η κριτικη για τον παοκ που ειναι?για τους οπαδους του?για την θυρα 4?Εγω διαβαζω κειμενα σου που να ασχολουνται ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τον ΑΡΗ!δικαιωμα σου αλλα εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα!Κριτικη να κανεις και στις 2 πλευρες εφοσον θελεις να λεγεσαι αντικειμενικος!Χαίρομαι για τα αντικειμενικά σου σχόλια!
Αλλά αυτό που είπα πριν πιστεύω τα καλύπτει όλα, οι παοκτσήδες είναι για τον πούτσο αλλά και εσείς οι άγιοι το ίδιο είστε! Το θέμα είναι πως όλες οι ομάδες με κάποιον κόσμο έτσι είναι! ;)
ΥΓ.εγω εχω πει ξεκαθαρα οτι ειμαι αρειανος!!!Διαφωνω σε πολλα με τον σουπερ 3 και συγκεκριμενα με τον σαουριδη αλλα εχω τις ενστασεις μου και για καποιες κινησεις του Σκορδα!!Αλλα οχι φιλε μου να ακουμε τα παραμυθακια των παοκτσηδων ;),οι οποιοι ποσταρανε φωτογραφιες απο εφημεριδες με λεζαντες"απο τις 5 το πρωι οι οπαδοι του παοκ στο γηπεδο και στα γραφεια του συλλογου για να αγορασουν διαρκειας" και ο ηλιος ειναι ψηλα λες και ειναι μεσημερι !!5 το πρωι και ειχε γινει η ανατολη του ηλιου? !!γελαει ο κοσμος με αυτα ταρατσα Γι αυτο σου λεω ,αμα θελεις να κανεις δικαιη κριτικη να τα λες ΟΛΑ ;)