Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βρε ουνοι βρε ανθρωποι των σπυλαιων εγραψα πουθενα οτι εγω πλακωσα κανεναν; ξερετε να διαβαζετε η να το γραψω στα τουρκικα;

Το "σπυλαίων" πάντως γράφεται με η...οπότε μάλλον ούτε ελληνικά ξέρεις ανόητε  :birdman:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Το "σπυλαίων" πάντως γράφεται με η...οπότε μάλλον ούτε ελληνικά ξέρεις ανόητε  :birdman:
αντε βρε κοκπιτ αγορι μου επιτελους εγαλες το πουστρακι  με το βελουδινο μαλακι απο το αβαταρ
βαλε σεπουλτουρα η παμπλο

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε βρε κοκπιτ αγορι μου επιτελους εγαλες το πουστρακι  με το βελουδινο μαλακι απο το αβαταρ
βαλε σεπουλτουρα η παμπλο
Αυτό το πουστράκι θα είναι που φέτος θα σας κλείσει το σπιτάκι....

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
διατριβη στην λεξη εκανες ρε επιστημονα...... το καταλαβαμε ειναι σπΗλια οχι σποιλεια, ειναι τσαντιρι οχι τουμπα εεεε τσαντοιρει

Εβραϊκά γνωρίζεις;;;;;;;;;
εχω παρει πτυχιο..... εσεις στο οθωμανικα μαστερ ε; ειναι και της καταγωγης σας  :knockinb: ετσι σας παμε....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αυτό το πουστράκι θα είναι που φέτος θα σας κλείσει το σπιτάκι....
μπα δεν νομιζω... θα φαει μια κλωτσα απο τον ναφτι  στο βελουδινο μπουτακι και θα γινει ενα ησυχο παπακι
που αν ξανακανει τριπλιτσα θα του φυγει και το αλλο το μπουτακι

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπα δεν νομιζω... θα φαει μια κλωτσα απο τον ναφτι  στο βελουδινο μπουτακι και θα γινει ενα ησυχο παπακι
Και μετά τον ναφτι θα τον κανονίσει ο Παμπλίτο ή ο Μπρούνο ή ο Ζλάταν ή ακόμα ακόμα και ο Βίκτορ......

Και μετά ο Αναστασάκος θα ρίξει  τη χαριστική βολή που θα σημάνει αλλαγή κατηγορίας για εσάς!!!!!!!!!!!!1

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
για να τον κλωτσήσει πρέπει πρώτα να τον προλάβει...  ;)

βλέπω τον κουτσιανικούλη να γαμάει το πούστη το ρούλη...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και μετά τον ναφτι θα τον κανονίσει ο Παμπλίτο ή ο Μπρούνο ή ο Ζλάταν ή ακόμα ακόμα και ο Βίκτορ......

Και μετά ο Αναστασάκος θα ρίξει  τη χαριστική βολή που θα σημάνει αλλαγή κατηγορίας για εσάς!!!!!!!!!!!!1
ποιός αναστασάκος;
για αλλαγή κατηγορίας έχουμε τον Πις και τον Επαλέ, έχουν προυπηρεσία τα παιδιά...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

για να τον κλωτσήσει πρέπει πρώτα να τον προλάβει...  ;)

βλέπω τον κουτσιανικούλη να γαμάει το πούστη το ρούλη...

και μετα χτυπαει το ξυπνητηρι ξυπνα αγορι μου 8η ωρα ελα να φας το αυγουλακι σου και να πας στο σχολειο αντε θα αργησεις

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και μετα χτυπαει το ξυπνητηρι ξυπνα αγορι μου 8η ωρα ελα να φας το αυγουλακι σου και να πας στο σχολειο αντε θα αργησεις

ποτέ μην λες ποτέ με εσάς...  Θα σου θυμήσω τα "Αρης είσαι, δεν πέφτεις" κτλ...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ποτέ μην λες ποτέ με εσάς...  Θα σου θυμήσω τα "Αρης είσαι, δεν πέφτεις" κτλ...
ενταξει ρε πρωταθλητες μας κανατε τα μουτρα κρεας τελος.... οποτε σφιγγουν οι κωλοι σας β εθνικη και αρχιδια μυδια 100 χρονια να περασουν β εθνικη εσεις 2οι εμεις καποτε κτλ.... τοσο κομπλεξ χειροτεροι και απο τους λαγους ειστε..... Cockpit θα σε λεω Blanco οχι της αεκ αλλα επειδη με διορθωνεις ....ωταν κανο λαθοι

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

και μετα , και μετά ? Θα ξυπνήσεται ...θα ανοίξετε τη τηλεώραση και θα πείτε "αααα...έχει μπάσκετ ευρωλίγκα ...για να δω ποιός παίζει , ο Άρης ...οκ εμένα δεν με ενδιαφέρει το μπασκετ αλλά τί να κάνουμε ας πάρω λίγο μάτι και να ονειρευτώ ότι κάποια μέρα θα γίνω κι εγώ σαν κι αυτούς ...!!!!"

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
και μετα , και μετά ? Θα ξυπνήσεται ...θα ανοίξετε τη τηλεώραση και θα πείτε "αααα...έχει μπάσκετ ευρωλίγκα ...για να δω ποιός παίζει , ο Άρης ...οκ εμένα δεν με ενδιαφέρει το μπασκετ αλλά τί να κάνουμε ας πάρω λίγο μάτι και να ονειρευτώ ότι κάποια μέρα θα γίνω κι εγώ σαν κι αυτούς ...!!!!"
ωπα ωπα geo αδερφε μου ξυπνησεται με ε οχι αι γιατι θα μας την πει ο cockpit παλι........ αυτοι μπασκετ εχουν η παιζουν με καρπουζια στον δενδροποταμο;

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΙΤΟΛΟ?

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΙΤΟΛΟ?
ρωτα τις γελοιες κωλοφυλλαδες της πολης..... εκλασε ο βιτολο σημερα εφαγε τραχανα εχθες προχθες πηγε επισκεψη στην γιαγια του κτλ τοσα πρωτοσελιδα ουτε ο ροναλντο στην ρεαλ.... αλλα βιτολο μονο απο πρωτοσελιδα βλεπουνε

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχώς που υπάρχει το μπάσκετ και έχετε κάτι να πείτε και εσείς. Πόσες πίπες πήρατε για να σας καλέσουν Γιουρολίγκα;;;;;
Το ξέρω ότι αν τελικά δεν έρθει ο βιτόλο θα χαρείτε και με αυτό. Για αυτό λέω ότι οι χαρές σας είναι μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι. Γιατί μετά πέφτει  :fuck1: :fuck1:

Εμείς πάλι αν δεν έρθει ο βιτόλο θα βρούμε άλλον να πάρουμε. Αλλά αν έρθει θέλω να δω τι γυρίσματα θα κάνετε καημένα. Πηγαίνετε να παίξετε κανα μπάσκετ στη Νέα Ελβετία και μη τρώτε παπά ότι κάνατε το χαριλάου Μπομπονέρα  :grin: :grin: :grin:

Ανύπαρκτα τιποτένια βρωμερά ερπετά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom