Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πήγαινε μίλα με τον τοίχο καλύτερα ρε γουόρ...Εχασες απο ενα καφενειο στην ευρωπη που εχει στην εμφανιση της καρδουλες!Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα!Οπως πραγματικοτητα ειναι οτι καθε χρονο δεν τα πας καλα στην ευρωπη!Και στα λεω αυτα οχι για κομπλεξ οπως υποστηριζεις αλλα γιατι ειχατε θεσει σαν στοχο πριν μερικα χρονια την κατακτηση του τσαμπιονς λιγκ και την δημιουργια μιας ευρωπαικης ανταγωνιστικης ομαδας!Γιατι αφου οπως υποστηριζεις σαρωνεις τα παντα στην Ελλαδα το επομενο βημα ειναι μια καλη παρουσια στην Ευρωπη!Ο παναθηναικος κανει καλυτερες πορειες απο εσας στην ευρωπη!
Το οτι παιρνεις πρωταθληματα στην Ελλαδα εμενα δεν μου λεει τιποτα!!Γιατι σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα,αν εβγαιναν δηλωσεις αρχι-διαιτητη να λεει"η ταδε ομαδα να κερδιζει και οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουν",αφενος αυτος θα ειχε διαγραφει και οι εμπλεκομενες ομαδες θα ειχαν πεσει κατηγορια,οπως εγινε στην Ιταλια με την Γιουβεντους ή στη Γαλλια με την μαρσειγ!
Εγω ειπα οτι εαν ευνοηθηκε ο ΑΡΗΣ,κακως εγινε και περιμενω να καταδικαστει απο την διοικηση!!!Απλα σταρατα λογια!Δεν μπορω να γινω πιο συγκεκριμενος!
Το οτι ο Σκορδας ειναι προεδρος στον ΑΡΗ,δεν σημαινει οτι παντα θα συμφωνω με τα λεγομενα του!Λεγεται ελευθερη σκεψη,και προσπαθω να την εχω σε πλεονασμο!
ΥΓ.η θεση μου για τον ολυμπιακο ειναι οτι δικαια παιρνει τα πρωταθληματα ολα αυτα τα χρονια!Αλλα υπαρχει ευνοια προς το προσωπο του(οπως γινοταν και με τον παναθηναικο)!
Εγώ πάντως μ'αυτά που διάβασα σήμερα δεν αντέχω άλλο,πάω για ποτό...
Καλό βράδυ κύριοι