Επισκέπτης
Ρε πλέζουρα τον βλέπεις που λιώνει για την αγάπη σας και ζηλεύει το Λάμπρο.
Λίγα ψίχουλα αγάπης σας ζητάει μην τον φτύνετε έτσι. Αμαρτία.
Λίγα ψίχουλα αγάπης σας ζητάει μην τον φτύνετε έτσι. Αμαρτία.
Εντάξει ρίξε λίγη άχνη πάνω στα λόγια μουΓενικά θα μπορούσες να μιλάς πιο όμορφα, σαν λόγιοι και κουλτουριάρηδες οπαδοί πιστεύω πως θα μπορούσατε να κρατήσετε ένα επίπεδο!
Ποιανού είσαι εσύ μπρε;Χαιρετώ την μεγάλη ομάδα της πόλης μας.
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Γενικά θα μπορούσες να μιλάς πιο όμορφα, σαν λόγιοι και κουλτουριάρηδες οπαδοί πιστεύω πως θα μπορούσατε να κρατήσετε ένα επίπεδο!
Ωραίο βιβλίο τον νικ σου!Χαιρετώ την μεγάλη ομάδα της πόλης μας.
Ο ΟΡΚΑΣ κλαίει απο τότε που εξαφανίστηκε!κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Άκαρδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεκλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Ωραίο βιβλίο τον νικ σου!
Τον έχω και Tatoo στο μπράτσο τον Ελρικ
Απο την σειρά του Ελρικ προτιμώ την κατάρα του μαύρου σπαθιού!
Έχω το σπαθί της αυγής αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα!
Τον Κόρουμ που είναι η μετεμψύχωση του Ελρικ τα έχεις διαβάσει;
Δεν τελείωσες ακόμα την "Ιστορία της Ομοφυλοφιλίας";Έχω το σπαθί της αυγής αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα!
Ξεκίνησα πρώτα την ιστορία του Αρη αλλά τελείωσε πιο γρήγορα και απο την πετρούλα!Δεν τελείωσες ακόμα την "Ιστορία της Ομοφυλοφιλίας";
Ίσα μωρή φραγγόκοτα που θα μιλήσεις και για την ιστορία του Θεού(βάλε και λίγη γλυκόζη από πάνω)Ξεκίνησα πρώτα την ιστορία του Αρη αλλά τελείωσε πιο γρήγορα και απο την πετρούλα!
Δεν φταίω εγώ που ανά 2 σελίδες είχε βράβευση του Γκάλη!Ίσα μωρή φραγγόκοτα που θα μιλήσεις και για την ιστορία του Θεού(βάλε και λίγη γλυκόζη από πάνω)