thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Η παραπάνω φωτογραφία είναι απ τη Δευτέρα, πρώτη μέρα ελεύθερης διάθεσης...
αφού 7 είναι, τι να κάνουμε τώρα...
Ψάχνεις να βρεις φαντάσματα παντού...
αν δεν το πιστεύεις πρόβλημά σου:
http://[URL unfurl="true"]www.fcpaok.gr/images/stories//2009_2010/LAOS/diarkeias.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ρε απο που μαζευτηκαν αυτοι
ανοιξε ο δημος τους υπονομους;;;
οχι αγορι μου
απο την συμφωνια μεχρι να κλεισει υπαρχει μεγαλη διαφορα
συμφωνια οριζετε οτι εχουν ερθει σε επαφη και υπαρχει θετικο πνευμα
για συνεργασια
αλλα υπαρχουν και αλλοι συνδιεκδηκητες
έτσι, γυρνα το στην τρελίτσα...ρε απο που μαζευτηκαν αυτοι
ανοιξε ο δημος τους υπονομους;;;
αν εσένα δεν σου κάνει κούκου αυτό που έγινε εκείνη τη μέρα, πρόβλημά σου.
Πολλούς ομοϊδεάτες σου όμως τους πείραξε, ένιωσαν προβατα, να ανακοινώνει ο Κόντης ονόματα και αυτοί από κάτω να χειροκροτούν...
Τί είναι αυτοί ωρέ συνοπαδέ;;;; Την μια λένε αν υπογραφεί προσύμφωνο ενώ ο άλλος έχει συμβόλαιο είναι παράνομο και την άλλη ότι αν κάποιος έχει συμφωνήσει δε σημαίνει κάτι.αν δεν σε ενόχλησε αυτό που έγινε πάω πάσο
έχετε τους διοικούντες που αξίζετε...
αφου μου φερε αμπρεπυαν δεν σε ενόχλησε αυτό που έγινε πάω πάσο
Ναι υπήρχε προσύμφωνία και δεν υπήρχε ρήτρα αποζημίωσης αν τελικά δεν ολοκληρωνόταν η μπίζνα. ΟΚ!!!!!!!!!!Εισαι απιστευτος ρε πουστη, οπως και ολος αυτος ο λαος, ειναι δυνατον να ξερεις καλυτερα απο ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, τι συνεβη και τι ειπωθηκε???????? Και να επιμενεις κιολας????? Ημαρτον ρε πουστη μου..... ημαρτον!!!!!
Ο κοντης ανακοινωσε πως υπαρχει ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΙΑ με αυτους τους παικτες και ΑΝ τελικα κερδισει αυτο το ψηφοδελτιο και γινει διοικηση θα κινηθει για αυτες τις μεταγραφες και ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΙ 'Η ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ συνεχιζεται ο σχεδιασμος.......... Μεγαλυτερη αποδειξη αυτου δε, η παραδοχη του μενδρινου, οτι ηρθε να υπογραψει στον αρη, αλλο αν τελικα ηθελε να παρει και φανελα βασικου, που στον Αρη....... και τελιθκα κατεληξε στο γιαννενο..........
Διαρκείας θα πάρουν όλοι οι σταθμοί όπως και πέρσι σαν αντάλλαγμα για τα σποτάκια όπως και κάποιοι χορηγοί γκεγκε?
1ον πούστης είσαι και φαίνεσαιΕισαι απιστευτος ρε πουστη, οπως και ολος αυτος ο λαος, ειναι δυνατον να ξερεις καλυτερα απο ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, τι συνεβη και τι ειπωθηκε???????? Και να επιμενεις κιολας????? Ημαρτον ρε πουστη μου..... ημαρτον!!!!!
Ο κοντης ανακοινωσε πως υπαρχει ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΙΑ με αυτους τους παικτες και ΑΝ τελικα κερδισει αυτο το ψηφοδελτιο και γινει διοικηση θα κινηθει για αυτες τις μεταγραφες και ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΙ 'Η ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ συνεχιζεται ο σχεδιασμος.......... Μεγαλυτερη αποδειξη αυτου δε, η παραδοχη του μενδρινου, οτι ηρθε να υπογραψει στον αρη, αλλο αν τελικα ηθελε να παρει και φανελα βασικου, που στον Αρη....... και τελιθκα κατεληξε στο γιαννενο..........
δεν μπορώ να συνεχίσω με τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο, γειά σας,,,αφου μου φερε αμπρεπυ
εχεις τετοιο παικτη;;;
εσενα που δεν σου εφερε βιτολο;;;
ολα καλα;;;;
αφού 7 είναι, τι να κάνουμε τώρα...
Ψάχνεις να βρεις φαντάσματα παντού...
αν δεν το πιστεύεις πρόβλημά σου:
http://[URL unfurl="true"]www.fcpaok.gr/images/stories//2009_2010/LAOS/diarkeias.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλα, 7 ηταν ΟΛΗ ΜΕΡΑ και δε ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ και εγω σε αλλη πολη ζω και ο κολλητος μου που πηγε να παρει ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ δεν ειναι παοκ και μαλακιες μου ελεγε οτι 3 ηταν τα γκισε και κατα το απογευματακι που ξαναπερασε τελικα για να γλιτωσει λιγο ουρα ηταν πιο χαλαρα......
ΟΚ ........ εγινε!!!
Ποσα απο τα 21000 ????
αν δεν σε ενόχλησε αυτό που έγινε πάω πάσο
Ξέρω με τις αφίσες του αμπρεου και του γκρατσιαν μεγάλωσεςΕχεις δικιο, με ενοχλησε που δεν εφερε σμολαρεκ και μενδρινο και εφερε αμπρεου και γκρασιαν, τωρα που το λες εχεις δικιο, με ενοχλησε!!!!
δεν μπορώ να συνεχίσω με τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο, γειά σας,,,
φιλε πηγη δεν μπορω να σου δωσω αλλα στα πανταλονια που φορωΝα περιμένω πηγή και ακριβή αριθμό των διαρκεία σας ή να πάω για ύπνο δεν πειράζει τον μαίο πάλι ο απερχόμενος πρόεδρος σας θα μας το αποκαλύψει... καληνύχτα σας!!