Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
"θελω να γινω σαν αμερικανος
μ'αρεσει ξαφνικα και ο μητροπανος"

γκαγκατσης ....πρωταθλημα για τα 2000 χρονια της σαλλλλλονικης και δεν συμμαζευετε

:jerking:Πήραμε κανένα πρωτάθλημα ρε μπαγλαμά και μάλιστα με την βοήθεια του γκαγκάτση ??
Να είχε γίνει και κάτι να μιλούσατε! Να είχαμε πάρει ενα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο με την βοήθεια κάποιου να μπορούσατε να μιλήσετε... εσείς μας κατηγορείτε με σενάρια και υποθετικά... παγκόσμια πρωτοτυπία!!
Την θέση σας στην παράγκα δεν θα σας την φάμε αεκάκια μην στεναχωριέστε δεν απειλήστε απο εμάς!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:jerking:Πήραμε κανένα πρωτάθλημα ρε μπαγλαμά και μάλιστα με την βοήθεια του γκαγκάτση ??
Να είχε γίνει και κάτι να μιλούσατε! Να είχαμε πάρει ενα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο με την βοήθεια κάποιου να μπορούσατε να μιλήσετε... εσείς μας κατηγορείτε με σενάρια και υποθετικά... παγκόσμια πρωτοτυπία!!
Την θέση σας στην παράγκα δεν θα σας την φάμε αεκάκια μην στεναχωριέστε δεν απειλήστε απο εμάς!!
Τι τον εφερες ρε ορνιο τοτε???Για να ομορφυνει η πολη????
Υ.Γ.Την θεση δεν μπορειτε να μας την φατε....Μεχρι λαρισα και αρη ειναι το καντηλι σου... :sunglasses:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι εχετε παρει μωρη μπουγατσα πρωταθλημα το 84 με θεους και δαιμονες για τον εορτασμο της συμπρωτευουσας
για πες μου και μενα πιο εχω παρει απο την παραγκα

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν λεει αυτο ο νικολακης...Το παοκακι συμπεριφερεται σαν 13χρονο που ανακαλυψε τη μαλακια και οπως το παει θα τυφλωθει σε ενα μηνα απο το τραβα-τραβα....
Υ.Γ.Σε ολες τις χωρες του κοσμου δεν πανε7 ομαδες γα πρωταθλημα..3 αντε 4, πανε...

Ασε το πότε ανακαλύψαμε την μαλακία και ασχολήσου με τίποτα άλλο εκτός απο τον ΠΑΟΚ ρε συ, σε μόνιμη βάση είσαι είτε μέσα στο thread του ΠΑΟΚ είτε στου Ρούλη να βάζεις φυτιλιές για μας... έχεις χοντρό πρόβλημα με την ομάδα μου το έχεις πάρει χαμπάρι?
και που σε... το -ΑΚΙ για σενα βγήκε... Αεκάκι ;)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ναι εχετε παρει μωρη μπουγατσα πρωταθλημα το 84 με θεους και δαιμονες για τον εορτασμο της συμπρωτευουσας
Τι τον εφερες ρε ορνιο τοτε???Για να ομορφυνει η πολη????
Υ.Γ.Την θεση δεν μπορειτε να μας την φατε....Μεχρι λαρισα και αρη ειναι το καντηλι σου... :sunglasses:

ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ πάρω κάτι λόγω γκαγκάτση έλα να μου πείς μέχρι τότε λες παπαριές... υποθετικά να κατηγορείς δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο... και τι πάει να πει γιατι τον έφερα... εσένα αν ο κουμπάρος σου ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θα τον έπερνες στην διοίκηση ??

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ελα τωρα αντε να δεις αν προχωραει το μετρο και σου φυγει κανα κομπλεξ

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Αφου το έριξες στην μαλακία... όσα πήρατε με Μελισανίδη ήταν μούφα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ποτε θα πιασει τουμπα?
μαλακια παντως που δεν το εκαναν υποθαλασιο...ετσι θα υπηρχε και μια πιθανοτητα να πλυθουν
ποτε. Δεν χρειαζονται μετρο στα τσαντηρια.
Ευτυχως η υποθαλασσια μας τελειωσε

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ποτε θα πιασει τουμπα?
μαλακια παντως που δεν το εκαναν υποθαλασιο...ετσι θα υπηρχε και μια πιθανοτητα να πλυθουν

Στην τούμπα τουλάχιστον έχει γήπεδο... στην φιλαδέλφια τι έχει??

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω δεν το εριξα στην μαλακια
και εισαι και ανιστορητος
1 πηρα με μελισανιδη
Τι ασχολεισαι με μπαΟΥΓΚια????Αυτοι κατω απο τα τεμπη δεν υφιστανται.....Καλη τυχη στην μαλαματινα στον προκριματικο...Παλι θα σπασουνε καρδιες... :2funny: :2funny:
ποτε θα πιασει τουμπα?
Τετοια θαυματα ουτε ο ιησους χριστος δεν κανει... :s&m_3:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ανιστόρητος με ΑΕΚ στα αρχίδια μου.... όσα πήρες τότε... αφού ότι θέλουμε λέμε.
οταν ξεκινας αγορακι μου και μου μιλάς για ποκ και για παραγκα της ΑΕΚ αυτα θα ακουσεις
μας εχουν παρει πρωταθληματα με ολους τους τροπους και εχουμε και τους αντικειμενικους απο την βορεια ελλαδα να μας βαζουν στο ιδιο καζανι μαζι τους
ρε δυο πρωταθληματα εχουν παει εκτος αθηνας σε παοκ και λαρισα και τα 2 απο την ΑΕΚ κλαπηκαν

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τι ασχολεισαι με μπαΟΥΓΚια????Αυτοι κατω απο τα τεμπη δεν υφιστανται.....Καλη τυχη στην μαλαματινα στον προκριματικο...Παλι θα σπασουνε καρδιες... :2funny: :2funny:Τετοια θαυματα ουτε ο ιησους χριστος δεν κανει... :s&m_3:

Και συ που υφίστασαι είπαμε μια ζωή τζανετάκος και κομπάρσος... αφεντικό μέχρι τις κουκουβάουνες.
Μάλλον η δική σου καρδιά θα σπάσει κομπλεξικέ  :2on1:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μηπως να πηγαίνατε δίπλα να μην μας σπάτε και τ'αρχίδια? Μην φοβάστε δεν βρωμάει πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom