ΦΤΥΣΤΑΜΠΟΥΤΙΑΣΟΥΡΕΛΑΚΗ
Xαλαρώστε όλοι χούλιγκαν του πληκτρολογίου....
ΦΤΥΣΤΑΜΠΟΥΤΙΑΣΟΥΡΕΛΑΚΗ
μην βρίζεις , πιπέρι...ρε αρειανοι ειστε εσεις που απαντατε στις προκλισεις των μουνιων?
αντε γαμηστε τους και μην ασχοληστε.
πεφτετε θυματα της διψας τους για φαγομαρα.
τα μουνοσκυλα...
[glow=red,2,300]Προσωπικά αν ευνοηθώ δεν θα γουστάρω. Και είμαι σίγουρος ότι το 99% είμαστε έτσι.[/glow]
Αυτό το τελευταίο κάνω πως δεν το είδα. Δλδ τι σημασία έχει τι ομάδα είναι;;;; Το θέμα είναι τα γκαφρά. Ένα απο τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του λαμπρούκου ήταν κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που εκανε.
Σιγά ρε μεγάλε εσύ .... θα χυθεί το γάλα από την καρδάρα...ρε αρειανοι ειστε εσεις που απαντατε στις προκλισεις των μουνιων?
αντε γαμηστε τους και μην ασχοληστε.
πεφτετε θυματα της διψας τους για φαγομαρα.
τα μουνοσκυλα...
ΓΛΥΨΤΟΝΠΟΥΤΣΟΜΟΥΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.ΦΤΥΣΤΑΜΠΟΥΤΙΑΣΟΥΡΕΛΑΚΗ
Εγώ το ξέρω ότι ήταν. Αλλά μη ξεχνάς και τα δικά σας τα τελευταία χρόνια στη Τούμπα. Πριν 3 χρόνια με το ανύπαρκτο πέναλτι που το ΠΑΟΚΙ αβραάμ έχασε καθώς και πέρσι την αποβολή πουστόλο....Καλα, μας επεισες, κανε ενα γκαλοπ για το παιχνιδι προπερυσι που ηταν μια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ σφαγη, οσο κι αν προσπαθησαν να το κουκουλωσουν, ποσοι χαλαστηκαν σε εκεινο το παιχνιδι..... ασε με τωρα....
Ηδη ο παντερ εκφραστηκε και ειπε οτι θελει ευνοια, το 99% αυτο θελετε.
πόση την έχεις;ΓΛΥΨΤΟΝΠΟΥΤΣΟΜΟΥΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
(και αν γουσταρεις παλικαριες στηλε πμ να σε γαμησω κυριολεκτικα. αντρα ε αντρα)
ΓΛΥΨΤΟΝΠΟΥΤΣΟΜΟΥΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
(και αν γουσταρεις παλικαριες στηλε πμ να σε γαμησω κυριολεκτικα. αντρα ε αντρα)
Αυτό είναι το καλό με εμάς τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ... Ο καθένας έχει την άποψή του χωρίς να ακολουθούμε σαν πρόβατα κάτι που μας επιβάλλουν![]()
![]()
![]()
Εγώ το ξέρω ότι ήταν. Αλλά μη ξεχνάς και τα δικά σας τα τελευταία χρόνια στη Τούμπα. Πριν 3 χρόνια με το ανύπαρκτο πέναλτι που το ΠΑΟΚΙ αβραάμ έχασε καθώς και πέρσι την αποβολή πουστόλο....
Ηδη ο παντερ εκφραστηκε και ειπε οτι θελει ευνοια, το 99% αυτο θελετε.
Και έτσι να ήταν ο καθένας επιλέγει τον κεντρικό του άρα επιλέγει κάτι που είναι πιο κοντά στα πιστεύω του. Όμως εσείς καλείστε να ακολουθήσετε την μία αλήθεια γιατί αλλιώς θα μεταμορφωθείτε σε ποντίκια.Καλα, σκουπισου, τα ιδια σκατα ειστε και εσεις, απλα εσεις εχετε 10 κεντρικους, με 10 "γραμμες" ενω εμεις, εναν.
ΌΠως και ο Παπάζογλου στον ΠΑΟΚ. Φαίνεται οι οδηγίες από τα κεντρικά δεν εισακούστηκανεννοείται παόκι...πήγαινε σχολείο μαζί του κολλητός μου...γιαυτό άλλωστε και δεν είχε πρόβλημα να πάει στον γάυρο...
τελικα δεν μου ειπεςναι ρε, θέλω...
βαρέθηκα πια να με σκίζουν συνέχεια και μόλις πάρω ένα πεναλτι μαϊμου να με λένε και ευνοημένο.
Γκαγκάτση πάρτους τα σώβρακα
kokpit Θυμίσου τον Παπαπέτρου, τον Κασναφέρη, Τον Βαλλιάνο και τον Μπέκο στην τούμπα, που μου θέλεις και ισονομία...
η ισονομία είναι για τους αδύνατους, αυτούς που ανεβαίνουν κατηγορίες ως επιλαχόντες (3οι) μετά από γκολ οφσάιντ με 2 κόντρες στο 94...
Μην λες τέτοια για μένα, ντρεπομαι...ακου κοκ αν θες να εισαι εδω μεσα να συμπεριφερεσαι κοσμια και χωρις καγκουριλικια για να εχει και νοημα.
οταν η πλακα αγγιζει την υβρης τοτε αστο καλυτερα. και το λεω εγω που αν κοιταξεις το ιστορικο μου ποτε δεν εβρισα κανεναν.
αλλα ενταξει... ο συνοπαδος σου πιθηκος ειναι ακομα πανω στο δεντρο.
και αντι να τα λεω εγω μηπως θα επρεπε να τα λες εσυ, γιατι δεν τιμανε και πολυ το επιπεδο των φιλαθλων σου κατι τετοιοι ανοητοι...
ακου κοκ αν θες να εισαι εδω μεσα να συμπεριφερεσαι κοσμια και χωρις καγκουριλικια για να εχει και νοημα.
οταν η πλακα αγγιζει την υβρης τοτε αστο καλυτερα. και το λεω εγω που αν κοιταξεις το ιστορικο μου ποτε δεν εβρισα κανεναν.
αλλα ενταξει... ο συνοπαδος σου πιθηκος ειναι ακομα πανω στο δεντρο.
και αντι να τα λεω εγω μηπως θα επρεπε να τα λες εσυ, γιατι δεν τιμανε και πολυ το επιπεδο των φιλαθλων σου κατι τετοιοι ανοητοι...
δίπλα...τελικα δεν μου ειπες
απο δενδροποταμο εισαι;![]()