Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
οι φωνές των σκουλικιών για τη διαιτησία έπιασαν τόπο.Πήραν πέναλτυ που ούτε ο γάβρος με Καζναφέρη δεν θα έπαιρνε!(προσοχή φαίνεται ότι είναι αλλά είναι ανύπαρκτο,ο Κάγκουρας πέφτει από τη Θεεσαλονίκη!)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όλα τα λεφτά ο Σκόρδας στις εξέδρες να τραγουδάει συνθήματα! :2funny:

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μπορει και να μην ξαναπαιξει μπαλλα ο ποδοσφαιριστης του Αρη μετα το πεναλτυ που του εκανε ο κωτσιος  :jerking: :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ....... ΞΕΣΑΛΩΣΤΕ.......... :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα λεμε...... να βλεπω ΚΟΜΠΛΕΞ......βγαλτε το απο μεσα σας.........  :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
οι φωνές των σκουλικιών για τη διαιτησία έπιασαν τόπο.Πήραν πέναλτυ που ούτε ο γάβρος με Καζναφέρη δεν θα έπαιρνε!([glow=red,2,300]προσοχή φαίνεται ότι είναι [/glow] αλλά είναι ανύπαρκτο,ο Κάγκουρας πέφτει από τη Θεεσαλονίκη!)

Τουλαχιστον ΑΥΤΟ, φαινεται οτι ΕΙΝΑΙ live, αθιγγανε, τα αλλα, φαινονται και live οτι ΔΕΝ ειναι.......... πως το λεει ο συναθιγγανος σου?????

Κλαψψψεεεεεεεεεεεεεε.......................

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τουλαχιστον ΑΥΤΟ, φαινεται οτι ΕΙΝΑΙ live, αθιγγανε, τα αλλα, φαινονται και live οτι ΔΕΝ ειναι.......... πως το λεει ο συναθιγγανος σου?????

την προηγουμενη κυριακη ομως για παρομοιες φασεις ξεσηκωσατε τον κοσμο με τις φωνες σας
καλα δεν θυμαμαι?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ περιμένω απο εσένα κήρυγμα μεγέθους Μπεν Χουρ! :rockon:

Ασε εμενα, εγω περιμενω απο εσας, "που δεν ασχολειστε με τα μικροτερα βεληνεκη", ΑΛΛΑ εισαστε ολο το απογευμα στημενοι στην tv, να βγαλετε ΟΛΟ το κομπλξ σας.......... :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
την προηγουμενη κυριακη ομως για παρομοιες φασεις ξεσηκωσατε τον κοσμο με τις φωνες σας
καλα δεν θυμαμαι?

"Παρομοιες φασεις"?????????? Για ξαναδες καλα LIVE και τις δυο φασεις των ΠΕΝΑΛΤΥ, μετα μου λες....... ασε που στο καραιταβλι δεν ηταν ΜΟΝΟ η φαση του πεναλτυ, αν θυμασαι καλα......

Επισκέπτης
Ασε εμενα, εγω περιμενω απο εσας, "που δεν ασχολειστε με τα μικροτερα βεληνεκη", ΑΛΛΑ εισαστε ολο το απογευμα στημενοι στην tv, να βγαλετε ΟΛΟ το κομπλξ σας.......... :2funny: :2funny:
Ο λαός απαιτεί το σύνηθες κήρυγμα σου για το ότι δεν θες να ευνόησε! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
"Παρομοιες φασεις"?????????? Για ξαναδες καλα LIVE και τις δυο φασεις των ΠΕΝΑΛΤΥ, μετα μου λες....... ασε που στο καραιταβλι δεν ηταν ΜΟΝΟ η φαση του πεναλτυ, αν θυμασαι καλα......
καταλαβες τι σου λεω
στο live κανεις δεν ειδε τα 2 οφσαιντ,παρομοια δικαιολογια χρησιμοποιεις σημερα
αλλα ειπαμε στην ελλαδα δεν μας πειραζει η παραγκα,μας πειραζει οταν η παραγκα δεν ειναι υπερ μας

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΠΕΝΑΛΤΥ-ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ!!!

ΥΓ Πως είναι στο -14?Κάποια ερπετά το καλοκαίρι έβαζαν στοιχήματα 100 και 1000 Ευρώ το βαθμό διαφοράς με ΠΑΟΚ!!!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Καλά έκανε...και για το πέναλντι που έδωσε....και για την κόκκινη που δεν έδωσε στον Γκαρσία...εξάλλου...απόκριες είναι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Με λάθος αθλήματα ασχολείστε, ποιος αυτοκράτορας στο μπασκετ και πια καλή μπάλα στο ποδόσφαιρο! :tickedoff:
Με τέτοιες κωλοτούμπες σε όλα τα θέματα θα μεγαλουργούσατε στην Ενόργανη! :2funny:

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!

Συνημμένα

• CenterFor_b.jpg
    CenterFor_b.jpg