AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
που να ψαχνω ομως να βρω ποια εισαι,ειναι τοσο μεγαλη η λιστα...το βρήκες ρε τσαχπίνα...
που να ψαχνω ομως να βρω ποια εισαι,ειναι τοσο μεγαλη η λιστα...το βρήκες ρε τσαχπίνα...
σιγα το δυσκολο.... βαλε μια φωνη Ναζλιιιιιιιι ελα δεις τι σου εχει ο Νικοςπου να ψαχνω ομως να βρω ποια εισαι,ειναι τοσο μεγαλη η λιστα...
...που τις λες καληνύχταπου να ψαχνω ομως να βρω ποια εισαι,ειναι τοσο μεγαλη η λιστα...
Καλά τ'αρχίδια σου πατάω τόση ώρα ρε καβλιάρη; Μάζεψέ τα αγόρι μου επιτέλουςπου να ψαχνω ομως να βρω ποια εισαι,ειναι τοσο μεγαλη η λιστα...
Και καλημερα ενιοτε......που τις λες καληνύχτα
Ειπα κι εγω,τι με τσιμπησε...Καλά τ'αρχίδια σου πατάω τόση ώρα ρε καβλιάρη; Μάζεψέ τα αγόρι μου επιτέλους
όχι, γιατί τους πήρατε μενδρινό και μαργαρίτη. Ο κόντης το κρατάει μανιάτικοΣκουληκαντέρες,εμάς στους βαγερμένους θα μας δώσετε εισιτήρια ωρέ???![]()
αμα βάλουν την όπισθεν να δεις πως πηγαίνουν...Πολυ γαμίκουλες οι αρειανοι ρε παιδί μου......
Οχι που θα τους αφηναν να τους παρετε εσεις(του χρονου)!όχι, γιατί τους πήρατε μενδρινό και μαργαρίτη. Ο κόντης το κρατάει μανιάτικο
Για αυτο προσεχε πως περπατας και που...Πολυ γαμίκουλες οι αρειανοι ρε παιδί μου......
βρε καλως τα παιδια τα κουλτουριαρικα και σεπολτουριαρικα!Πολυ γαμίκουλες οι αρειανοι ρε παιδί μου......
και εσας καποτε σας γαμησε ο θρασυβουλας αλλα δεν κρατησατε μανιατικο...ισα ισα και παιχτη του πηρατε....το συνδρομο της Στοκχολμης λεγεταιόχι, γιατί τους πήρατε μενδρινό και μαργαρίτη. Ο κόντης το κρατάει μανιάτικο
αφού είδαν ότι εσείς δε μπορείτε...Οχι που θα τους αφηναν να τους παρετε εσεις(του χρονου)!
του χρόνου θα ψωνίσουμε από Λατινική ΑμερικήΟχι που θα τους αφηναν να τους παρετε εσεις(του χρονου)!
Από όλες τις μικρές ομάδες πήραμε τους καλύτερους παίκτες τους!!!!!!!!!!!!!!βρε καλως τα παιδια τα κουλτουριαρικα και σεπολτουριαρικα!
και εσας καποτε σας γαμησε ο θρασυβουλας αλλα δεν κρατησατε μανιατικο...ισα ισα και παιχτη του πηρατε....το συνδρομο της Στοκχολμης λεγεται
σας χαλασε που δεν τους πηρατε απο φετος ε; ξερογλυφεστε!!!του χρόνου θα ψωνίσουμε από Λατινική Αμερική
(μέσω Παπαναστασίου βεβαίως!!!)
Για αυτο προσεχε πως περπατας και που...
Ίσα ίσα χαιρόμαστε που έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη....σας χαλασε που δεν τους πηρατε απο φετος ε; ξερογλυφεστε!!!
και εσας καποτε σας γαμησε ο θρασυβουλας αλλα δεν κρατησατε μανιατικο...ισα ισα και παιχτη του πηρατε....το συνδρομο της Στοκχολμης λεγεται