Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γαιμακανο οπου εχει παει αυτος εχει καταστρεψει ολες τις ομαδες!!μακαρι να ερθει ο ανεργος!!!που εχει δουλεψει τα τελευταια 2 χρονια :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Έκτορ Κούπερ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1992 από την πατρίδα του με την Ουρακάν, όπου και αγωνιζόταν ως παίκτης από το 1988. Το 1995 ανέλαβε τη Λανούς και δύο χρόνια μετά προσελήφθη από τη Μαγιόρκα, οδηγώντας τη στον τελικό του ισπανικού κυπέλλου, όπου η ομάδα του ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα. Την επόμενη σεζόν η Μαγιόρκα έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων χάνοντας από τη Λάτσιο, ωστόσο κατάφερε να πάρει εκδίκηση από τη Μπαρτσελόνα κατακτώντας το Κύπελλο και τερμάτισε στην 3η θέση. Το καλοκαίρι του 1999 ο Κούπερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια οδηγώντας τη δύο φορές στον τελικό του Champions League, αλλά χάνοντας τόσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2000 (3-0) , όσο και από τη Μπάγερν Μονάχου το 2001 (στα πέναλτι). Το καλοκαίρι του 2001 μετακόμισε στην Ιταλία και την Ίντερ κατακτώντας τη δεύτερη και την τρίτη θέση στη Serie A. Την σεζόν 2003/04 απείχε από τους πάγκους, ωσότου αναλάβει τη σεζόν 2004/06 τη Μαγιόρκα, την οποία και οδήγησε στην αποφυγή του υποβιβασμού. Το 2007 αναλαμβάνει τα ηνία της Μπέτις, ενώ την επομένη σεζόν επιστρέφει στην Ιταλία, για να κάτσει στον πάγκο της Πάρμα. Μέχρι πρότινος ο Κούπερ ήταν προπονητής της Εθνικής Γεωργίας, η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

απο τον φερερα
παρασγκας καλυτερος
μποντο με τον εκτορ το χω σιγουρο το διπλακι στην νεα σμυρνη
ειχε προταση τριπλασια σε μισθο απο το καταρ
αλλα διαλεξε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ
γιατι αραγε
μηπως πιστευει και ο τρισμεγιστος εκτορ στο μεγαλειο της

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
[size=10pt]ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ[/size]
για λογαριασμο του ΑΡΕΩΣ
οχθροι μας να τρεμει το φιλοκαρδι σας
Ομαδα μοντελο του η βαλενθια των κανιθαρες,αγιαλα,μπαραχα,ανγκουλο,ΜΕΝΤΙΕΤΑ,καριου των 2 συνεχωμενων χαμενων τελικων τσ.λιγκ......Στην ιντερ πατωσε,αλλα ιντερ ειναι αυτη....Εχει φαει κοσμο και κοσμακη...Αναμφισβητητα μεγαλη επιτυχια...Το κασε του στον αρη το ξερεις???

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ομαδα μοντελο του η βαλενθια των κανιθαρες,αγιαλα,μπαραχα,ανγκουλο,ΜΕΝΤΙΕΤΑ,καριου των 2 συνεχωμενων χαμενων τελικων τσ.λιγκ......Στην ιντερ πατωσε,αλλα ιντερ ειναι αυτη....Εχει φαει κοσμο και κοσμακη...Αναμφισβητητα μεγαλη επιτυχια...Το κασε του στον αρη το ξερεις???
900.000 χιλιαρικα αγαπητε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επειδη τωρα ξυπνησα,τα πηρα ολα τα γηπεδα σερι κ κουραστηκα λιγο γιατι γαμησα κιολας.....τι πουτσαρα ηταν αυτη ρε αρειανα?παρ τε τα αρχιδια μου αυτοκρατορες του κωλου κ βαλ τε τα στο στομα σας......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ντεκερ για πιο πραμα μιλας
δεν σε καταλαβαινω :think: :think:
εγινε κατι εχθες και δεν το πηρα χαμπαρι; :think: :think: :think:
εγω ενα ξερω
ΕΚΤΟΡ
ΡΑΟΥΛ
ΚΟΥΠΕΡ
και αντε γεια.....
στην τουμπα ο πορθητης...

Επισκέπτης
επειδη τωρα ξυπνησα,τα πηρα ολα τα γηπεδα σερι κ κουραστηκα λιγο γιατι γαμησα κιολας.....τι πουτσαρα ηταν αυτη ρε αρειανα?παρ τε τα αρχιδια μου αυτοκρατορες του κωλου κ βαλ τε τα στο στομα σας......

sorry φιλαράκι αλλά έχουμε ν'ασχοληθούμε με πιο σοβαρά θέματα!

Hector_Raul_Cooper_130508.jpg

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ για πιο πραμα μιλας
δεν σε καταλαβαινω :think: :think:
εγινε κατι εχθες και δεν το πηρα χαμπαρι; :think: :think: :think:
εγω ενα ξερω
ΕΚΤΟΡ
ΡΑΟΥΛ
ΚΟΥΠΕΡ
και αντε γεια.....
στην τουμπα ο πορθητης...
τα ελεγες χθες για το ντερμπυ σου ειπα σιγα τα ωα......μου λες τωρα για μ παλιτσα?παλι πουτσα θα φατε
το παιζατε κ καποιοι στο μπασκετ....στα καβουκια σας μεχρι να μου βαλετε 36.ρε ουστ....σεβασμος στον μεγαλυτερο συλλογο της πολης τον Παοκ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ελα μωρε τωρα παλι κωλοφαρδα νικησες με την σερβιδα
που αναστηθηκε ξαφνικα :headbang: :headbang: :headbang:
αντε ξανα μανα γκολ στο 90φευγα
ντεκερ σορυ που στο λεω αλλα με ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ
το εχω σιγουρακι μες την τρουμπα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειστε ομως πολυ γυριστρουλες εσεις οι γκομενες της πολης......οταν μιλαμε για τιτλους μιλατε για τον μεγαλο αρη του γκαλη κ τωρα δεν ξερετε τι ειναι το μπασκετακι?θα σας πω εγω.....ειναι μια πουτσα 35 cm στην κωλαρα σας

Επισκέπτης
τι ελεγες εσυ χθες?μπασκετ κ τι ειναι αυτο?αν δεν βαλεις το μπασκετ εισαι ο πιο μικρος συλλογος στην Ελλαδα

Τόσα χρόνια είσαι  :pipa1:μπουκωμένος σ'αυτό το σπορ,και θα συνεχίσεις να είσαι.
Παρ'όλα αυτά η άποψή μου γι'αυτό το σπορ δεν αλλάζει.Είναι αυτή που ήταν πάντα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ελα μωρε τωρα παλι κωλοφαρδα νικησες με την σερβιδα
που αναστηθηκε ξαφνικα :headbang: :headbang: :headbang:
αντε ξανα μανα γκολ στο 90φευγα
ντεκερ σορυ που στο λεω αλλα με ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ
το εχω σιγουρακι μες την τρουμπα
κωλοφαρδα ξεκωλοφαρδα κ εκει πουτσες σε ριχνω.ειμαι απο πανω σου?ναι.παραλιγο να χασεις απο τα τυρια ενω ηταν με 10? ναι.....κλααααααψεεεεεε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τόσα χρόνια είσαι  :pipa1:μπουκωμένος σ'αυτό το σπορ,και θα συνεχίσεις να είσαι.
Παρ'όλα αυτά η άποψή μου γι'αυτό το σπορ δεν αλλάζει.Είναι αυτή που ήταν πάντα.
δεν νομιζω.....
κλαααααψεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom