Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εσύ έκανες κλικ εδώ η ακόμα σε εκμεταλεύονται;

εγώ φίλε έχω 4 τσαντήρια, 2 ντάτσουν και 2 φορτηγά μαν
τα δικαιώματά μου είναι κατοχυρωμένα, μην στενοχωριέσαι για μένα
θέλεις λουκούμι;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγώ φίλε έχω 4 τσαντήρια, 2 ντάτσουν και 2 φορτηγά μαν
τα δικαιώματά μου είναι κατοχυρωμένα, μην στενοχωριέσαι για μένα
θέλεις λουκούμι;
Άσε τα λουκούμια και αγόρασε κανένα ντάτσουν ακόμα για να βάλεις τις μπανάνες που θα βγάλετε αύριο από τον πάτο σας

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει λόγος να προσέχω.  Το πολύ πολύ ν' αποκλειστώ.  αυτούς όμως τους έστειλα σπίτι τους και τώρα παίζω με τον Ολυμπιακό στη θέση τους, και όχι με τους ¨ταγαράδες Κροατίας" όπως τους αποκαλείς...
ποιους εστειλες σπιτι τους ρε μαστορα???
πονεσανε τα ματια μας με τους 3 αγωνες που ειδαμε στην σειρα συν την παραταση του 3ου αγωνα..
300 λεπτα χωρις γκολ λεμε..
& επειδη ενας μαλακας την πεταξε στα πετουμενα πανυγηριζεις???

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
1.ποιους εστειλες σπιτι τους ρε μαστορα???
2.πονεσανε τα ματια μας με τους 3 αγωνες που ειδαμε στην σειρα συν την παραταση του 3ου αγωνα..
3.300 λεπτα χωρις γκολ λεμε..
4.& επειδη ενας μαλακας την πεταξε στα πετουμενα πανυγηριζεις???
1. τα σκουλήκια
2. βάλε κολλύριο
3. άλλοι έχουν 700
4. οχι, απλά προκρίθηκα

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καντε κανενα μπανιο..

Συνημμένα

• TIDE.jpg
    TIDE.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
σημερα μετα την προπονηση 6 [size=30pt]πουτανας γιοι-γυφτοι[/size] επιτεθηκαν στον μασει και τον ραιτ. πεταξαν πετρες στο αμαξι του μασει εσπασαν το παραθυρο του συνοδηγου κασι πηγαν να πεταξουν εναν πυρσο μεσα. οι παικτες δεν επαθαν τιποτα αλλα την τεταρτη θα γαμησουν ολους τους [size=30pt]σκατοφλωρους-γυφτους[/size] που θα βρεθουν μπροστα τους. μια ελπιδα ειε η μπαοκ να κερδισει την πεταξε κ αυτη.
Πω πω επίπεδο!!! :P
Και εσύ άπλυτος φαντάζομαι! :2funny:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στείλτε κανένα στεφάνι! :uglystupid:

δεν θα απολογηθω για το τι κανει ή δεν κανει ο καθε σκορδας , ζαγορακης, πατερας κλπ κλπ . ειμαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ οχι σκορδιανος . οποτε μαλακια του αν δεν εστειλε στεφανι οχι μαλακια των φιλαθλων του ΑΡΗ. εκτος αν ακουσες κανενα ΑΡΕΙΑΝΟ να βριζει το νεκρο οπως κανουν κατι τουρκοι με αποτελεσμα να τους σιχαινεται ολη η ελλαδα και να καταληγουν ετσι..

Συνημμένα

• lol.jpg
    lol.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
- καταρχην ΑΡΗΣ εισαι γιατι απαντας?
- δευτερον ειχα προβλημα με τον λογαριασμο μου και εκανα αλλο πριν 1 μηνα με ενα -e- επιπλεον στο τελος. οι mods μπορουν να το επιβεβαιωσουν.
- τριτον αντε παγαινε στο τσαντηρι σου που θα μου κανεις και παρατηρηση λες και εισαι λοχιας στο στρατο. στα ποσα ποστ εχω δικαιωμα να πω [size=30pt]οτι εισαι για τον πουτσο[/size] , χωρις παρεξηγηση ετσι ? απλα να μαθαινω..
Ρε σταμάτα με το επίπεδο και την μόρφωση, θα μπλοκάρει το σαιτ! :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δεν θα απολογηθω για το τι κανει ή δεν κανει ο καθε σκορδας , ζαγορακης, πατερας κλπ κλπ . ειμαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ οχι σκορδιανος . οποτε μαλακια του αν δεν εστειλε στεφανι οχι μαλακια των φιλαθλων του ΑΡΗ. εκτος αν ακουσες κανενα ΑΡΕΙΑΝΟ να βριζει το νεκρο οπως κανουν κατι τουρκοι με αποτελεσμα να τους σιχαινεται ολη η ελλαδα και να καταληγουν ετσι..

Πραγματικά δεν το ξέρω...γιατί τους λέτε γύφτους??? :think: :think: :think:
Δεν πουλάω ειρωνία και δεν έχω καμία σχέση με Θεσ/νικη....

Επισκέπτης
Έχει μια περιοχή στην έξοδο της Θεσσαλονίκης ανατολικά που λέγεται Δενδροπόταμος και εκεί μένουν πολλοί γύφτοι και επειδή είναι παοκτσήδες οι περισσότεροι (όπως οι περισσότερες περιοχές της πόλης) βγήκε παρατσούκλι!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Έχει μια περιοχή στην έξοδο της Θεσσαλονίκης ανατολικά που λέγεται Δενδροπόταμος και εκεί μένουν πολλοί γύφτοι και επειδή είναι παοκτσήδες οι περισσότεροι (όπως οι περισσότερες περιοχές της πόλης) βγήκε παρατσούκλι!

:o :o :o :o :o

Thanks ρε...

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

αν πας ποτε στην τουμπα να δεις αγωνα θα εκπλαγεις με το ποσοστο μαυριδερων-γυφτων που θα δεις .

Συνημμένα

• 71sizedfw4.jpg
    71sizedfw4.jpg
    101,2 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Βέβαια αυτό γίνεται γιατί η αναλογία οπαδών στην Β. Ελλάδα μεταξύ παοκ αρη είναι πραγματικά γελοία και όταν έχεις τόσο κόσμο λογικό είναι να έχεις στις τάξεις σου και ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές βαθμίδες! Το ότι έχουν 32 χρόνια να γεμίσουν ένα γήπεδο 21.000 θέσεων οι οπαδοί του Άρη λέει πολλά!

Βέβαια για να πας στο χαριλάου περνάς τεστ έξω απο το γήπεδο απο ειδικές ομάδες που ελέγχουν το μορφωτικό επίπεδο του κάθε οπαδού, πρέπει να έχεις τουλάχιστον 18 σε χημεία φυσική 17 σε μαθηματικά και 19 στην Έκθεση! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom