Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το ποιός είναι κωλοτούμπας φάνηκε από τον τρόπο που φερθήκατε στο σκόρδα, τον "καλύτερο πρόεδρο της ιστοριας του άρη" κατά δήλωση πολλών από εσάς

Εμείς το ζαγοράκη το θεοποιούμε γιατί εχει οργανώσει την ομάδα, πέρυσι έκανε την πορεία που έκανε, φτιάχνει αθλητικό κέντρο, θα φτιάξει γήπεδο, και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ

2 πράγματα χρειάζεται μία ομάδα για να πάει μπροστά

1. αυτοί που διοικουν το αγωνιστικό τμήμα να ξέρουν ποδόσφαιρο ανάλογο με τη θέση που κατέχουν (τεχν. διευθυντής, προπονητής κτλ)
2. αυτοί που διοικούν το οικονομικό τμήμα να μην κλέβουν

στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν και τα 2, οπότε όλα καλά...
Οσο στηριζαμε τον Σκορδα ειμασταν "προβατα",τωρα που τον ριξαμε μετα την καταστροφικη του χρονια ειμαστε "κωλοτουμπες",τα βλεπεις ολα οπως σε συμφερει,οσο για την διοικηση σας ειναι πολυ καλη για ουεφακι ακομη και με Γκαγκατση και Βγενοπουλο μαζι της...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
μάξιμε,

συνεχίζεις να επιχειρηματολογείς με φήμες

έτσι δεν βγαίνει άκρη

έχεις γράψει 15 ποστ και κανένα με γεγονός

φήμες, μόνο φήμες...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδη τι πρεπει,να αναφερθουμε και μεις σε καποια ταξιδια στην Αργεντινη για να παρουν τον Βιτολο και τον Παπαζογλου,η στο πως ο Ποικιλλιδης εβγαλε λεφτα με τον παοκ προπερσι??Ας κοιταν τα χαλια τους πρωτα και μετα να μιλαν για τον Αρη...

Για ρωτα ομως "ποσο καλα περασαν" δυο εβδομαδες ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ, ζησουκος και γουχου....... εκαναν και "εργο".... μπορει απο παικτες τιποτις, αλλα εμαθα οτι ετοιμαζονται καινοτομιες στην πολη μας στον τομεα "μασατζηδικα" :rockon: :rockon: :rockon: απο το εν λογω διδυμο, με τις εμπειριες που αποκομισαν απο το συγκεκριμενο ταξιδι!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οσο στηριζαμε τον Σκορδα ειμασταν "προβατα",τωρα που τον ριξαμε μετα την καταστροφικη του χρονια ειμαστε "κωλοτουμπες",τα βλεπεις ολα οπως σε συμφερει,οσο για την διοικηση σας ειναι πολυ καλη για ουεφακι ακομη και με Γκαγκατση και Βγενοπουλο μαζι της...
είσαι πρόβατο γιατί τον υποστήριζες και σε μία νύχτα άλλαξες άποψη, χωρίς να έχει γίνει τίποτα (εκείνη τη νύχτα).  Ολα είχαν γίνει από παλιά, τα έβλεπες αλλά δεν μιλούσες, μίλησες μόλις σε άφησαν να μιλήσεις

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο βρύζας πήγε στην αργεντινή για να τσεκάρει την αγορά, δεν πήγε απαραίτητα για να φέρει παίχτες, ειδικά από φέτος

μη την ψάχνεις, είσαι λίγος για να καταλαβεις τι παίζει.  Η αργεντινή τώρα έχει χειμώνα, το μάιο ήταν η κατάλληλη εποχή για ταξίδι, με το πρωτάθλημα στη μέση.  Καμία σοβαρή ομάδα δεν παίρνει παίχτες από αργεντινή τον ιουνιο ιούλιου, τους παίρνει ιανουάριο για να παίξουν από την επόμενη χρονιά.  Ψάξε τις μεταγραφές μεγάλων ομάδων στην ευρώπη με παίχτες από αργεντινή, οι περισσοτερες γίνονται χειμώνα όταν το πρωτάθλημά τους έχει διακοπή...

Κανείς δεν είπε οτι ο βρύζας πήγε για να φέρει παίχτες, αυτο εσείς το λέτε.  Και αν πήγε για να φέρει παίχτες, πρέπει να τους φέρει κατευθείαν;  τι βιάζεσαι;
Εγω δεν τα λεγα,οι φυλλαδες και οι δημοσιογραφοι σας μας τα πρηζαν...και πεφτατε στη λουμπα των πρωτοσελιδων...βολευτειτε τωρα με απουμπακαρι...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εγω δεν τα λεγα,οι φυλλαδες και οι δημοσιογραφοι σας μας τα πρηζαν...και πεφτατε στη λουμπα των πρωτοσελιδων...βολευτειτε τωρα με απουμπακαρι...
σιγά μην κάτσω να σου απολογηθώ και για τους δημοσιογράφους.
οι δημοσιογράφοι κάνουν το κομμάτι τους, μην ξεχνάς οτι ήταν περίοδος που το πρωτάθλημα ήταν σε διακοπή και δεν είχαν με τι να ασχοληθούν...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
είσαι πρόβατο γιατί τον υποστήριζες και σε μία νύχτα άλλαξες άποψη, χωρίς να έχει γίνει τίποτα (εκείνη τη νύχτα).  Ολα είχαν γίνει από παλιά, τα έβλεπες αλλά δεν μιλούσες, μίλησες μόλις σε άφησαν να μιλήσεις

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ
Ειπαμε,θυμασαι ο,τι θες,μαλλον το αλσχαιμερ πλησιαζει...το τι εγινε με τον Σκορδα σου το εχω αναλυσει πολλες φορες αλλα δε θες να το χωνεψεις...Κι εσυ που θεοποιεις τον ζαγορακη,αν φετος τα γαμησει τη μανα θα τον κραζεις,οχι γιατι εχεις προσωπικα μαζι του,αλλα γιατι θα βλεπεις την ομαδα σου να παραπαιει...ΕΤΣΙ ειναι οι οπαδοι,ξυπνα...ολοι την ομαδα μας να παιζει μπαλλα θελουμε...προσωπικα στα αρχιδια μου αν ενας προεδρος η μανατζερ η ο,τι αλλο κονομησει και η ομαδα μου γινει πρωτη.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μάξιμε,

συνεχίζεις να επιχειρηματολογείς με φήμες

έτσι δεν βγαίνει άκρη

έχεις γράψει 15 ποστ και κανένα με γεγονός

φήμες, μόνο φήμες...

Απλα απαντω στο υφος και την "επιχειρηματολογια" σου, φιλε μου, την ωρα μας περναμε με χαβαλε, αν το πιασουμε στα σοβαρα, παλι ο καθενας θα λεει τα δικα του και ακρη δε θα βγαλουμε ΠΟΤΕ! Αλλωστε και αυτα που διαβαζουμε και ακουμε ολη μερα, φημες ειναι, τιποτα παραπανω, τα γεγονοτα ειναι αυτα που θα δουμε, στο χορτο κατ αρχας και τελη Μαιου....ολα τα αλλα ειναι για να περναμε την ωρα μας......

Θελεις να σου απαντησω με γεγονος???? Ο βιτολος που εδω και 2 μηνες μενει ελευθερος,ερχεται, υπογραφει, υπεγραψε..... ειναι καπου σε μια παραλια στην Ibiza και βλεπει το ηλιοβασιλεμα..... για την ακριβεια σε κανενα 2ωρο θα το δει, το οποιο παρεπιπτοντως ειναι.... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ!!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ειπαμε,θυμασαι ο,τι θες,μαλλον το αλσχαιμερ πλησιαζει...το τι εγινε με τον Σκορδα σου το εχω αναλυσει πολλες φορες αλλα δε θες να το χωνεψεις...Κι εσυ που θεοποιεις τον ζαγορακη,αν φετος τα γαμησει τη μανα θα τον κραζεις,οχι γιατι εχεις προσωπικα μαζι του,αλλα γιατι θα βλεπεις την ομαδα σου να παραπαιει...ΕΤΣΙ ειναι οι οπαδοι,ξυπνα...ολοι την ομαδα μας να παιζει μπαλλα θελουμε...προσωπικα στα αρχιδια μου αν ενας προεδρος η μανατζερ η ο,τι αλλο κονομησει και η ομαδα μου γινει πρωτη.

ελα ρε μην κρύβεσαι πίσω απ το δάχτυλό σου

Ο πόλεμος στον σκόρδα ξεκίνησε μετά από συγκεκριμένη εκπομπή του σούπερ 3 στο ραδιόφωνό του.

Πριν από εκείνη τη μέρα κανεις δεν τολμούσε να μιλήσει.  

μετά βγάλατε το άχτι σας...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Απλα απαντω στο υφος και την "επιχειρηματολογια" σου, φιλε μου, την ωρα μας περναμε με χαβαλε, αν το πιασουμε στα σοβαρα, παλι ο καθενας θα λεει τα δικα του και ακρη δε θα βγαλουμε ΠΟΤΕ! Αλλωστε και αυτα που διαβαζουμε και ακουμε ολη μερα, φημες ειναι, τιποτα παραπανω, τα γεγονοτα ειναι αυτα που θα δουμε, στο χορτο κατ αρχας και τελη Μαιου....ολα τα αλλα ειναι για να περναμε την ωρα μας......

Θελεις να σου απαντησω με γεγονος???? Ο βιτολος που εδω και 2 μηνες μενει ελευθερος,ερχεται, υπογραφει, υπεγραψε..... ειναι καπου σε μια παραλια στην Ibiza και βλεπει το ηλιοβασιλεμα..... για την ακριβεια σε κανενα 2ωρο θα το δει, το οποιο παρεπιπτοντως ειναι.... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ!!!!!
κατάλαβέ το

οτι και να γίνει με τον βιτόλο, το οτι ο παίχτης ήθελε να φύγει από εσάς και να έρθει στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός, οπότε αστο καλύτερα

τώρα το αν ο ζήσης πήγε στο μασάζ ή αν έψαχνε φαξ στη παπαναστασίου, αυτά είναι για μικρά παιδιά.

Καμιά σοβαρή ερώτηση έχεις να μου απαντήσεις;  Οπως πχ, που πήγαν ο Μενδρινος, ο Τσάβι Τορες, ο Σμολάρεκ και άλλοι 3 από τους 7 που δήλωσε ο κοντης οτι έχουν υπογράψει πρωσύμφωνο;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο βρύζας πήγε στην αργεντινή για να τσεκάρει την αγορά, δεν πήγε απαραίτητα για να φέρει παίχτες, ειδικά από φέτος

μη την ψάχνεις, είσαι λίγος για να καταλαβεις τι παίζει.  Η αργεντινή τώρα έχει χειμώνα, το μάιο ήταν η κατάλληλη εποχή για ταξίδι, με το πρωτάθλημα στη μέση.  Καμία σοβαρή ομάδα δεν παίρνει παίχτες από αργεντινή τον ιουνιο ιούλιου, τους παίρνει ιανουάριο για να παίξουν από την επόμενη χρονιά.  Ψάξε τις μεταγραφές μεγάλων ομάδων στην ευρώπη με παίχτες από αργεντινή, οι περισσοτερες γίνονται χειμώνα όταν το πρωτάθλημά τους έχει διακοπή...

Κανείς δεν είπε οτι ο βρύζας πήγε για να φέρει παίχτες, αυτο εσείς το λέτε.  Και αν πήγε για να φέρει παίχτες, πρέπει να τους φέρει κατευθείαν;  τι βιάζεσαι;

Another kwlotoumpa.......

Οι αργεντινοι, δεν ειναι αυτοι που λετε οτι "αργουν να προσαρμοστουν", ειναι δυνατον να τους φερεις Ιανουαριο, που χρειαζεσαι παικτες ετοιμους να βοηθησουν την ομαδα που το πρωταθλημα ειναι σε πληρη εξελιξη???????? (Κατι σκαμπαζω απο μπαλιτσα και ας με κραζεις!!)

Τα αλλα πες τα σ'αυτους που γραφανε σε πρωτοσελιδα οτι θα δουν παιχνιδι, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ναι το εγραψαν και αυτο οι αθεοφοβοι καθως και πρωτοσελιδο.... μπρυζας-boca αδελφοποιηση ναουμ.........(βαριεμαι να το ψαχνω τωρα...)!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ελα ρε μην κρύβεσαι πίσω απ το δάχτυλό σου

Ο πόλεμος στον σκόρδα ξεκίνησε μετά από συγκεκριμένη εκπομπή του σούπερ 3 στο ραδιόφωνό του.

Πριν από εκείνη τη μέρα κανεις δεν τολμούσε να μιλήσει.  

μετά βγάλατε το άχτι σας...
Δεν ακουω εκπομπες...πρωτα απ'ολα...δευτερον σου εχω πει απο ποτε ειχα χαλαστει με τον τεως προεδρο,μη με βαζεις να επαναλαμβανομαι,αν θες να μιλησεις για καποιον απο μας συγκεκριμενα,δωσε παραθεση και ονοματα,αλλιως μη μας πρηζεις τα αρχιδια με γενικοτητες η επειδη εχεις 2-3 φιλαρακια προβατα γενικευεις.Εδω θα μιλας για τον καθε ενα απο μας αφου μαζι κανουμε διαλογο.Σου εξηγησα πως λειτουργουσα ως οπαδος(και μονο!)υπερ και εναντια στον Σκορδα και θα'πρεπε να εχεις καλυφθει.Δεν θα απολογηθω εγω για τον καθε ενα,οπως κι εσυ για τον καθε μαλακα παοκτση που ξυπναει με τα Σπορ του βορρα αγκαλια.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Σε αφήνω να σκεφτείς την απάντηση και πάω να δω την ΠΑΟΚάρα μας...

Αντίο πεντάμορφα κουκλάκια μου...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Another kwlotoumpa.......

Οι αργεντινοι, δεν ειναι αυτοι που λετε οτι "αργουν να προσαρμοστουν", ειναι δυνατον να τους φερεις Ιανουαριο, που χρειαζεσαι παικτες ετοιμους να βοηθησουν την ομαδα που το πρωταθλημα ειναι σε πληρη εξελιξη???????? (Κατι σκαμπαζω απο μπαλιτσα και ας με κραζεις!!)

Τα αλλα πες τα σ'αυτους που γραφανε σε πρωτοσελιδα οτι θα δουν παιχνιδι, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ναι το εγραψαν και αυτο οι αθεοφοβοι καθως και πρωτοσελιδο.... μπρυζας-boca αδελφοποιηση ναουμ.........(βαριεμαι να το ψαχνω τωρα...)!!!
δεν παλεύεσαι

οι αργεντινοί αργούν να προσαρμοστούν, για αυτό τους παίρνεις χειμώνα για να παίξουν από του χρόνου.  Αιμάρ, Ρικέλμε, Βερόν (της Ιντερ), Μπελούτσι, όλοι ήρθαν χειμώνα και έπαιξαν από την επόμενη χρονιά...

αν τους πάρεις καλοκαίρι, είναι απο πρωτάθλημα και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε προετοιμασία και ολοκληρη σαιζόν μαζί...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κατάλαβέ το

οτι και να γίνει με τον βιτόλο, το οτι ο παίχτης ήθελε να φύγει από εσάς και να έρθει στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός, οπότε αστο καλύτερα

τώρα το αν ο ζήσης πήγε στο μασάζ ή αν έψαχνε φαξ στη παπαναστασίου, αυτά είναι για μικρά παιδιά.

Καμιά σοβαρή ερώτηση έχεις να μου απαντήσεις;  Οπως πχ, που πήγαν ο Μενδρινος, ο Τσάβι Τορες, ο Σμολάρεκ και άλλοι 3 από τους 7 που δήλωσε ο κοντης οτι έχουν υπογράψει πρωσύμφωνο;

Ψαξου τοτε να βρεις με ποια οικονομικα δεδομενα και ορους στα συμβολαια ηρθαν κοκορικος-ιβιτς-παπαζογλου και τι προταση κανατε στο βιτολο και θα καταλαβεις......

Για ανεκδοτα τα ειπα, χαβαλε, δε σου ειπα οτι ειναι και αληθεια, αλλα με τοσο σπορ του βορρα, μπορει αν σου πουν κατι αντιστοιχο, να το περασεις για αληθεια εσυ..........

Αααααα, πολυ παρεα με ραπτοπουλους-μυρτσους και βαλε κανεις εσυ τελικα, ετσι εξηγειται!!!!!!!! Αντε να σου μαθω 2 πραγματα, αν και φοβαμαι μηπως εισαι ο βρυζας και μαθεις απο μανατζερικα....... ερχεσαι σε συμφωνια με καποιους παικτες, υπογραφεις ενα ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ συμβολαιου που λεγεται κοινως ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ και, αν θελεις να ψαξεις ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, συνεχιζεις την ερευνα σου..... καταλαβες να υποθεσω πως λειτουργουν οι μανατζερ και οι ομαδες, ε??

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν παλεύεσαι

οι αργεντινοί αργούν να προσαρμοστούν, για αυτό τους παίρνεις χειμώνα για να παίξουν από του χρόνου.  Αιμάρ, Ρικέλμε, Βερόν (της Ιντερ), Μπελούτσι, όλοι ήρθαν χειμώνα και έπαιξαν από την επόμενη χρονιά...

αν τους πάρεις καλοκαίρι, είναι απο πρωτάθλημα και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε προετοιμασία και ολοκληρη σαιζόν μαζί...

Εχει μια μικρη λογικη το σκεπτικο σου, αλλα ο αργεντινος που κανει, ενας σχετικα καλος, κανα μυριο το χρονο, σημαινει οτι θελεις κανα 500αρι, το εξαμηνο, για να "προσαρμοστει"????? Τελεια διαχειρηση, ετσι γινονται τα 40 μυρια χρεη του "ψυγειου"..... :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σε αφήνω να σκεφτείς την απάντηση και πάω να δω την ΠΑΟΚάρα μας...

Αντίο πεντάμορφα κουκλάκια μου...

Καλη τηλεθεαση, σου εχω προχειρο τι θα διαβασεις και θα ακουσεις αυριο.....

Σε περιπτωση 4-0: Η ομαδα πετουσε, συστηματα, φανταστικες εναλλαγες της μπαλας, συνδιασμοι, εκπληκτικα γκολ, φαντεζι ενεργειες.....

Σε περιπτωση 1-1,2-2,2-1: Νταξ, η ομαδα ειναι στην προετοιμασια, ειναι πιασμενοι οι παικτες, εχει χρονο να βελτιωσει τις αδυναμιες της, να δουλεψουν τα συστηματα κ.λ.π κ.λ.π. .....!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω την κανω για James μαγκες, καλο απογευμα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom