Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ρε αρειανοι ειστε εσεις που απαντατε στις προκλισεις των μουνιων?
αντε γαμηστε τους και μην ασχοληστε.
πεφτετε θυματα της διψας τους για φαγομαρα.
τα μουνοσκυλα...
μην βρίζεις , πιπέρι...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]Προσωπικά αν ευνοηθώ δεν θα γουστάρω. Και είμαι σίγουρος ότι το 99% είμαστε έτσι.[/glow]
Αυτό το τελευταίο κάνω πως δεν το είδα. Δλδ τι σημασία έχει τι ομάδα είναι;;;; Το θέμα είναι τα γκαφρά. Ένα απο τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του λαμπρούκου ήταν κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που εκανε.

Καλα, μας επεισες, κανε ενα γκαλοπ για το παιχνιδι προπερυσι που ηταν μια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ σφαγη, οσο κι αν προσπαθησαν να το κουκουλωσουν, ποσοι χαλαστηκαν σε εκεινο το παιχνιδι..... ασε με τωρα....

Ηδη ο παντερ εκφραστηκε και ειπε οτι θελει ευνοια, το 99% αυτο θελετε.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε αρειανοι ειστε εσεις που απαντατε στις προκλισεις των μουνιων?
αντε γαμηστε τους και μην ασχοληστε.
πεφτετε θυματα της διψας τους για φαγομαρα.
τα μουνοσκυλα...
Σιγά ρε μεγάλε εσύ .... θα χυθεί το γάλα από την καρδάρα...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλα, μας επεισες, κανε ενα γκαλοπ για το παιχνιδι προπερυσι που ηταν μια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ σφαγη, οσο κι αν προσπαθησαν να το κουκουλωσουν, ποσοι χαλαστηκαν σε εκεινο το παιχνιδι..... ασε με τωρα....

Εγώ το ξέρω ότι ήταν. Αλλά μη ξεχνάς και τα δικά σας τα τελευταία χρόνια στη Τούμπα. Πριν 3 χρόνια με το ανύπαρκτο πέναλτι που το ΠΑΟΚΙ αβραάμ έχασε καθώς και πέρσι την αποβολή πουστόλο....

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ΓΛΥΨΤΟΝΠΟΥΤΣΟΜΟΥΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
(και αν γουσταρεις παλικαριες στηλε πμ να σε γαμησω κυριολεκτικα. αντρα ε αντρα)

Ξεκόλα ρε και συ, πλάκα κάνουμε εδώ μέσα , θα κάνεις και μονομαχία...
αν έχεις τόσες ορμές κράτα τες για την 11η αγωνιστική

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αυτό είναι το καλό με εμάς τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ... Ο καθένας έχει την άποψή του χωρίς να ακολουθούμε σαν πρόβατα κάτι που μας επιβάλλουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα, σκουπισου, τα ιδια σκατα ειστε και εσεις, απλα εσεις εχετε 10 κεντρικους, με 10 "γραμμες" ενω εμεις, εναν.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Εγώ το ξέρω ότι ήταν. Αλλά μη ξεχνάς και τα δικά σας τα τελευταία χρόνια στη Τούμπα. Πριν 3 χρόνια με το ανύπαρκτο πέναλτι που το ΠΑΟΚΙ αβραάμ έχασε καθώς και πέρσι την αποβολή πουστόλο....

εννοείται παόκι...πήγαινε σχολείο μαζί του κολλητός μου...γιαυτό άλλωστε και δεν είχε πρόβλημα να πάει στον γάυρο...ο παπάζογλου ο καημένος που στο 1-4 στην Τούμπα σκαρφάλωνε πιο γρήγορα από μένα στα κάγκελα και έβριζε τουρκίες κτλ, τί να πει?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

ναι ρε, θέλω...

βαρέθηκα πια να με σκίζουν συνέχεια και μόλις πάρω ένα πεναλτι μαϊμου να με λένε και ευνοημένο.

Γκαγκάτση πάρτους τα σώβρακα

kokpit Θυμίσου τον Παπαπέτρου, τον Κασναφέρη, Τον Βαλλιάνο και τον Μπέκο στην τούμπα, που μου θέλεις και ισονομία...

η ισονομία είναι για τους αδύνατους, αυτούς που ανεβαίνουν κατηγορίες ως επιλαχόντες (3οι) μετά από γκολ οφσάιντ με 2 κόντρες στο 94...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλα, σκουπισου, τα ιδια σκατα ειστε και εσεις, απλα εσεις εχετε 10 κεντρικους, με 10 "γραμμες" ενω εμεις, εναν.
Και έτσι να ήταν ο καθένας επιλέγει τον κεντρικό του άρα επιλέγει κάτι που είναι πιο κοντά στα πιστεύω του. Όμως εσείς καλείστε να ακολουθήσετε την μία αλήθεια γιατί αλλιώς θα μεταμορφωθείτε σε ποντίκια.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ακου κοκ αν θες να εισαι εδω μεσα να συμπεριφερεσαι κοσμια και χωρις καγκουριλικια για να εχει και νοημα.
οταν η πλακα αγγιζει την υβρης τοτε αστο καλυτερα. και το λεω εγω που αν κοιταξεις το ιστορικο μου ποτε δεν εβρισα κανεναν.
αλλα ενταξει... ο συνοπαδος σου πιθηκος ειναι ακομα πανω στο δεντρο.
και αντι να τα λεω εγω μηπως θα επρεπε να τα λες εσυ, γιατι δεν τιμανε και πολυ το επιπεδο των φιλαθλων σου κατι τετοιοι ανοητοι...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εννοείται παόκι...πήγαινε σχολείο μαζί του κολλητός μου...γιαυτό άλλωστε και δεν είχε πρόβλημα να πάει στον γάυρο...
ΌΠως και ο Παπάζογλου στον ΠΑΟΚ. Φαίνεται οι οδηγίες από τα κεντρικά δεν εισακούστηκαν

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ναι ρε, θέλω...

βαρέθηκα πια να με σκίζουν συνέχεια και μόλις πάρω ένα πεναλτι μαϊμου να με λένε και ευνοημένο.

Γκαγκάτση πάρτους τα σώβρακα

kokpit Θυμίσου τον Παπαπέτρου, τον Κασναφέρη, Τον Βαλλιάνο και τον Μπέκο στην τούμπα, που μου θέλεις και ισονομία...

η ισονομία είναι για τους αδύνατους, αυτούς που ανεβαίνουν κατηγορίες ως επιλαχόντες (3οι) μετά από γκολ οφσάιντ με 2 κόντρες στο 94...
τελικα δεν μου ειπες
απο δενδροποταμο εισαι; :rolleyes:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ακου κοκ αν θες να εισαι εδω μεσα να συμπεριφερεσαι κοσμια και χωρις καγκουριλικια για να εχει και νοημα.
οταν η πλακα αγγιζει την υβρης τοτε αστο καλυτερα. και το λεω εγω που αν κοιταξεις το ιστορικο μου ποτε δεν εβρισα κανεναν.
και αντι να τα λεω εγω μηπως θα επρεπε να τα λες εσυ, γιατι δεν τιμανε και πολυ το επιπεδο των φιλαθλων σου κατι τετοιοι ανοητοι...
Μην λες τέτοια για μένα, ντρεπομαι...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Και εγώ εναντίον των ύβρεων είμαι όπως βλέπεις αλλά εσύ μίλησες στον πληθυντικό. Και επίσης δε σε βλέπω να σε χαλάνε οι ύβρεις ιδιαίτερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom