βρε ουνοι βρε ανθρωποι των σπυλαιων εγραψα πουθενα οτι εγω πλακωσα κανεναν; ξερετε να διαβαζετε η να το γραψω στα τουρκικα;
Το "σπυλαίων" πάντως γράφεται με η...οπότε μάλλον ούτε ελληνικά ξέρεις ανόητε
βρε ουνοι βρε ανθρωποι των σπυλαιων εγραψα πουθενα οτι εγω πλακωσα κανεναν; ξερετε να διαβαζετε η να το γραψω στα τουρκικα;
επειδη ξερω τουρκικα ειμαι κλωνος καποιου;;;;![]()
αντε βρε κοκπιτ αγορι μου επιτελους εγαλες το πουστρακι με το βελουδινο μαλακι απο το αβαταρΤο "σπυλαίων" πάντως γράφεται με η...οπότε μάλλον ούτε ελληνικά ξέρεις ανόητε![]()
Αυτό το πουστράκι θα είναι που φέτος θα σας κλείσει το σπιτάκι....αντε βρε κοκπιτ αγορι μου επιτελους εγαλες το πουστρακι με το βελουδινο μαλακι απο το αβαταρ
βαλε σεπουλτουρα η παμπλο
διατριβη στην λεξη εκανες ρε επιστημονα...... το καταλαβαμε ειναι σπΗλια οχι σποιλεια, ειναι τσαντιρι οχι τουμπα εεεε τσαντοιρειΤο "σπυλαίων" πάντως γράφεται με η...οπότε μάλλον ούτε ελληνικά ξέρεις ανόητε![]()
εχω παρει πτυχιο..... εσεις στο οθωμανικα μαστερ ε; ειναι και της καταγωγης σαςΕβραϊκά γνωρίζεις;;;;;;;;;
μπα δεν νομιζω... θα φαει μια κλωτσα απο τον ναφτι στο βελουδινο μπουτακι και θα γινει ενα ησυχο παπακιΑυτό το πουστράκι θα είναι που φέτος θα σας κλείσει το σπιτάκι....
Και μετά τον ναφτι θα τον κανονίσει ο Παμπλίτο ή ο Μπρούνο ή ο Ζλάταν ή ακόμα ακόμα και ο Βίκτορ......μπα δεν νομιζω... θα φαει μια κλωτσα απο τον ναφτι στο βελουδινο μπουτακι και θα γινει ενα ησυχο παπακι
που αν ξανακανει τριπλιτσα θα του φυγει και το αλλο το μπουτακι
για να τον κλωτσήσει πρέπει πρώτα να τον προλάβει... ;)μπα δεν νομιζω... θα φαει μια κλωτσα απο τον ναφτι στο βελουδινο μπουτακι και θα γινει ενα ησυχο παπακι
που αν ξανακανει τριπλιτσα θα του φυγει και το αλλο το μπουτακι
ποιός αναστασάκος;Και μετά τον ναφτι θα τον κανονίσει ο Παμπλίτο ή ο Μπρούνο ή ο Ζλάταν ή ακόμα ακόμα και ο Βίκτορ......
Και μετά ο Αναστασάκος θα ρίξει τη χαριστική βολή που θα σημάνει αλλαγή κατηγορίας για εσάς!!!!!!!!!!!!1
Και μετά τον ναφτι θα τον κανονίσει ο Παμπλίτο ή ο Μπρούνο ή ο Ζλάταν ή ακόμα ακόμα και ο Βίκτορ......
Και μετά ο Αναστασάκος θα ρίξει τη χαριστική βολή που θα σημάνει αλλαγή κατηγορίας για εσάς!!!!!!!!!!!!1
για να τον κλωτσήσει πρέπει πρώτα να τον προλάβει... ;)
βλέπω τον κουτσιανικούλη να γαμάει το πούστη το ρούλη...
και μετα χτυπαει το ξυπνητηρι ξυπνα αγορι μου 8η ωρα ελα να φας το αυγουλακι σου και να πας στο σχολειο αντε θα αργησεις
και μετα χτυπαει το ξυπνητηρι ξυπνα αγορι μου 8η ωρα ελα να φας το αυγουλακι σου και να πας στο σχολειο αντε θα αργησεις
ενταξει ρε πρωταθλητες μας κανατε τα μουτρα κρεας τελος.... οποτε σφιγγουν οι κωλοι σας β εθνικη και αρχιδια μυδια 100 χρονια να περασουν β εθνικη εσεις 2οι εμεις καποτε κτλ.... τοσο κομπλεξ χειροτεροι και απο τους λαγους ειστε..... Cockpit θα σε λεω Blanco οχι της αεκ αλλα επειδη με διορθωνεις ....ωταν κανο λαθοιποτέ μην λες ποτέ με εσάς... Θα σου θυμήσω τα "Αρης είσαι, δεν πέφτεις" κτλ...
Και μετά τον ναφτι θα τον κανονίσει ο Παμπλίτο ή ο Μπρούνο ή ο Ζλάταν ή ακόμα ακόμα και ο Βίκτορ......
ωπα ωπα geo αδερφε μου ξυπνησεται με ε οχι αι γιατι θα μας την πει ο cockpit παλι........ αυτοι μπασκετ εχουν η παιζουν με καρπουζια στον δενδροποταμο;και μετα , και μετά ? Θα ξυπνήσεται ...θα ανοίξετε τη τηλεώραση και θα πείτε "αααα...έχει μπάσκετ ευρωλίγκα ...για να δω ποιός παίζει , ο Άρης ...οκ εμένα δεν με ενδιαφέρει το μπασκετ αλλά τί να κάνουμε ας πάρω λίγο μάτι και να ονειρευτώ ότι κάποια μέρα θα γίνω κι εγώ σαν κι αυτούς ...!!!!"
ρωτα τις γελοιες κωλοφυλλαδες της πολης..... εκλασε ο βιτολο σημερα εφαγε τραχανα εχθες προχθες πηγε επισκεψη στην γιαγια του κτλ τοσα πρωτοσελιδα ουτε ο ροναλντο στην ρεαλ.... αλλα βιτολο μονο απο πρωτοσελιδα βλεπουνεΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΙΤΟΛΟ?