anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
χαλαρωσε φιλε μου. γενικα μιλαω. και παρεπιπτωντως 3-4 ομαδες ναι. αλλα οχι παντα οι ιδιες.εισαι και ανοιχτομυαλος αλλα δεν το επιασες
χαλαρωσε φιλε μου. γενικα μιλαω. και παρεπιπτωντως 3-4 ομαδες ναι. αλλα οχι παντα οι ιδιες.εισαι και ανοιχτομυαλος αλλα δεν το επιασες
"θελω να γινω σαν αμερικανος
μ'αρεσει ξαφνικα και ο μητροπανος"
γκαγκατσης ....πρωταθλημα για τα 2000 χρονια της σαλλλλλονικης και δεν συμμαζευετε
Ανεβηκε ο ατρομητος??? :o :o :o :oχαλαρωσε φιλε μου. γενικα μιλαω. και παρεπιπτωντως 3-4 ομαδες ναι. αλλα οχι παντα οι ιδιες.
Τι τον εφερες ρε ορνιο τοτε???Για να ομορφυνει η πολη????Πήραμε κανένα πρωτάθλημα ρε μπαγλαμά και μάλιστα με την βοήθεια του γκαγκάτση ??
Να είχε γίνει και κάτι να μιλούσατε! Να είχαμε πάρει ενα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο με την βοήθεια κάποιου να μπορούσατε να μιλήσετε... εσείς μας κατηγορείτε με σενάρια και υποθετικά... παγκόσμια πρωτοτυπία!!
Την θέση σας στην παράγκα δεν θα σας την φάμε αεκάκια μην στεναχωριέστε δεν απειλήστε απο εμάς!!
ναι εχετε παρει μωρη μπουγατσα πρωταθλημα το 84 με θεους και δαιμονες για τον εορτασμο της συμπρωτευουσαςΠήραμε κανένα πρωτάθλημα ρε μπαγλαμά και μάλιστα με την βοήθεια του γκαγκάτση ??
Να είχε γίνει και κάτι να μιλούσατε! Να είχαμε πάρει ενα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο με την βοήθεια κάποιου να μπορούσατε να μιλήσετε... εσείς μας κατηγορείτε με σενάρια και υποθετικά... παγκόσμια πρωτοτυπία!!
Την θέση σας στην παράγκα δεν θα σας την φάμε αεκάκια μην στεναχωριέστε δεν απειλήστε απο εμάς!!
Δεν λεει αυτο ο νικολακης...Το παοκακι συμπεριφερεται σαν 13χρονο που ανακαλυψε τη μαλακια και οπως το παει θα τυφλωθει σε ενα μηνα απο το τραβα-τραβα....
Υ.Γ.Σε ολες τις χωρες του κοσμου δεν πανε7 ομαδες γα πρωταθλημα..3 αντε 4, πανε...
ναι εχετε παρει μωρη μπουγατσα πρωταθλημα το 84 με θεους και δαιμονες για τον εορτασμο της συμπρωτευουσας
για πες μου και μενα πιο εχω παρει απο την παραγκα
Τι τον εφερες ρε ορνιο τοτε???Για να ομορφυνει η πολη????
Υ.Γ.Την θεση δεν μπορειτε να μας την φατε....Μεχρι λαρισα και αρη ειναι το καντηλι σου...
ναι εχετε παρει μωρη μπουγατσα πρωταθλημα το 84 με θεους και δαιμονες για τον εορτασμο της συμπρωτευουσας
για πες μου και μενα πιο εχω παρει απο την παραγκα
Προχωράει. Στην Αριστοτέλους έφτασεελα τωρα αντε να δεις αν προχωραει το μετρο και σου φυγει κανα κομπλεξ
ελα τωρα αντε να δεις αν προχωραει το μετρο και σου φυγει κανα κομπλεξ
εγω δεν το εριξα στην μαλακιαΑφου το έριξες στην μαλακία... όσα πήρατε με Μελισανίδη ήταν μούφα.
ποτε θα πιασει τουμπα?Προχωράει. Στην Αριστοτέλους έφτασε
εγω δεν το εριξα στην μαλακια
και εισαι και ανιστορητος
1 πηρα με μελισανιδη
ποτε. Δεν χρειαζονται μετρο στα τσαντηρια.ποτε θα πιασει τουμπα?
μαλακια παντως που δεν το εκαναν υποθαλασιο...ετσι θα υπηρχε και μια πιθανοτητα να πλυθουν
ποτε θα πιασει τουμπα?
μαλακια παντως που δεν το εκαναν υποθαλασιο...ετσι θα υπηρχε και μια πιθανοτητα να πλυθουν
Τι ασχολεισαι με μπαΟΥΓΚια????Αυτοι κατω απο τα τεμπη δεν υφιστανται.....Καλη τυχη στην μαλαματινα στον προκριματικο...Παλι θα σπασουνε καρδιες...εγω δεν το εριξα στην μαλακια
και εισαι και ανιστορητος
1 πηρα με μελισανιδη
Τετοια θαυματα ουτε ο ιησους χριστος δεν κανει...ποτε θα πιασει τουμπα?
οταν ξεκινας αγορακι μου και μου μιλάς για ποκ και για παραγκα της ΑΕΚ αυτα θα ακουσειςΑνιστόρητος με ΑΕΚ στα αρχίδια μου.... όσα πήρες τότε... αφού ότι θέλουμε λέμε.
Τι ασχολεισαι με μπαΟΥΓΚια????Αυτοι κατω απο τα τεμπη δεν υφιστανται.....Καλη τυχη στην μαλαματινα στον προκριματικο...Παλι θα σπασουνε καρδιες... Τετοια θαυματα ουτε ο ιησους χριστος δεν κανει...