστουμε που μας επαναφερεις στην πραγματικοτητα.οσο για τα ψυχολογικα επειδη δεν γραφεις συχνα εδω μεσα μαλλον δνε καταλαβαινεις το κλιμα κ το υφος των ποσταρισματων

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μας τα ειχατε ζαλισει τα αρχιδια με τον αποτυχημενο εδω και 20 μερες!!εσυ που νομιζεις οτι εχεις μυαλο που τον πηρατε περιμενε και τη συνεχεια να δεις γλεντια. μαζινιο και παλι μαζινιο θα λετε!!!!
λες μαλακιες...μην συνεχιζεις εκτιθεσαι..
το να λεει τον κουπερ αποτυχημενο ενας οπαδος που εχει γαι προπονητη καποιον φερειρα ειναι για γιαουρτια....
τα ονοματα των παικτων δεν εχει μαθει ακομα...
Κοφτε το κουτοχορτο...

Επισκέπτης
-Ο Καλοπουλος απλα εκανε το καθηκον του..Θα το κανουμε κ μεις συντομα με αυτον κ το σπιτακι του..

Κάν'τε το με Ίβιτς και Βιτόλο που σήμερα έβγαλαν όλο τον αδερφίστικο συμπλεγματικό τους σκατοχαρακτήρα!
Ουστ μουνόπανα!!!!!!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ο βιτολακος σας καρφωσε?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

[size=10pt]ΣΦΑΓΗ[/size]

Επισκέπτης
λες μαλακιες...μην συνεχιζεις εκτιθεσαι..
το να λεει τον κουπερ αποτυχημενο ενας οπαδος που εχει γαι προπονητη καποιον φερειρα ειναι για γιαουρτια....
τα ονοματα των παικτων δεν εχει μαθει ακομα...
Κοφτε το κουτοχορτο...
εγω εκτειθομαι η εσεις που μας τα ειχατε ζαλισει!!!αυτον που εχει δυο αποτυχημενους τελικους και τα τελευταια 3 χρονια δυο ισαριθμους υποβιβασμους με παρμα και μαγιρκα!!οσο για τον φερειρα κοιταξε που ειμαι εγω που εχω το 13 του μπατζετ σου και κοιτα που εισαι εσυ. θα ηθελες να τον ειχες :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σιγουρα δεν ηταν για τοσα γκολ η ομαδα,η ρεντα του τουρκου συνεχιστηκε,4 γκολ σε 2 ευκαιριες(!!!),για το πρωτο πεναλτι δεν μπορουμε να εχουμε ξεκαθαρη αποψη αφου η Νοβα εκανε παλι το καθηκον της,ωστοσο θα πω οτι αν και στο Βικελιδης δινονταν ετσι ευκολα τα πεναλτι τοτε και πιο πανω στη βαθμολογια θα ειμασταν και περσι στο κυπελλο θα ειμασταν εμεις οι μαγκες...γενικα η κυκολφορια και το παθος υπηρχαν,ευκαιριες χασαμε,δεν μας πηγε το ματς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom